Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.114.806
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: Grand Theft Auto V
zeroname kaže...
Arnold Layne kaže...
zeroname kaže...

Mene grafika nije impresionirala vidi se da je srezano do kraja da bi se moglo vrtit na konzolama.

nije te niti trebala jer se vrti na starim konzolama 

U odnosu na GTA IV razlika je vise nego osjetna ,a i ionako se GTA ne igra zbog grafike 

Pa mogu sa sigurnošću reći da GTA IV ima bolju grafiku na PC-u od GTA V na konzoli.

tehnicki ima ,ali je i dalje puno ruznija igra 

15 godina
Grand Theft Auto V

Evo sto je napisao covjek sto je uplodao GTA 5 na "zaljev"

" Game is working and running, Flash Drive Supported is 3.0, Both disk content

is for the Single Player and Second One for other Contents and yes QUACK have show some Brilliance, till Scene group comes out will hang on to this one and Fooks its GTA 5, wouldn't believe it myself too. More to come soon guys and yes PC Version will also be coming :)

"

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Pa da li se moće očkivati ubrzo,nešto se pričalo da neće biti do sledeće godine za PC?

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 20:59 (picija21).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

zanimljiv video

1 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

DVD2 se uploada na HDD od Xboxa, još par minuta i budem vidio šta sam napravio...

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
zelenbic kaže...

Evo sto je napisao covjek sto je uplodao GTA 5 na "zaljev"

" Game is working and running, Flash Drive Supported is 3.0, Both disk content

is for the Single Player and Second One for other Contents and yes QUACK have show some Brilliance, till Scene group comes out will hang on to this one and Fooks its GTA 5, wouldn't believe it myself too. More to come soon guys and yes PC Version will also be coming :)

"

Moze link?

Stefag40
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

nove slike

2 1 hvala 3
13 godina
Grand Theft Auto V

Evo jos SS od mene. . .Igra mi je za sada ok 4/5, malo me nervira ta izmijena likova, a i prica nije neka za sad (20% igre).

Moj PC  
4 6 hvala 2
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...

Evo jos SS od mene. . .Igra mi je za sada ok 4/5, malo me nervira ta izmijena likova, a i prica nije neka za sad (20% igre).

aj molim te napiši svoj nick na list papira i stavi pred taj monitor dok je igra upaljena i uslikaj pa stavi ovdje...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Valjda pripremiti mašinu za ovakvu dobru i dugo isčekivanu igru,šta mislite za moju konfiguraciju,možda samo grafu malo jaču ubaciti??

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mozda glupo pitanje, ali kad ce biti dostupna na xbox360..hoce li isto biti dostupna da se tako skine preko marketa ili?
juka
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

U Španjolskoj dosta trgovina već prodaje igru. Ima na redditu puno slika, svi su potvrdili da su je kupili normalno u trgovini i dobili račun.

https://pbs.twimg.com/media/BUDMibNCcAAh5WP.jpg

http://i.imgur.com/GQmEH79.jpg

3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Diazz72 kakva je vožnja, jel slična kao u četvorci?

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Haha,pazite ovu sliku,sasvim drugi likovi!

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
luka94 kaže...
Diazz72 kaže...

aj molim te napiši svoj nick na list papira i stavi pred taj monitor dok je igra upaljena i uslikaj pa stavi ovdje...

Evo ti;

Imaš od jutros još par SS par stranica u nazad. . . 

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

kasnim {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 21:18 (stolic).

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
picija21 kaže...

Valjda pripremiti mašinu za ovakvu dobru i dugo isčekivanu igru,šta mislite za moju konfiguraciju,možda samo grafu malo jaču ubaciti??

Možda...

13 godina
Comi123 kaže...

Vožnja sada liči na Mafiu II. . .sviđa mi se kako su to uradili, jer u GTA IV vožnja je bila užas.

16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Comi123 kaže...

Vožnja sada liči na Mafiu II. . .sviđa mi se kako su to uradili, jer u GTA IV vožnja je bila užas.

Što ti se najviše sviđa,daj malo nekih utisaka,baci nam kost gladni smo {#}.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
18 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

OK, previše sam vidio, mičem temu iz "Teme koje pratim" jer čekam PC verziju. {#}

Welcome my son...
Moj PC  
7 2 hvala 0
13 godina
NFSPredator0010 kaže...
Diazz72 kaže...
Comi123 kaže...

Najviše mi se sviđaju sela/pustinje, te duge duge auto ceste. . .upravo uplodam jedan gameplay, recite kaj bih ste sljedeće voljli vidijeti?

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Neznam, ova igra je prezakon.

Necu moci cekat PC...nemogu jednostavno, PS3 je tu, moram samo narucit sa Amazona.

Sto se tice grafike i performansi bolje nego sto sam ocekivao na konzolama.

No us kolicinu zabave ni ne obazirem se na to.

Vidio sam sada u nekom videu like biciklira i pobere jelena koji mu izleti

na cestu.

Na PC-u ce biti jos i modova, bolje teksture,antialiasing i puno veci broj npc-a/auti...nemogu si smislit to uz ove sve detalje

i kolicinu stvari koja igra ima za ponudit na konzolama.

I jos nesto za sto sam skoro zaboravio....GTA ONLINE!

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.9.2013 21:33 (Marcuskac).

5 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
NFSPredator0010 kaže...
Diazz72 kaže...
Comi123 kaže...

Najviše mi se sviđaju sela/pustinje, te duge duge auto ceste. . .upravo uplodam jedan gameplay, recite kaj bih ste sljedeće voljli vidijeti?

sređivanje auta?

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
14 godina
odjavljen
Diazz72 kaže...

Pa daj upravo to. Vožnja tim dugim magistralama pod zalaskom sunca, da osetimo tu atmosferu, tu moć i veličinu mape.

14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Diazz72 kaže...

Pa daj upravo to. Vožnja tim dugim magistralama pod zalaskom sunca, da osetimo tu atmosferu, tu moć i veličinu mape.

Pogledaj u ovome videu sta sam postao zalazak sunca na plazi...

ugodaj je savrsen

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
18 godina
Diazz72 kaže...
NFSPredator0010 kaže...
Diazz72 kaže...
Comi123 kaže...

GTA 5 na svom PS3 :D

You got to lose to know how to win
13 godina
Grand Theft Auto V

Cekajte mozda napravim livestream. . .

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

evo odigrao 2 sata i mogu reći da sam oduševljen. Najviše su me se dojmili sitni detalji - ustvari to je ono što krasi GTA oduvijek. Prva misija je dobro zamišljena, da ne spoilam puno, samo ću reći da mi je sad jasna ona prva rečenica Michaela iz prvog trailera {#}

poslije prve misije polako se upoznajemo sa Franklinom. Neću stvarno previše u detalje o tim misijama jer će te i sami morati igrati. Grad je živ, baš imaš za svaki dio grada drugačiji feeling. Siromašniji dijelovi grada gdje ljudi kopaju po kontejnerima, bogatiji dio grada kod Vinewooda, tamo primjerice gotovo svi voze brze, moderne automobile. Ono što mi se sviđa je to što Franklina prepoznavaju u njegovoj ulici, recimo nekoliko puta su me u blizini njegove kuće pozdravljali na ulici, npr "Whats up yo Franklin nigga" i slično {#}

tada sam malo odlučio otići van grada, išao sam najprije uz more do Malibua, nije baš maleno mjesto, ima dosta kuća. Plaža je "živa", dosta ljudi je u moru, neki se igraju s psom na plaži i slično. Jedan zgodan detalj sam opazio. Stojim na plaži i malo razgledam, kad čujem da se netko zadere. Okrenem se i vidim 2 spasioca kako utrčavaju u more i idu spašavati nekog čovjeka koji se utapa. Kao što rekoh - zgodni detalji koji krase GTA {#}

More je fenomenalno, toliko detalja u niti jednoj igri nisam vidio. Dok voziš brod, udaraju te valovi, skačeš od vala do vala praktički. Baš gotovo kao u stvarnosti.

Onda sam otišao do Vinewooda, tamo je skroz tiha atmosfera. Neznam jeste li ikad pogledali kako taj dio LA-a izgleda uživo, ali mogu reći da je točno preslikan u igru, Sve one kuće bogatuna, moderni autmobili i sve ostalo. Tamo sam bio pred noć, i onda dolje pogled na Los Santos koji je osvijetljen milijunima svijetala - prelijepo. U ovoj igri je gušt samo stajati i promatrati uokolo, a dalje da ne pričam. Tada sam vidio dva biciklista pa sam jednom uzeo biciklu, bili su kao oni brzi bikeovi. Biciklu boziš drugačije nego auto. Auto se vozi sa R2/RT, a biciklu pritiskajući X/A. Imaš staminu dok voziš biciklu i ne smiješ je prekoračiti jer gubiš HP. Spuštao sam se s vrha Vinewooda do dolje putem, prelijep osjećaj, uhvatiš malo gasa s biciklom i onda pustiš sve tipke i lagano se spustiš dolje do grada promatrajući sve oko sebe {#}

Handling je drugačiji nego u GTA IV, ali nemojte ga otpisivati. Svako auto je za sebe,nema više onog osjećaja kao u GTA IV da se svako auto ponaša skoro isto. Damage model je ono o čemu se srećom nepotrebno pričalo, on je tu, vidi se dobro svaka ogrebotina. Razlika je što malo duže treba da središ auto u GTA V nego u IV, ali možeš ga oštetiti u još veće detalje nego prije. To ste uostalom vidjeli i jučer u onim gameplayima kad je vlak naletio na auto i prepolovio ga.

S combatom sam oduševljen. Vidjeli ste jučer onaj detalj kad je Franklin u jednom gameplayu puknuo šakom onog lika na ulici. Takvih je situacija puno u ovoj igri, svaki udarac ima težinu, ma gušt jednostavno rečeno, toliko dobro izgelda da nisam mogao prestati sa šaketanjem 15-ak mniuta. GTA IV combat je bio puno usporeniji i pomalo dosadniji, ovdje je to podignuto na puno bolju razinu.

Netko je gore spomenuo grafiku, kao da PC verzija GTA IV izgelda bolje nego ovaj GTA V na konzolama. Smao ću reći, ne pišite nešto prije nego probate. Ovo je neusproedivo bolje, igrao sam IV na PC-u, sad GTA V na Xboxu i to se ne može uspoređivati. Sve je bolje, modeli, sjene, more, o bojama da ne govorim, neusporedivo. Jednostavno GTA IV je igra stara više od 5 godina, da je igraš na bilo čemu ona ne može izgledati bolje od GTA V koj ije napredniji u svakom pogledu. Rage engine je strašno napredovao.

eto to je sve za ovih 2 sata. Oduševljen sam, a još nsiam ni izašao iz grada u countryside, već vidim da je ovo igretina. Ako imate koje pitanje, slobodno pitajte. Iako sumnjam da ću na sve moći odgovoriti jer sam igrao samo 2 sata {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
36 0 hvala 37
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Sto se tice GTA Online...Onaj tko kupi igru hoce li mu gta online biti besplatan ili ce se on posebno kupovati? Nisam nigdje vidio info o tome.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice