Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.148.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
GTA 5

vidis nisam znao da je gta 4 bolji na xboxu.

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
protjeran
GTA 5

Pročitao sam da GTA V izlazi 17.9, kad će doću u Hrvatsku? Razmišljam da uzmem prednaružbu.

1 9 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

GTA V PREDNARUČEN! {#}

šiz gada smajl it sims tu mi remajndz mi of čajldhud memoriz
Moj PC  
8 5 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Nisam sad nešto pratio temu baš pa me zanima jesu li najavili Gta V za PC?

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
2 4 hvala 0
17 godina
GTA 5

instalirano

{#}

kradem mine iz minskog polja
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 13:21 (dery).
Moj PC  
1 31 hvala 1
16 godina
neaktivan
GTA 5

Bilo je prije par stranica. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Inače baš jadan video uradak.

Moj PC  
30 4 hvala 0
16 godina
GTA 5

ma vidi se i u gameplayu koji su izdali da je to puno bolje odrađeno od GTA IV, sve je nekako fluidnije, a i izgleda puno bolje. Kroz godine su oni unaprijedili taj engine, a u GTA 5 će to biti vrhunac {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
GTA 5

Kruže glasine da bi trebali dobiti novi trailer tokom sledeće nedelje.

Izvor: http://www.centurygaming.co.uk/2013/08/new-gtav-trailer-next-week.html

1 0 hvala 0
13 godina
Re: GTA 5
Comi123 kaže...

Kruže glasine da bi trebali dobiti novi trailer tokom sledeće nedelje.

Izvor: http://www.centurygaming.co.uk/2013/08/new-gtav-trailer-next-week.html

Vjerojatno će to biti multiplayer trailer kako su i najavljivali nakon posljednjeg puštenog. {#}

16 godina
neaktivan
GTA 5

Evo dok čekamo online trailer ima nekih "novih" informacija :

"New details of GTA V is released by Playstation Magazine! Check it out below:

- All "powers" from the characters will be activated with the button L3/LS;
- As we know, Michael will have a "Bullet time" as Max Payne, which will be very useful in firefights.
- The idea for the slow motion of Franklin when he is in cars is to use when we want to make too sharp a turn, or a risky maneuver.
- Trevor suffers half damage and give double damage.
- Trevor coexist with drug addicts and bikers (Surely the bikers The Lost, GTA IV.)
-Franklin's home is in southern Los Santos.
- Michael did not start the game living in a mansion, but a Hotel, the Hotel Von Crastenburg. (Because he is in the FIB protection program.) ((((breaking news))))
- Franklin missions will be Wars Gangs and racing.
- Franklin is the typical character GTA, he is beginning his criminal career and is now trying to get ahead in life.
- Michael starts the game "rich", even still living in a hotel.
- GTA V will be different from the other GTAs, here the entire map is already unlocked from the very start, for you to explore this world.
- Michael mission will be High Risks with big shots of Los Santos.
- The heists are not part of the core gameplay story. (i didn't understood this, but....)
- Michael was the first protagonist planned for GTA V, is the only considered "family father" (The Enks pyre)
- There will be DLC to buy, but Rockstar did not say when.
- For the first time in the series there is Bus routes. (now that's new)
- Curiosity: Trevor is the third character in the series to appear in his underwear (Like CJ and Toni Cipriani.)
- Trevor has 2 tattoos patterns:" Cut here" and "f*ck you" in the neck and the fingers.
- There will be Base Jumps. Rockstar describes them as: An opportunity to enjoy the incredible scenery.
- The seriousness of GTA will end up a bit, now the game will be more focused on fun.
- There are plenty motocross tracks in the mountains.
- You can find people in the middle of the road, and especially in the interior, giving then a ride.
- There will still be the sight on the hood of the car, but will not make you seasick much of the car rocking, because the car is "firmly on the ground."
- If you like sports get ready, the game will have yoga, triathlon, tennis, golf and so on.
- You can change the hairstyle of the character.
- Dan House said: It is better to have minigames well made ​​and cool than 5 minigames half mouth and cloying.
- In the game there will be a social network where you can see video and etc.
- Now the photos you take in the game may be uploaded for the Social Club.
- According to the team of Rockstar, the look of Franklin was the one who changed the most since the beginning of the game development.
- Franklin has no family, money.
- Lamar is his colleague and member of Grove Street.
- The weapon customization is vast, with many ways to customize, putting silencers, several types of targeting as holographic extended Cartridges and more.
- The sights are in practice very similar to Max Payne 3, with normal white reticle, when targeted at an enemy and it turns red when you shoot the enemy in mortal she makes an X.
- There are 3 modes sights, the traditional called Soft Lock the Free Aim, without any help and Hard Lock.
- Tip of Rockstar 1: If your plan is to steal a plane, go with Trevor, he is the best pilot.
- The personalization of cars will be giant, not like in GTA San Andreas that were only a few things, you can customize Paintings, wheels, insulfim, grilles, spoilers, improve the suspension to improve the engine and the brakes of your vehicle.
- Rockstar Tip 2: Want an escape from the crazy city? Go to Franklin, he is the best driver.

Sources: Playstation Magazine,""

Moj PC  
11 1 hvala 3
17 godina
GTA 5

dali se mozda nesto govorilo o checkpointovima tijekom misija? ili ce opet bit kao i prije da kad te ubiju cijela misija ispocetka? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mar123 kaže...

dali se mozda nesto govorilo o checkpointovima tijekom misija? ili ce opet bit kao i prije da kad te ubiju cijela misija ispocetka? 

Pa tradicija je da kad lik pogine misija se startuje od početka, ne vidim zašto bi to menjali. To gameplay čini mnogo težim i izazovnijim, pa moramo paziti i biti jako pažljivi, još sad sa tri lika, a ni jedan ti ne sme crknut. {#}

13 godina
GTA 5

Može li se negdje izvana naručiti Play Station 3 + GTA 5 Bundle Pack, a da se može dostaviti u Hrvatsku? {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.8.2013 11:56 (Marijano22).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
mar123 kaže...

Pa tradicija je da kad lik pogine misija se startuje od početka, ne vidim zašto bi to menjali. To gameplay čini mnogo težim i izazovnijim, pa moramo paziti i biti jako pažljivi, još sad sa tri lika, a ni jedan ti ne sme crknut. {#}

Gay tony je imao chekove

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
GTA 5

A imao je i GTA IV chekpoint na zadnjoj misiji. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

vjerojatno ce bit checkpointa ko u gay tonyu

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

da u gay tonyu je bilo. 

sto se tice tri lika, mislim da su potvrdili da moze umrijet samo onaj kojeg ti kontroliras a da ostala dvojica su "besmrtni" isto kao sto ce oni bit manje precizni i nece rjesavat puno protivnika da ne kvari zabavu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mar123 kaže...

da u gay tonyu je bilo. 

sto se tice tri lika, mislim da su potvrdili da moze umrijet samo onaj kojeg ti kontroliras a da ostala dvojica su "besmrtni" isto kao sto ce oni bit manje precizni i nece rjesavat puno protivnika da ne kvari zabavu.

Ne,moći će i oni umrijeti,ali puno puno teže.Ako netko umre misija se ponavlja,ali je R* rekao da se stvarno mora zaj***t da bi se to dogodilo.

Inače napravljeni su da dosta paze na sebe,a kada im je health low pozivaju igrača u pomoć.

13 godina
Comi123 kaže...
mar123 kaže...

NFSPredator0010 kaže...
mar123 kaže...

da u gay tonyu je bilo. 

Ne,moći će i oni umrijeti,ali puno puno teže.Ako netko umre misija se ponavlja,ali je R* rekao da se stvarno mora zaj***t da bi se to dogodilo.

Inače napravljeni su da dosta paze na sebe,a kada im je health low pozivaju igrača u pomoć.

To je ono kaj mi se ne sviđa u GTA V, moram paziti svoje dupe, i dupe još minimalno 2 NPC-a (koji su vijerovatno retardirani kao i svaki prijašnji NPC).
To više nije to, sad ja bježim sa mijesta zločina te uđem u auto i moram čekati dvije budale da se ukrcaju u auto. . .svi znamo koliko traje dok se NPC odluči na koja vrata da uđe, 3 puta obiđe auto dok se ne odluči.
17 godina
GTA 5

sve ovisi kakav ce AI bit, mozda ce ti nasi suigraci bit pametni.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Diazz72 kaže...
Comi123 kaže...
mar123 kaže...

NFSPredator0010 kaže...
mar123 kaže...

da u gay tonyu je bilo. 

To je ono kaj mi se ne sviđa u GTA V, moram paziti svoje dupe, i dupe još minimalno 2 NPC-a (koji su vijerovatno retardirani kao i svaki prijašnji NPC).
To više nije to, sad ja bježim sa mijesta zločina te uđem u auto i moram čekati dvije budale da se ukrcaju u auto. . .svi znamo koliko traje dok se NPC odluči na koja vrata da uđe, 3 puta obiđe auto dok se ne odluči.

Znam što misliš.Ja sam isto mrzio kada moram igrati sa AI-em i paziti na njega,ali me Bioshock Infinite potpuno razuvjerio.Zar stvarno misliš da bi si R* dopustio da to bude traljavo odrađeno.Nije to bilo koja igra i bilo koja kompanija.

Sigurno su i oni o tome razmišljali i došli do riješenja koje funkcionira.Ja sam inače uvijek skeptičan kod drugih igara,ali ovdje potpuno vjerujem R* jer me do sada nisu iznevjerili.Ljudi očito znaju svoj posao.

17 godina
GTA 5

da, istina, rockstar jos nikad nije razocaro sto se tice kvalitete igre, po meni najbolji studio danas. jednostavno svaka igra koju naprave bude vrh.

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

Ne znam kako vi, ali ja ne mogu dočekati još tih mjesec dana :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
peterstern9 kaže...

Ne znam kako vi, ali ja ne mogu dočekati još tih mjesec dana :)

prvo trebam nabavit nesto na cem cu igrat.

14 godina
neaktivan
GTA 5

svaki dan gledam na stranici gta v kolko jos do izlaska:D
36 dana 3 sata i 39 minuta;)

Moj PC  
8 0 hvala 0
13 godina
mar123 kaže...

da, istina, rockstar jos nikad nije razocaro sto se tice kvalitete igre, po meni najbolji studio danas. jednostavno svaka igra koju naprave bude vrh.

GTA IV je meni jedna od lošijih igrica. . .tako da se nadam da ( V ) bude bolji

15 godina
neaktivan
GTA 5

gta jedna od losijih igrica zato je na metacriticu najbolje ocijenjena igra ikad

CONSOLES FTW!!!
Moj PC  
6 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice