- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Žive boje, nema sivila kao u GTA IV 
padobran je isti kao u eflc
ovo za tenis otraga vidim brda to je vjerovatno vinewook(hollywood) a i ta kuca iza mi je onak poznataa motori me podsjecaju na ovu stazu
prebacite na 0:22aj jedva cekam da izade, nezna se ni kad, ni nista
i da bude optimizirano
e da bar stave novi trailer
e da bar stave novi trailer
rekli su na HLC-u da ce bit jos informacija od gta 5 do kraja tjedna, i valjda jos koji screen ili trailer mozda
Žive boje, nema sivila kao u GTA IV 
Normalno, ovo je ipak "SA". :)
Tenis igralište je jedino bilo u Vinewoodu/Rodeu. Onaj vodopad je fora.
a ti jhebemm drzavu ja igre bogte mazo svaka im cast svaka im cast
ove slike izgledaju skoro ko iz pravog zivota, savrseno nesto, jos da igra bude takva.
i da stave ostecenja aviona, recim oda moze krilo otpast itd, kako je u sta 4 bilo da moze heliju rep otpast kad uradis s njim u nesto, onda izgubis kontrolu.....
samo nek poprave ono sa zapaljivanjem auta, npr da eksplodira samo ako mu se puca u određeni dio.
Ovo su cisti konzolaski SS-ovi. Treci SS (u linkovima, drugi u preview) je toliko uzasan da ga nmg ni gledati. Nece ovo za PC uskoro. Ako gledam iz ugla konzola odlicna grafika nema sta.
Ovo su cisti konzolaski SS-ovi. Treci SS (u linkovima, drugi u preview) je toliko uzasan da ga nmg ni gledati. Nece ovo za PC uskoro. Ako gledam iz ugla konzola odlicna grafika nema sta.
Da, taman gledam zadnju sliku, teksture mutne skroz.
samo nek poprave ono sa zapaljivanjem auta, npr da eksplodira samo ako mu se puca u određeni dio.
Po meni, napravili su ogroman korak sa SA na GTA 4 uvođenjem tog noviteta: ako pucaš u rezervar straga, brzo će eksplodirati, ako pucaš u blok motora i hladnjak, auto jednostavno stane. Isprobaj to u policijskoj jurnjavi.
Mislim da će mehanika ostati slična GTA IV, jer se koristi isti engine novije verzije ako se ne varam?
Isto kao što su GTA 3, Vice City, i SA jako slični, tako mislim da će i IV i V biti.
Ja bi najviše volio vidjeti dinamičnu štetu na automobilu koja ovisi o kutu i jačini udara, i malo popravljen fizički model (mislim na koturanje 300 metara nakon pada s motora :D)
meni je u gta iv bio super sustav stete na autu, npr ako sam bacio bombu blizu auta od udara se ta strana auta spljostila i pritisnula gumu pa se ta guma nije mogla vrtit vise, auto je isao samo na jednoj.
Mislim da će mehanika ostati slična GTA IV, jer se koristi isti engine novije verzije ako se ne varam?
Isto kao što su GTA 3, Vice City, i SA jako slični, tako mislim da će i IV i V biti.
Ja bi najviše volio vidjeti dinamičnu štetu na automobilu koja ovisi o kutu i jačini udara, i malo popravljen fizički model (mislim na koturanje 300 metara nakon pada s motora :D)
Tu tehnologiju su usavršili naši dečki iz Gamepiresa u Gas Guzzlersima. Svaki dio na autu može biti oštećen ovisi o sili, kutu i neznam još kojim faktorima.
Da, sve je to cool itd, ali ne možeš sad ti skakat između engineova i stavljat fičre kako ti dođe. Ni GTA 4 engine nije za bacit, ima većinu ovoga što ima GG, recimo kad se prevrneš, na krovu ostaju tragovi gdje si klizao, kao i na tlu. Ako se prevrćeš po blatu, na autu ostaju tragovi blata itd.
to ima u gta4, takva ostecenja auta, smao da ih poboljsaju, da budu jaca, jer kad se zabijes pri full speedu u zid recimo auto se malo zguzva i to je to, to bi trebalo bit da je neprepoznatljiv i da nemoze vozit
Navlažio sam se
.
P.S. sad sam ponovo gledao trailer,ali pomno promatrajući detalje i vidio teretanu na otvorenom što znači da ćemo sigurno moći bildati.
Samo da bude što sličniji SA
pa istom gradu je, normalno da ce bit slican, sam odruga prica, sve poboljsano i to je pun pogodak, nije mi jasno sto to nisu napravil umjesto gta4
Gta 5 može biti samo bolji od san andreas-a...
pa istom gradu je, normalno da ce bit slican, sam odruga prica, sve poboljsano i to je pun pogodak, nije mi jasno sto to nisu napravil umjesto gta4
Mislim da su u GTA IV namjerno izbacili dosta sadržaja kako bi im mi sada mogli zahvaljivati do neba što su nam vratili sve fičerse za koje se podrazumjeva da su trebali biti u GTA IV.
Ovako su izbjegli moguče optužbe da je V čista kopija SA sa boljom grafikom.
Mislim da im je to u konačnici bila dobra odluka,jer su sad gameri još napaljeniji na sve što će igra ponuditi. Kao kad sa mercedesa pređeš na fiću pa onda natrag na mercedes.Puno više cijeniš taj mercedes.
GTA 3, VC i SA spadaju u GTA III eru.
GTA IV, EFLC, Chinatown Wars spadaju u GTA IV eru
GTA V spada u GTA V eru (bar bi trebao)
Ma samo nek mi daju chopper, kožnu jaknu i K-Rose. Ništa od toga me u RL ni najmanje ne zanima. Ali vozikati se s tom kombinacijom po planinama, selima i pustinjama u GTA mi je jeb*no opuštajuće i zabavno. :)
To mi je definitivno bila jedna stvari zbog koje sam obožavao igrati SA.
kad smo kod optimizacije gta iv, ja jos danas, 4 godine nakon izlaska nekuzim kome su oni namjenili tu igru tada, nekidan instaliram gta iv, i stavim sve na high, i igra trza ko luda, nikad mi nijedna igra nije tolko trzala, po mojoj procjeni isla je na oko 15 fps. a pogledajte kakav pc imam, jaci od bilokojeg te 2008. godine sto znaci da kad je igra izasla nitko na svijetu nije mogao normalno igrat igru, jesu oni uopce provjerili to prije nego su ju izbacili?
Neznma stabi ti reko ev kodmene ova Nvidia GF 9600 GT je na highu tjerala sa procesorom amd athlom x2 204 2.81GHz i 2 gb ramo 800 MHz ddr2
i moglo se fino igrat
na vga rezoluciji? 
screenshot