Xbox360 par detalja

poruka: 18
|
čitano: 6.916
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Xbox Live par detalja

Neke stvari mi nisu bas jasne kao na primjer                                                                                                                                                                                                                   1. Kako se placa Gold status i kako se racuna tipa platis 10 sati i odigras ih ili platis tjedan dana pa igras koliko hoces.
 2.Sta se moze skinuti sa Xboxa Live , dali se mogu igrice i dali se to dodatno placa (ja osobno zelim igrat Fight night round 4 i  UFC undisputed)                                                         

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xbox360 par detalja

Zar nitko nezna pa netko ima xbox 360 i trebo bi to znat?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Xbox Live par detalja
PLAYER kaže...

Neke stvari mi nisu bas jasne kao na primjer                                                                                                                                                                                                                   1. Kako se placa Gold status i kako se racuna tipa platis 10 sati i odigras ih ili platis tjedan dana pa igras koliko hoces.
 2.Sta se moze skinuti sa Xboxa Live , dali se mogu igrice i dali se to dodatno placa (ja osobno zelim igrat Fight night round 4 i  UFC undisputed)                                                         

Ad 1. Novcima (mislim stvarno). Možeš kupiti fizički karticu sa kodom ili preko interneta pa ti kod stigne e-poštom (mislim da je tako nešto). Neovisno je o količini vremena kojeg provedeš na Liveu, odnosno vrijedi fiksno.

Ad 2. Demoi, teme, filmovi, spotovi, dodaci za igre, virtualna odjeća za čovječuljke (taština je zgodna stvar za iskorištavanje, netko će jamačno u očima si porasti kada da pare za virtualnu Adidas jaknu)... Što se igara samih tiče, sad će ljetna nadogradnja i one će se moći skidati, početni popis i nije nešto opširan. Normalno da se plaća, zar bi svi hakeri povlaka kuleri na netu zabadava stavljali znak za dolar u M$.

16 godina
neaktivan

Hvala! (usput ak znas jesu te igrice nes jeftinije neg u trgovini jer mi je previse dat 500 kuna za jednu igricu)

17 godina
neaktivan
PLAYER kaže...

Hvala! (usput ak znas jesu te igrice nes jeftinije neg u trgovini jer mi je previse dat 500 kuna za jednu igricu)

Ako ćeš kupovati MS bodove u Sophosu neće ti biti jeftinije. A igre dođu negdje oko 30$.

16 godina

jel bi se moglo malo detaljnije napisat o tim bodovima?

jel bi igra onda dosla 30 tih bodova  ili sta?recimo ako jedna ekspanzija dodje 20 dolara za neku igricu...kolko bi to bilo onda tih bodova?

17 godina
neaktivan
Xbox360 par detalja

kad si live možeš kupit preko kartice ili bonova te ms bodove. postoje paketi od 250, 500 i 1000 bodova, ovaj paket od 1000 dođe mislim ~90kn, možda malo manje nisam siguran. Sa tim bodovima onda možeš kupovat sve iteme koji se plaćaju na liveu, dakle xbla igre (cijene se kreću od 400 do 1200) , filmovi (ne znam cijene), ekspanzije (najčešće 800 i 1200), igre za stari xbox (jeftino, ali porđeš jeftinije na ebayu :P), od nedavno igre za 360 (mislim da su na ign-u pisali da je povoljnije kupiti u dućanu), teme i gamepictures (avatare). Demoi, patchevi, trial igre i dodaci za neke igre se ne plaćaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 par detalja

Ajde da ti i ja odgovorim iako su kolege iznad generalno dobro odgovorili.

Xbox live gold ti je pretplata koju trebaš plaćati da bi mogao igrati online multiplayer igre. Možeš se pretplatiti na 1 mjesec, 3 mjeseca ili godinu dana, u tom periodu igraš bez ograničenja.

Prednosti koje ti donosi GOLD u odnosu na besplatni silver su: Video chat, igranje online multiplayera, Parties (to ti je nešto kao grupica da zamijeni voip servere tipa ventrilo na xboxu), movie streaming.

Cijene za gold su ti:

1 mjesec - cca 60 kn

3 mjeseca - cca 105 kn

12 mjeseci - cca 230 kn

Microsoft points su ti bodovi kojima možeš kupovati igre, teme, add one i tomu slično.

Bodove na račun dodaješ kupovinom kreditnom karticom ili prepaid karticom. Postoje kartice u iznosima 700, 800, 1400, 1500, 1600, 2100, 2800, 3000, 3500, 4000, 4200.

Najčešće kupim karticu od 2100 bodova koja košta cca 155 kn.

Cijena arcade igara kreće se od 400-1200 bodova.

Uz to možeš kupovati i ostale igre od nedavno je to uvedeno uslugom "Games on demand".

Kod pretplate moraš paziti da uzmeš za regiju za koju si se registrirao, postoji USA i Europe regija.

Kod bodova je sve jedno.

Osobno sve kupujem ovdje: http://www.xboxliveuk76.com/

Jeftino je a kodove ti šalju mailom odmah po primitku uplate.

To je to, nadam se da sam ti rekao sve što si htio znati. Javi se slobodno ak imaš još pitanja.

...O tempora! O mores! (u prijevodu: O temperama i moru)...

2 0 hvala 0
16 godina
RE: Xbox360 par detalja

@ danny

a silver?to bi bilo onda samo za besplatne sadrzaje na xbox liveu?

u sophoslabu 2100 bodova dodje duplo vise....

i te kodove koje dobijes,to je nes ko bon za mob...upises i ono ti stavi na "racun" te bodove?

ako bi samo mogao odg. na jos par pitanja,koji ti imas xbox,di kupujes igrice,kako te sluzi i jesi li imao kakvih problema s njim...i gdje si ga kupio?

17 godina
neaktivan
Da, silver ti je samo za besplatne sadržaje.

Niti ne pomišljam na kupovinu bodova kod nas, budući da je stvarno puno skuplje.
Ovaj web mi se čini najpovoljniji od onih koji šalju kodove mailom. I da, to funkcionira kao bonovi za mob.

Ja imam Xbox 360 Premium, sa 60 GB diskom. Kupio sam ga u Ve Milu i služi me savršeno dobro. Nikakvih problema nisam imao. Nije moddan.

Igre kupujem preko ebaya, na game.co.uk, gdje god mi bude jeftinije.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Ajde da ti i ja odgovorim iako su kolege iznad generalno dobro odgovorili.

Xbox live gold ti je pretplata koju trebaš plaćati da bi mogao igrati online multiplayer igre. Možeš se pretplatiti na 1 mjesec, 3 mjeseca ili godinu dana, u tom periodu igraš bez ograničenja.

Prednosti koje ti donosi GOLD u odnosu na besplatni silver su: Video chat, igranje online multiplayera, Parties (to ti je nešto kao grupica da zamijeni voip servere tipa ventrilo na xboxu), movie streaming.

Cijene za gold su ti:

1 mjesec - cca 60 kn

3 mjeseca - cca 105 kn

12 mjeseci - cca 230 kn

Microsoft points su ti bodovi kojima možeš kupovati igre, teme, add one i tomu slično.

Bodove na račun dodaješ kupovinom kreditnom karticom ili prepaid karticom. Postoje kartice u iznosima 700, 800, 1400, 1500, 1600, 2100, 2800, 3000, 3500, 4000, 4200.

Najčešće kupim karticu od 2100 bodova koja košta cca 155 kn.

Cijena arcade igara kreće se od 400-1200 bodova.

Uz to možeš kupovati i ostale igre od nedavno je to uvedeno uslugom "Games on demand".

Kod pretplate moraš paziti da uzmeš za regiju za koju si se registrirao, postoji USA i Europe regija.

Kod bodova je sve jedno.

Osobno sve kupujem ovdje: http://www.xboxliveuk76.com/

Jeftino je a kodove ti šalju mailom odmah po primitku uplate.

To je to, nadam se da sam ti rekao sve što si htio znati. Javi se slobodno ak imaš još pitanja.

Svaka čast!!!!

Predobro objašnjeno i još k tome na jednom mjestu!!!

Thumb up!

Hvala mami i tati koji su me napravili, jer da me nema mnogo ljudi bi bilo u velikoj zabludi!!!
16 godina
Danny_HR kaže...
Da, silver ti je samo za besplatne sadržaje.

Niti ne pomišljam na kupovinu bodova kod nas, budući da je stvarno puno skuplje.
Ovaj web mi se čini najpovoljniji od onih koji šalju kodove mailom. I da, to funkcionira kao bonovi za mob.

Ja imam Xbox 360 Premium, sa 60 GB diskom. Kupio sam ga u Ve Milu i služi me savršeno dobro. Nikakvih problema nisam imao. Nije moddan.

Igre kupujem preko ebaya, na game.co.uk, gdje god mi bude jeftinije.

a kolko dugo ga imas?

i te igre sto kupis prek neta...to ti dodje na adresu ili kao dlc,jel placas sta dodatno sto se tice posiljke il carine ili kaj vec 

znam da imam dosta pitanja ali kad vec pitam da ispitam sto detaljnije,jer sam se fakat poceo zanimat za konzolu zbog nemogucnosti igranja igrica na svom kompu(bar ovih novijih,to znaci sve igrice koje zahtjevaju pixel shader 3.0 xD) a neznam kad bi mogao doc novi i zbog gta4 igrice i ekspanzija...i naravno jos par drugih

ako se sjetim jos pitanja znam kog cu pitat ako nisam naporan previse :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.9.2009 1:11 (lollik91).
17 godina
neaktivan
Xbox360 par detalja

Ma kakvi naporan, za ovo forum i služi kaj ne?

Xbox imam nekih 6 mjeseci.

Ovo šta kupim prek neta (ebay ili game.co.uk) mi dođe na adresu fizički disk.

Ono što kupim prek konzole (arcade ili games on demand igre) to ti je download.

Što se tiče carine, nje nema kada ti je krajnji iznos ispod 300 kuna. A poštarina mi obično bude 20-ak kuna.

0 0 hvala 0
16 godina

ok hvala...ak se sjetim jos neceg onda se javim

hvala :)

14 godina
neaktivan
Xbox360 par detalja

zna li ko negdje jeftini xbox live bonovi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Xbox360 par detalja

bok jel znaš možda kako se prže xgd3 igre? 

14 godina
neaktivan
Re: Xbox360 par detalja
kikigogo kaže...

bok jel znaš možda kako se prže xgd3 igre? 

https://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_142324&src_vid=-Ois0Q62Ul4&feature=iv&v=vkaIt31Z1qI

12 godina
neaktivan
Xbox360 par detalja

koliko kosta xbox live jel neko zna?????

0 1 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice