Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.117.931
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
GTA 5

Koja idiotska rasprava oko pojma igra/igrica, znaci igre poput tetrisa, pinballa i slicnih legendi koje su starije od vecine vas ovdje su IGRICE, a u svoje vrijeme su bile najbolja zabava i najbolje IGRETINE. Dakle nesto sto je staro i sto nema grafiku od milion dolara je igrica, a sve ostalo je igra je li? Ljudskoj gluposti nema granica.

Sorry za OT.

Ozbiljno razmisljam o nabavljanju PS3 radi GTA V, suhveli mi je sve ovo, a i tesko je iscekati godinu dana bar da zaigram na PCu.

You better run, you better take cover!
Moj PC  
9 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ja sam prije 6 mjeseci dobio odličnu ponudu za PS3 s par igara i mislio sam ga prodati, ali ipak nema tih para, ne žalim ni sekunde. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Moj PC  
3 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Što se tiče "igre" i "igrice", ja se uopće ne pjenim, samo usput komentiram apsurd. Nije jasno čemu umanjenica tamo gdje joj nije mjesto. Doslovno se pitam zašto ljudi ne govore "filmić". U čemu je stvar?

(mislim svi znamo da je stvar počela s omalovažavanjem bez pokrića što je opet loš razlog kojeg bi bilo dobro iskorijeniti)

EDIT:

@smucek:

Moja podjela igra/igrica se ne temelji na budžetu, budžet GTA 5 je samo jedan ekstrem koji još više ističe apsurd.

Welcome my son...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 14:27 (zv'jer2).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Vrhunska igrica ce bit ovaj GTA V

9 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

alergičan sam na izraz igrica...razlika je između video igra i igrica....igrica je pojam za klince!

Moj PC  
4 11 hvala 0
16 godina
GTA 5

Ja ne znam zašto je nekim ljudima tako mrska kupnja konzole? Ja jesam PC gamer, bio i osto, ali zašto da čekam duže na dobre naslove ako ne moram i ako ih mogu igrati na konzoli. X360 sam kupio upravo zbog izlaska GTA IV. I nisam požalio, evo GTA V izlazi a u međuvremenu sam se naigrao i dosta dobrih drugih igara (ili igrica kako kome paše). Razumijem ako je nekakav škripac sa novcem pa kupovanje konzole nije moguće, ali mi se čini da neki ne žele ni pomisliti na konzolu bez obzira na financijsku situaciju, pa će se jednostavno zadovoljavati sa Youtube videima i čekati izlazak PC verzije igre koja još nije ni najavljena.

Moj PC  
4 1 hvala 1
15 godina
GTA 5

Budžet

Be Water My Friend
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Postoje špekulacije da su Michael i Trevor zapravo braća, te da su obojica u programu zaštite svjedoka. Uglavnom. Uskoro ćemo sve saznati. :)
Izvor 

Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
Moj PC  
1 1 hvala 1
17 godina
Re: GTA 5
St0ka kaže...

Ja ne znam zašto je nekim ljudima tako mrska kupnja konzole? Ja jesam PC gamer, bio i osto, ali zašto da čekam duže na dobre naslove ako ne moram i ako ih mogu igrati na konzoli. X360 sam kupio upravo zbog izlaska GTA IV. I nisam požalio, evo GTA V izlazi a u međuvremenu sam se naigrao i dosta dobrih drugih igara (ili igrica kako kome paše). Razumijem ako je nekakav škripac sa novcem pa kupovanje konzole nije moguće, ali mi se čini da neki ne žele ni pomisliti na konzolu bez obzira na financijsku situaciju, pa će se jednostavno zadovoljavati sa Youtube videima i čekati izlazak PC verzije igre koja još nije ni najavljena.

Neboj se! nitko i ne ocekuje da covik koji kupi cijelu konzolu radi igre razumi...

On topic:

Imaju lijep budget... zadivljujuce.  Nadam se da ce ispuniti ocekivanja...

16 godina
GTA 5

skineš ps3 emulator i deri

Moj PC  
1 9 hvala 0
17 godina
Gremlin144 kaže...

skineš ps3 emulator i deri

Kad bi postojao funkcionalan emulator. A i da postoji treba pričekati jogurt verziju (ako je bude).

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
16 godina
Abomb kaže...
St0ka kaže...

Neboj se! nitko i ne ocekuje da covik koji kupi cijelu konzolu radi igre razumi...

On topic:

Da si bar pročitao cijeli post...kao što rekoh igrao sam mnoštvo drugih igara xboxu. Nisam jednostavno ga spakovao u ormar nakon što sam prešao GTA IV.

A i de mi reci zbog čega se to onda konzole kupuju ako ne zbog igara?

16 godina
neaktivan
Abomb kaže...

A nego zašto se kupuje konzola nego zbog igara?

/Nisam vidio iznad post, odmah sam išao da odgovorim. {#}

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 16:04 (PLASMAorLCD).
15 godina
GTA 5

Novi GTA poster koji prikaziva neke od likova u igri.

Be Water My Friend
Moj PC  
7 0 hvala 4
17 godina
St0ka kaže...
Abomb kaže...
St0ka kaže...

On topic:

Da si bar pročitao cijeli post...kao što rekoh igrao sam mnoštvo drugih igara xboxu. Nisam jednostavno ga spakovao u ormar nakon što sam prešao GTA IV.

Citiram:" X360 sam kupio upravo zbog izlaska GTA"

Kupio si konzolu radi jedne igre i u medjuvremenu je posluzila za jos koju.

Na razini si cure koja je kupila haljinu samo za jedan pir, pa ako MOZDA posluzi za jos nesto, ako ne nema veze.

Isto kao sto nemos izac pobijednik sa takvom curom zasto to ne radit, tako nemos ni sa tobom...

16 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

alergičan sam na izraz igrica...razlika je između video igra i igrica....igrica je pojam za klince!

Ja osobno nisam toliko alergičan,ali razlika postoji. Prve igre nisu nazivane igricama bez razloga,eto tako jer se nekom svidjelo,već zato jer su bile male (par megabajta) i jednostavne.

Razlike između umanjenica, uvećanica i normalnih riječi očito postoje,samo što neki očito to ne žele vidjeti.

kućica=kuća=kućerina? kamiončić=kamion=kamiončina? lončić=lonac=lončina? Da,mislim da razlika postoji,a kad smo već kod toga GTA V nije niti igra nego igretina.

Mislim da se ljudi najviše ljute kad ih se ispravlja,jer su tako naučili,a ne zapravo zato što se ne slažu.Takav sam ja nekad pa znam.

BTW novi screenshot

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:14 (NFSPredator0010).
14 godina
neaktivan
GTA 5

Novi screen-ovi. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 18:00 (Viksan).
Moj PC  
8 0 hvala 5
16 godina
GTA 5

još jedna nova {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
8 0 hvala 4
15 godina
GTA 5

i još 1

Be Water My Friend
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:17 (bruslii).
Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

evo još dvije nove. Inače, ove nove slike od danas Rockstar šalje svim GTA fan stranicama na netu kao znak pažnje. Svakoj fan stranici po jedan screenshot {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:42 (antimadridista).
Moj PC  
5 0 hvala 3
14 godina
neaktivan
GTA 5

evo jos dva

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 17:54 (Viksan).
Moj PC  
7 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
GTA 5

Mojem bivšem razredu je profesor iz informatike objašnjavao da ovo što igramo da su to igre a ne igrice iz razloga jer su igre umjetnička djela u koja je uloženo puno truda i da bi me developeri isprebijali na mrtvo ime da čuju riječ "igrica".
Nikad poslije ni nisam rekao riječ igrica u tom smislu.. 

Moj PC  
15 1 hvala 5
16 godina
GTA 5

još dvije. More izgleda fenomenalno {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 18:15 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 2
18 godina
neaktivan
GTA 5

Fini SS-ovi zaista ali pretjerase sa AA-om malo :D 

http://vgm.tv/
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

da bas se vidi obrub :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

Preteraše malo sa igrom, ustvari, malo više. Biće bolja nego što se očekuje {#}

7 0 hvala 0
16 godina
Abomb kaže...
St0ka kaže...
Abomb kaže...
St0ka kaže...

On topic:

Citiram:" X360 sam kupio upravo zbog izlaska GTA"

Kupio si konzolu radi jedne igre i u medjuvremenu je posluzila za jos koju.

Na razini si cure koja je kupila haljinu samo za jedan pir, pa ako MOZDA posluzi za jos nesto, ako ne nema veze.

Isto kao sto nemos izac pobijednik sa takvom curom zasto to ne radit, tako nemos ni sa tobom...

I opet, zbog čega to drugog sam trebao kupit konzolu? Zbog tog što predivno izgleda? Zbog tog što X360 ima veliikih problema sa RROD?

IV me je potaknuo da uzmem konzolu, ali sam znao da ću igrati i druge naslove kojih nema na PC ili PS3. Podrazumijeva se da ću igrat i druge naslove, zašto ti to moram objašnjavat?

14 godina
neaktivan
GTA 5

Svi novi screenovi na jednome mjestu i boljoj rezoluciji, bas sam sada dosao doma pa idem pogledati dali se

skriva kakva nova informacija u njima.

GTA Forums

GTA Series.com <- ovdje vas ovi dolje linkovi odvedu na stranicu gdje je slika u full rezoluciji

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 19:51 (Marcuskac).

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

ako su ovi screenovi uzimati sa konzola..kako je moguće da AA izgleda ovako dobro....

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice