Grand Theft Auto V

poruka: 9.937
|
čitano: 4.037.146
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: GTA 5
FileFicho kaže...
bjong kaže...

ovo samo za konzole ili ce biti i za pc?

{#}

samo pitam čemu fejspalmovi  {#}

16 godina
GTA 5

evo i nekoliko novih službenih screenshota...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
10 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
GTA 5

Da napravim mali rezime svega ovoga.

Vidi se da su se samo tako potrudili oko dinamike i mehanike igre. Misija sa helikopterom i otmicom onog lika, ispreplitanje akcija igrača u njoj - fantastično.

Pri onom zoomiranju se vidi da je grad ogroman, a nije ni prikazana granica grada. Velika pozitiva.

Kustomizacija, sve je tako fluidno izvedeno kako se čini, gameplay obećavajuć.

I na kraju - grafika - koja je očito iscrpila zadnje atome iz, sad već prošle generacije konzola i ponudit će creme de la creme onoga što može. (možete i vi prestat plakat napokon)

11/10 gg well played Rockstar.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:11 (4ucker).
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
GTA 5
The only thing I feel when I kill is the recoil from my rifle
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
GTA 5

EDIT: NISAM IMPRESIONIRAN!!!

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:38 (ATI HD3870).
Moj PC  
0 28 hvala 0
15 godina
GTA 5

Koliko tjedana i mjeseci ćemo potrošiti na ovu igru, ali po svemu viđenom isplatit će se {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

ništa posebno ali bit će hebeno...pošto je ovo konzolaška grafika izgleda jadno....čak igrivo na mom E 4500 procesoru....bitan je gameplay.....najviše ciljam na ronjenje {#}

Ti si vidno nemaštovita osoba u najmanju ruku po ovome što sam pročitao.

18 godina
odjavljen
GTA 5

Mislim da se GTA V na PC-u zove aj bok vidio se nikad.

http://isvijet.com.hr

1 9 hvala 0
14 godina
neaktivan

žalosno je to što ne možeš iskazat svoje mišljenje......što bi treba sad skakat od sreće......igra izgleda odlično što je je...(što se tiče vizualnog dijela tj grafičkog loše) .....ne živim u svijetu mašte(bar ne video igara)....hebiga mišljenje se definitivno razlikuju   

17 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

žalosno je to što ne možeš iskazat svoje mišljenje......što bi treba sad skakat od sreće......igra izgleda odlično što je je...(što se tiče vizualnog dijela tj grafičkog loše) .....ne živim u svijetu mašte(bar ne video igara)....hebiga mišljenje se definitivno razlikuju   

Možeš, ali budi realan, i konstruktivan. Kad budeš takav, reći ćeš sebi: "hej, ova igra daje puno opcija, dosta je širokog spektra dostupnih mogućnosti, mislim da bi moglo biti stvarno zabavno igrati ju i iskoristit sav njen (i svoj) potencijal..."

16 godina
GTA 5

vizualno izgleda jako dobro, neznam što ti to vidiš. Meni čak izgleda bliže Max Payne 3 grafici nego GTA IV. Žalosno je što uopće se i spominje to kad znamo da GTA nikad nije i nikad neće imati grafiku na razini nekog Crysisa i nije namijenjen da konkurira vizualno najboljim igrama, stoga je glupo takve stvari uspoređivati. Ali GTA nikad nije ni izgledao loše, uvijek solidno izgleda za vrijeme u kojem izađe pojedini nastavak GTA. San Andreas, Vice City, GTA III, sve te igre nisu bile po grafici najbolje na tržištu u svoje vrijeme,ali su izgledale solidno. I uvijek ostale zapamćene kao legendarne igre bez obzira na to. Tako će biti i sa GTA 5.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:42 (antimadridista).
Moj PC  
15 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Sad sam malo bolje pogledao onaj dio s voznjom auta po kisi, zapravo izgleda dobro, smao se cini da je fizika losa, to je zbog mijenjanja kuta kamere pri skretanju, jer su valjda tako smontirali.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:38 (MARKOcVp).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

evo i nekoliko novih službenih screenshota...

U sunceti Ja masine od auta oce biti tuniranje dobro    uhhh

14 godina
protjeran
GTA 5

Sad mislim da je gta 4 bio nazadovanje sto se tice svega, pa cak i grafike, jer je bila odvratna i siva, san andreas je puno bolji, ali petica je jos bolja, tocno ono sto je trebalo doci umjesto gta 4.

MOJ YOU TUBE CHANNEL: http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR BATTLELOG: Megatr0n_HR
Moj PC  
2 2 hvala 0
16 godina
neaktivan
GTA 5

Ako su ovo sve uspijeli spakovat na trenutnoj generaciji konzola, bojim se što će tek na novoj napravit...

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:43 (ph3nom_gamer).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ph3nom_gamer kaže...

Ako su ovo sve uspijeli spakovat na trenutnoj generaciji konzola, bojim se što će tek na novoj napravit...

17.9.2013 dan kad ce PS3 i Xbox360 rec...e hebiga..izgorit cemo :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
14 godina
neaktivan

Tu se slažem...što je je ovaj put je širok izbor svih zanimacija..tennis, ronjenje,golf i niz ostalog......igra će briljirat na PC-U u svim segmentima tu se ne varam...

16 godina
GTA 5

boob physics {#}

pa recite da igra ne izgleda dobro {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:49 (antimadridista).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
GTA 5

ovo izgleda prebolesno, ili izašlo ili ne za PC ja mislim da ću do devetog mjeseca svakako kupit konzolu jer neću moći čekati sljedećih par mjeseci dok dođe na PC, ili u najgoru ruku posudit od nekog sony da pređem ovo (što mi se čini i najrealnije s obzirom na financije) {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:52 (lobotomac90).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ATI HD3870 kaže...

Tu se slažem...što je je ovaj put je širok izbor svih zanimacija..tennis, ronjenje,golf i niz ostalog......igra će briljirat na PC-U u svim segmentima tu se ne varam...

Ako PC verzija( iako jos nije najavljena) bude nesto u stilu MP3...znaci DX9 i DX11, i ako je uspiu optimizirat kao MP3..to ce defintiivno bit MUST BUY na PC-u...i defnitivino preko 50-60giga velika :D

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
15 godina
neaktivan
GTA 5

Moći ćemo kupovat medical travu {#} Odličan dodatak igri, jer u Kaliforniji više ljudi puši nego ne puši travu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 17:52 (Jabulani).
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
ATI HD3870 kaže...

Ako PC verzija( iako jos nije najavljena) bude nesto u stilu MP3...znaci DX9 i DX11, i ako je uspiu optimizirat kao MP3..to ce defintiivno bit MUST BUY na PC-u...i defnitivino preko 50-60giga velika :D

yea takoce i biti mnogo stvari je slicno kao u MP3 :)

18 godina
GTA 5

Rockstar job listing hints at possible GTA 5 PC release

“Rockstar Leeds are currently looking for a talented graphics programmer to help bring our latest titles to the PC platform. Working together with the other Rockstar studios, you will be responsible for maintaining the studio’s uncompromising quality bar, delivering the highest quality PC experience possible.”

GamModdok - http://gamemoddok.webs.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Para za konzolu se nema, niti ju se isplati kupit u ovim zadnjim izdasima, kupit BF4, picit i cekat gta 5 za pc {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 18:14 (MARKOcVp).
Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
GTA 5

Jos novih informacija i screenova.

Gameinformer Q&A: Customization

Gameinformer Q&A: Gun Combat

- extended clips that allow you to fire more ammo between reloads, grips to improve your accuracy, weapon tints to color your guns, flashlights, scopes, and suppressors.

- Some of the modifications that affect gameplay include brakes, engine tuning, suspension, horns, bulletproof tires, panel armor, and of course, a general repair! There are more than 1,000 modifications in total.

- body kits, paint jobs/finishes, wheels, exhaust tips, window tints, tire smoke color, bull-bars, extra lights, and lots of other extra accessories.

Osim ovdje, screenshotova ima jos i na gore linkanim stranicama.

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 18:33 (Marcuskac).

3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
GTA 5

Bas sam sada detaljno procitao dio za customization.

I dosao do ovoga: "tire smoke color"

Prvo sam mislio da sam krivo procitao, ili su oni krivo napisali, ali googlao sam malo i nasao ovo:

Stranica gdje mozete kupit. :P

MSI Z77A-GD65 | i7 3770K 4.5GHz | 8GB Corsair 1866MHz | MSI GTX680 Ligtning OC | XFX 650W | SSD 128GB + HDD 1TB | Noctua NH-D14 | Coolermaster Storm Enforcer |
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.7.2013 18:38 (Marcuskac).

1 0 hvala 0
17 godina
GTA 5
Hype samo raste i raste, neznam tko vodi ovaj posao u rockstaru ali radi ga odlicno, rockstar namjerava s ovom igrom porusit sve rekorde, kakav bf4 kakav cod, ovo se kupuje.
Moj PC  
12 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Više modifikacija automobila nego u zadnjih nekoliko izdanja Need for speed-a {#}

A trailer - JAKO mi se sviđa {#}

Moj PC  
22 0 hvala 0
14 godina
protjeran
GTA 5

Ovo ce imat vise mogucnosti customizacije vozila nego stari nfs-ovi {#}

Moj PC  
12 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
GTA 5

Ja mislim da je definitivno vrijeme da se igre poćnu izdavati na Blu ray-u jer ce GTA V imati minilano 20GB odnosno 30GB kad se sve otpakira.

0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice