Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.036.883
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: GTA 5

Pa sam kazes "par  sekundi" tako da komentirati bilo sta o voznji je jos uvijek prerano ,iako mi se  svida to sto sam vidio. U GTA IV voznja je bila pretjerano osjetljiva, kao da vozis po ulju sto nije ni blizu realnoj fizici...

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 19:26 (The White Wolf).
16 godina
neaktivan
GTA 5

1 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
The White Wolf kaže...

Pa sam kazes "par  sekundi" tako da komentirati bilo sta o voznji je jos uvijek prerano ,iako mi se vise svida to sto sam vidio u GTA IV voznja je bila pretjerano osjetljiva kao da vozis po ulju sto nije ni blizu realnoj fizici...

slažem se u vezi vožnje u gta4

igra izgleda jako dobro, jedino pucanje i minimapa mi se nisu svidjeli

17 godina
neaktivan
GTA 5

PS3 je kod mene debitirao na GTA IV, a u mirovinu ide sa GTA V.  {#}

Gameplay odličan, kao što bi PS4 mogao srušiti PS2, tako bi i GTA V mogao srušiti San Andreas.

The guy who wants too much risks losing absolutely everything. Of course, the guy who wants too little from life might not get anything at all.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MARKOcVp kaže...

Pa dobro, to da ce doc za pc se vec "zna", ali najveci problem je kada, moze kasnit 4-6-12 mjeseci...

samo ti sanjaj pc verzije

16 godina
GTA 5

-

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 19:09 (nul-3).
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan

Procitao sam i ja za tih 1000 modifikacija...samo pitanje kako se to moze shvatit? Kao 1000 po autu/motoru ili sveskupa 1000 kad se uracunaju svi auti/motori. Onda se moze protumacit i na jos jedan nacin...a to je varijacija jedne stvari...znaci dakle jedna stvar moze imat neznam 20 varijacija. Tako da sve je to diskutabilno sta se ustvari nalazi u tih 1000 stvarcica...

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ja san toliko u hypeu, da idem opet igrat San Andreas, molim se da bude za PC.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

izgleda da su najviše igrali s trevorom jer su skoro pune one crtice koje se prikažu u trenutku prabacivanja među likovima :)

2:22 (u original videu)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jeste gledali malo kad su se mjenjali likovi..ono kad kamera odzumira u stilu google mapsa...Franklin i Majkl zapravo uopce nisu daleko...Trevor je dalje. Tako da i nije neki problem recimo sa Franklinom nac Majkla i obratno, pa cak i Trevora koji je malo dalje u pustinji :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
odjavljen
GTA 5

Evo i ja da prokomentarišem... Ne znam šta u stvari... Samo mi je žao onih što nisu impresionirani s ovim, jer čime su onda?... Ova igra ima sve, ali bukvalno "SVE". Prvi put da vidim jedan ovako virtuelno realan život iz perspektive ovih smešnih ludaka. Grafički izgleda fenomenalno, a ako Rockstar PC verziju bude radio kau u GTA 4, čiji je grafički napredak bio i do tri, četiri puta veći, ova igra ima... Ma ne znam šta da kažem jer trenutno nemam reč koja bi opisala kako gledam na ovo... Ali sve u svemu da grafika čak i ovakva ostane, ovo će biti igra veka. Sve živo strpano u ovu igru, i jedino me to malo plaši da ne bude bagova, jer ova igra opet ponavljam, ima sve. Ovo je definitivno najveći programski zahvat u istoriji gaming industrije.

5 1 hvala 0
16 godina
GTA 5

e ta grafika, hmmmm - pa moglo bi to i malo (dosta) bolje. gameplay: igraš GTA 5 i 3mj. ne trebati nikakva druga igra, "kolješ" jelene, roniš, pljačkaš {#}. gamplay mehanika je jako slična max paynu 3, 99% a i vjerojatno rađeno prema toj igri. sad usporedite grafiku s max payna za pc i ovog gameplaya GTA5 (a znamo ili pretpostavimo da su na ovom videu ispolirali grafiku). iga će na novim kozolama i možda na pc-u izgledat punoooo drugačije.  a sad piratsvo: tu ih jedino multyplay može spasit bilo PS, Xbox i PC (ako).

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 20:18 (rokonja).
Moj PC  
2 9 hvala 0
17 godina
GTA 5
Ja mislim da je los port glavni razlog slabe prodaje gta iv na pcu. Sami su se zahebali.
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
mar123 kaže...
Ja mislim da je los port glavni razlog slabe prodaje gta iv na pcu. Sami su se zahebali.

Kad portaju sa konzola na pc, umjesto da naprave za PC i portaju za konzole, ako im je u ugovoru da moraju prvo prodavat za konzole onda prvo to objave i naprave paru i na PCu, da bude optimizirano

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina
GTA 5

Jesu li spominjali nešto u onom game inforemer članku da neće biti poznatih glumaca ( koji će posuditi svoj glas)? James Woods i Samuel L Jackson su fenomenalno odigrali svoje uloge u SA.  Nadam se da će opet napraviti GTA u kojem imaš 40-ak sati zafrkancije samo sa glavnim misijima...

1 0 hvala 0
15 godina
GTA 5

stari moj, koja će ovo biti brutala od igre! {#}

Maurer
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

Tko bi se usudio reći ludom Trevoru da mu ta noga nikako ne može proći kroz sifon?Haha baš je lud.

Prilično su dobro odradili mehaniku valova,konačno ima i većih,u GTA IV more je bilo premirno.

The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
GTA 5

Stri moj...ovo bu igra desetljeca .... gledam i ne vjerujem

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

neka slikica jos

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Jos samo da izadje za PC ili da nam bar kazu Datum izlaska za PC plako bi od srece.

Moj PC  
12 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

boob physics {#}

pa recite da igra ne izgleda dobro {#}

Neznam ako si primjetio i da u SanAndreasu ima taj "boob physics"{#}

::;;;)
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 21:45 (WiNAmDGAMer).
17 godina
GTA 5

gdje je najjeftinije narucit igru a da dode na dan izlaska?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
rokonja kaže...

e ta grafika, hmmmm - pa moglo bi to i malo (dosta) bolje. gameplay: igraš GTA 5 i 3mj. ne trebati nikakva druga igra, "kolješ" jelene, roniš, pljačkaš {#}. gamplay mehanika je jako slična max paynu 3, 99% a i vjerojatno rađeno prema toj igri. sad usporedite grafiku s max payna za pc i ovog gameplaya GTA5 (a znamo ili pretpostavimo da su na ovom videu ispolirali grafiku). iga će na novim kozolama i možda na pc-u izgledat punoooo drugačije.  a sad piratsvo: tu ih jedino multyplay može spasit bilo PS, Xbox i PC (ako).

Grafika je mogla malo-dosta bolje. {#} A jesi li slučajno čuo da je grafika u Crysisu mogla malo-dosta gore. {#} Najveći otvoreni svet ikada kreiran u nekoj igri ima više nego dovoljan grafički prikaz, čak fenomenalan u nekim delovima. Primetio sam i jako dobru animaciju lica u scenama, kako se lik ponaša kada želi nešto da naglasi, kako je Frenklin namršten kad nekom liku kaže da je seronja. {#} A ako si spreman samo tri meseca dati ovom gigantu onda je nemoj ni igrati. A gameplay je kažeš, da "kolješ" jelene, roniš, pljačkaš. E pa zaboravio si još jednu radnju. Zaboravio si da pored nabrojanih radnji možeš da radiš još samo "SVE". Slažem se da treba pokupiti elemente iz sličnih igara, ali ako ti je GTA 5 u 99% slučajeva rađen kao Max Payne 3, onda mi tek nisi jasan. A šta je sa RDR-om koji je nekako bliži GTA serijalu? Mislim da će GTA 5 sadržati više njegovih elemenata nego od Max Payna 3, što me jako veseli. Da neko ne shvati pogrešno, Max Payne 3 je jedna famozna igra, ali je nije korektno porediti sa GTA serijalom, opet, možda novi GTA sadrži neke dobre elemente, ali to je sasvim drugačiji koncept. Što se tiče novih konzola, i ja sam se smorio čekajući ih, ne zato što ih koristim, već zbog toga da se PC tehnologija podigne na još veći i bolji nivo. Znam samo jedno. Po ovome što smo do sada imali prilike da vidimo, GTA 5 će da poruši sve rekorde. A ako je ovo laž (što ni u jednom trenutku ja nisam pomislio, ali imam potrebu da kažem), i jedan marketinški trik, onda ni ne trebaju da izbacuju igru. Ovo će se konzumirati minimum godinu i po, dve bez prestanka.

16 godina
GTA 5

Vrhunski, ali brine me fizika voznje, nekako mi je to uvijek bilo ono zbog cega sam igrao izmedju ostalog, u IV je vozni model bio jako dobar, valjda ga ostave takvog.

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
rokonja kaže...

Grafika je mogla malo-dosta bolje. {#} A jesi li slučajno čuo da je grafika u Crysisu mogla malo-dosta gore. {#} Najveći otvoreni svet ikada kreiran u nekoj igri ima više nego dovoljan grafički prikaz, čak fenomenalan u nekim delovima. Primetio sam i jako dobru animaciju lica u scenama, kako se lik ponaša kada želi nešto da naglasi, kako je Frenklin namršten kad nekom liku kaže da je seronja. {#} A ako si spreman samo tri meseca dati ovom gigantu onda je nemoj ni igrati. A gameplay je kažeš, da "kolješ" jelene, roniš, pljačkaš. E pa zaboravio si još jednu radnju. Zaboravio si da pored nabrojanih radnji možeš da radiš još samo "SVE". Slažem se da treba pokupiti elemente iz sličnih igara, ali ako ti je GTA 5 u 99% slučajeva rađen kao Max Payne 3, onda mi tek nisi jasan. A šta je sa RDR-om koji je nekako bliži GTA serijalu? Mislim da će GTA 5 sadržati više njegovih elemenata nego od Max Payna 3, što me jako veseli. Da neko ne shvati pogrešno, Max Payne 3 je jedna famozna igra, ali je nije korektno porediti sa GTA serijalom, opet, možda novi GTA sadrži neke dobre elemente, ali to je sasvim drugačiji koncept. Što se tiče novih konzola, i ja sam se smorio čekajući ih, ne zato što ih koristim, već zbog toga da se PC tehnologija podigne na još veći i bolji nivo. Znam samo jedno. Po ovome što smo do sada imali prilike da vidimo, GTA 5 će da poruši sve rekorde. A ako je ovo laž (što ni u jednom trenutku ja nisam pomislio, ali imam potrebu da kažem), i jedan marketinški trik, onda ni ne trebaju da izbacuju igru. Ovo će se konzumirati minimum godinu i po, dve bez prestanka.

U pravu je lik, svaka cast na napisanom tekstu jos kad bi uradili kako treba MP mislim da bi se igrala cak i 3-4 god bez prestanka ;) A kad bi uradili MP odlicno mislim da bi mnogo raje vise kupilo igru nego da piratiraju. Moje misljenje

18 godina
GTA 5

Jedina stvar koja me brine u slučaju da portaju na PC (čini mi se vrlo vjerojatnim) jest nemogućnost gašenja Mouse Accelerationa. U GTA IV je bilo podnošljivo, ali ova igra mehanički jako vuče na Max Payne 3 gdje me to jednostavno odbilo od igranja.

Inače, opći dojam - SLINE MI CURE. {#}

Welcome my son...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
GTA 5

gameplay trailer analysis - everything you missed:

i jedna vijest, sutra na tom istom YouTube channelu će biti interview sa ljudima iz Rockstar Northa.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 22:21 (antimadridista).
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5

gledam i ne vjerujem kako je savrsena grafa..ovo ce bit najprodavanija i najbolja igra ikad..{#}

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo bas naso neku sliku na GTAForum.com , zanimljivo

http://oi40.tinypic.com/2cz7x90.jpg

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 22:48 (stefagtx).
17 godina
GTA 5

Tocno se vidi da su vise-manje uzeli odnosno unaprijedili ono najbolje iz GTA IV, Max Payne 3 i RDR....  i na kraju, naravno GTA SA  (rpg elementi, raznolikost itd) + dodali niz drugih stvari, definitivno mi se svidjelo ovo sto sam vidio, a to je samo jedan dijelic sto nas ocekuje... heh, sada mi je u potpunosti jasno sto su mislili kada su izjavili da se radi o njihovom najambicioznijem projektu (odbacivanje svih losih stvari, te ubacivanje i vracanje/unaprijedivanje sto je vise moguce dobrih stvari).

Ipak, stvari koje mi se definitivno ne dopadaju:

1. Radar/karta jer nije detaljna kao u GTA SA

2. Animacije rotvajlera

@NFSPredator0010

Svaki GTA do sada je imao na svakom mjestu identicnu razinu mora, konacno smo dobili "dinamicnost" s GTA V i po tom pitanju (npr vodopad), valovi takoder izgledaju dosta dobro (usput, nadam se da valovi nece biti samo graficki efekt) i kada smo vec kod vode, nadam se da ce se moci i veslati... bilo bi jos dobro da su pokazali gameplay po mraku, nevremenu i sl. al dobro, sto je tu je.

BTW jeste li primjetili kada se voze letjelice da je kamera fiksirana na avion/helic odnosno nije isto kao u mnogim drugim igrama (ukljucujuci i GTA SA), to je po mojem misljenju dobro jer je realnije jer se time stvara dodatna doza adrenalina (npr. kada se rade raznorazne akrobacije naglavacke itd). Sto se tice fizike voznje, i mene to brine, a po videu se ne moze puno toga zakljuciti... obecali su da je unaprijedena pa cu im i vjerovati jer me po ostalim stvarima nisu razocarali. Jos se nadam da su poboljsali npr. animacije trcanja, da cemo moci prikaciti prikolice, bilo bi dobro kada bi bilo vise interiora i kuca na raspolaganju (ne kao u GTA SA gdje je slucaj da veci objekt (izvana) ima identican izgled stana kao i objekt koji je izvana manji), a posebno ce to biti potrebno kada ce biti GTA Online, ipak trebaju konkurirati MTA i SAMP-u odnosno nekada V:MP-u i MTA za GTA V (ili sto ce vec biti).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 22:54 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice