Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.114.028
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Grand Theft Auto V

evo link za live show
http://www.livestream.com/diazz72 

Moj PC  
5 1 hvala 3
15 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

http://www.vgreleases.com/pc/releasedate-243263.aspx 

Zašto su ovi tako uvjereni da pc verzija izlazi kad i ps3, tj da uopce izlazi :S

0 1 hvala 0
13 godina
Re: Grand Theft Auto V
Jonja kaže...
rookica19 kaže...

po cemu si zakljucija to? kad dobijes igru i probas je, onda javi 

Imam oci i vidim. Trava je doslovno jpg slika zalipljena za pod, mislim budite realni igra izlazi za konzole stare generacije ne moze to biti Crysis. Sva sreca igra je lijepa svijetla, zelena i to ju spasava :)

Trave niti nema al bitno da ima blooma za izvoz. Sudeci prema rockstaru ameri imaju zlatne ulice.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 23:28 (steelman).
15 godina
neaktivan
Igra ima podrsku za 4:3 tv ful screen nista nije stisnuto
CONSOLES FTW!!!
13 godina
Grand Theft Auto V

Eto, to bi manje vise bilo to ;)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Grand Theft Auto V

dajte vi koji imate igru napiste neki tekst o igri, sto se moze i dojmovi, naravno bez spoila. jer ja nemam vremena za gledanje streama

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja pitam staru, hoćeš mi kupit novu igru za ps3?..ona:neću! Opet ćeš pasti razred zbog tamo neke igre..a ja joj kažem nije to samo neka igra to je najbolja igra do sad..to je gta 5..ona: ma dat ću ti ja 5 šamara..možeš dobit igru jedino kad završiš školu!..i tako ja moji prijatelji sad odvajam svaki dan po 20 kn umjesto da pojedem nešto u školi..kao ne jedem ništa prije škole i ona uvijek kaže: evo ti sine 20kn nisi ništa jeo..uglavnom još 10 dana moram gladovat i imam gta..evo me isti ko stalak za infuziju..a valjda će se isplatit..haha

16 21 hvala 0
15 godina
PESgen kaže...

Ja pitam staru, hoćeš mi kupit novu igru za ps3?..ona:neću! Opet ćeš pasti razred zbog tamo neke igre..a ja joj kažem nije to samo neka igra to je najbolja igra do sad..to je gta 5..ona: ma dat ću ti ja 5 šamara..možeš dobit igru jedino kad završiš školu!..i tako ja moji prijatelji sad odvajam svaki dan po 20 kn umjesto da pojedem nešto u školi..kao ne jedem ništa prije škole i ona uvijek kaže: evo ti sine 20kn nisi ništa jeo..uglavnom još 10 dana moram gladovat i imam gta..evo me isti ko stalak za infuziju..a valjda će se isplatit..haha

koliko glup moras biti, dobro ti stara kaze

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
18 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
PESgen kaže...

ehh... da su takvi radili GTA, ne bi nikad ni izašao

0100001001101111011010100110000101101110
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
PESgen kaže...

Ma daj čovječe pa normalno da nisam pao razz..škola mi je uvijek na prvom mjestu..ovo što sam napisao je onak malo iz zezancije..zašto ljudi sve uvijek doslovno shvaćaju? :) dosadno mi pa pišem gluposti

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 0:17 (PESgen).
13 godina
Grand Theft Auto V

Niš, odo ja raditi misije, a ti @PESgen sine, uvati se knjige. . .biti će vremena za GTA! ! !

Ma da opet, par sati dnevno ne škodi ako uz to uzmeš koj sat i knjigu u ruke.

Moj PC  
12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Niš, odo ja raditi misije, a ti @PESgen sine, uvati se knjige. . .biti će vremena za GTA! ! !

Diazz, nemoj zaboraviti jesti i piti...nece nam nitko moci prepricavati dojmove {#}

12 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Haha..a vidi ih što su brižni..ma šalim se ljudi pa šta vam je..škola je najvažniji temelj jer na njoj gradimo cijeli svoj život..naravno da neću popustiti u školi zbog manje bitnih stvari poput igara ( srry gameri ako sam nekog uvrijedio) :) slobodno sad lupajte TD

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 0:55 (PESgen).
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Napokon sam i ja uspio fixat svoj PSN GTA V bez da sam morao cijelu igru skidat ponovo :D Joj ujutro imam ispit a evo instalira se GTA V haha nece bit spavanja xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Boeing 747 destroyable.

Steta sto ga nemozemo upravljati.

+ firetrucks i ona kucica na mt chilliadu.

Ne izgleda tako malo.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

0 1 hvala 0
13 godina
arnes_king kaže...

Napokon sam i ja uspio fixat svoj PSN GTA V bez da sam morao cijelu igru skidat ponovo :D Joj ujutro imam ispit a evo instalira se GTA V haha nece bit spavanja xD

Tako sam ja sinoc nisam spavo, i evo oper ne spavam, ažmahh. .. jos pola sata, sat vremena i idem. . .samo da zvarsim jednu zanimljivu misiju ;). . .

15 godina
neaktivan
Igra je super.jedino mi auti bili bolji u gta 4. Sve ide fluidno...
CONSOLES FTW!!!
14 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

OMG koliko je dobra igra jbt bas onakva kakvoj sam joj se nadao :D Svaka cast developerima :D

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Passaneger Jets Flyable!

Samo pogledajte video do kraja prije nego sto komentirate :)

Ako ukinu video barem vam ovo mogu potvrditi rijecima.

Prezakon ah.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 3:21 (Marcuskac).

0 1 hvala 0
15 godina
Joj cjelu noć gledam stream, moram spavat. Evo tko je budan već sat traje na youtube

čudno da je pušteno već sat vremena a da ga nisu ukinuli.
Be Water My Friend
16 godina
Grand Theft Auto V

Dakle neki prvi dojmovi nakon par sati igranja. Ono što me smeta je vožnja. Pošto sam posljednjih par dana igrao dosta IV mogu reći da mi fali fizika i handling iz IV. Svi auti kao da imaju puno više gripa, tako da ja npr. u Franklinovom autu, koji je očiti Dodge Charger, ne mogu napraviti nekakav produženi burnout, ili fino održavati drift u zavoju, čim u zavoju napravim kontru za započinjanje drift auto se ispravi. Dalje, izgleda kao da svi auti imaju ABS, u IV stariji auti to nisu imali, i kad bi se stisnula kočnica do kraja svi kotači blokiraju pa ti kad staneš, staneš.U V to još nisam primjetio iako sam vozio nekoliko oldtimera.

I jedna zapravo živcirajuća stvar, sitnica, ali upadljiva. U IV ako ostaviš vrata na autu otvorena kad izađeš, ona ostaju otvorena dok ih ne zatvoriš sam ili odvališ sa auta, u V možeš ostavit otvoreno ali ako se udaljiš od auta ona se automatski zatvaraju, a ovo je obilježje Saints Rowa...

Motori, kao da po tračnicama voze, nikakav problem u punoj brzini skrenut u zavoju...

Ono što mi se sviđa je da likovi imaju svoj život. Npr igrao sam dosta sa Franklinom i onda se prebacio na Michaela, i taman uletim kad se Michael svađao sa nekim policajcem...

Priča je zasad ok, nisam stigao toliko daleko jer ima dosta side missionsa ali idem polako. Ali glavni segment igre, vožnja, mi nije sjela. Damage model nije loš, ali opet rađe onaj iz IV. Najbolji primjer je kada sam nabavio onaj superteški kamion za kamenolome. S njime sam počeo gaziti preko auta i čim sam malo jače zgužvao prvi auto na koji sam naletio on je eksplodiro i time raznio i mene u tom kamionu...

Policija je definitivno agresivnija, ali dobro je to što ako se sakriješ iz vidokruga i oni te ne vide, ali baš te ne vide direktno onda možeš izgubiti wanted level.

I još jedna stvar, svi auti izgledaju kao da imaju onaj glossy paintjob, sve se sjaji.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 8:38 (St0ka).
Moj PC  
9 2 hvala 10
15 godina
neaktivan

Kako to da je igra leakana? Nisam baš toliko u svijetu gaminga, mislim, kako si Rockstar to može dozvoliti ili je to prisutno i kod ostalih kompanija?

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ah to su oni dani kad se bez problema probudiš ujutro.

Evo ako nekog zanima spust sa Sanchezom niz planinu.Izgleda odlično.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

jeli uspio tko pokrenut na ps3 igru? ako da molim da mi se javi u pm.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
PESgen kaže...

ja kad sam išao u školu dobivao sam 5-10 kn za odmor {#} i  20kn jednom mjesečno,kad je baki sjela mirovina{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.9.2013 9:47 (hitmanovich).
14 godina
odjavljen
antimadridista kaže...

evo odigrao 2 sata i mogu reći da sam oduševljen................................................

E mnogo ti hvala za ovaj uvodni deo, koji si fenomenalno opisao. Mene zanima, a mislim i većinu, da nam malo opišeš veličinu mape, znamo da je ona kombinacija GTA SA, GTA IV i RDR-a, ali bi voleo čuti, kakav dojam se stiče, jel svet Los Santosa stvarno tako ogroooooooman da imaš osećaj da mu nema kraja. Kakva su naselja i magistrale van grada... Opiši nam ovo malo.

12 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V
SLUZBENO POTVRDJENO GTA V NA PC-U ZA 107 DANA!!!
Moj PC  
1 17 hvala 0
13 godina
neaktivan
St0ka kaže...

Dakle neki prvi dojmovi nakon par sati igranja.

e hvala na info,de mi samo reci kad se auto preokrene na krov dali se zapali i eksplodira kao u Gta SA ili samo ostane na krovu ko u Gta IV ? I jesi vec probao kupit neku kucu ili nesto preko "neta" ?

17 godina
moderator
tLeon kaže...

Daj link,da vidim gdje to piše.

سمندری ڈاکو
14 godina
odjavljen
tLeon kaže...

Pazi šta pišeš...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice