Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.035.981
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
GTA 5

Ali nemoze se mp3 usporedivat s gta, gta iam otvoreni svijet, koji zahtjeva puno procesorske snage, dok je mp3 pun skriptiranih scena i zatvorenih prostora s malo ljudi i događaja na ekranu...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: GTA 5
MARKOcVp kaže...

Ali nemoze se mp3 usporedivat s gta, gta iam otvoreni svijet, koji zahtjeva puno procesorske snage, dok je mp3 pun skriptiranih scena i zatvorenih prostora s malo ljudi i događaja na ekranu...

Istina ali ako uložiš tolike sate i toliki novac u razvoj igre onda valjda mogu napraviti taj port kako spada osim ako im microsoft ne kaže da namjerno use*u pc zbog xboxa...inače ako taj pc port naprave ko u četvorci bit će puno razočaranih ljudi jer bi puno ljudi moglo kupiti original za pc. 

15 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...
MARKOcVp kaže...

Istina ali ako uložiš tolike sate i toliki novac u razvoj igre onda valjda mogu napraviti taj port kako spada osim ako im microsoft ne kaže da namjerno use*u pc zbog xboxa...inače ako taj pc port naprave ko u četvorci bit će puno razočaranih ljudi jer bi puno ljudi moglo kupiti original za pc. 

sta ba, R* da svoju igru sabotira zbog m$... ne vidim logiku...

15 godina
GTA 5

Da vidimo:

55 Kupujem!
21 Suzdržan.
4 Ne kupujem.
Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
sudy_freak kaže...

Da vidimo:

Ako dođe na PC i ako bude dobar port 100% kupujem.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
17 godina
GTA 5

ma nema sanse da cu ja to cekat za pc, kupujem konzolu i igru za nju, cekam izlazak na pc, onda prodajem konzolu i igru i za tu lovu uzimam graficku i igram ko bog.

Moj PC  
13 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

kupujem kad cijena padne a i sumnjam da ako sam sad jedva igrao gta 4 na low da ću ovo moći uopće pokrenut 

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
TheDarkSide kaže...
308gtsfan kaže...

Uopce me ne brine sadržaj igre koji je fakat odličan koliko me brine i hvata strah kada će raditi portanje na PC. Samo da se ne ponovi neoptimizacija kao sa GTA 4. 

Mislim da si to nece dopustit...GTA4 je bio na Rage engineu koji mu je bio tako rec privijenac...od tad dosad je proslo 5 god...engine je optimiziran i igra opcenito za nju...tako da ocekujem da ce bit negdje na nivou MP3 sta se tice optimiziranosti..

Da. Tačno je da je od tada prošlo pet godina i da će sigurno doterati grafički engine. Ali ja nebih baš očekivao da GTA 5 bude manje zahtevan od GTA 4. Ili će zahtevnost biti ista ili možda malo veća, nikako manja. Pogledajte samo taj svet i mogućnosti u njemu, a još znamo da će PC verzija biti bolja, pogotovo u tom grafičkom smislu, u vidu boljih tekstura, značajno povećane view distance, gustine saobraćaja i pešaka, veća rezolucija, veći detalji... Sve to hoće puno snagu. Još ovaj GTA 5 ima sve boje duge za razliku od GTA 4 u kojem su dominirale tamno-svetlo plave i crno-sive boje. Ovo je neko moje mišljenje, no možda nas Rockstar iznenadi glatkoćom i fluidnošću PC optimizacije. Neka im tu Bog pomogne.

14 godina
protjeran
GTA 5

Ja necu kupit kad izade za pc, nego cu iz inata igrat pirata, posto im igre uvijek kasne za pc, a gta 4 je jos i bio neoptimiziran, mos mislit koliko su ljudi prevarili, koji su kupili odmah, preorderali...

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
2 15 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...

ma nema sanse da cu ja to cekat za pc, kupujem konzolu i igru za nju, cekam izlazak na pc, onda prodajem konzolu i igru i za tu lovu uzimam graficku i igram ko bog.

za novi gta će ti trebat i novi procesor

Stranice su trenutno nedostupne.
14 godina
neaktivan

a opcija skidam (TPB) to si zaboravio

15 godina
ATI HD3870 kaže...

a opcija skidam (TPB) to si zaboravio

To spada u ono "Ne kupujem." {#}

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
14 godina
odjavljen
Kill Frenzy kaže...

za novi gta će ti trebat i novi procesor

Čisto sumnjam da će ti za pristojno igranje u nekom normalnom modu biti potrebno nešto više od nekog solidnog quada, tipa ovog mog. Naravno, ko može i planira da kupuje nov CPU neka ide na i5, i7. Ali ja ću ipak sačekati.

17 godina
neaktivan
immolation kaže...
308gtsfan kaže...
MARKOcVp kaže...

sta ba, R* da svoju igru sabotira zbog m$... ne vidim logiku...

Zato što za pc microsoft financijski dobije puno manje nego ako bi to napravili povečala bi se prodaja xboxeva i više bi im bilo isplativije

14 godina
protjeran
GTA 5

Pa nije niko lud da kupi xbox one, kad je ps4 cjenovno pristupacniji, manje ogranicen...

A pogotovo ne sadasnji 360 ili ps3, jer je s tom generacijom konzola gotovo, vec je hrpa next gen igara najavljena, tako da ih nema smisla kupiti radi 1 igre.

Moj PC  
0 6 hvala 0
13 godina
MARKOcVp kaže...

Pa nije niko lud da kupi xbox one, kad je ps4 cjenovno pristupacniji, manje ogranicen...

A pogotovo ne sadasnji 360 ili ps3, jer je s tom generacijom konzola gotovo, vec je hrpa next gen igara najavljena, tako da ih nema smisla kupiti radi 1 igre.

Igre za xbox 360 i ps3... ce izlaziti barem jos 5 godina ... tako da se nekupuje samo za jednu igru 

13 godina
neaktivan
GTA 5

Sve je odlicno ! Samo da igra ove mini igre (tenis,biciklizam,itd)  i uzivam,ovaj Tenis je mnogo bolji od bilo kog VIrtua Tenisa,a i Top spin im ne bezi mnogo :D Ja ovo jedva cekam,a vidim da se mnogima ne svidja voznja,meni se cini da je bas super :D malo sam se plasio kako ce izgledati ova promena likova,ali i to je odlicno odradjeno ipak je to Rockstar :)

0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

IGN Rewind Theater : Grand Theft Auto V - Gameplay Trailer

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

@308gtsfan

pa da to upravo hocu da ti kazem, sta boli kkkkkk R* hocel mici manje zaradit... valjda je rade radi svoje zarade a ne m$-ove?

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 15:58 (immolation).
14 godina
protjeran
razermario kaže...
MARKOcVp kaže...

Igre za xbox 360 i ps3... ce izlaziti barem jos 5 godina ... tako da se nekupuje samo za jednu igru 

Jos godinu dana ce bit tako, i poslje tih godinu dana, vise nista dobro nece izac za stare konzole, bf4, gta5 i jos neke igre, mislim ac black flag su zadnje sto ce izaci, a da valja.

16 godina
neaktivan
GTA 5

Assassins Creed ce izlaziti i dalje na sve platforme  samo sto nece na svim graficki izgledati isto sto je normalno a onaj ko je kupio ili zeli kupit Ps3 ove godine ne moze pozalit. Gow ascencion,The last of us,GTA V,Diablo III (onaj ko ga nije mogao odigrat na PC), SC blacklist,Arkham Origins,AC Black Flag,Watchdogs ,s tim da se moze odigrati jos mnogo vrhunskih ekskluziva koje su vec izasle Uncharted serijal, GOW 3, Killzone,Infamous 1,2 itd.i neke sjajne igre kojih nema na PC,Red Dead Redemption npr.Tko god  kupi plejku zbog GTA V ima jos brdo sjajnih igri koje moze odigrat ako zeli...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 16:51 (The White Wolf).

1 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

mislim da proizvođači neće propustiti priliku da izmuzu još nešto novca jer trenutne konzole i dalje su u stanju prikazati solidnu grafiku što vidimo po današnjim igrama, a u svijetu ima brdo vlasnika tih konzola. Tako da očekujem još par godina da izlazi dosta igara na sadašnje konzole, naravno sam što će lošije izgledati igre nego na PC-u i novim konzolama i možda će nedostajati neke mogućnosti u igrama. Ista stvar je bila sa PS2, PS3 je izašao 2006. a igre na PS2 su izlazile poslije toga.

btw. otišli smo malo u off-topic {#}

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

nisam uopce upucen, i nisam nista citao, ali cujem da nece biti na PC-u , znaci PC je otpisan totalno, ili ima šanse da izađe i na PC-u?

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 7 hvala 0
16 godina
CroatianRacer kaže...

nisam uopce upucen, i nisam nista citao, ali cujem da nece biti na PC-u , znaci PC je otpisan totalno, ili ima šanse da izađe i na PC-u?

nije otpisan, samo još nisu najavili igru za PC, nisu ni odbacili mogućnost. Ali velike su šanse da će doći na PC.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

bilo bi super da dode, i kupio bih odmah, jer pogledo sam par videa sto su objavili na youtube-u, totalno odlicna igrica, a posto ne volim konzole, nadam se da ce bit na PC-u i da ce bit optimiziran {#}

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
15 godina
neaktivan
GTA 5

Ovo će biti super! {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 17:07 (Wicked_Sick87).

29 0 hvala 0
16 godina
Wicked_Sick87 kaže...

Ovo će biti super! {#}

to mi je super, rekli su da će biti raznih situacija u kojoj ćeš se naći kad promijeniš lika. Baš me zanima kakvih sve kombinacija ima {#}

16 godina
GTA 5

eto novi video, interview sa Rockstarom {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Wicked_Sick87 kaže...

Ovo će biti super! {#}

Fenomenalna stvar. Sad sam hteo prokomentarisati, međutim, čuo sam da ako jedan lik pogine, igra se završava. Bilo bi fino od njih da ako jedan od tri lika zaglavi u zatvoru da se može igrati s ostala dva dok ovaj ne odsluži svoje, a da neke misije pri tom ne budu dostupne, jer videli ste, ponekad je zaista potrebna intervencija sva tri lika. Nego, rekli su još da će biti novih konkretnih informacija uz gameplay.

16 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

Ovo će biti super! {#}

Fenomenalna stvar. Sad sam hteo prokomentarisati, međutim, čuo sam da ako jedan lik pogine, igra se završava. Bilo bi fino od njih da ako jedan od tri lika zaglavi u zatvoru da se može igrati s ostala dva dok ovaj ne odsluži svoje, a da neke misije pri tom ne budu dostupne, jer videli ste, ponekad je zaista potrebna intervencija sva tri lika. Nego, rekli su još da će biti novih konkretnih informacija uz gameplay.

Kak misliš pogine, pa obično se stvore u bolnici i samo izgube oružja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice