Epic Mickey

poruka: 2
|
čitano: 1.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Epic Mickey

Od Warrena Spectora i Point Juction Studiosa, programera koji su napravili odlične igre poput Thiefa i System Shocka, danas radi igru prema Mickey Mouseu. Ali...

...to neće biti neka šarena i vesela igra, kao što možemo vidjeti u priloženom cover-artu, nego će to vjerovatno biti jedna mračna igra gdje nikad ne biste vidjeli Mickeya Mousea. Cover je prilično impresivan s kistom u desnoj ruci prilično crnog Mickeya Mousea, a ispred njega onaj klasični Disneyevski dvorac s munjama i neka zla stijena. Igra će biti Wii ekskluziva te će ju, naravno, izdati Disney (pošto je Disney kupio Point Juction Studios), a datum izlaska najvjerojatnjije će biti 2010. g., iako je datum neodređen.

A evo i artworka.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 22:21 (netko_namo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Epic Mickey

Bas sam danas prosao kratki clanak o igri.

Ne mogu se nacuditi cudom da je Disney dozvolio da se njegovi likovi, koje tako ljubomorno cuva i vezuje za djecu, koriste ovako.
U svakom slucaju, sve sto Warren Spector dotakne je cisto zlato, iscekujem sa nestrpljenjem. Navodno se igra radi o tome da slabiji i manje poznati likovi iz Disneyevog svijeta zele svrgnuti Mikija koji je najpoznatiji. Gameplay se sastoji od crtanja i brisanja nivoa.

Nista ne razumijem, pa ako netko razumije, neka objasni i meni :-)

Edit:

Upravo sam procitao clanak u kojem Spector sluzbeno govori da je Epic Mickey Wii exclusive.

Dakle, nema portova na druge platforme.

Prekrasno.....

"Just so you know, if you bathe within my light, you diminish your own might, the illusionist in everyone"
Poruka je uređivana zadnji put pet 9.10.2009 11:05 (Deus ex machina).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice