Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.132.406
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
DarkoKwon kaže...

Ovaj GTA online je dokaz da ce biti gta na PC-u, oni su ga bas napravili zbog pc-a, jer online neces moci igrati bez orginal igre, tako da ce vecina ljudi na pc-u kupiti GTA 5. I svi ce radije igrati GTA online na pc-u sa 500 igraca nego na PS3 sa 16 igraca. To je neki moj zakljucak.

Btw Rockstar je objavio da im izlazi novi trailer za sat vremena prije dva sata, a jos nista nije izaslo.

Ja mislim da je tvoj zakljucak pogresan :)
GTA Online nije SAMP!

Tako da nemoras ocekivat 500 igraca vec negdje oko 32 pa do 64.
A GTAV Oficijalni Trailer izlazi danas u 17:00 to je za nekih 30-45 min

Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

0 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
stefagtx kaže...

Ja mislim da je tvoj zakljucak pogresan :)
GTA Online nije SAMP!

Tako da nemoras ocekivat 500 igraca vec negdje oko 32 pa do 64.
A GTAV Oficijalni Trailer izlazi danas u 17:00 to je za nekih 30-45 min

Nema sanse da ce staviti ogranicenje od samo 32 igraca , bar ne na PC-u. 

http://isvijet.com.hr
18 godina
neaktivan
GTA 5

http://vgm.tv/
Moj PC  
4 6 hvala 1
13 godina
neaktivan
GTA 5

Ev ga :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 17:05 (stefagtx).
Moj PC  
2 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Iskreno očekivao sam više od trailera, samo znamo da je Trevor tolko lud da tuće glavom o zid {#}

Moj PC  
8 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

Jesam li ja jedini koji je ocekivao duzi trailer?

BBC2 nick: reader562 BF3 nick:reader562

25 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Realno najslabiji Trailer do sada.

Moj PC  
20 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Po meni je ovaj Trailer Odlican sad se vidi kakav je Trevor Idiot .

Moj PC  
0 10 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Pa dobro sta ste ocekivali.

Meni se trailer bas svidio, makar je bio kratak.

A i rekli su da ce biti reklama za TV, tko bi gledao reklamu od 5 min.

Jos uz to moraju i dokraja otkrit onu official stranicu, tako da cemo i tu dobiti screenove i informacije.

Jos 18 dana.

EDIT:

Evo na slici se moze vidjeti i Rhino.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 17:41 (Marcuskac).

12 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Nije los,meni se osobno nije svidio odabir glazbe,ali ok.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
1 8 hvala 0
15 godina
GTA 5

If you know what I mean

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
11 8 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Jos par screenova.

Zanima me dali su ove kamp kucice unistive u free-roamingu, ili samo u misijama.

I ako jesu, onda se valjda nakon nekog vremena opet stvore vjerovatno.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 18:06 (Marcuskac).

1 1 hvala 0
13 godina
GTA 5

Trailer ko K... mogli su se malo potruditi.. 

Moj PC  
3 13 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ovaj trailer me najviše hipeao za igru zajedno s prvim trailerom.

samo nešto struže..
Moj PC  
5 6 hvala 0
16 godina
neaktivan
baso533 kaže...

Ovaj trailer me najviše hipeao za igru zajedno s prvim trailerom.

Imaš pravo.Sad nakon nekoliko gledanja vidim koliko je dobar i koliko će priča biti odlična.

Ovdje možemo vidjeti puno mračniju stranu igre.Michaelu se obitelj raspada.Tužno ga je gledati u bazenu dok mu žena govori:"You are alone you pathetic psychopath."

Trevor je također tragičan lik i čini mi se kao jedan od onih tragičnih junaka (ili antijunaka) koji traže svoje mjesto na svijetu dok se bori sa vlastitim demonima,a kakve možemo naći u starijim filmovima.

Trevorova ludost nije bez smisla.On nije još jedan običan luđak kakve nailazimo u igri. Pokušava se nositi sa životom na svoj način,a njegova "ludost" je samo  posljedica toga.

Na neki način me ponašanjem malo podsjeća na lik McMurphyja iz Leta iznad kukavičjeg gnijezda.

Izgleda da će priča biti nabijena emocijama,a ne samo plitka zabava,što je odlično.

U svakom slučaju ugodno sam iznenađen viđenim.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
18 godina
neaktivan
GTA 5

Nije da mi je bitno nego me samo zanima cemu 2 downvote-a na mom postu gdje sam okacio novi Trailer XD Zanimljiva pojava :D

Moj PC  
4 13 hvala 0
16 godina
dex3108 kaže...

Nije da mi je bitno nego me samo zanima cemu 2 downvote-a na mom postu gdje sam okacio novi Trailer XD Zanimljiva pojava :D

Ma to netko ovdje voli farmati thumb downove.

18 godina
neaktivan
GTA 5

Čini mi se kao da će ovo biti prvi GTA gdje nećemo megalomanski i nerealno surađivati sa svakom kriminalnom glavešinom u gradu (Rusi, Kinezi, Talijani, Špije itd.) nego će priča biti intimnija i više vezana za 3 protagonista. Više filmski zaplet s manje pretjerivanja i s više karakterizacije i vezanja za likove.

Welcome my son...
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
dex3108 kaže...

2?? mislis 5 :D
Ako mislis da sam ja jedan od njih a mislis posto sam i ja stavio isto Link od trailera ev dokaz

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 21:26 (stefagtx).
15 godina
dex3108 kaže...

Pa ocito da im se trailer nije svidio ne primaj to osobno {#}....nego i tolika popma dojadi oko izlaska igre nebi da izlazi novi album Dragane Mirkovic koju ovim putem pozdravljam

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 21:57 (kaw_liga).
13 godina
neaktivan
zv'jer2 kaže...

Čini mi se kao da će ovo biti prvi GTA gdje nećemo megalomanski i nerealno surađivati sa svakom kriminalnom glavešinom u gradu (Rusi, Kinezi, Talijani, Špije itd.) nego će priča biti intimnija i više vezana za 3 protagonista. Više filmski zaplet s manje pretjerivanja i s više karakterizacije i vezanja za likove.

Da, to mi je bilo malo glupo u IV. U jednoj misiji krades koku od talijana da ju dostavis rusima, a u sljedecoj tu istu koku krades rusima da ju vratis talijanima (ne doslovno, ali moglo bi se tako protumaciti.) {#}

Al dobro, to je placenicki zivot. Radis za svakog, "If it pays", kako bi Niko Bellic rekao.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 22:05 (GamerX9).
14 godina
neaktivan
GTA 5

Jedna informacija za one koji imaju nekoga u Njemackoj i zele GTA 5.

Danas sam bio u GameStop i ugledao sam odlicnu akciju. Na www.gamestop.de ima lista igrica za PS3, X360, Wii i WiiU.Ako kod kuce imate 2 rabljene igre koje vise ne zelite igrati mozete im te igre dati, platiti 10€ i dobiti GTA5.

Moja akcija je bila ta da sam otisao na ebay, nasao neke 2 igre, narucio, i sada samo cekam da mi dodu.Igre ce me izaci oko 30€+10€ sto njima moram dati=40€, za GTA 5.

Mislim da se isplati {#}

Evo lista: http://www.gamestop.de/eintauschliste

Zaboravio sam napomenuti da ima jos igara osim GTA 5:  http://www.gamestop.de/9.99er    Samo listajte prema dolje :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 23:08 (coso9288).

0 0 hvala 0
17 godina
coso9288 kaže...

Jedna informacija za one koji imaju nekoga u Njemackoj i zele GTA 5.

Danas sam bio u GameStop i ugledao sam odlicnu akciju. Na www.gamestop.de ima lista igrica za PS3, X360, Wii i WiiU.Ako kod kuce imate 2 rabljene igre koje vise ne zelite igrati mozete im te igre dati, platiti 10€ i dobiti GTA5.

Moja akcija je bila ta da sam otisao na ebay, nasao neke 2 igre, narucio, i sada samo cekam da mi dodu.Igre ce me izaci oko 30€+10€ sto njima moram dati=40€, za GTA 5.

Mislim da se isplati {#}

jos je to puno kako si mogo jeftino proc, npr na njuskalu nades rabljene za 30 kn, dvije su 60 i 10 eura, to je 135 kn za gta v

14 godina
neaktivan
GTA 5

Fora je u tome sto i na ebayu ima za tu cijenu ali ih nema na listi...nisu ni oni glupi {#}

2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Da mi je znati gdje je ovo skladiste

Lijepo je znati da R* vec salje kopije retailerima, tako smo blizu....osim PC gamera.(poput mene samoga)

97% cekanja obavljeno :)

16 1 hvala 0
17 godina
GTA 5

Razocaran trailerom...

Sveukupno sam vidio premalo gameplaya i previse cut scena, i to je malkicu zabrinjavajuce ali ocekivano...

Moj PC  
2 3 hvala 0
16 godina
GTA 5

Kupiš gta 3 i gta 2 , staviš u mikser, smiksaš i imaš gta 5.

Moj PC  
28 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

GTA 5 - The Official Trailer Analysis(Analiza trailera)

Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
GTA 5

Ne razumijem zašto tolika negativnost prema ovom traileru. Pa namijenjen je da bude kao TV reklama koja će se prikazivati do izlaska igre, što ste očekivali, 5 minuta? Pa dosad smo dobili već 5-6 trailera, među kojima su i po jedan čisti gameplay trailer iz singleplayera i jedan iz onlinea. Mislim da je to i više nego dosta.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 13:03 (antimadridista).
Moj PC  
21 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice