Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.390.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

ima tko problema povezivanjem na xbox live?? nemogu se povezati odkad sam dobio novi ruter pa mislim da je do toga....u Amisu tvrde da je s njihove strane sve ok :/ e sad... :D

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 1
18 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Hrvojestr kaže...

ima tko problema povezivanjem na xbox live?? nemogu se povezati odkad sam dobio novi ruter pa mislim da je do toga....u Amisu tvrde da je s njihove strane sve ok :/ e sad... :D

Live radi normalno {#} E sad nezz dal si riješio ono sa MTU ali moraš i forwardat portove tak da to prvo probaj.

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan

Probao sam sve,od port forwardinga,trigeringa povečavanja MTU postavki ništa ne pomaže..To sve je i služba za korisnike pokušala.Svaka im čast ovim putem ih pohvaljujem(zvali su me svakih par sati da vide jel što uspjelo//Amis RULES)

Ponudili su mi opet zamjenu rutera što sam prihvatio...Stvarno su ok :)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo ovako zelio bih kupiti xbox 360 ili u millenium gameshopu u splitu ili preko njuskala-

1) prvi odabir mi je millenium gameshop zato sto imam ps2 star 2 god, a tamo ima ponude staro za novo, ali njihov sajt je offline vec neko vrijeme tako da uopce neznam koliko posto popusta bih dobio na xbox360 tako da ako je itko kupovao vec tamo ili otprilike zna koliko popusta bih dobio neka mi javi.

2) neznam dali mi se isplati stariji box ili noviji slim od 4 gb zato sto namjeravam igrati samo offline igre tako da bih trebao neki box koji bi modificirao i koristio backupe.

3) nakon modifikacije iextreme lt+ na koji nacin bi update-o firmware i dashboard- preko usb-a ili? Kad updateam firmware i dashboard oce li mi se pobrisati modifikacija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

evo ovako zelio bih kupiti xbox 360 ili u millenium gameshopu u splitu ili preko njuskala-

1) prvi odabir mi je millenium gameshop zato sto imam ps2 star 2 god, a tamo ima ponude staro za novo, ali njihov sajt je offline vec neko vrijeme tako da uopce neznam koliko posto popusta bih dobio na xbox360 tako da ako je itko kupovao vec tamo ili otprilike zna koliko popusta bih dobio neka mi javi.

2) neznam dali mi se isplati stariji box ili noviji slim od 4 gb zato sto namjeravam igrati samo offline igre tako da bih trebao neki box koji bi modificirao i koristio backupe.

3) nakon modifikacije iextreme lt+ na koji nacin bi update-o firmware i dashboard- preko usb-a ili? Kad updateam firmware i dashboard oce li mi se pobrisati modifikacija?

ako oceh igrat khm igre onda si uzmi onaj fat xbox ali gledaj da ima jasper plocu..i da nije stariji preko pola godine imas ih na njuskalu...vjeruj mi ako zelis imat modan xbox onda neces updateat dashboard jer novi update mice modifikaciju...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
15 godina
neaktivan
atiHD kaže...
neutron0707 kaže...

ako oceh igrat khm igre onda si uzmi onaj fat xbox ali gledaj da ima jasper plocu..i da nije stariji preko pola godine imas ih na njuskalu...vjeruj mi ako zelis imat modan xbox onda neces updateat dashboard jer novi update mice modifikaciju...

dali ja bas moram updateat firmware i dashboard ili normalno mogu igrati najnovije igre i nakon izlaska novijih verzija firmware-a bez ikakvoga updatea?

15 godina
neaktivan

na igri ti je update kada ju skine sa neta tako da neces morat nis radit samo turi igru u box i to je to..

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Jedno pitanje vezano uz XBOX 360 kontroler za PC.Ako kupim žičnog,da li ima baterije koje moram mijenjati?
HTC Desire Android
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pa sta ce ti baterije ako imas zicu kojom se povezujes...logika brate logika...{#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 17:02 (atiHD).
17 godina
OK :), al kolko znam kontroler ima utor za bateriju?
HTC Desire Android
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Znači ovaj nema bateriju?
www.protis.hr/products/details/retail-xbox-360-controller-pc-or-xbox-360/44777
HTC Desire Android
15 godina
neaktivan

tocno tako...taj ti je na zicu... :) 

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Još jedno pitanje,želio bih bijeloga ali ne znam gdje ga ima zq kupiti.Da li se lako prlja?
HTC Desire Android
15 godina
neaktivan

ja imam bijeli kontroler na zicu i mogu ti rec da se i ne prlja...onako mozda malo al nista posebno...

16 godina
protjeran

Ne prlja se uopće, a i lako ga obrišeš...

WP

1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

evo jos imam nekoliko pitanja prije kupnje nije mi jasna razlika izmedju ova dva proizvoda i izmedju iextreme modifikacije i ove "obicne" besplatne modifikacije iako je razlika u cijeni velika- http://www.infomark.hr/Konzole/332/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20Besplatna%20modifikacija#naslov  - 1795 kunica "obicni" mod

http://www.infomark.hr/Konzole/284/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20modificiran%20iXtreme%20LT+#naslov - 2399 kunica iextreme mod

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

evo jos imam nekoliko pitanja prije kupnje nije mi jasna razlika izmedju ova dva proizvoda i izmedju iextreme modifikacije i ove "obicne" besplatne modifikacije iako je razlika u cijeni velika- http://www.infomark.hr/Konzole/332/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20Besplatna%20modifikacija#naslov  - 1795 kunica "obicni" mod

http://www.infomark.hr/Konzole/284/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20modificiran%20iXtreme%20LT+#naslov - 2399 kunica iextreme mod

Objasnio sam većinu toga u komentarima.

Ona sa modifikacijom (2399kn) je jedina koju imaju na ponudi, modifikacija je moguća za konzole proizvedene prije 1.7.2010, a takve konzole je teško sada nabaviti pa su dali cijenu onakvu da i oni nešto profitiraju. 

Za 1795kn dobiješ konzolu proizvedenu poslije 1.7.2010 što znači da još nema modifikacije za nju, i kada ona dođe onda će ti besplatno modificirat.

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 20:11 (Looka).
15 godina
neaktivan

hvala na odgovorima i jos samo nesto me zanima

ako sam sve dobro shvatio :P ja kupim modanu konzolu i sa khm,khm ne khm khm origigi khm igrama dolaze svi potrebni updatei tako da ja samo nabavljam igre i ubacujem u konzolu koja sve sama radi tako da ja uopce se ne trebam spajati na net ako ja ne zelim.....

to je moje zadnje pitanje i vise vas necu muciti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi, ako ko oće prodajem svoj gotovo novi xbox slim 250 gb.. korišten svega 10 sati igrajući Battlefield 1943... Cijena po dogovoru pa ako je netko interesiran neka se javi.

Tu je glavni thread:

http://www.bug.hr/forum/topic/konzole-oprema-igranje/prodaja-xbox-360-slim-250gb/104778.aspx?page=0&jumpto=2028876&sort=asc&view=flat

Maky
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2011 21:13 (CroMaky96).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav!

Zanima me da li je tko kupovao Hdd 250gb za xbox 360 slim sa ebay-a (oni šta se vrte oko 40-50$ - vjerojatno kineske kopije) ako je, kako se oni ponašaju i dal je sve  uredu s njima...

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

hvala na odgovorima i jos samo nesto me zanima

ako sam sve dobro shvatio :P ja kupim modanu konzolu i sa khm,khm ne khm khm origigi khm igrama dolaze svi potrebni updatei tako da ja samo nabavljam igre i ubacujem u konzolu koja sve sama radi tako da ja uopce se ne trebam spajati na net ako ja ne zelim.....

to je moje zadnje pitanje i vise vas necu muciti

dali sam sve ok shvatio ili ne ?????

15 godina
neaktivan
MihY kaže...

Pozdrav!

Zanima me da li je tko kupovao Hdd 250gb za xbox 360 slim sa ebay-a (oni šta se vrte oko 40-50$ - vjerojatno kineske kopije) ako je, kako se oni ponašaju i dal je sve  uredu s njima...

Hvala

ja sam kupio na ebayu iz njemačke sam si naručio i zadovoljan sam sve ti je to isto original xbox-ov  HDD

16 godina
protjeran

Ja prodajm tj preprodajem orginal za 45$.Dobijes tracking code.Javi se na pm ako si zainteresiran.

Imam i druge xbox opreme.Wired xbox 360 orginal kontoleri 15$ a wireless 25$

Prodajem sve od tehnike.Usb 4 gb -35 kn!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Može li mi netko objasnit kako da stavim film na xbox preko usb-a i da prebacim ga na hdd....i naravno da ima titlove..!

I da li se to uopće može napraviti ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

nemozes to napraviti

Marilyn Manson
15 godina
neaktivan
markot kaže...

Može li mi netko objasnit kako da stavim film na xbox preko usb-a i da prebacim ga na hdd....i naravno da ima titlove..!

I da li se to uopće može napraviti ?

A na koji način da stavim film na hdd,, i koji format tilova  ?

17 godina

nikako na xboxov hard mogu ici samo videi/filmovi koje kupis na liveu nemozes svoje stavit,dok preko usb-a mozes gledat film al zaboravi titlove i film mora biti u WMV-u inace mozes koristit neki media server za stremanje s pc-a

Marilyn Manson
15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

nikako na xboxov hard mogu ici samo videi/filmovi koje kupis na liveu nemozes svoje stavit,dok preko usb-a mozes gledat film al zaboravi titlove i film mora biti u WMV-u inace mozes koristit neki media server za stremanje s pc-a

A jesu ga zakomplicirali !! :(

17 godina
neaktivan

Nisu zakomplicirali,pa mora se nekog reda znati ;)

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA // R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011
Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice