Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.114.430
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Grand Theft Auto V
coso9288 kaže...

Sto se tice GTA Online...Onaj tko kupi igru hoce li mu gta online biti besplatan ili ce se on posebno kupovati? Nisam nigdje vidio info o tome.

Free 4 All 4 Ever

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
14 godina
neaktivan

Odlicno...Hvala {#}

Da ne otvaram novi napisat cu ovdje. Danas ili sutra sam mislio sa zavvi naruciti GTA, ali sam maloprije naletio na odlicnu akciju sa gamestopa.

Doneses im 5 rabljenih igara i dobijes GTA 5 FOR FREE.  

Imaju listu, a ja sa te liste imam 2 igre, a na internetu sam nasao jos 3 rabljene za 15€.

Tako da ce me GTA izaci 15€. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 21:46 (coso9288).
13 godina
Grand Theft Auto V

Evo livestream ide za 10min, samo da se zaletim do benziske. . .

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

eo malo i Trevora. neznam jel je bilo.. SPOILER

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo odigrao 2 sata i mogu reći da sam oduševljen. Najviše su me se dojmili sitni detalji - ustvari to je ono što krasi GTA oduvijek. Prva misija je dobro zamišljena, da ne spoilam puno, samo ću reći da mi je sad jasna ona prva rečenica Michaela iz prvog trailera {#}

poslije prve misije polako se upoznajemo sa Franklinom. Neću stvarno previše u detalje o tim misijama jer će te i sami morati igrati. Grad je živ, baš imaš za svaki dio grada drugačiji feeling. Siromašniji dijelovi grada gdje ljudi kopaju po kontejnerima, bogatiji dio grada kod Vinewooda, tamo primjerice gotovo svi voze brze, moderne automobile. Ono što mi se sviđa je to što Franklina prepoznavaju u njegovoj ulici, recimo nekoliko puta su me u blizini njegove kuće pozdravljali na ulici, npr "Whats up yo Franklin nigga" i slično {#}

tada sam malo odlučio otići van grada, išao sam najprije uz more do Malibua, nije baš maleno mjesto, ima dosta kuća. Plaža je "živa", dosta ljudi je u moru, neki se igraju s psom na plaži i slično. Jedan zgodan detalj sam opazio. Stojim na plaži i malo razgledam, kad čujem da se netko zadere. Okrenem se i vidim 2 spasioca kako utrčavaju u more i idu spašavati nekog čovjeka koji se utapa. Kao što rekoh - zgodni detalji koji krase GTA {#}

More je fenomenalno, toliko detalja u niti jednoj igri nisam vidio. Dok voziš brod, udaraju te valovi, skačeš od vala do vala praktički. Baš gotovo kao u stvarnosti.

Onda sam otišao do Vinewooda, tamo je skroz tiha atmosfera. Neznam jeste li ikad pogledali kako taj dio LA-a izgleda uživo, ali mogu reći da je točno preslikan u igru, Sve one kuće bogatuna, moderni autmobili i sve ostalo. Tamo sam bio pred noć, i onda dolje pogled na Los Santos koji je osvijetljen milijunima svijetala - prelijepo. U ovoj igri je gušt samo stajati i promatrati uokolo, a dalje da ne pričam. Tada sam vidio dva biciklista pa sam jednom uzeo biciklu, bili su kao oni brzi bikeovi. Biciklu boziš drugačije nego auto. Auto se vozi sa R2/RT, a biciklu pritiskajući X/A. Imaš staminu dok voziš biciklu i ne smiješ je prekoračiti jer gubiš HP. Spuštao sam se s vrha Vinewooda do dolje putem, prelijep osjećaj, uhvatiš malo gasa s biciklom i onda pustiš sve tipke i lagano se spustiš dolje do grada promatrajući sve oko sebe {#}

Handling je drugačiji nego u GTA IV, ali nemojte ga otpisivati. Svako auto je za sebe,nema više onog osjećaja kao u GTA IV da se svako auto ponaša skoro isto. Damage model je ono o čemu se srećom nepotrebno pričalo, on je tu, vidi se dobro svaka ogrebotina. Razlika je što malo duže treba da središ auto u GTA V nego u IV, ali možeš ga oštetiti u još veće detalje nego prije. To ste uostalom vidjeli i jučer u onim gameplayima kad je vlak naletio na auto i prepolovio ga.

S combatom sam oduševljen. Vidjeli ste jučer onaj detalj kad je Franklin u jednom gameplayu puknuo šakom onog lika na ulici. Takvih je situacija puno u ovoj igri, svaki udarac ima težinu, ma gušt jednostavno rečeno, toliko dobro izgelda da nisam mogao prestati sa šaketanjem 15-ak mniuta. GTA IV combat je bio puno usporeniji i pomalo dosadniji, ovdje je to podignuto na puno bolju razinu.

Netko je gore spomenuo grafiku, kao da PC verzija GTA IV izgelda bolje nego ovaj GTA V na konzolama. Smao ću reći, ne pišite nešto prije nego probate. Ovo je neusproedivo bolje, igrao sam IV na PC-u, sad GTA V na Xboxu i to se ne može uspoređivati. Sve je bolje, modeli, sjene, more, o bojama da ne govorim, neusporedivo. Jednostavno GTA IV je igra stara više od 5 godina, da je igraš na bilo čemu ona ne može izgledati bolje od GTA V koj ije napredniji u svakom pogledu. Rage engine je strašno napredovao.

eto to je sve za ovih 2 sata. Oduševljen sam, a još nsiam ni izašao iz grada u countryside, već vidim da je ovo igretina. Ako imate koje pitanje, slobodno pitajte. Iako sumnjam da ću na sve moći odgovoriti jer sam igrao samo 2 sata {#}

Ah,stvarno mi je drago ovo sve čuti.Bio sam ipak malo zabrinut u vezi nekih stvari.Siguran sam da će i mene igra oduševiti.Sad si me toliko nahajpao da neću moći spavati večeras XD.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
17 godina
Diazz72 kaže...

Evo livestream ide za 10min, samo da se zaletim do benziske. . .

Ali samo free roam, ne misije, ok?

13 godina
Grand Theft Auto V

Evo link, video kasni 10-15 sec, ali je kvaliteta ok.
livestre.am/4C0S0 

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Diazz72 kaže...

Evo link, video kasni 10-15 sec, ali je kvaliteta ok.
livestre.am/4C0S0 

Ne radi link, btw pročitaj moj post iznad.

17 godina
Grand Theft Auto V

nemam ps3, al igra se vec skida, sad samo ulovit neku paru za konzolu i igra se. nakon sto sam vidio sve ovo, gotovo, moram to imat.

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

Evo prve slike. Slike su sa početnih misija.

Vožnja je drugačija, nekako mi vožnja malo vuče na MCLA, moram još malo igrati ali nije ista. Damage model je tu, vide se oštećenja, udubljenja, ogrebotine...Bude još slika i dojmova kasnije.

Moj PC  
2 1 hvala 2
13 godina
protjeran

Stavio je pogresno crtu, evo linka livestre.am/4C0S0

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

kurvetina

Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
DeathBringer12 kaže...

Ama ne radi.

16 godina
neaktivan
4ucker kaže...
DeathBringer12 kaže...

Ama ne radi.

livestre.am\4C0S0 

sad radi

nemoj kliknuti nego kopiraj i zaljepi u browser

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:02 (NFSPredator0010).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Livestream ne radi.

EDIT: radi, po uputama gore

BTW tko ima igru neka ukrade jet :D

Kao ovaj lik

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:03 (Marcuskac).

0 1 hvala 0
13 godina
protjeran

livestre.am\4C0S0    copy-paste u url i 1 put za brisi tipku i enter.

www.mmo-balkan.com/forum
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:06 (DeathBringer12).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Copi link, paste u browser.

Ali mora se account nekakav napravit na brzinu.

Rollercoasters!

Kao sto sam i ocekivao :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:07 (Marcuskac).

2 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Instaliravam igru
CONSOLES FTW!!!
16 godina
Moj PC  
1 1 hvala 1
13 godina
Grand Theft Auto V

ae, da vas cujem, kaj jos zelite?

Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ovaj lik ima jos videa

zasada.

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Da odi u blaine county, u sumu ili u onaj fort zancudo po jet :D

Na Mt Chilliad!

Sa BMX-om i dolje

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 22:29 (Marcuskac).
17 godina
Diazz72 kaže...

Avion, motanje po gradu, test oružja... Samo free-roamaj...

I da, zašto nema zvuka?

13 godina
Grand Theft Auto V

Ma ja sam iskljucio zvuk da nebi j*balo uploda. . .ukljuciti cu ga pa cemo vidijeti, evo za 10Min idu avioni, oruzja. . .itd. . .potruditi cu se da snimam sa WebCAmom umijesto tabletom, posto bi trebala biti bolja kvaliteta

Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Grand Theft Auto V

Više ne otvaram ovu temu, jer sve više što čitam reviewe i gledam gameplaye sve više otvaram njuškalo i gledam PS3...

Moj PC  
17 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Grafika i nije nesto, igra je prelijepa al grafika je 2008.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 36 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

po cemu si zakljucija to? kad dobijes igru i probas je, onda javi 

Som la gent blaugrana

1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Za one koji igraju, je li ima one glupe finte ti ukradeš jedan auto i sad pola grada vozi isti auto kao i ti?

A complex man drawn off of simplicity.

8 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
rookica19 kaže...

po cemu si zakljucija to? kad dobijes igru i probas je, onda javi 

Imam oci i vidim. Trava je doslovno jpg slika zalipljena za pod, mislim budite realni igra izlazi za konzole stare generacije ne moze to biti Crysis. Sva sreca igra je lijepa svijetla, zelena i to ju spasava :)

LoL acc THCJoshi
16 godina
Grand Theft Auto V

Čekat ću par mjeseci max do blagdana, da vidi oće bi za PC i kada. Ako ne kupim 100% konzolu bilo koju (PS3 ili Xbox360) i iz inata nabavljam GTA V ali {#} baš tu verziju.  E nećete na meni milijarde služit mamicu vam vašu, a stvarno su me "narajcali" ovi postovi zadnji 10-ak stranica.

Moj PC  
3 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice