Ne moraš ti uopće ni instaliravat igre na xbox, onda će ti samo čitati sa DVD-a, a ovako ti čita sa harda pa se laser ne troši.
Možeš izbrisat slobodno, ali pazi da ne izbrišeš save game.
Ne moraš ti uopće ni instaliravat igre na xbox, onda će ti samo čitati sa DVD-a, a ovako ti čita sa harda pa se laser ne troši.
Možeš izbrisat slobodno, ali pazi da ne izbrišeš save game.
Carb0n
Mislim da je to solidna ponuda,ali kao što rekoh i prije,nemam baš prevelikih simpatija prema verziji od 4gb 
Sami kinect košta 1000kn, a konzola oko 1600. Nekako mi se to čini predobro da bi bilo istinito.
odlicna ponuda
Carb0n
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Carb0n
Carb0n
fifa 11
Oce mi tko odgovorit?
Carb0n
Koristio sam usb samo za backup save pozicija tako da nemam iskustva sa instalacijom igara na njega. Pretpostavljam da bi išlo, jer bi se on odazivao kao storage device i kod instalacije bi ga mogao odabrati.
Kod usb-a je problem kapaciteta, čini mi se da je ograničenje formatiranog usb-a na xboxu 8 GB.
Black ops vjerojatno kao i većina xbox igara zauzima 6,3 GB kad se instalira.
Sad baš razmišljam, isplati se modificirat konzolu pa igrat samo sp ili da svaki mjesec kupim 1-2 igre i da igram i sp i mp?
Sad baš razmišljam, isplati se modificirat konzolu pa igrat samo sp ili da svaki mjesec kupim 1-2 igre i da igram i sp i mp?
Ovo 2. svakako ako si možeš priuštit..
Carb0n
Carb0n
Hvala, ipak sam se odlučio za originale.
Možete mi samo reći je li 485kn za 12 mjeseci Gold pretplate puno?
da puno je...imas po 300kn
http://www.pcgamesupply.com/buy/Xbox-Live-12-Month-Gold-Card-Code/
to ti je oko 280kn...oni ti samo posalju kod ti ga upises i igraj do mile volje :D
Znam da ste već stavljali po temi cijene i linkove, možete mi samo još jednom cijenu od 12 ili 6 mjeseci, možete i na PP poslat.
imat ces i na dashboardu puno akcija za gold koje ce ti bit puno isplatljivije i pristupacnije, prije koji mjesec je bilo dva mjeseca golda za 2$ i tak s vremena na vrijeme dode dobra ponuda...
Koja je najjeftinija ponuda u hrv.?
Carb0n
Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Carb0n
Ušminkana grafika,nova oružja,nova prića.Same old sHiTT. :)
Ušminkana grafika,nova oružja,nova prića.Same old sHiTT. :)
Više od toga nam ni ne treba, al' bit će još nekih poboljšanja, piše u novom broju Next Levela. 
Samo se bojim kakva će igra bit' budući da nema Zampelle i Westa.
btw. sutra stavljam LT+ 1.9 
Carb0n
Jer sam ionako taggan za idući ban wave pošto mi je box potegnuo ovaj novi update.