Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.115.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Nastavak

3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Drago mi je da su promijenili handling auta, nije mi se sviđalo u GTA IV nakon San Andreasa (jebiga, arkadnije, ako je to riječ, mi je draže u ovoj igri)... A i to što vidimo je vjerojatno nabrijani sports car, vidjet ćemo kako će se ostalo ponašati na cesti.

Što se tiče oštećenja rekao bih po kratkom videu korak unazad, ali moramo vidjet detaljnije...

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
6 4 hvala 0
15 godina
Re: Grand Theft Auto V
Ma dajte molim vas... pa ovo oštećenje je puno bolje. Ono oštećenje u GTA IV je pretjerano, znalo mi se desiti da auto bude tanak ko palačinka i opet ga voziš. Ovo izbacivanje kroz šajbu fali, ali ipak je možda onaj lik sto je perfekt u vožnji ima mogućnost da ne ispadne kroz šajbu prilikom udara.
Be Water My Friend
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

http://gtaforums.com/topic/587164-car-damage-in-iv-v/

Ne može se suditi na temelju jednog videa.

Što se tiče izljetanja kroz šajbu bolje mi je ovako.Možda je vezan pa zato ne izleti.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 14:01 (NFSPredator0010).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Koje ste vi zahtjevne picajzle...nemate igru u rukama i već lupate gluposti....imajte na umu da ne može sve bit savršeno....Ionako otkad krenete igrat ovu igru zaboravit će te na pravu vožnju :P

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ne može bit sve savršeno, ali jedan od glavnih elemenata bi mogao bit... GTA IV je bio odličan i što se tiče oštećenja i vožnje. Nadajmo se da će bit bolje, a ako ne, bit će modova koji će to sredit.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan

Cini mi se da su voznju i ostecenja smanjili..tj da je voznja dosta arkadnija od cetvorke??a zasto to???jer su se klinci zalili jer nisu sa 200 mogli prolazit zavoje pod pravim kutem nego ustavri treba zakocit PRIJE zavoja a ne u samom zavoju...ona scena kad se auto zabija u zid, jako malo ostecenja s obzirom na tu brzinu, naravno da je prednji dio jaci branik i to, al opet...kao i ona scena sa onim bjelim autom, znaci u onaj ljevi zadnji bok je dobio 3 udarca ...udubljenje jedva da se i vidi...

Meni se jako svidjao vozni model i oscenja iz cetvorke...posebno vozni model..di si morao naucit kao i u pravom zivotu da se ne KOCI usred apexa nego prije samog zavoja, al ocito to NFS klincima smeta...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 12:35 (TheDarkSide).
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

http://vinebox.co/gif/wsisHtrGzKQ.gif voznja s ovim autom izgleda dobro,barem menito malo sto se moze vidjeti) , i voznja sa Sabre muscleom isto izgleda dobro, jedino me voznja s onim brzim bijelim podsjeca na sleeping dogs sto mi se nesvidja bas

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Killuminati kaže...

http://vinebox.co/gif/wsisHtrGzKQ.gif voznja s ovim autom izgleda dobro,barem menito malo sto se moze vidjeti) , i voznja sa Sabre muscleom isto izgleda dobro, jedino me voznja s onim brzim bijelim podsjeca na sleeping dogs sto mi se nesvidja bas

ovaj crni i sabre sta se tice voznje je ok, al sebra kad se zabije u zid frontalno, ostecenja napred su doslovno minimalna za takav udar pri toj brzini...je to glomazan auto i od "metala" al opet...ona bijeli auto...previse pleše po cesti i na najmanji trzaj koliko sam skuzio zadnji dio zanosi dosta realno pa ona kontra kad se napravi, al ostecenja na bijelom autu, isto?? upitnici??? ono sta sam vec spomenuo gore..dobio je prvi udarac u ljevi zadnjii bok kod zadnje gume, skoro pa nista, pa onda opet u taj isti dio...zar nebi bilo logicki da je taj dio vec "nacet" i da treci udarac ce najvise ostavit traga i da bi trebao uvuc karoseriju uzevsi u obzir da svi ti sportski auti danas su dosta limeno tanki i nije to neki problem savit..sjetite se kad sjednete na neki auto na bok mu od ovih novijih, neko sa vecom kilazom kako lim ulazi pa kad se maknete se zna vratit a na nekima cak i ostat!

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
Grand Theft Auto V

Ma nesvida se niti meni voznja kolko smo mogli vidjeti u tih par sec... i sta nismo sami odigrali  pa sudimo bez veze... btw nije to NFS ili DIRT nego GTA opet world ... tak oda neigramo radi voznje nego same igre i gameplay-a

L0L
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
razermario kaže...

Ma nesvida se niti meni voznja kolko smo mogli vidjeti u tih par sec... i sta nismo sami odigrali  pa sudimo bez veze... btw nije to NFS ili DIRT nego GTA opet world ... tak oda neigramo radi voznje nego same igre i gameplay-a

Sve to stoji, al po ostecenju sad ispada da su auti "Puno tezi" odnosno "jaci"...ako su takva minimalna oscenjea na autima sta ce bit sa kamionima i ostalim vecim stvarima? doslovno ni crtice nece bit na njima...

13 godina
neaktivan

hmm mozda je auto nadogradjen u LS Custom (ili kako vec) kao sto su rekli za bulletproof gume mozda  isto tako ima jos dodataka,za jacu karoseriju ili tako nesto ?

14 godina
neaktivan
Killuminati kaže...

hmm mozda je auto nadogradjen u LS Custom (ili kako vec) kao sto su rekli za bulletproof gume mozda  isto tako ima jos dodataka,za jacu karoseriju ili tako nesto ?

E vidis, moze bit i to...to nisam uzeo u obzir...nadam se da je to odgovor na ova minimalna ostecenja :)..toplo se nadam da je to radi ojacane karoserije... :)

16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ne znam sto se tice ostecenja dok ne probam,ali vožnja onog bijelog auta iako izgleda malo arkadno,opet mi izgleda i u neku ruku realno,jer znam da kad vozim određene aute u GT5 velikom brzinom isto pri jačem(naglom) skretanju stražnji dio tako prolkizava i može se lako izgubiti kontrola.Još je teže suditi kad znamo da se svaki auto u GTA ponaša drugačije i da im se još k tome mogu mijenjati vozne osobine tuningom.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 13:23 (NFSPredator0010).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Svi gameplay videovi.

Pogledajte video datgamex1,3...Snijeg!?!?

North Yankton?

Mislim da je to pocetak igre, ne zelim gledat vise da ne spoilam nesto.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

pozz, ne pratim baš temu pa me zanima dal imam kakvih novih informacija/naznaka za PC?

16 godina
neaktivan
soja kaže...

pozz, ne pratim baš temu pa me zanima dal imam kakvih novih informacija/naznaka za PC?

ništa još

16 godina
Grand Theft Auto V

lik je snimao gameplay sa iphoneom u jednoj ruci i vozio sa drugom. Nemojte ništa ocjenjivati dok ne probate.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
soja kaže...

ništa još

Konzolaši uživajte onda {#} zavidim vam... nadam se da će doć i naših 5 min..

16 godina
neaktivan
soja kaže...

ja se nadan da će izać za PS4, a to je lako moguće, evo još jedan hint da bi se to moglo desit

16 godina
neaktivan
slimyyy kaže...
soja kaže...

ja se nadan da će izać za PS4, a to je lako moguće, evo još jedan hint da bi se to moglo desit

moglo bi se desit, da..

prvo da se što više proda na ps3 i xbox360, onda poslje izbace za PS4 i XboxOne, pa tek nakraju za PC.. :D

16 godina
NFSPredator0010 kaže...

Što se tiče izljetanja kroz šajbu bolje mi je ovako.Možda je vezan pa zato ne izleti.

ne razumijem zašto su ljudi toliko zabrinuti za oštećenje auta? pa eto i na ovom videu je vidljivo da nije ništa lošije od GTA IV.

vidjeli smo GTA V video od 6-7 sekundi i čovjek se jednom zabio u zid, ne može se ništa zaključivati po tome.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 godina
Grand Theft Auto V

naravno da nije još za ocijenjivati što se tiče gameplay-ja kada ovo nije niti službeno još niti išta, no iz priloženog videa sa bijelim autom vožnja mi se ne sviđa,a i oštećenja mi djeluju poprilično oskudna, za sada mi je ovo jedina zamjerka koju imam iz priloženih najava i svega, a vožnja u GTA i oštećenja su meni dosta važni segmenti baš iz razloga što se razlikuje od Sleeping Dogsa, SAints Rowa i sličnih naslova, da se mene pitalo trebali su se držati fizike oštećenja i vožnje iz GTA IV jer u igri staroj 5 godina je to vrhunski odrađeno i za današnje standarde...ali vjerojatno je razlog žaljenje klinaca koji ne mogu proći kroz zavoj sa 200 km/h i semeta im kad se zabiju punom brzinom u kamion pa im se auto deformira(vjerojatno sam i ja tako razmišljao kada sam imao 15 god, ali jbg omatorio sam izgleda {#}) baš kao što je netko naveo u postu iznad. Ali još uvijek se nadam da sam u krivu po tom pitanju, vidjet ćemo sve za par dana {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 14:15 (lobotomac90).
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
Grand Theft Auto V

Igra je genijalna. Nadam se da ce mi netko od frendova posudit PS3 ili Xbox da se malo odigra, ovo ce bit show.

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
Grand Theft Auto V

Mene su zaintrigirale animacije likova i sjene. Odlično odrađeno.

Pingu ;)
Moj PC  
9 0 hvala 0
16 godina
Vapor kaže...

Mene su zaintrigirale animacije likova i sjene. Odlično odrađeno.

mene animacije likova i grafika općenito podsjeća na Max Payne 3. Čudo da su uspjeli doći do tako visokog nivoa vizualno s obzirom na hardver konzola i koliko je ogromna ova igra.

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

da igra izgleda bolje nego kaj sam ocekivo 

jedino se nadam da mi zavvi nece puno kasnit 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Odlicno, samo me zanima kako se ekipa dokopala igre ;D ! ! !

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Diazz72 kaže...

Odlicno, samo me zanima kako se ekipa dokopala igre ;D ! ! !

igra je već sad u dućanima,  jer ih moraju slati uskoro. Uvijek se nađe netko tko se dočepa igre par dana prije {#}

14 godina
neaktivan

Pokreti i pucanje stvarno se vide slicnosti sa MP3...i onaj weapon menu isto je kao u MP3...dobra mi je ona scena sa nargilom hahaha...to ce bit show od igrice...pit, pusit, drogirat se i sta sve ne :D :D..mogucnosti su neogranicene :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice