Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.112.680
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Grand Theft Auto V

jel shippaju u hrvastku i jel naplacuju shippanje

15 godina
neaktivan
rigolas kaže...

Zao mi je ko psu da ljudi skidaju sa torenta a ja narucio u gmc za 499 kunica mamicu vam zahebo sam se kaj sam narucio {#}

Zato ces ti imati online komponentu i pristup Social Club-u sa svim njegovim pogodnostima i bonusima, sto se bunis? I ja sam jedan od ovih koji su skinuli ali ja planiram da kupim igru cim stigne do nas upravo zbog ovih stvari koje sam naveo.

Pored toga, neki ljudi na PS3 prijavljuju da im se gube snimljene pozicije pa moraju pocinjati ponovo. Ja takav problem nisam susreo (zasad) ali me raduje to sto PS3 verzija koju planiram nabaviti ima i "cloud quicksave" opciju.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Jel se moze naruzba ponistit? po gameplayu mi igra

nije nesto posebno mozda varam

0 24 hvala 0
14 godina
odjavljen
rigolas kaže...

{#}

15 godina
neaktivan
Tabac fan kaže...

jel shippaju u hrvastku i jel naplacuju shippanje

šalju, mislim da se shipping ne naplacuje

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!
12 godina
protjeran
sk0ls kaže...
Tabac fan kaže...

jel moze pomoc,planiram kupiti gta 5 za ps3 preko interneta,pa jel iko ima neke sigurne stranice za narucivanje i jel iko jos planira

imas zavvi.com..39 gbp kosta..otprilike 350 kuna

jel shipaju u hrvatsku i koliko naplate,paypal mi je problem posto ga nemogu napraviti

15 godina
neaktivan
rigolas kaže...

troll...

jbt sta bi dao da mogu zaigrat GTA 5 a ti tu govoris da ti se ne svidja.aj ca sa foruma

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Stvarno, ajde zaboravi da si se ikad registrirao...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
7 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nisam jos niti igro cekam dostavu pa cu vidit da li sam pare bacio u vjetar{#}

0 11 hvala 0
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Zna li neko sta znaci kada cujete neke otkucaje srca? Igram sa franklinom i prolazem kraj neke kuce kao stanovi za iznajmiti i primjetim da se tiho cuju otkucaji, kako se priblizavam ovoj kuci sve jace i jace, ne mogu nigdje uci a nesto ima jer na jedan cosak kad se priblizim najjace se cuje? 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
SPOILER diaz jel ima u igri neki lik osim johnnya da je iz gta 4 nemoj rec koji lik samo mi reci ako ima jos neko
CONSOLES FTW!!!
14 godina
protjeran
PEXer kaže...
SPOILER diaz jel ima u igri neki lik osim johnnya da je iz gta 4 nemoj rec koji lik samo mi reci ako ima jos neko

A šta te briga jel ima još koji? Šta je to sad toliko bitno da ti moraš znati?

Daj prestanite spojlat priču.

15 godina
neaktivan
Ja sam napiso SPOILER
CONSOLES FTW!!!
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja narucujem igrice sa www.base.com
Brzo, jeftino, jeftin shipping, a i salju igrice prije release date-a. Npr NHL 14 su mi poslali 11.9. a igrica je izasla 13.9. Valjda racunaju na to da britancima igrica dođe doma na release date. Ugl igrice stizu za oko tjedan dana od slanja, max 10. Bar meni. GTA sam dobio za 40 eura tocno. Ne znam dal je to zato sto sam preorderao prije godinu i pol dana jos ili je redovna cijena tolika

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 17:11 (Shmeegy).

0 1 hvala 0
14 godina
protjeran
PEXer kaže...
Ja sam napiso SPOILER

Kakve veze ima šta si napisao? Ako te nešto zanima pitaj ga na PM, ostavi se foruma i svog spojlanja.

Usrat ćete igru svima sa svojim glupim pitanjima.

16 godina
neaktivan
PEXer kaže...
Ja sam napiso SPOILER

Kada pišeš tekst, imaš opciju za spoiler. OVAKO

Ako neznaš koristiti forumske opcije, nemoj ni pisati.

"I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it, is what you do with the gift of life that determines who you are." -Mewtwo
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Ma daaaj ba ljudi nije ova irga normalna, ne mogu vjerovat da su je napravili ovakvu kakvu jesu pa svakim satom igre me sve vise zavlaci, sta sam sve vidio do sad u igri a jos nista vidio nisam, misije sam dosao tek do toga da sam dobio i michaela :D :D

Pa mislim da cu na ovoj igri imati 1000+ sati gameplay-a :D :D

P.S. saobracaj zna biti toliko gust da bude i pravih zastoja :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.9.2013 17:12 (arnes_king).
Moj PC  
7 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Koliko ima tocno misija ima barem 200?

1 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ima ih pecto!

Moj PC  
31 2 hvala 0
12 godina
protjeran
Jel se placa priko paypala ili
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ne, svi koji trenutno igraju igru ukrali su je sa torrenta.

Moj PC  
28 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pocelo se skidati sa PS Storea napokon! jos 500 minuta cekanja. :)

Moj PC  
9 1 hvala 2
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ma nema ih ni 100 a ne500 lol malo misija 

1 17 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

pa koji k* pratite temu vi šta nećete da saznate ništa prije nego sami zaigrate, nemojte pratit temu i gotovo, nema više slika, igra izlazi preksutra i gotovo je s tim, ako se još neko bude žalio počet ću vam slat pp sa sadržajem misija

What's the difference between a whore and a ps3/360? Nothing, they both suck and leave your wallet empty!

5 21 hvala 1
16 godina
neaktivan
Predator003 kaže...

pa koji k* pratite temu vi šta nećete da saznate ništa prije nego sami zaigrate, nemojte pratit temu i gotovo, nema više slika, igra izlazi preksutra i gotovo je s tim, ako se još neko bude žalio počet ću vam slat pp sa sadržajem misija

Suha krpa na dnu mora.....
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Zaigrao i ja na jogurtiranom PS3-u. {#}

Same pohvale Rockstaru. Nemam šta reći a da već ne znate. Igra je odlična zabava i prepuna sadržaja! Vožnja nije slična GTA IV-u ali je i dalje zabavna,svaki auto se ponaša drugačije.

Grad je ogroman i prelijep, sve te sunčane boje koje su falile četvorci su više nego nadoknađene vamo {#} Zasad mogu igrati samo sa Michaeolm i Franklinom jer nisam previše misija rješavao, izmjena likova je fantastično odrađena. Vrlo brza i korisna pogotovo u misijama gdje sudjeluje više glavnih likova. Napucavanje je veoma slično Max Payneu 3 što je po meni dobra stvar, veliki napredak naspram četvorke. Otišao sam i do "LS Customs", ako ste volili tunirati aute u GTA:SA,ovdje će vas još više oduševiti. Toliko parametara i stvari koje možete podesiti, za svaki auto drugačije. (Spoileri,suspension,felge,armor auta etc.) Još nisam stigao uhvatiti nekakav avion ili helikopter, to mi je prvo na listi što ću učiniti sljedeći put kad upalim igru! {#} Način na koji je Rockstar upoznao tri glavna lika je vrlo smiješan (u dobrom smislu) i totalno fora. Nemam više što reći nego to da svakako morate odigrati ovo, ako nemate konzolu posudite je od frenda ili nekog jer zasigurno nećete zažaliti!{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
Moj PC  
15 0 hvala 6
16 godina
neaktivan

Ista bi bila samo sa par sitnica koju bi je cinile ljepsom a koje bi jedva ili ne bi ni primjetio u ovakvoj igri, kao sta neces primjetit razliku ni na PC-u kad izade osim nekih freakova koji igraju igre samo zbog grafike {#}

16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

Zaigrao i ja na jogurtiranom PS3-u. {#}

Same pohvale Rockstaru. Nemam šta reći a da već ne znate. Igra je odlična zabava i prepuna sadržaja! Vožnja nije slična GTA IV-u ali je i dalje zabavna,svaki auto se ponaša drugačije.

Grad je ogroman i prelijep, sve te sunčane boje koje su falile četvorci su više nego nadoknađene vamo {#} Zasad mogu igrati samo sa Michaeolm i Franklinom jer nisam previše misija rješavao, izmjena likova je fantastično odrađena. Vrlo brza i korisna pogotovo u misijama gdje sudjeluje više glavnih likova. Napucavanje je veoma slično Max Payneu 3 što je po meni dobra stvar, veliki napredak naspram četvorke. Otišao sam i do "LS Customs", ako ste volili tunirati aute u GTA:SA,ovdje će vas još više oduševiti. Toliko parametara i stvari koje možete podesiti, za svaki auto drugačije. (Spoileri,suspension,felge,armor auta etc.) Još nisam stigao uhvatiti nekakav avion ili helikopter, to mi je prvo na listi što ću učiniti sljedeći put kad upalim igru! {#} Način na koji je Rockstar upoznao tri glavna lika je vrlo smiješan (u dobrom smislu) i totalno fora. Nemam više što reći nego to da svakako morate odigrati ovo, ako nemate konzolu posudite je od frenda ili nekog jer zasigurno nećete zažaliti!{#}

Vidim da igraš na monitoru.U kojoj rezoluciji je to?Pretpostavljam Full HD. Ja sam probao igrati GTA IV i RDR (PS3) na mojem monitoru (1680x1050) i izgledalo je loše.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
neaktivan

Loše predpostavljaš{#} To je jedan od onih TV/Monitor hibrida 1360x768 reza {#}. Nemam trenutno para za drugi al nakon SSD-a volio bih upiknuti neki polovni bar 24'' sa full HD rezolucijom. Nego to je već off-topic{#} Igra mi izgleda dobro za konzola standarde,puno lijepše nego GTA IV. Neznam, nisam neki grafika fanatik pa možda ne primjećujem takve stvari {#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V
Koliko misija ima odnoso koliko dugo ce trajat singleplayer

2 9 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice