Da, na to sam mislio... ne kao da se odnosi, nego se odnosi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me ako netko zna da li će se moći spremati igra na više slotova, npr. da ja i buraz odvojeno igramo?
10 more days! 
Zanima me ako netko zna da li će se moći spremati igra na više slotova, npr. da ja i buraz odvojeno igramo?
Vrlo vjerojatno hoce, uvijek se moglo...
Vrlo vjerojatno hoce, uvijek se moglo...
99,9999999...% da da, jer je to standard za GTA, no što će ti to kad imaš profile na xBoxu/Pleyci?
od danas pocinje odbrojavanje do nove ere 10!
Aaa ja smijesne stvari, trazim na BUG.HR temu za GTA V, gledam u temi "Igre - Opcenito" kad nema.... gledam u temi "Igre - Konzole" nema ni tamo.... udjem u "PC Igre" kad vidi cuda bas tu tema o GTA V i to aktivna xD
Nego ljudi ja sam poludio vise cekajuci, nikad u zivotu nisam ovako cekao igru, ono vidim treba neka nova dobra izaci i zaboravim na nju dok ne izadje ali ovo s GTA V od prvog trailera je ludnica ....
Jos mi je gore od kada sam skinuo i instalirao PSN pre-load verziju na svoj PS3 (rebug 4.46CFW) jer je igra tu ane mogu je igrati :(
Nego cudno mi sto jos nema leak-a? Zar je moguce da niko igru nece imati prije sredine narednog tjedna? :O Kako god dok igre stignu u radnje bit ce i leakova :D
A sto se tice ove pre-load verzije nije 14 GB kako je neko povis naveo nego je 17.2 GB
Ne znam da li je ovo iko objavljivao ali stigle su u radnje prazne kutije za stalaze ali igara jos nema :D
http://imgur.com/a/mta5f
Sto se tice ovih sto se raspravljaju o tome da li ce igra bolje ici i izgledati na PS3 ili XBOX360 mislim da ce biti skoro isto jer su iz rockstargames-a i sami naveli da su usporedo radili i jednu i drugu verziju, nece biti nikakvog portanja i mislim da ce igra biti usavrsena za obe konzole :)
vjerujem da cemo ''onu'' verziju igre zaigrati tek negdje sljedeci vikend,nazalost
Ako mislis na preload ne mora znaciti jer dok neko sa disc (Blu-Ray) verzije uploaduje eboot.bin odmah smo i mi u mogucnosti da igramo :)
A uostalom dok stigne u radnje taj dan ili dan-dva poslije ce biti full leak Blu-Ray verzije tako da opet igramo :)
Ja se iskreno nadam najdalje ali bas najdalje do petka, ako ne cak i ranije ...
Ako mislis na preload ne mora znaciti jer dok neko sa disc (Blu-Ray) verzije uploaduje eboot.bin odmah smo i mi u mogucnosti da igramo :)
A uostalom dok stigne u radnje taj dan ili dan-dva poslije ce biti full leak Blu-Ray verzije tako da opet igramo :)
Ja se iskreno nadam najdalje ali bas najdalje do petka, ako ne cak i ranije ...
will see :D
Pa kako sam ne kontas da ama bas svaka imalo popularna igra bude leakovana najdalje 5 dana prije releasa :D GTA V bi vec bila tu ali rockstargames nece jos da ih salje u radnje bas zbog toga :D A dok igra stigne u radnje i leakovi su tu, jer imas dosta radnji sto unaprijed kazu da ce prodavat prije release date-a :D
A one dok su u radnji odmah mora se desit bar jedna kopija da "nestane" i to je to :)
P.S. Taman i da ne bude nije mi problem cekati jos ukupno 9 dana kad sam mogao skoro dvije godine nego et vidjet ces da ce se opet ipak ranije zaigrati :P (kao i svaku igru sto imam 1-2 sedmice prije releas-a)
To je samo da radnje nece slati igre onima koji su preorder-ali prije 16-og ali ce te radnje dobiti igre vec iduce sedmice najdalje do vikenda jer da bi se osiguralo da ljudi dobiju na vrijeme ... a dok bude igara u radnjama biti ce ih i po netu :D
EDIT: Al svaka cast rockstargames timu nisam se nadao da je moguce da ovoliko dugo zadrze informacije da nema skoro nista leakovano osim onog sto su oni dozvolili :D
Ja ne znam jel' vama, ali meni Michael opasno liči na Zdravka Mamića post-anog gore, samo sa malo kraćom kosom.
nove slike
4. slika je čisti fotorealizam. Fenomenalno!
Ja ne znam jel' vama, ali meni Michael opasno liči na Zdravka Mamića post-anog gore, samo sa malo kraćom kosom.
i meni je skroz isti, ja mislim da su ga po mamicu radili jos ak ce imat njegove karakteristike 
upravo gledam IGN Q&A od danas pa da stavim tu neke stvari koje sam čuo zasad u prvih 10-ak minuta videa..
- oni su igrali na Xboxu i nema framedropova ni bilo što slično, igra radi i izgleda odlično. Kažu da po detaljima ni bilo čemu ne zaostaje za nekim igrama koje su dosad najavljene za next-gen.
- na autu se mogu paliti i gasiti svijetla, a potvrđeno je da se na nekim autima može spuštati i dizati krov!
- hidden packages su malo drugačije odrađeni nego u dosadašnjim GTA igrama. Recimo na radiu čuješ da je na nekom mjestu u tijeku istraga, tada možeš otići tamo i pomoći pri istrazi i tako pronaći te skrivene stvari.
- biti će 240 pjesama u igri, 17 radio stanica, 15 njih je za glazbu, a 2 radio stanice su talk-show.
Sad bi kupio konzolu, al mi je žao dat pare jer nije to to na konzolama, ali nestrpljiv sam i neda mi se čekati dok dođe za PC.
Sad bi kupio konzolu, al mi je žao dat pare jer nije to to na konzolama, ali nestrpljiv sam i neda mi se čekati dok dođe za PC.
Jako malouman komentar, i govori u svoje ime. Nemaju svi isti osjećaj "tog toga".
Pa i govorim u svoje ime, jesam spomenuo nekog drugog ili?
Pa i govorim u svoje ime, jesam spomenuo nekog drugog ili?
Neki ljudi tu na forumu ti ne kuze da je PC superiorniji i uvrijede se kad im kazes tu cinjenicu.
Joj kako su mi ovi balavi fan boji od 12 godina dosadili -.- gdje god dodjes najvise takvih .... Nego bas zbog toga vi superiorna rasa propustate mnoge igre koje su vrh :)
Pa ne znam zašto bi se neko uvrijedio, jednostavno mi ne paše igrat na konzolama jer nemam pojma igrat sa kontrolerom, ali opet je teško čekat dok dođe za PC.