Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.115.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
disaster98 kaže...

http://i.imgur.com/X0v2RzU.jpg

evo jos jedan leak 

uskoro će vjerojatno biti skeniran cijeli taj strategy guide u .pdfu. Tu ima dobrih stvari za pogledati, ali je puno spoilera. Jedino bi volio vidjeti cijelu listu vozila i sve mape {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 19:58 (antimadridista).
17 godina

Ta peticija nece natjerati R* da ne izda verziju za PC, isto kako ih nece potaknuti niti ona peticija: "GTA V za PC" da naprave igru za PC, R* ima svoj plan i program, svoje vlastite analize i razmisljanje (ne trebaju im drugi soliti pamet). Te peticije nikada nsiu urodile plotom, rijetko kada jesu kao npr. peticija za Dark Souls.

Oni su se vjerojatno vec odlucili hoce li biti GTA V verzije za PC ili nece (peticije nemaju veze s tim kada ionako mnogi "fejkaju" te peticije, multiaccev-i, lazni podaci itd), samo, nacekati cemo se jos neko vrijeme dok nam R* ne kazu u facu hoce li biti PC verzije ili nece (ja vjerujem da hoce). Isto tako, mozda vec sada rade na nekom novom projektu ili GTA VI (ili barem razmisljaju naveliko o tome) jer to je firma koja mora unaprijed planirati, nema tu cekanja previse kada je u pitanju game development, sve se treba rijesiti u sto je moguce kracem roku.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:11 (lovac82).
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Evo malo bolje verzije one slike gore.

Ionako jos samo 5 dana tako da leakovi vise ni nisu vazni.

Sve cemo znati uskoro.

Ali ovaj strategy guide izgleda jako zanimljivo.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

2 0 hvala 0
16 godina
Marcuskac kaže...

Ali ovaj strategy guide izgleda jako zanimljivo.

jako dobra stvar za imati. Sa konzolom sam dobio strategy guide uz RDR i ima jako puno korisnih stvari za vidjeti, preko 300 stranica. A i dobro je za kolekcionare {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
odjavljen

Kako su pojdinci na ovom forumu niski, da je to strašno... A džaba svim konzolašima. Na kraju, kad igra dođe za PC i oni će sami preći na tu platforumu. Sad se kao bajagi kur*e. A zar ste toliko glupi da mislite da će Rockstar propustiti priliku da zaradi još HRPETINU novca, možda će i više zaraditi na PC-u, nikad se ne zna... Prestanite da trolujete! Umesto da se radujete što, nažalost, prvi imate privilegiju da igrate ovu ekstremnu igru, vi pojedini pljujete po PC-u i u nekom podmuklom stilu "vređate" i provocirate PC igrače. Bruka i sramota.

14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

uzrujavate se radi neke glupe peticije lol koja je bas zato i napravljena 

Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

http://www.ign.com/articles/2013/09/11/grand-theft-auto-online-details-revealed

Nista sto vec nismo znali ali ovo je zanimljivo:

"Rockstar has revealed the hope behind Grand Theft Auto Online is "to create an entire Grand Theft Auto world

that consists of everything we've done or are going to do then let the player freely move between them."

Također se čini kako će odluke iz SP-a utjecati na MP.

"All of them take place after the conclusion of the single-player game, meaning some familiar faces will make an appearance. If you make friends with the right people you'll also be granted bonuses (for example, biker gangs may offer mission support or a hacker can hide you on the radar in multiplayer matches"

http://www.computerandvideogames.com/428953/gta-online-details-character-creation-activities-and-more/

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 20:54 (NFSPredator0010).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Predator003 kaže...
stefagtx kaže...

Hehehe

to će potpisati samo konzolaši koji su ljubomorni na full HD koji je dostupan samo za pc master race

PS: udrite po td, konzolaši, ionako svi znamo istinu

pa eto i sam vamo nesta zavidis i govoris i ako cemo mi zaigrati na konzolama ovo ono da nece to biti to.... onda suti i cekaj da dode za PC i ako uopste dode. 

L0L
17 godina
Comi123 kaže...

Kako su pojdinci na ovom forumu niski, da je to strašno... A džaba svim konzolašima. Na kraju, kad igra dođe za PC i oni će sami preći na tu platforumu. Sad se kao bajagi kur*e. A zar ste toliko glupi da mislite da će Rockstar propustiti priliku da zaradi još HRPETINU novca, možda će i više zaraditi na PC-u, nikad se ne zna... Prestanite da trolujete! Umesto da se radujete što, nažalost, prvi imate privilegiju da igrate ovu ekstremnu igru, vi pojedini pljujete po PC-u i u nekom podmuklom stilu "vređate" i provocirate PC igrače. Bruka i sramota.

Cim se toliko pjenis znaci da je cilj i postignut. Pljuju na neki nacin po PC-u, da, ali isto tako imas trolova koji namjerno to rade samo kako bi PC only gamere isprovocirali (sam si napisao "trolovi"), a PC only gameri se lijepe na to ko muhe. Ne misle svi doslovno da je PC los, a oni koji to zbilja misle sigurno nisu trolovi.

BTW zasto je on toliko "nizak", samo zato sto je postavio link do ankete? pa je li ju on pokrenuo? kako znas da je bas on dao svoj glas? kako znas da je on htio takvu peticiju, kako znas da mu nije cijela ta peticija glupa?

Npr. evo ja na X1 i PS4 temu postavljam lose i pozitivne novosti, boli me k je li to de u prilog MS ili Sony-u, je li to cita neki zadrti Sony ili zadrti MS fan odnosno fanboy ali to cu raditi i dalje bez obzira na to radilo se to o X1 ili PS4 konzoli (pa i Wii U, Viti, 3DS-u ili pak PC-u). Kada je nesto dobro, prokomentirati cu to (svaka cast), kada je nesto lose, prokomentirati cu i to (na njihovu sramotu)..... oni koji se lijepe na svaki negativni post ili neku kritiku se nazivaju fanboy-ima.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ja sam Zdravko Mamic i sve vas sa prepirkama između konzola i PC-a nabijem na KKK.....Eto sad ste dobili svoje!!!

Moj PC  
3 7 hvala 2
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Uj Sunceti Kud Podjeli link Nisam znao da ce ovaka zbrka nastat...{#}
Inace sam PC Igra i nemam konzolu!

Stefag40
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
stefagtx kaže...

Uj Sunceti Kud Podjeli link Nisam znao da ce ovaka zbrka nastat...{#}
Inace sam PC Igra i nemam konzolu!

Doslo je do pogresnog protumacenja tvojeg "hehehehehe" ocito

su ljudi mislili da se smijes PC igracima, a ne samoj peticiji.

I da ne radim jos jedan post, dio iz onog leakanog strategy guidea.

Armor upgrades...mozda na full upgrades dobijemo ono juggernaut odijelo.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 21:50 (Marcuskac).
13 godina
Grand Theft Auto V

Meni osobno najdrazi lik u GTA V je Trevor... al kolko mogu vidjeti kontam da je i Rockstar-u :D jer malo pa malo mozemo vidjeti " samo " Trevora 

L0L
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Neznam ljudi, ali toliko su se iz Rockstara fokusirali na online, da možda pokušavaju kupiti i PC publiku (mislim na to da pokušavaju smanjiti pirateriju). Meni se naspram GTA IV ovaj GTA V kupuje original samo zbog tog onlinea.
Be Water My Friend
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Nemojte zamjerit što upadam kao padobranac..

Igra izlazi 17.9., a zna li netko kad će se moć kod nas kupit?

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
brasioni kaže...

Nemojte zamjerit što upadam kao padobranac..

Igra izlazi 17.9., a zna li netko kad će se moć kod nas kupit?

Erm, 17.9. ili već sad ako prednaručiš.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR | PSN - Danny_HR85
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Meni je ipak najdraži Michael, uvijek sam u igrama težio napravit nekog gospodina, koji je hladne glave u svakoj situaciji, još nabaci odijelo i neko dobro oldskul auto. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

8 0 hvala 1
12 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Erm, 17.9. ili već sad ako prednaručiš.

Opa super. Mislio sam da će se kod nas čekati {#}

17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

{#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 22:52 (DarioGTI).
Moj PC  
9 0 hvala 0
13 godina
Grand Theft Auto V

Ovako, htio bih si uzeti Play 3 ponajviše zbog GTA 5, jer mi se ne da čekati PC verziju pa me zanima gdje ga najeftinije ima za uzeti, a da se dostavlja za Hrvatsku? :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.9.2013 23:19 (Marijano22).

0 0 hvala 0
13 godina
Marijano22 kaže...

Ovako, htio bih si uzeti Play 3 ponajviše zbog GTA 5, jer mi se ne da čekati PC verziju pa me zanima gdje ga najeftinije ima za uzeti, a da se dostavlja za Hrvatsku? :)

Napisao sam ti stranicu ranije. Britanski Amazon ima za 46 funti (414HRK) s dostavom. Nisam siguran da negdje ima jeftinije.

16 godina
neaktivan
DeniZg kaže...
Marijano22 kaže...

Napisao sam ti stranicu ranije. Britanski Amazon ima za 46 funti (414HRK) s dostavom. Nisam siguran da negdje ima jeftinije.

Vjerujem da je čovjek mislio gdje se može uzeti PS3 a ne GTA 5! {#}

12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Koja je razlika između GTA 5 (500kn) i GTA 5 Special edition (1000kn)?

0 0 hvala 0
13 godina
Vrale89 kaže...
DeniZg kaže...
Marijano22 kaže...

Upravo to, možda se nisam dobro izrazio, zanima me PS3? Gledao sam neku stranicu slovensku playgame gdje se dobije PS3 od 12 GB + GTA 5 za 1650 kn pa mi se to činilo superpovoljno, još je i dostava besplatna za Hrvatsku, sad ne znam je li mi sigurno tuda naručivati, ima li tko kakva iskustva s njima ili neku preporuku za još koju stranicu? {#}

16 godina
brasioni kaže...

sa Special Edition dobiješ neka dodatna oružja, odjeću i slično.

12 godina
protjeran
antimadridista kaže...
brasioni kaže...

sa Special Edition dobiješ neka dodatna oružja, odjeću i slično.

Ma radije ću uzet ovaj obični, a za 500 kn stvarnu odjeću {#}

14 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Hoce li se moci instalirati gta bez problema na trojku sa 12GB? Trenutno imam nekoliko demo igara i kada bi ih sve izbrisao imao bih 8.5 GB slobodno. Gdje su onda preostala 3.5 GB??

Dosta sam nov na PS3 podrucju tako da neznam da li sustav nesto zauzme ili ne...

I hit the CTRL key but I'm still not in control!
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.9.2013 0:23 (coso9288).

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Jadno, nisu stavili K-DST radio :(

www.mmo-balkan.com/forum
12 godina
protjeran
Grand Theft Auto V

Slovenija - Playstation 3 500Gb + GTA 5 - 2200kn

Hrvatska - Najjeftinije što sam našao je 3000kn

Tko je tu lud 800kn razlike?!

Brijem da ću si iskombinirat nešto dok je ovaj eurobasket u Ljubljani, pa pogledat tekmu i uzet jedan ps {#}

1 0 hvala 0
13 godina
Marijano22 kaže...
Vrale89 kaže...
DeniZg kaže...
Marijano22 kaže...

Upravo to, možda se nisam dobro izrazio, zanima me PS3? Gledao sam neku stranicu slovensku playgame gdje se dobije PS3 od 12 GB + GTA 5 za 1650 kn pa mi se to činilo superpovoljno, još je i dostava besplatna za Hrvatsku, sad ne znam je li mi sigurno tuda naručivati, ima li tko kakva iskustva s njima ili neku preporuku za još koju stranicu? {#}

To je dosta povoljno ako je u toj cijeni i igra. Inače, ima i kod nas Ps3 po dućanima za soma i pol kuna, ali bez igre. Ako uzimaš samo radi Gta5, razmisli i o polovnoj konzoli pa je kasnije prodaš. Manje ćeš love izgubiti.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice