Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.133.597
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
GTA 5

Wow!

Wow nice ;) Wow nice ;)
Zan klo van dam

12 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Cek cek, nakraju GTA Online dolazi za PC   1.10 ? A GTA 5 opcenito?? Malo je ovo zbunjujuce...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
TheDarkSide kaže...

Cek cek, nakraju GTA Online dolazi za PC   1.10 ? A GTA 5 opcenito?? Malo je ovo zbunjujuce...

ma nije to službeno, ili je krivo shvaćeno, Jer to bi bila udarna vijest na Internetu, a nigdje se o tome ne piše.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

ma nije to službeno, ili je krivo shvaćeno, Jer to bi bila udarna vijest na Internetu, a nigdje se o tome ne piše.

Zato mi i je sve ovo bilo zbunjujuce na prvu i nerealno...GTA Online bi trebao doc za konzole sa zakašnjenjem......

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan
GTA 5

Sve novosti vezane uz GTA V i GTA Online možete pratiti na ovom jubito kanalu (naravno ako razumijete engleski). 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Abomb kaže...

Pozadina u GTA V slikama je uglavno blurana za razliku od GTA IV...

To se zove fokus...

16 godina
GTA 5

pretjerivanje je to u vezi grafike, mislim na ono što se govori da su u GTA 5 samo poboljšali boje i osvjetljenje, a sve ostalo je isto kao u GTA 4. Mora biti da su ljudi slijepi ili nešto, jer stvarno neznam kako bi objasnio da ne vidite napredak u svemu, u modelima likova se još najviše vidi razlika.

Uostalom, onome tko je igrao Red Dead Redemption ne trebam ništa govoriti, po tome će znati koliko je Rage engine napredovao od vremena kad je izašao GTA 4.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 17:18 (antimadridista).
Moj PC  
6 0 hvala 1
17 godina
antimadridista kaže...

pretjerivanje je to u vezi grafike, mislim na ono što se govori da su u GTA 5 samo poboljšali boje i osvjetljenje, a sve ostalo je isto kao u GTA 4. Mora biti da su ljudi slijepi ili nešto, jer stvarno neznam kako bi objasnio da ne vidite napredak u svemu, u modelima likova se još najviše vidi razlika.

Uostalom, onome tko je igrao Red Dead Redemption ne trebam ništa govoriti, po tome će znati koliko je Rage engine napredovao od vremena kad je izašao GTA 4.

pogledajte samo grafiku u maxu kolko je bolja od gta iv.

14 godina
neaktivan
GTA 5

znam da je bilo rijeci o ovome ali evo mislim da ce GTA 5 izaci za pc isto kada i za xbox one te ps4 cini mi se jako logicno

drzte fige

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 18:09 (njuska11).
Moj PC  
1 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

imas pravo ovo je dosta bolje nego gta 4 evo sad ga probo nakon dosta vremena i nekak se sjecam kao da je prije bila ljepsa al nije.a pogotovo boje koje su bile pre tamne al su pasale uz pricu.mislio sam gta v kupit sprzeni al moram sad skupit jos 350kn i uzet originalni

CONSOLES FTW!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 19:43 (PEXer).
Moj PC  
2 0 hvala 5
16 godina
neaktivan
Kupit sprzeni... /facepalm
1911 & 1899
15 godina
neaktivan
GTA 5

pa da sprzeni sa slikom na discu

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
1 1 hvala 9
16 godina
neaktivan
PEXer kaže...

imas pravo ovo je dosta bolje nego gta 4 evo sad ga probo nakon dosta vremena i nekak se sjecam kao da je prije bila ljepsa al nije.a pogotovo boje koje su bile pre tamne al su pasale uz pricu.mislio sam gta v kupit sprzeni al moram sad skupit jos 350kn i uzet originalni

PEXer kaže...

Poruka(e) dana!

One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
PEXer kaže...

PEXer kaže...

Poruka(e) dana!

sta cudno imas u bosni na pijaci takve igice sprzene sa slikom..

Zan klo van dam
16 godina
neaktivan
pa imaš ih svugdje, al' ko u današnje doba to kupuje mi reci?
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
The Unforgiven kaže...
pa imaš ih svugdje, al' ko u današnje doba to kupuje mi reci?

neko ko nema para,interneta? kupis to za 20-30kn i igras...

Zan klo van dam
15 godina
neaktivan
GTA 5

upravo to nemam komp i net pa nemrem sam skidat i i treba neka posebna przilica za xbox igre.bolje mi je 30kn dat nego se zahebavat

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
2 1 hvala 0
18 godina
neaktivan
GTA 5

Jeste a za 60kn mozes da kupis sve GTA igre koje su izasle do sada {#}

No ovo nije mjesto za pricu o toj temi.

http://vgm.tv/
Moj PC  
5 2 hvala 0
17 godina
dex3108 kaže...

frajer ima xbox, ne kupis za 60 kn nista. lakse mu je bez zahebancije uzet igru za 30 kn.

17 godina
dex3108 kaže...

Da ali to je akcija kojoj brzo dode kraj.....  kako znas da mu bas tada treba. Nemaju svi flat, a takvima je bolje kupiti 2-3 piratske igre, svaka po 15-20 kn nego 80 kn svaki mjesec za flat (primjer t-com, 180 kn s flatom u odnosu na 100 kn bez flat-a)

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
protjeran
lovac82 kaže...
dex3108 kaže...

Da ali to je akcija kojoj brzo dode kraj.....  kako znas da mu bas tada treba. Nemaju svi flat, a takvima je bolje kupiti 2-3 piratske igre, svaka po 15-20 kn nego 80 kn svaki mjesec za flat (primjer t-com, 180 kn s flatom u odnosu na 100 kn bez flat-a)

Pa kako ces onda filmove skidat??? Pa sada 99% ljudi ima flat...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
16 godina
neaktivan
GTA 5

Kako vi ljudi ne kuzite da kad neko nema, nema ali ima zelju da proba ko i svi ostali ja zasad imam al sutra mogu ostat bez svega kao i bilo tko drugi.Bolje budite zahvalni nego da dajete prodike nekome ako si ne moze priustit sta i vi. {#}

24 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I ne nema 99% ljudi flat ocito ako ti imas nesto svi drugi moraju imat takoder, koliko imas godina 9??

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.8.2013 23:25 (The White Wolf).
14 godina
protjeran
The White Wolf kaže...

I ne nema 99% ljudi flat ocito ako ti imas nesto svi drugi moraju imat takoder, koliko imas godina 9??

pa sigurno ne t-com, ali ima operatera koji puno jeftinije daju flat... i jednostavno nije isplativo uzet neki paket ispod

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR ......................... BATTLELOG: Megatr0n_HR
14 godina
odjavljen
GTA 5

dajte rađe o grafici pricajte molim vas 
unistavate temu kad god stignete  

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 15:02 (Arnold Layne).
Moj PC  
19 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

neke nove informacije iz previewa igre sa ruske stranice.

New info (Google transl.):

-Number of animals - vastest.
-You can meet in the wild deer, rabbits, squirrels, mountain goats. In rural areas - such as agriculture animals.
-There are bears, bobcats, turtles, sharks, rats, dogs and other
-Do not forget about pumah, coyotes or just wolves. All of them also becomes a great threat to you.
-Under the water, you can use a knife.
-Under the water as there are sunken oil rigs, and even a twelve-story factory.
-Wild ecosystem is not only on the ground. It is still under water and air.
-When you want to jump with a parachute, you will observe flocks of different birds,
-Play a very important role and masks, whose number is more than 20+ pieces.
-Rats live in the back streets of the city
-The game has a tank.
-You can check out the trailer, for example, in the woods, and taking the necessary camouflage gun, test your hunting skills.
-You can change the dog by giving him a new collar.
-Shark attack game characters.
-Sharks get in packs
-You can also relax by taking a prostitute on the track or order a lap dance at a strip club.
-It is possible to put a sniper scope or red dot, add more grip, flashlights, laser pointer, silencer, equipped with advanced shop or just change the color.
-In GTA 5 we will have more than 200+ types of transport, including four-engine bombers, bicycles, sports cars or trailers.
-Rockstar made ​​the ability to change the body kit, spoilers, grilles, hood, wheels, muffler, add a roll cage, armored bus, additional lighting. You can even change the tone.
-The amount of clothing for more than 30+, the addition of various accessories (watches, chains, bracelets, etc.), tattooing skin and even a change of hairstyle, the total amount of which will be at least 15+.
-Some theft is so heavy that you have to seek the assistance of mercenaries, whether bully, a sniper, a hacker or a hustler.
-There is hunting under water
-After completion of the tuning, you can take a picture of your car and put it in the photo Social Club.
-Police also swim
-You can find sunken ships, aircraft, containers or vehicles are very valuable things.

http://take2games.ru/2013/08/prevyu-gta5-ambicioznaya-zhizn/

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 15:26 (antimadridista).
Moj PC  
17 0 hvala 16
17 godina
antimadridista kaže...

hype je jednostavno prevelik

15 godina
mar123 kaže...

hype je jednostavno prevelik

da se opiše riječima {#}

17 godina
GTA 5

Nisam previse upucen,hoce li mozda uvoditi razinu goriva,tipa da auto krepa kad ponestane goriva,kad toliko paznje posvecuju detaljima

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Nisam previse upucen,hoce li mozda uvoditi razinu goriva,tipa da auto krepa kad ponestane goriva,kad toliko paznje posvecuju detaljima

Bio je jedan mod za to u SA, kad ti krepa je gotovo.. auto jedino mozes doslepati do benzinske s traktorom ili zaboravit na njega. Tako da mislim da ne bude toga..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice