Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.117.841
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Da, na to sam mislio... ne kao da se odnosi, nego se odnosi.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
GTA 5

Nova slika

Be Water My Friend
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
bruslii kaže...

Nova slika

Mislis

03:25 {#}

12 godina
neaktivan
GTA 5

Zanima me ako netko zna da li će se moći spremati igra na više slotova, npr. da ja i buraz odvojeno igramo?

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

10 more days! {#}

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
PESgen kaže...

Zanima me ako netko zna da li će se moći spremati igra na više slotova, npr. da ja i buraz odvojeno igramo?

Vrlo vjerojatno hoce, uvijek se moglo...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
13 godina
lovac82 kaže...
PESgen kaže...

Vrlo vjerojatno hoce, uvijek se moglo...

99,9999999...% da da, jer je to standard za GTA, no što će ti to kad imaš profile na xBoxu/Pleyci?

13 godina
neaktivan
GTA 5

od danas pocinje odbrojavanje do nove ere 10! 

1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Aaa ja smijesne stvari, trazim na BUG.HR temu za GTA V, gledam u temi "Igre - Opcenito" kad nema.... gledam u temi "Igre - Konzole" nema ni tamo.... udjem u "PC Igre" kad vidi cuda bas tu tema o GTA V i to aktivna xD 

Nego ljudi ja sam poludio vise cekajuci, nikad u zivotu nisam ovako cekao igru, ono vidim treba neka nova dobra izaci i zaboravim na nju dok ne izadje ali ovo s GTA V od prvog trailera je ludnica ....

Jos mi je gore od kada sam skinuo i instalirao PSN pre-load verziju na svoj PS3 (rebug 4.46CFW) jer je igra tu  ane mogu je igrati :(

Nego cudno mi sto jos nema leak-a? Zar je moguce da niko igru nece imati prije sredine narednog tjedna? :O Kako god dok igre stignu u radnje bit ce i leakova :D

A sto se tice ove pre-load verzije nije 14 GB kako je neko povis naveo nego je 17.2 GB 

Ne znam da li je ovo iko objavljivao ali stigle su u radnje prazne kutije za stalaze ali igara jos nema :D

http://imgur.com/a/mta5f 

Sto se tice ovih sto se raspravljaju o tome da li ce igra bolje ici i izgledati na PS3 ili XBOX360 mislim da ce biti skoro isto jer su iz rockstargames-a i sami naveli da su usporedo radili i jednu i drugu verziju, nece biti nikakvog portanja i mislim da ce igra biti usavrsena za obe konzole :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 16:21 (arnes_king).
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 5

vjerujem da cemo ''onu'' verziju igre zaigrati tek negdje sljedeci vikend,nazalost

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Sorry posta sam slike koje su bile :) evo video reklama ako nije bila:

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 17:00 (ATI HD3870).
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
GTA 5

GTA 5: TOP 5 Things You DIDN'T Know! (Maybe) - Inside Gaming Daily

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Ako mislis na preload ne mora znaciti jer dok neko sa disc (Blu-Ray) verzije uploaduje eboot.bin odmah smo i mi u mogucnosti da igramo :)

A uostalom dok stigne u radnje taj dan ili dan-dva poslije ce biti full leak Blu-Ray verzije tako da opet igramo :)

Ja se iskreno nadam najdalje ali bas najdalje do petka, ako ne cak i ranije ... 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 16:56 (arnes_king).
12 godina
neaktivan
arnes_king kaže...

Ako mislis na preload ne mora znaciti jer dok neko sa disc (Blu-Ray) verzije uploaduje eboot.bin odmah smo i mi u mogucnosti da igramo :)

A uostalom dok stigne u radnje taj dan ili dan-dva poslije ce biti full leak Blu-Ray verzije tako da opet igramo :)

Ja se iskreno nadam najdalje ali bas najdalje do petka, ako ne cak i ranije ... 

will see :D

14 godina
protjeran

Pa kako sam ne kontas da ama bas svaka imalo popularna igra bude leakovana najdalje 5 dana prije releasa :D GTA V bi vec bila tu ali rockstargames nece jos da ih salje u radnje bas zbog toga :D A dok igra stigne u radnje i leakovi su tu, jer imas dosta radnji sto unaprijed kazu da ce prodavat prije release date-a :D 

A one dok su u radnji odmah mora se desit bar jedna kopija da "nestane" i to je to :) 

P.S. Taman i da ne bude nije mi problem cekati jos ukupno 9 dana kad sam mogao skoro dvije godine nego et vidjet ces da ce se opet ipak ranije zaigrati :P (kao i svaku igru sto imam 1-2 sedmice prije releas-a)

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 17:07 (arnes_king).
14 godina
protjeran

To je samo da radnje nece slati igre onima koji su preorder-ali prije 16-og ali ce te radnje dobiti igre vec iduce sedmice najdalje do vikenda jer da bi se osiguralo da ljudi dobiju na vrijeme ... a dok bude igara u radnjama biti ce ih i po netu :D

EDIT: Al svaka cast rockstargames timu nisam se nadao da je moguce da ovoliko dugo zadrze informacije da nema skoro nista leakovano osim onog sto su oni dozvolili :D 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 17:46 (arnes_king).
16 godina
GTA 5
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

nove slike

8 6 hvala 2
17 godina
GTA 5

Ja ne znam jel' vama, ali meni Michael opasno liči na Zdravka Mamića post-anog gore, samo sa malo kraćom kosom.

Moj PC  
3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
stolic kaže...

nove slike

4. slika je čisti fotorealizam. Fenomenalno!

13 godina
neaktivan
4ucker kaže...

Ja ne znam jel' vama, ali meni Michael opasno liči na Zdravka Mamića post-anog gore, samo sa malo kraćom kosom.

i meni je skroz isti, ja mislim da su ga po mamicu radili jos ak ce imat njegove karakteristike {#}

16 godina
GTA 5

upravo gledam IGN Q&A od danas pa da stavim tu neke stvari koje sam čuo zasad u prvih 10-ak minuta videa..

- oni su igrali na Xboxu i nema framedropova ni bilo što slično, igra radi i izgleda odlično. Kažu da po detaljima ni bilo čemu ne zaostaje za nekim igrama koje su dosad najavljene za next-gen.

- na autu se mogu paliti i gasiti svijetla, a potvrđeno je da se na nekim autima može spuštati i dizati krov!

- hidden packages su malo drugačije odrađeni nego u dosadašnjim GTA igrama. Recimo na radiu čuješ da je na nekom mjestu u tijeku istraga, tada možeš otići tamo i pomoći pri istrazi i tako pronaći te skrivene stvari.

- biti će 240 pjesama u igri, 17 radio stanica, 15 njih je za glazbu, a 2 radio stanice su talk-show.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.9.2013 18:43 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 6
16 godina
neaktivan
GTA 5

Sad bi kupio konzolu, al mi je žao dat pare jer nije to to na konzolama, ali nestrpljiv sam i neda mi se čekati dok dođe za PC.

Moj PC  
19 4 hvala 0
17 godina
Jabulani kaže...

Sad bi kupio konzolu, al mi je žao dat pare jer nije to to na konzolama, ali nestrpljiv sam i neda mi se čekati dok dođe za PC.

Jako malouman komentar, i govori u svoje ime. Nemaju svi isti osjećaj "tog toga".

16 godina
neaktivan
GTA 5

Pa i govorim u svoje ime, jesam spomenuo nekog drugog ili?

Moj PC  
28 1 hvala 0
13 godina
Jabulani kaže...

Pa i govorim u svoje ime, jesam spomenuo nekog drugog ili?

Neki ljudi tu na forumu ti ne kuze da je PC superiorniji i uvrijede se kad im kazes tu cinjenicu.

14 godina
protjeran
GTA 5

Joj kako su mi ovi balavi fan boji od 12 godina dosadili -.- gdje god dodjes najvise takvih .... Nego bas zbog toga vi superiorna rasa propustate mnoge igre koje su vrh :)

Moj PC  
4 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
GTA 5

0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Pa ne znam zašto bi se neko uvrijedio, jednostavno mi ne paše igrat na konzolama jer nemam pojma igrat sa kontrolerom, ali opet je teško čekat dok dođe za PC.

Moj PC  
4 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice