Xbox Series X izdvojena tema

poruka: 6.606
|
čitano: 1.892.954
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Xbox Series X
Overflow1984 kaže...
Virty kaže...
mrsmith kaže...
Virty kaže...

Izgleda da MS daje GP za 1€/$ za accounte koji trenutno nemaju GP pretplatu

To su one fore kao nitko ne uzima GP-U za 29.99$ pa ajde, daj im za 1$ i neka pola zaborave otkazati, naplatiti ćemo barem 1 puni mjesec po novoj tarifi 😝

Platiš skoro đabe, odma otkažeš i bolje ne može.
Odlična prilika.

Na tome sam da to napravim :). Jedino mi regija UK pa je cijena 1 funtu al ajd, i to je skoro pa besplatno u usporedbi s današnjim cijenama. 

Ja sam na UK od prvog X360 😁

PSN: Muskarcina77 / Xbox: Muskarcina
15 godina
Xbox Series X

Ko mi se prvi javi u pp,poklanjam FC 25 Key....nisam videl da je FC 25 a htio sam FC 26,tak da imam duplic.Merry Christmas Ho Ho Ho Ho

POKLONJENO!

Biti ili ne biti pitanje je sada.
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.12.2025 13:51 (Zizo).
Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Hvala kolegi :)
And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!

0 0 hvala 1
15 godina
underdog kaže...
Hvala kolegi :)

Molim kolega. 

Biti ili ne biti pitanje je sada.
15 godina
Xbox Series X

Je netko uzimao jeftiniji gamepass u zadnje vrijeme? Je i dalje moguća fora preko VPN-a? Nisam više u toku jer sam svoju pretplatu otkazao, ali možda bi brat uzeo.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...

Je netko uzimao jeftiniji gamepass u zadnje vrijeme? Je i dalje moguća fora preko VPN-a? Nisam više u toku jer sam svoju pretplatu otkazao, ali možda bi brat uzeo.

Meni je upalilo sa novim acc koji je na regiji Indija, naravno uz korištenje vpn. Ulogiraš se na konzolu, staviš ju kao home i na svom accu koristiš sve kao da imaš game pass pretplatu

Edit: sve kupljeno preko kinguin, 12mj core i 1mj ultimate za konverziju (također regija Indija)

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 12:18 (Genoxxx).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice