Zato kazem, TVersity je jedni normalan za to, ovak moras titlove nekak u xtml stavljati ako se ne varam, uglavnom glupost.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
jedna mi stvar nije jasna, moze se rec da je ps 3 konkurencija xboxu 360, kako onda u infomark-a cijene igara toliko razlicite npr. bioshock2 x360 80kn a ps3 429kn ili call of duty x360 385 a ps3 429kn....i koliko se uopce placa ta predplata za gold na 12 miseci koliko treba misecno platit
Cijene su različite cisto zato jer kod PS3 imaju vise troskova zbog blu-ray medija. Pretplatu na gold ja placam 130kn godisnje jer sam ga upalio dok je bila akcija 1$=1mjesec
*boldane rijeci su bile naknadno promjenjene.
Cijene PS3 i Xbox 360 igara su identične i nemaju nikakve veze s medijem na kojem igra dolazi. Infomark je cijene postavio takvima kakve jesu iz svojih razloga koji nemaju veze s izdavačem i/ili ostalim distributerima.
zar nema jeftinija pretplata
Čovjek je valjda mislio 130 Kn na neki duži period, ne za 1 mjesec.
Ovdje je gold za godinu dana 305 Kn a sigurno se po netu može naći i za manje. http://www.premium-hr.net/xboxlive.html
https://www.g2play.net/store/search.php?mode=search&page=1&keep_https=yes
Ovdje kupim najčešće.
Inače, ima na ebayu za nešto jeftinije, a i trenutno je akcija 66% popusta na gold na xbox marketplaceu.
Ovdje je gold za godinu dana 305 Kn a sigurno se po netu može naći i za manje. http://www.premium-hr.net/xboxlive.html
Opa, mislio sam godišnje. Podkrao mi se gadan tipfeler. Sorry dude.
Opa, mislio sam godišnje. Podkrao mi se gadan tipfeler. Sorry dude.
ako si mislio godišnje 130 kn onda to uopce nije puno, a ovaj izbor igara u infomarku za xbox jeli to sve sto nude ili ima i jos samo nisu prikazani na slici
TO je sve sto nude, ali imas recimo game.co.uk koji imaju preowned iigre po spuer cijenama
Na e3 cini mi se velik uspjeh za microsoft i xbox 360.
Gears of War 3,Halo 4,Forza 4,Halo Anniversary i jos dosta igri za kinect!
Pozdrav,htio bi pitati slijedece pitanje.Imam problema sa Xboxom.Prije dva,tri mjeseca instalirao sam onaj update sa novim Dashboardom i igrao sam igrice normalno sve do jucer kad sam isao na Xbox live ne sa namjerom da igram online nego da skinem koju demo igru.No prije nego sam isao online morao sam instalirat update za Xbox Live.Kad sam dosao online skinuo sam dvije,tri demo igrice i izasao..Zatim sam odlucio opet normalno igrat igrice koje imam i vise mi nije Xbox htio ocitat te igre..Cak mi nece ocitat ni Boot Disc koji moram stavit prije nego pokrenem igricu na Xboxu...E sad ne znam dal je netko imao slican problem ili se razumije u to,ali stvarno bi mi trebala pomoc jer ne znam u cemu je problem..Vjerojatno u Updateu koji sam instalirao kad sam ulazio na Xbox Live...Molio bih za pomoc..Hvala 
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
jel se mora plaćat pretplata na xbox live ako se igraju samo SP igre ?
jel se mora plaćat pretplata na xbox live ako se igraju samo SP igre ?
kratko i jasno NE
Gold pretplata se plaća jedino ako se želi igrati mp
A koliko onda dođe pretplata za MP i kak se plaća?
Postoji vremenski različiti tipovi pretplate
1. mjesec gold članstva 7.99 funti
3 mjeseca gold članstva 15funti
12 mjeseci gold članstva 30funti
*cijene su otprilike i mogu varirati +/- 3 funte
Plaća se karticom kroz xbox dashbord ili preko određenih internet servisa za pretplatu..
Postoje razne akcije kroz dashboard gdje se može dosta jeftinije dobiti gold
Postoji vremenski različiti tipovi pretplate
1. mjesec gold članstva 7.99 funti
3 mjeseca gold članstva 15funti
12 mjeseci gold članstva 30funti
*cijene su otprilike i mogu varirati +/- 3 funte
Plaća se karticom kroz xbox dashbord ili preko određenih internet servisa za pretplatu..
Postoje razne akcije kroz dashboard gdje se može dosta jeftinije dobiti gold
Zasto meni pise da mogu dobiti 1 mjsec golda za 1 funtu?!
Vjerojatno jedna od akcija...ali pročitaj ugovor onaj..možda imaš obvezu kasnije produžiti ili tako neke cake...sad nemam vremena doći na box ali ću svakko vidjeti pa javim
A jel se zna kad bi mogao doći novi XBOX jel možda oko 2015?
A jel se zna kad bi mogao doći novi XBOX jel možda oko 2015?
Nikad se nezna,priča se da na tržište neće doći prije 2014..ali u svijetu konzola nikad neznaš što se može dogoditi...
Na ovogodišnjem E3 sajmu nije bilo ni slova o mogučnosti dolaska nove konzole,čak štoviše predstavljeni su neki novi projekti za xbox 360 tako da vjerujem ništa još sigurno 2 godine
Jesi siguran?Kako mogu ponistit modifikaciju?Znaci svi koji su tako napravili update na xboxu live moraju ic napravit novu modifikaciju?
Jesi siguran?Kako mogu ponistit modifikaciju?Znaci svi koji su tako napravili update na xboxu live moraju ic napravit novu modifikaciju?
siguran sam.
mozes pricekat da ti se netko drugi javi,ako zelis drugo misljenje
Znači oni su tim updateom reflashali firmware tvog DVD citaca koji je prije na sebi imao modificirani firmware i sad ga morzes ili ponovo modificirati s starim firmwareom ali riskiras ban (nepreporucljivo) ili cekati novi firmware.
A onda cu pricekat za novi firmware nekih 2,3 mjeseca sta cu sad...Hvala
Znači oni su tim updateom reflashali firmware tvog DVD citaca koji je prije na sebi imao modificirani firmware i sad ga morzes ili ponovo modificirati s starim firmwareom ali riskiras ban (nepreporucljivo) ili cekati novi firmware.
A daj mi reci kad stavim taj novi firmware jel cu moc ici online?Igrat multiplayer necu moci?Dal cu moc barem skidat demo igre?
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
A daj mi reci kad stavim taj novi firmware jel cu moc ici online?Igrat multiplayer necu moci?Dal cu moc barem skidat demo igre?
Moci ces ti sve, i igrat multiplayer i sve, samo sto neces moci igrati backup igre.
da je sada tu ona moja tema.stvar bi se mogla vrlo brzo rijesit
miro nisi mi jos odgovorio na mail
@lord ovo navedeno nije tebi bilo upuceno
@pitalac o piratluku se nesmije na ovom forumu
Nakraju mi je ipak drago sto sam se odlucio uzeti xbox360 a ne ps3.Sad vidim da dolazi hrpa ekskluziva na xbox :) Jos moram taj famozni kinect nabaviti.
BTW jel moguce kako surfati netom i gledati video sadrzaj na youtubeu preko xboxa?!