Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.134.412
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ajme meni jeste procitali ovo.

Tek sam sada nakon 4 dana na internetu, toliko informacija :D

The world of Grand Theft Auto Online will constantly grow and change as new content is added, and at some stage GTA Online will head into new locations.

As you speak into your headset, your GTA Online character will lip-sync broadly in time.

When robbing a store, AI characters will react to the urgency in your voice, stuffing money more quickly in the bag.

Bas me znaima sta misle pod "new locations"

Ova igra ima toliko toga za ponudit da jednostavno nemozes vjerovati da izlazi za samo 29 dana

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

5 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5
Pa isto kao kad WoW dobije novi dio mape, tako ce i ovdje dolaziti nadogradnje. Bas zato se i zove GTA: Online a ne GTA V: Online.
1911 & 1899
18 godina
odjavljen
GTA 5

Jedina igra uz PES za koju se ne bi dvoumio jel bi je kupio ili ne, po ovim trailerima, gameplayima i informacijama definitivno ostavlja odlican dojam. 

PC {#}

http://isvijet.com.hr

1 2 hvala 0
17 godina
GTA 5

Ne znam da li je bilo,obratite pozornost na 3 : 30 :D

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
doky01akablava kaže...

Na ovo označeno? Jedno veliko SVIĐA MI SE za to.Još ako bude tako pihhhh nema odvajanja od PCa nikako kad izađe za PC.

EDIT
Sad sam pogledao cijeli video,ja konto GP je a ono neki fake video kao da kradu igru.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 13:57 (kruskar).
17 godina
GTA 5

izgleda mi ko fake

Moj PC  
18 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

to je video koji su napravili fanovi, nije video od Rockstara i nema veze sa gameplayem.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 13:59 (antimadridista).
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
GTA 5

Lazna uzbuna,my apologies

Moj PC  
6 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Predobro da bude istinito

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Moj PC  
1 4 hvala 1
14 godina
neaktivan
GTA 5

Predivna panorama.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |

4 1 hvala 0
18 godina
odjavljen
GTA 5

Ako nije bilo do sad:

GTA 5 Game Achievements List:

http://cdn.redmondpie.com/wp-content/uploads/2013/08/GTA-5-Achievements.png

http://isvijet.com.hr

0 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

3DJuegos Interview with Lezlie Benzies

Sazetak:

The camera will zoom out and pan away to your online character seamlessly. During the animation, a matchmaking process will be in progress.
   You can do almost anything you can do in single player in GTA Online.
   You can change weather, time of day, time you want it to rain or to be a certain weather state, radio station to be tuned at the start of the race or mission in the Content Creator.
   You can watch races and deathmatches on your apartment TV.
   There are masks to hide from the cops.
   The Online will be run on the Social Club servers, data will be stored on the cloud. There are datacenters from NY to San Diego, and more Rockstar studios.

Each mission requires a rank depending on difficulty and complexity. The bigger your rank, the more difficult the missions will be.
    There are around 700 missions in GTA Online. 500 will be available to play on release, as more will be added eventually.
    Missions will be ordered randomly as you play Online.

For certain heists you might need certain weapons, vehicles or characters such as a sniper or a driver. This will also depend on the mission creator if you download the mission from the Social Club.
    Some missions are so complex they need plenty of good communication.
    There will be descriptions to help each character on its heist function.
    There is something called "team lives". If you have 4 team lives and 4 people, if everyone dies there will

be 0 lives left, or if you die 4 times, the team will have 0 lives left, which means if anyone dies, it's mission failed.

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.8.2013 20:45 (Marcuskac).

3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Nisam bio dosta dugo tu, bio sam na moru, natrpalo se stranica, pročitao sam nešto da izlazi za PC na prošlim stranicama, jeli to stvarno ili što?

0 3 hvala 0
17 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Nisam bio dosta dugo tu, bio sam na moru, natrpalo se stranica, pročitao sam nešto da izlazi za PC na prošlim stranicama, jeli to stvarno ili što?

najvjerojatnije ne.

14 godina
neaktivan
GTA 5

A daj pogledajete ovo...700 misija...

I to samo od R* na pocetku, biti ce ih jos kasnije i od njih i od igraca na tisuce.

Nakon glavnih misija u SP i svih onih sporednih misija, random evenata i gta ONLINE ova igra ce nam dosadit taman kada izdje novi GTA.

A poznajuci R* to je za 10 godina :D

0 6 hvala 0
17 godina
Marcuskac kaže...

I to samo od R* na pocetku, biti ce ih jos kasnije i od njih i od igraca na tisuce.

Nakon glavnih misija u SP i svih onih sporednih misija, random evenata i gta ONLINE ova igra ce nam dosadit taman kada izdje novi GTA.

nece nikad dosadit, pa ja "dosadni" gta iv dan danas upalim svaka tri dana i odigram po 2 sata. gta nikad ne dosadi pogotovo ne ovakav sa sto stvari za radit. ovaj multy je nesto nenad*ebivo, ali moram priznat igrat cu ga tek na pcu.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Marcuskac kaže...

nece nikad dosadit, pa ja "dosadni" gta iv dan danas upalim svaka tri dana i odigram po 2 sata. gta nikad ne dosadi pogotovo ne ovakav sa sto stvari za radit. ovaj multy je nesto nenad*ebivo, ali moram priznat igrat cu ga tek na pcu.

Ma dobro ajd, to je metafora, 10 godina znaci jako jako dugo u prenesenome znacenju. :P

Rekli su da ce i ubacivati nove mogucnosti za creator malo po malo.

I kasnije uvesti i mogucnost da mozemo napraviti i komplicirane pljacke, ali i razlicite misije.

15 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

Meni se cini da je rockstar imao prste u ovome ...

16 godina
neaktivan
Marcuskac kaže...

I bolje, nego da se štanca svakih pola godine ko AC i kompanija {#}

15 godina
GTA 5

Ja se samo nadam da neće upropastiti igru sa 50 DLC-ova

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
zelenbic kaže...

Ja se samo nadam da neće upropastiti igru sa 50 DLC-ova

imo je i payne dosta dlcova pa mu je multy opet bio revolucija.

16 godina
GTA 5

oni će na tom GTA Online morati nekako zaraditi, ne možete očekivati da će te dobiti nove lokacije, gradove i sve ostalo u igri besplatno. Naravno, zasad je to besplatno, ali vjerujem da ubuduće neće biti.

meni je sve to u redu dok ne počnu štancati novi GTA svake godine kao što je slučaj sa puno drugih igara pa to postane škart.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
GTA 5

ma nece rockstar nista stancat, mislim to se vidi i iz povjesti te firme, uvijek je velika razlika izmedu nastavaka. kazem, po meni, rockstar je trenutno najkvalitetniji studio za igre.

Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
mar123 kaže...

ma nece rockstar nista stancat, mislim to se vidi i iz povjesti te firme, uvijek je velika razlika izmedu nastavaka. kazem, po meni, rockstar je trenutno najkvalitetniji studio za igre.

"Nikad ne reci nikad." "Za sve postoji prvi puta."

16 godina
neaktivan
"ko te kara nek ti piše pjesme"
One ring to bring them all and in the darkness bind them
16 godina
neaktivan
GTA 5

Najzalosnije je to sto konzole ne mogu izvuc ni 60% od igre ,mislim na grafiku...

2 28 hvala 0
13 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

Najzalosnije je to sto konzole ne mogu izvuc ni 60% od igre ,mislim na grafiku...

zar opet?

Iron Maiden
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 15:41 (imaiden322).
14 godina
neaktivan
GTA 5

Jedini razlog zašto sam volio i zašto još i sad volim gta je taj što ova igra jednostavno pruža slobodu a u sebi sadrži skup više žanrova...od sporta, pucačine,vožnje i da ne nabrajam....nema ograničenosti...radiš što te volja....veliki sam ljubitelj sporta...vidim da su ubacili tennis + golf a da ne govorim za ostalo..definitivno ubijačina ove jeseni + zima.....jadan moj državni ispit {#} 

Moj PC  
11 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

evo upravo sam zavrsio kampanju misija, igra je solidna, ne svidaju mi se grafike na ekranu, previse ravnih crta ima i mutnih pikselsa...

prica je ok, ali ova tri lika sta vozis mi nikako ne leze, svaki je drugaciji, tesko mi naviknuti se na njihove razlike, svaki ima svoju briju...

sad pocinjem bocne misije (takozvane side missions), za sad sam na 68% kompletnosti...

igrano na overklokaniranoj matrox G250

{#}

Moj PC  
17 19 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice