@Random
gle on je realan ,a svoje zelje i pozdrave lagano mozes uputit tu ?
Nitko od nas ti ne moze pomoc
@Random
gle on je realan ,a svoje zelje i pozdrave lagano mozes uputit tu ?
Nitko od nas ti ne moze pomoc
još nešto što je pisalo u članku a JAKO mi se svidjelo je da je igrač uzeo karnisteg goriva i napravio trag do auta i to zapalio to je po meni ono šta nam treba
Ogroman okoliš, 100injak opcija za igrača... kontam si da igra dođe oko 2 kn po h igre ( ako rushas :P)
Nadam se da su ubacili Grove 
ja se nadam da ce biti jako puno novih auta,aviona,brodova itd. :)
btw 100. str :)
Baš me zanimaju vozna svojstva auta ako su ih stvarno poboljšali, mada mi ni oni iz četvorke nisu bili mrski.
osim kaj je upravljanje autima u gta iv bilo jako otežano, nisi ni mogao dobiti top speed kad trebaš skretati prije zavoja...
Meni je u GTA IV vožnja bezveze, nisam uživao nimalo.
osim kaj je upravljanje autima u gta iv bilo jako otežano, nisi ni mogao dobiti top speed kad trebaš skretati prije zavoja...
Što je i koliko toliko realno, gora mi je sainst row vožnja gdje svako auto ubrzava do maksimuma za nekih pola sekunde, i ulazi u zavoje bez greške.
"Spominje se scenarij da odete u pustinjski dio igre, tamo naletite na parkirani auto i mnoštvo mrtvih tijela - tada je na vama da istražite o čemu se tamo radi ukoliko to želite."
ZVUČI ZANIMLJIVO
Random encounteri, zakon. :D
Evo ja sam ga kupio opet na nekom popustu ta 3.75€ i sada ga skidam jos se mora skinut 1.3 GB :D
"Spominje se scenarij da odete u pustinjski dio igre, tamo naletite na parkirani auto i mnoštvo mrtvih tijela - tada je na vama da istražite o čemu se tamo radi ukoliko to želite."
ZVUČI ZANIMLJIVO
slicno je bilo i u red deadu, sad je ocito da spajaju gta iv i red dead elemente, sto je odlicno.
Jedan leak od prije godinu dana koji je manje vise tacan :D
Meni je u GTA IV vožnja odlična, dopušta dosta free styleanja, paljenje guma, driftanje u zavojima itd.
Jedino šta bi poboljšao je MALO veća skretnost u zavojima pri većoj brzini jer imam osjećaj da se neki auti nerealno drže uz zemlju.
Da,zanimljivo je vidjeti da su neke stvari točne kao da nema više "dejtanja" ili da če mapa biti oko 4x veča nego gta IV.Sada je samo pitanje dali je stvarno to bio netko inside tko je to leako ili slučajan pogodak jer ima i krivih stvari kao da čemo moć bildati?
Valjda će biti i gta5mp kao SAMP pa da možemo igrati real life server s ovakvom velikom mapom i dobrom grafikom
Ne znam je li bila
Izgleda mi ko Venice beach
Ne znam je li bila
stara slika, fake je
Ne znam je li bila
stara slika, fake je
dokazi
Evo ja sam ga kupio opet na nekom popustu ta 3.75€ i sada ga skidam jos se mora skinut 1.3 GB :D
I ja evo instaliram GTA IV. San Andreas sam presao do kraja, a vala i nas balkanski covjek Niko Belic zasluzuje isto.
šteta što se kuće neće moći kupovati