Sad samo cekam ove bisere, dali imam dovoljno dobru kantu da pokrenem igru. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Izgleda da GTA V dolazi na PC ove jeseni ako je vjerovati ljudima iz NVIDIE
http://www.forbes.com/sites/jasonevangelho/2013/08/12/nvidia-claims-grand-theft-auto-v-coming-to-pc-this-fall/
Ma to se odavno već znalo. GTA je bio, jeste, i biće, posebno čedo PC gaming industrije. Sad samo da sačekamo oficijalnu najavu od Rockstara, kada bi od prilike trebao doći za PC.
Sad samo cekam ove bisere, dali imam dovoljno dobru kantu da pokrenem igru. 
bili to biseri ili ne mislim da nam je to svima najvažnije, džabe da sutra izađe za PC i da bude najhebenija igra ikad ako je ne mogu pokrenit.
ako se ne varam da je i GTA IV izašao negdje prije božića za PC, tako da se možemo nadati dok službeno ne objave release date 
Ne želim sada započinjati s time opet,ali(moram) mislim da je GTA IV trenutno dobar pokazatelj kako će se GTA V izvoditi.
Ako sada možete igrati normalno GTA IV sigurno ćete moći i GTA V.Ista stvar i sa BF4.Tko može igrati BF3 normalno moći će i BF4.
Normalno da će biti razlika u performansama,ali ne vjerujem da će biti drastične.Možda će se morati isključiti poneka grafička postavka i to je to.
Nema panike.Nemojte se odmah bacati u kupovinu hardwarea.Sjećam se prije nego što je BF3 izašao kako su svi govorili da će trebati jako računalo itd.,a moj PC sve na high šiba bez problema već godinama.
bla bla bla opet smo dosli na j****u grafiku, pa briga mene sto ti vrtis na high a sto ne i kakve veze ima bf sa gta v temom...
5770 sve high šiba?! Imao sam GTX 460 koja je bolja od 5770 i ona ne šiba sve high...
U kojoj rezoluciji to je jako bitno.
1080p i 5770 + High = nema šanse
Dečki, ova igretina izlazi za mjesec dana, toliko toga još nismo saznali. A vi samo o grafici i zahtjevima. Dajte rađe malo čemu se nadate, što bi voljeli da je u igri ili takve stvari. Meni hype za igru samo raste, a niti jednog trenutka na grafiku nisam ni pomislio.
U jednu ruku mi je zao sto ljeto zavrsava i brzo prolazi,a kad pogledam za mjesec dana izlazi GTA V,kud ces bolje :)
jedan detalj iz gameplay trailera koji nisam zapazio dosad. Bilo bi super ako ovo bude zapravo funkcionalno da možemo šlepati brod 
Uletio bi u neki mali bazen pa se vozio po njemu 
iskreno mene brine voznja, volim voznju iz gta iv i prijasnjih igara, a ovo iz trailera mi izgleda ko ona voznja iz sleeping dogsa( u prijevodu sranje), i sad neki dan pokrenem la noire i isto usrana voznja. tako da to me jako brine, to je jedan od najvaznijih dijelova te igre i trebo bi bit dobro napravljen, nadam se da ce rockstar to napravit sto slicnije gta iv a ne isprobavat nesto novo sto je mozda puno losije.
iskreno mene brine voznja, volim voznju iz gta iv i prijasnjih igara, a ovo iz trailera mi izgleda ko ona voznja iz sleeping dogsa( u prijevodu sranje), i sad neki dan pokrenem la noire i isto usrana voznja. tako da to me jako brine, to je jedan od najvaznijih dijelova te igre i trebo bi bit dobro napravljen, nadam se da ce rockstar to napravit sto slicnije gta iv a ne isprobavat nesto novo sto je mozda puno losije.
Svatko ima svoje misljenje,meni se bas svida voznja iz sleeping dogsa 
I drago mi je sto se vratila mogucnost kupovanja kuca.Ne znam zasto ali oduvijek mi se to svidalo u GTA...Bilo bi dobro kada bi se mogli i npr nocni klubovi kupovati ili restorani,kafici...Pa da se i tako zaraduje
i da svida mi se to internet kupovanje kuca, dionica itd. nisam samo shvatio oce li se auti kupovat ili?
samo neka stave hrpu kuca u prodaju i to tako da ih nemozemo sve kupit zbog manjka love, npr da nikad nemozemo imat love da kupimo pola grada, nego da moramo prodat jednu da bi uzeli drugu. jer sad u gta iv i eflc na kraju igre imam oko milion dolara i neznam kud s njima, mogu sto ocu, nije zanimljivo tako.
i da svida mi se to internet kupovanje kuca, dionica itd. nisam samo shvatio oce li se auti kupovat ili?
samo neka stave hrpu kuca u prodaju i to tako da ih nemozemo sve kupit zbog manjka love, npr da nikad nemozemo imat love da kupimo pola grada, nego da moramo prodat jednu da bi uzeli drugu. jer sad u gta iv i eflc na kraju igre imam oko milion dolara i neznam kud s njima, mogu sto ocu, nije zanimljivo tako.
Koliko sam ja shvatio i auti ce se moci kupovati sada
Oov za NVIDIU i da PC verzija dolazi krajem ove godine ima DA i NE.
Ajmo redom...
Prva stvar: Sjecate se da je rockstar zaposljavao PC iskljucivo artiste za grafiku i to. Dal oni mogu u tih par mj odkad su tog/te neke zaposlili sredit cijelu PC verziju? S druge strane ako su tek tad poceli na opcoj konverziji PC verzije, dal u tako malom roku mogu uspijet sredit PC verziju? Zadnja verzija je da im je "falilo" dodatno snage i da su PC verziju radili usporedno sa ostalim verzijama
Druga stvar: Ako je stvarno istina da PC verzija dolazi krajem godine, kako ce se to odrazit na marketing i sve s time? Znaci GTA za konzole dolazi 17.9.2013...e sad...marketing R* oficinalno pocinje 6 do 8 mj prije izlaska igre( u to ne racunamo sav hype koji stvore ljudi cekajucu "objavu o objavi da se radi na GTA igri") Dakako da marketing za GTA PC nebi bio velik koa za konzole, jer igra ce izac prije za konzole gotovo svi ce je probat tako da nema potrebe za nekim dodatnim duzim marketingom i nekim vecim trailerima osim za recimo neke PC specificne stvari..tipa grafika i neke stvari kojih nece bit u verzijama za konzole( tipa video editor, dx9,10,11 itd itd). S druge strane da R* objavi da PC verzija dolazi prije nego izadje verzija za konzole mislim da bi im smanjila prodaju jer dosta ljudi bi ostalo cekat bas PC verziju( znaci sa marketinskog stajalista opet minus R*) jer svi znamo da im je primarna zarada od konzola
Treca stvar: Trebali R* GTA PC verzija u 2013 godini? Zasto bi isli gurat PC verziju krajem ove godine i potencijalno si smanjit prodaju verzija za konzole kad jednostavno mogu se drzat onog "samo za konzole, o pc verziji neznamo nista" i lijepo zaradit ogromnu svotu novca da im nakon izlaska GTA5 netreba nista vise u 2013 godni. Logicnije bi mi bilo da se u novoj godini okrenu PC verziji i tamo negdje u 2-3 mjesecu 2014 godine izdaju je i dignu si jos malo prodaju i tako im "Pocne" nova godina i prvi kvartal.
Poanta svega ovo ga je, da ne gledate sve sa stajalista "sta bi vi htijeli i sta bi za vas bilo idealno i dobro" jer nakraju krajeva izrada i prodaja igrica je BIZNIS i sve se vrti oko toga. Znaci R* ne gleda na svoje igre na nacin "a sad cemo je izdat da oraspolozimo ljude" sve se to racuna po kvartalima, statistike...njihovi analiticari određuju datum izlaska u kontekstu sa samom izradom igre. Recimo puno manje igra dobrih a i opcenito izlazi ljeti sta je i logicki jer je manje ljudi kuci, putovanja, more sve i svasta. Isto tako svaki od izdavaca trazi sebi mjesto u kalendaru al da je dovoljno daleko od potencijalne konkurencije. Dakako R* i GTA su toliko jaki da oni i da lupe datum blizu neke druge AAA igre vjerovatno bi ta druga igra ili se micala ili "nadala" najboljem. Uzmite za primjer KONAMI I EA-a oko PES-a i FIFE. PES je izasao 5 dana prije FIFE. E sad, dal je KONAMI namjerno stavio tako blizu svoj proizvod EA-u da mu proba pomrsit racune, ili je KONAMI mozda isao da pokupi prve mrvice jer su se mozda bojali ako izadju nakon FIFE da bi jos gore prosli.
E da...sad sam se sjetio jedne stvari...Watch Dogs izlazi 19.11 za konzole i PC...dal je to R* nagnalo da isforsira PC verziju krajem godine da probaju pomrsit racune Watch Dogsu. Jer sa marketinskog gledista Watch Dogs je sandbox igra u stilu GTA i bila bi tad jedina novija sandbox igra za PC i pokupila bi vecinu jer nebi imala konkurenta na PC-u.
meni isto voznja cudno izgleda na onom dijelu po noci iz gameplaya kad drifta na cesti ko u onoj asphalt igrici za mobitele
istina, vožnja izgleda dosta arkadno i nadam se da se varam jer mi je u GTA IV vožnja i fizika oštećenja bila vrhunska, tako da se nadam da to neće pokvariti.
makar su rekli da ce voznja bit ko u trkacim igrama sad oce bit slicnije gridu ili grand turismu i u trkacim igrama ima dosta razlike ako bude slicno gt-u onda ce bit vrhunska
makar su rekli da ce voznja bit ko u trkacim igrama sad oce bit slicnije gridu ili grand turismu i u trkacim igrama ima dosta razlike ako bude slicno gt-u onda ce bit vrhunska
nisu rekli da će biti vožnja kao u trkaćim igrama, otkud ti to?
naprotiv, poslije gameplay trailera ih je netko upitao u vezi toga i odgovorili su da neće odstupati od vožnje kakva je bila u GTA IV, biti će nešto malo unaprijeđena verzija.
ono što smo vidjeli u gameplay traileru malo buni, jer je lik vozio ultra brzo auto. Poslije kad je Trevor vozio onaj malo sporiji auto već je to izgledalo bolje. I u GTA IV kad se zaletiš 300 km/h se može reći da to ne izgleda baš realistično, a svi znamo da je bilo odlično.
Ma e, sve igre izlaze taman kad pocne skola, ac black flag, gta 5, bf4, watch dogs, total war, splinter cell.... 
Rekli su da voznja ovisi o performansama auta, dakle ako kupite neke stvari za auto
(bolje gume, motor..itd) onda ce bolje manevrirat naravno.
A ako je sranje tj, default performanse onda ce manevrirati kao u GTA IV vjerovatno.
A ono po noci u gameplayu je cudno izgledalo jer je kisa bila, vidite da je cesta mokra.
Rekli su da voznja ovisi o performansama auta, dakle ako kupite neke stvari za auto
(bolje gume, motor..itd) onda ce bolje manevrirat naravno.
A ako je sranje tj, default performanse onda ce manevrirati kao u GTA IV vjerovatno.
A ono po noci u gameplayu je cudno izgledalo jer je kisa bila, vidite da je cesta mokra.
onda super.
5770 sve high šiba?! Imao sam GTX 460 koja je bolja od 5770 i ona ne šiba sve high...
U kojoj rezoluciji to je jako bitno.
1080p i 5770 + High = nema šanse
Piše ti pod moj PC 1680x1050 40+ FPS high i 100% će se i GTA V lijepo vrtjeti na toj konfi,naravno ako bude normalno optimiziran.
Ta vožnja je i meni jedina stvar koja me brine,međutim onaj snimak sa policijskog auta izgleda odlično.Tu arkadnost sam primjetio samo kod sportskih auta.
Iako volim GTA IV model vožnje slažem se da ga treba malo podesiti da se auti ipak ne zanose previše(neki modeli).R* valjda zna što radi.
napokon su otvorili pravi website za igru, dosad je bilo samo screenshota. Sad je pravi website kao i za prethodne GTA igre pa malo pronjuškajte
http://www.rockstargames.com/V/
edit: predobro je ovo, ima nekih novih informacija, obavezno pogledajte.
Svidja mi se ova kao chrome boja na kako se cini infernusu...nadam se da ce bit i ostale...recimo matt, gloss, metallic itd td
Stranica im se srušila koliko ljudi pregledava trenutno. Ima još puno informacija i slika koje nisam uspio staviti.
Ali ovo izgleda nenormalno dobro, bring on 17. September 
Slike su odlične,pogotovo Vigero moj najdraži auto u igri.
Tolika je navala na stranicu da mi ju neće niti otvoriti.
Samo se nadam da ce kisa/snijeg/blato utjecati na samu voznju al ono bas da se primjeti da nisu isti uvjeti kao na suhoj cesti, a ne da to bude samo graficki efekt. Npr Sega je to napravila sa Rally Revo-om odnosno kada ponovno prodes preko istog mjesta (izrovanog blata) auto se ne ponasa identicno kao kada si prosao prvi puta, mislim, ako je to Sega mogla napraviti u 2007 god onda se nadam da ce isto napraviti R* sa snijegom i blatom u 2013 ali da bude jos realnije.
vec vidim kako cu uzet 2 tjedna bolovanja cim kupim igru