Pročitaj prvi post ;)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ako sam dobro pohvato, bitno je da je jasper (zbog rrd), bilo bi dobro da nije arcade (hdd) i mora biti modan da bi vrtio "kupljene" igre.
Sad, procitao sam tamo na prvim stranicama da je neki lik narucio iz sophosa novu modanu konzolu... Jesam dobro procito ili? Jer nemam aspiracija igrati online i jedini razlog sto uzimam 360 a ne ps3 je to sto nemam namjeru placati 500tinjak kuna po igri...
Ako sam dobro pohvato, bitno je da je jasper (zbog rrd), bilo bi dobro da nije arcade (hdd) i mora biti modan da bi vrtio "kupljene" igre.
Sad, procitao sam tamo na prvim stranicama da je neki lik narucio iz sophosa novu modanu konzolu... Jesam dobro procito ili? Jer nemam aspiracija igrati online i jedini razlog sto uzimam 360 a ne ps3 je to sto nemam namjeru placati 500tinjak kuna po igri...
Nove Slim konzole imaju novu matičnu Valhalla, a ne Jasper. Na infomark.hr imaš konzole ali još nije izašla modifikacija, ali kad izađe možeš im poslat konzolu i besplatno ti je modificiraju ako si kupio kod njih konzolu. BTW mislim da se i PS3 sada može modificirati, ispravite me ako griješim..
Jel itko zna gdje bi moglo biti za kupiti brcikova za xbox slim?
Bitno mi je da je odmah modana, stvarno mi se neda cekat da izadje mod.?
Znaci arcade s jasperom se ne razlikuje od elitea s jasperom osim hdd? I ako sam dobro procitao, mogu poslije spojiti hdd na arcade?
Najbolje bi ti bilo kupiti u oglasniku od nekoga kome se pokvarila konzola.
Znaci arcade s jasperom se ne razlikuje od elitea s jasperom osim hdd? I ako sam dobro procitao, mogu poslije spojiti hdd na arcade?
Tocno tako.
Pa mozes kupit polovnu stariju (Elite/Arcade) konzolu koja je vec modana. Mislim da je između Elite i Jasper razlika samo u HDD-u, ali ne znam, pitaj ove iskusnije korisnike.
Ja planiram uzet ovu konzolu i uz to možda LA Noire ili nešto drugo dok ne dođe modifikacija.
Je li to previše novaca? I ako bi netko znao gdje se u Karlovcu može modificirat konzola zato jer znam samo za ProDomo koji traže 800kn za to.
Najbolje bi ti bilo kupiti u oglasniku od nekoga kome se pokvarila konzola.
Trazio po njuskalu i nema.Ima jedan koji na forumu prodaje ali to je za stariju verziju a ne za slim!
Ja planiram uzet ovu konzolu i uz to možda LA Noire ili nešto drugo dok ne dođe modifikacija.
Je li to previše novaca? I ako bi netko znao gdje se u Karlovcu može modificirat konzola zato jer znam samo za ProDomo koji traže 800kn za to.
Kupiš si u infomarku za cca 2200 kn i još imaš besplatnu modifikaciju kad izađe.
Kupi onda na eBayu, ima za 200-ak kuna.
Kupiš si u infomarku za cca 2200 kn i još imaš besplatnu modifikaciju kad izađe.
Tako je, mogu ih pitati dal imaju kojim slucajem jos koji slim koji se da modificirati, mada sumnjam to otiđe dok kažeš keks.
To sam prvo planirao, ali Split je malo daleko, a ne mogu platit 2200kn u gotovini jer mi je to previše pa sam ograničen na Klc/relativno ZG.
Kupi onda na eBayu, ima za 200-ak kuna.
A jbmu morat cu cekat godinu dana da dodje !
To sam prvo planirao, ali Split je malo daleko, a ne mogu platit 2200kn u gotovini jer mi je to previše pa sam ograničen na Klc/relativno ZG.
Ne kontam te, u infomarku je za Xbox besplatna dostava, jedino je glupo jer ne moze na rate.
Ne kontam te, u infomarku je za Xbox besplatna dostava, jedino je glupo jer ne moze na rate.
A i ne vjerujem baš dostavama, znam za Overseas kako se ponašaju prema paketima pa mi je malo preskupo igrat se tako s Xboxom.
A i ne vjerujem baš dostavama, znam za Overseas kako se ponašaju prema paketima pa mi je malo preskupo igrat se tako s Xboxom.
Ja sam dobivao skuplje stvari sa OVerseasom i lijepo dodju pozvone ja potpisem i preuzmeme pake.Nikad problema!
Ja sam dobivao skuplje stvari sa OVerseasom i lijepo dodju pozvone ja potpisem i preuzmeme pake.Nikad problema!
Overseas dostavlja u tvrtku gdje mi mama radi pa znam više manje kako postupaju s paketima. A i kao što sam rekao, ne mogu dati 2200kn u gotovini.
Posto nemam sad nijednu igru jel ima kakavih stvari za skinuti za igrati sa livea?! I ako imam 4gb konzolu oce to sve stati?!Pa kolko ima jedan demo gb?
Preporucujem ti da skines Battlefield 1943 trial, super je. Ima za skinut 500 mb.
Ostale igre ti imaju od 400mb pa sve do 2.3 gb
Sad sam otvorio kod Slima ono daolje gdje treba biti hdd a tamo nista.Pa na sto sprema ta 4gb onda?
Jel mogu ja uzeti nekii obicni hdd i onaj adapter za njega?
Kada odes download to ti skine na HDD, probaj otići onda u gane library i tamo vidjeti dal mozes igrati. Možeš to lako uzeti novi HDD i staviti ga
Sad sam otvorio kod Slima ono daolje gdje treba biti hdd a tamo nista.Pa na sto sprema ta 4gb onda?
Jel mogu ja uzeti nekii obicni hdd i onaj adapter za njega?
Da ali pazi mora biti 2.5" i mora biti od WD i postupak formatiranja je malo kompliciraniji ali imaš na youtube sve objašnjeno.
Da li je LA Noire uvijek na 2 (3 CD-a, ispričavam se ) CD-a ili se može skinuti samo za 1 CD .?
Ne, LA noire je na 3 DVD DLa. I on se ne skida, on se kupuje.
Na Slimovu 4GB memoriju nejde nista osim sejvova i game updatesa, na njega nemozes igre bacat.
Ne, LA noire je na 3 DVD DLa. I on se ne skida, on se kupuje.
Na Slimovu 4GB memoriju nejde nista osim sejvova i game updatesa, na njega nemozes igre bacat.
Sta nemogu ni demo igre?!
[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]