Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.035.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
GTA 5

u jednom dijelu pokazuju da cemo moc kupovat dionice i tako dobit/gubit lovu, kupovat nekretnine, i takve stvari. bas me zanima kako su sredili to s nekretninama, jer u gta iv su stanovi bili jednolicni, svi nekako isti s malo detalja, a nadam se da ce tu svaki bit razlicit i izgledat u skladu sa svojom cijenom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: GTA 5
mar123 kaže...

...gta iv su stanovi bili jednolicni, svi nekako isti s malo detalja, a nadam se da ce tu svaki bit razlicit i izgledat u skladu sa svojom cijenom.

Nemozes nikako usporedjivat GTA4 Koji je izaso 2008 god sa GTA5 koji izlazi krajem 2013 god :)

17 godina
mar123 kaže...

u jednom dijelu pokazuju da cemo moc kupovat dionice i tako dobit/gubit lovu, kupovat nekretnine, i takve stvari. bas me zanima kako su sredili to s nekretninama, jer u gta iv su stanovi bili jednolicni, svi nekako isti s malo detalja, a nadam se da ce tu svaki bit razlicit i izgledat u skladu sa svojom cijenom.

Da, bas sam to htio prokomentirati al jbg zabio.... ugl, to je jos jedan dodatni razlog zasto bi trebalo biti vise kuca i interiora na raspolaganju (pogotovo ako ce jos biti taj GTA multiplayer, mozda cemo mociu kupovati kuce, stanove i sto sve ne... tko zna), ako si ikada igrao SAMP (ali ne obicni gamemod kojeg je kopirala svaka budala, mislim na gamemod from scratch na kojem su radili pravi znalci) onda ces znati o cemu pricam jer tamo su mnogi skriptali svoj vlastiti sustav dionica i sl. (bilo je dobrih primjera, primjer jednog, npr. kada se ljudi s busom voze cesto onda se dizu dionice autobusnog kolodvora, a kada se nitko ne vozi ili rijetko tko onda dionice padaju i sl.) ali opet, sto se tice kuca, bio je problem sto je bilo premalo interiora (puno istih, a razlike u cijenama su bile drasticne), a previse igraca je znalo biti na jednom serveru, pa je sve postalo ubrzo monotono. Ne znam kako je sad jer vise ne igram samp 

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
17 godina
GTA 5

i odlicna mi je ona scena u traileru gdje lik stoji u onom nekom stanu gdje je veliki prozor i uz njega proleti f16, jedna od najboljih stvari u gta v mi je vracanje tih lovaca u igru, to cu odma negdi ukrast i napravit krug oko mape, jednostavno savrseno.

Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
GTA 5

Jel ce se moc zivotinje ubijat? Znam da zvuci glupo, ali nekako bi mi bilo jadno da im ništa ne bude kad se puca po njima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Jel ce se moc zivotinje ubijat? Znam da zvuci glupo, ali nekako bi mi bilo jadno da im ništa ne bude kad se puca po njima.

Mocese , Hunting .

15 godina
GTA 5

Nisam neki stručnjak za grafiku, al meni ovo izgleda je*eno...pogotovo za ps3 ili xbox360. Mislim da ce necu izdrzat cekanje da igrica izade na PC...past ce neki ps3 {#}

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Jabulani kaže...

u gta se sve moze ubijat.

13 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Vrhunski, ali brine me fizika voznje, nekako mi je to uvijek bilo ono zbog cega sam igrao izmedju ostalog, u IV je vozni model bio jako dobar, valjda ga ostave takvog.

gta iv ima valjda najgori vozni model ne samo u usporedbi s ostalim gta naslovima, nego valjda sa svim igrama koje sam igrao zadnjih 10 godina.
ocajno su to napravili, pa motore uopce nisi mogao voziti koliko su to nakaradno odradili. vozis motor 10 km/h i ne mozes skrenut u ulicu ako ne radis ogroman luk oko zavoja.
auti se naginju kao da svi modeli auta u gta imaju supermekan ovjes i visoke amortizere. auti jednako proklizuju u zavoj vozio ti 50 ili 150 na sat, ista stvar kao s motorima. ne mozes uci u zavoj a da imas prirodan osjecaj voznje. gta 3, VC i SA su puno bolje odradili posao sto se tice voznog modela. auti se jednako lose ponasaju na cesti, razlika izmedju nekog sportskog auta i karavana je samo u akceleraciji, drzanje ceste je nepoznat pojam u gta iv.
mozda mijesas fizicki model auta, koji je stvarno bio dosta dobar, to znaci da se vozilo savija tamo gdje ga udaris, npr. ako bacis granatu blizu auta, auto ce se udubiti od siline eksplozije.
jedino sto se moglo donekle voziti u gta, a da nisi imao osjecaj da si u camcu, su teska vozila. vozni model za kamione i autobuse je po meni cak i ok, kao da su to odradili kako treba i onda samo smanjili dimenzije i spicili preko toga model za sve aute. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 23:46 (Uzemljivac).
13 godina
neaktivan
Uzemljivac kaže...
pirat01 kaže...

Vrhunski, ali brine me fizika voznje, nekako mi je to uvijek bilo ono zbog cega sam igrao izmedju ostalog, u IV je vozni model bio jako dobar, valjda ga ostave takvog.

gta iv ima valjda najgori vozni model ne samo u usporedbi s ostalim gta naslovima, nego valjda sa svim igrama koje sam igrao zadnjih 10 godina.

hmm mislim da si pogrijesio malo druze GTA 4 je imao Najbolju(po meni) Fiziku voznje pogotovo kad auto krece :)

14 godina
GTA 5

Pozdrav procito sam na forumu da ce se GTA V na xboxu jedino moci instalirati na hard disk pa me zanima dali ce se moci jedino na interni disk instalirati ili ce se moci i na externi disk.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
stefagtx kaže...
Uzemljivac kaže...
pirat01 kaže...

hmm mislim da si pogrijesio malo druze GTA 4 je imao Najbolju(po meni) Fiziku voznje pogotovo kad auto krece :)

Jedina zbilja svjetla točka GTA IV bio je vozni model koji je bio brutalno zabavan i kao u akcijskim filmovima ^^ Recimo Just Cause 2 i SR3 nisu imali ni blizu takav model, a to je meni jako bitno u ovakvim igrama te se nadam da V neće podbaciti što se vožnje tiče.

Mašta je puno važnija od znanja. Znanje je ograničeno. Mašta okružuje svijet.
16 godina
neaktivan
GTA 5

Najdraze od svega mi je to sto su misije pljacki detaljno odradene imaju planove, opcije na agresivnan ili pametan nacin itd.grafika za ovu generaciju i jednu tako ogromnu igru je nevjerojatna jedva cekam 9 mj. 

0 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

ja bi radije zrtvovo grafiku za bolje mogucnosti u igri, hebes grafiku, da je ko u cetvorki nebi se uopce zalio samo da naprave odlicnu igru.

Moj PC  
17 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Pa nevjerujem da su teksture i sve puno bolje nego u GTA IV, jedino što ovdje ima više boja, nije sve sivo ko u GTA IV.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
GTA 5

Eto jučer već 2 neslužbene potvrde da dolazi na PC, e da mi je pitat te iz Rockstar Northa u vezi tih leakova za PC.

Moram nadogradit PC, ovo će biti igra desetljeća. {#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 2 hvala 0
16 godina
GTA 5

izvinjavam se na pitanju koje je mozda vec odgovoreno davno...

zanima me da li ce biti na pocetku igranja otkljucani svi dijelovi mape? cini mi se da sam negdje vidio da oce, radi tri lika u igri, svaki ce biti stacioniran u drugom dijelu mape...

i jos jedno pitanje: sta mislite da li ce biti sva ostala vozila (avioni i borbeni, brodovi i slicno) otkljucani na pocetku ili ce biti neka autoskola kao u SA? mozda je i ovo vec odgovoreno, ali cisto me zanima

sto se tice ovih indikacija za PC verziju, ja se stvarno nadam, jer ZELIM izdvojiti 400-500kn i kupiti igru isti dan cim izade, a odrec cu se brata ako kupi ju za play (ne zelim znati nista o misijama i slicno sve dok ne dode za komp) - sala mala za odricanje, ali volio bi da dozivim igru na kompu kad dode...

LP

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
RuskeGTT kaže...

izvinjavam se na pitanju koje je mozda vec odgovoreno davno...

zanima me da li ce biti na pocetku igranja otkljucani svi dijelovi mape? cini mi se da sam negdje vidio da oce, radi tri lika u igri, svaki ce biti stacioniran u drugom dijelu mape...

i jos jedno pitanje: sta mislite da li ce biti sva ostala vozila (avioni i borbeni, brodovi i slicno) otkljucani na pocetku ili ce biti neka autoskola kao u SA? mozda je i ovo vec odgovoreno, ali cisto me zanima

sto se tice ovih indikacija za PC verziju, ja se stvarno nadam, jer ZELIM izdvojiti 400-500kn i kupiti igru isti dan cim izade, a odrec cu se brata ako kupi ju za play (ne zelim znati nista o misijama i slicno sve dok ne dode za komp) - sala mala za odricanje, ali volio bi da dozivim igru na kompu kad dode...

LP

mapa je otključana cijela od početka, potvrđeno od strane Rockstara.

a ovo za vozila, to i mene zanima, volio bi da to vrate opet kao što je bilo u San Andreasu.. Ona škola za pilota jest bila malo teža, ali daje odličnu novu dimenziju u igri.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
GTA 5

Nikada nisam volio GTA serijal, ali ovaj gameplay je zbilja WOW, ovo će vjerojatno biti prvi GTA kojeg ću odigrati(ovo sa mjenjanjem likova i taktike za pljačku :O)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 7 hvala 0
15 godina
GTA 5

Kao stari zagriženi fan GTA franšize, moram reći da će ovo biti (ako je vjerovati traileru/gameplayu) igra koju će vrijediti posjedovati!

San Andreas sam igrao, ali ni približno kao klasike Vice City, III i ranije.
IV- sam nešto malo igrao, ali GTA V će me izgleda opet prikovati satima za stolicu.

Za sada nema potvrde o PC verziji?
Bolje im je da bude! 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Lovac kaže...
stefagtx kaže...
Uzemljivac kaže...
pirat01 kaže...

Jedina zbilja svjetla točka GTA IV bio je vozni model koji je bio brutalno zabavan i kao u akcijskim filmovima ^^ Recimo Just Cause 2 i SR3 nisu imali ni blizu takav model, a to je meni jako bitno u ovakvim igrama te se nadam da V neće podbaciti što se vožnje tiče.

Ruku na srce u JC2 vozni model nije niti bio bitan toliko kod cestovnih vozila jer je osim zrakomlata ({#}) i aviona najbrži mod transporta bio glideanje padobranom uz kačenje kukom. Ali da, vozila su se prelagano okretala i znalo se zapinjati njima svako malo...

Dok GTA5 ne dođe na PC bude Watch Dogs zadovoljavao {#}

Potemkinhr#2800
13 godina
neaktivan
stefagtx kaže...
Uzemljivac kaže...
pirat01 kaže...

ja nisam ni rekao da je fizika, odnosno fizikalni model automobila los. taj dio je engine odradio i vise nego dobro. ali vozni model, u sto se ubraja drzanje ceste, kocenje, proklizavanje, je lose odradjen. razumijem ja gta nije simulacija voznje, al moras ga usporediti s necim boljim da bi shvatio zasto nije dobar.
auti jednostavno previse i prelagano proklizavaju, to je bas holivudski ali nema nikakve veze sa stvarnosti. pri malo vecim brzinama auti postanu neupravljivi, ako probas zakocit krenes kliziti po cesti a svako skretanje je uzaludno jer auto nastavlja ici ravno, vuce ga fizikalni model. sto ne bi trebalo biti lose, ali ipak osjecaj je kao da vozis nesto sto ima 100kg a ne preko 1000kg. za motore ne vrijedi ni pricat, postali su gotovo neupotrebljivi. mozes ih vozit jedino ako si mazohist pa ti ne smeta sto ces se razbit s njim svakih 500m.
ovo sto sam vidio u gtaV obecava, trakcija je bolja, ubrzavanje se cini kao u gtaIV sto nije bilo lose, isto mozda holivudski pretjerano, ne moze bas svaki auto startat i slajdrat 50m, al ajde. 

14 godina
odjavljen
GTA 5

Jel se meni ovo čini, ili senke konačno dobro izgledaju, a ovo je još na konzoli. Setimo se samo kako su na GTA 4 bile nekako zrnaste.

3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...

Jel se meni ovo čini, ili senke konačno dobro izgledaju, a ovo je još na konzoli. Setimo se samo kako su na GTA 4 bile nekako zrnaste.

Meni senke super izgledaju :)

14 godina
protjeran
stefagtx kaže...
mar123 kaže...

...gta iv su stanovi bili jednolicni, svi nekako isti s malo detalja, a nadam se da ce tu svaki bit razlicit i izgledat u skladu sa svojom cijenom.

Nemozes nikako usporedjivat GTA4 Koji je izaso 2008 god sa GTA5 koji izlazi krajem 2013 god :)

pa moze se, jer koriste isti engine, po meni je najveca mana gta 4 sto su odabrali takve ruzne boje..... a mogle su biti ovakve, kao u gta 5

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
17 godina
GTA 5

ja cu kupiit ps3 samo zbog gta V :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ovaj tenis u GTA 5 će biti bolji nego Virtua Tenis, a nek se i Top Spin pazi {#}

Moj PC  
14 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Ovaj tenis u GTA 5 će biti bolji nego Virtua Tenis, a nek se i Top Spin pazi {#}

Biciklizam...izgleda bolje nego pravo hahaha :D...a i golf :D :D Rockstar unutar jedne igre napravi jos 20 vrhunskih hahaha...a ovi koji rade jednu godinama ne uspiju je napravit kako treba :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
17 godina
neaktivan
GTA 5

Uopce me ne brine sadržaj igre koji je fakat odličan koliko me brine i hvata strah kada će raditi portanje na PC. Samo da se ne ponovi neoptimizacija kao sa GTA 4. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
308gtsfan kaže...

Uopce me ne brine sadržaj igre koji je fakat odličan koliko me brine i hvata strah kada će raditi portanje na PC. Samo da se ne ponovi neoptimizacija kao sa GTA 4. 

Mislim da si to nece dopustit...GTA4 je bio na Rage engineu koji mu je bio tako rec privijenac...od tad dosad je proslo 5 god...engine je optimiziran i igra opcenito za nju...tako da ocekujem da ce bit negdje na nivou MP3 sta se tice optimiziranosti..

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice