Zadrzao bi si ja xbox da znam otkud kupovati igre dosta jeftino kao s game.co.uk-a!
Da pitaš bi doznao -.-
(Shopto.net, zavvi.com)
Zadrzao bi si ja xbox da znam otkud kupovati igre dosta jeftino kao s game.co.uk-a!
Da pitaš bi doznao -.-
(Shopto.net, zavvi.com)
Da pitaš bi doznao -.-
(Shopto.net, zavvi.com)
Sta su to NTSC?
nisu :D
nisu :D
Vidim da na ebayu ima jeftinih :)
na ebay-u moras paziti na PAL i NTSC...jer je u americi vecina NTSC
Dosao mi je xbox sa lockerza i ide na prodaju ili zamjenu za ps3!
ako ga zamjenjujes za novi ps3 oces li dat xbox i nadoplatit ili...
Ako je slim onda da!
slim se jedino i isplati uzimat, em je tisi em ima wi-fi sto je jaka prednost a dobro i manje struje troši ali to je manje važno
Ako je slim onda da!
slim se jedino i isplati uzimat, em je tisi em ima wi-fi sto je jaka prednost a dobro i manje struje troši ali to je manje važno
Razmišljaj ekonomično... :D
Ako je slim onda da!
i Fat PS3 ima wi-fi
to bome nisam vidio nikad
to bome nisam vidio nikad
Evo sad sam provjerio za svaki slučaj, i samo 20 GB modeli nemaju wi-fi.
(Oni su bili kratko vrijeme dostupni u Japanu i Sjevernoj Americi)
Jbmu sve kako je ovaj xbox dobar.Morao sam ga otvoriti i sad sam odlucio zadrzati ga!!!!!!!
Imam par pitanja:
1.Da li xbox moze stajati horizontalno i vertikalno?
2.Zar niam trebao dobiti 1 mjesec besplatnog XBL?
3.Onaj kabel posto je americki di ima za kupiti novi u hrv?Ima li u sophoslabu?
4.Najeftinija trgovina sa NTSC igrama koja salje u hrvtasku?
Jao takoo bih ga sad igrao!!!!!
Kako da obrišem save gamove...?
Jbmu sve kako je ovaj xbox dobar.Morao sam ga otvoriti i sad sam odlucio zadrzati ga!!!!!!!
Imam par pitanja:
1. Moze
2. Imas 3 puta po mjesec dana Golda samo svaki put moras radit novi acc. Prvi put kad upalis konzolu i spojis je na net morat ces napravit novi acc i kad dovrsis sa upisom podataka pitat ce te ak se dobro sjecam želis li gold. Stisnes not now. I onda ce ti reci da imas mjesec dana besplatno i stisnes aktivirati. Naravno da bi to radilo acc moras radit preko konzole a ne na xbox.com
3. Mislis na kabel od napajanja? Mislim ak uzmes onaj konverter sa americke uticnice na nasu da bi trebalo radit bez beda.
Odi na system settings, memory i onda odaberi hard ili na sto si vec spremio profil. Dobit ces prikaz hrpe foldera uđi u onaj Games i zbrisi ono kaj ti ne treba.
Imam par pitanja:
1. Moze
2. Imas 3 puta po mjesec dana Golda samo svaki put moras radit novi acc. Prvi put kad upalis konzolu i spojis je na net morat ces napravit novi acc i kad dovrsis sa upisom podataka pitat ce te ak se dobro sjecam želis li gold. Stisnes not now. I onda ce ti reci da imas mjesec dana besplatno i stisnes aktivirati. Naravno da bi to radilo acc moras radit preko konzole a ne na xbox.com
3. Mislis na kabel od napajanja? Mislim ak uzmes onaj konverter sa americke uticnice na nasu da bi trebalo radit bez beda.
Odi na system settings, memory i onda odaberi hard ili na sto si vec spremio profil. Dobit ces prikaz hrpe foldera uđi u onaj Games i zbrisi ono kaj ti ne treba.
A di bi se mogao taj konverter mogao kupiti?I sto je jeftinije tj kolka bi cijena toga bila?
Eh to sam i ja gledao ali pogledaj snagu.Pise 50 W a na onom bricku pise 150 W ili tako nesto.Da ne bi to malo pregorilo kad bi ja to ukljucio?
E vidis nisam pažljivo gledao. A nis onda kupis novi brick i to je to. Samo nezz dal tog ima kod nas, morat ces s neta onda narucit.
A jbmu.Jel itko zna gdje ima za kupiti eu brick u Rijeci?
brijem da ti ima u sophos labu, a i u gamelandu...pogledaj malo na ta dva mjesta...
brijem da ti ima u sophos labu, a i u gamelandu...pogledaj malo na ta dva mjesta...
I sta mislis kolika bi im cijena trebala biti?Ispod 200 kn?
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
http://www.sophoslab.hr/?servisni-dijelovi/47/x360-microsoft-napajanje-220v/1044
Ako kome treba tri mjeseca golda nek se javi ;) 120kn
http://www.sophoslab.hr/?servisni-dijelovi/47/x360-microsoft-napajanje-220v/1044
Ti nije za slim to je za Fat.
OMG 500 KN!!!!!
OMG 500 KN!!!!!
Traži na njuškalo ili pitaj infomark ako nebude onda jedino ebay.
E ljudi...
U zadnje vrijeme često se zabunim i ugasim konzolu jos dok je pokrenuta igra (nevratim se na dashboard)...(držim onaj x na kontroleru i stisnem turn off konsole)
Da li to išta šteti xkutiji ?
I ja radim istu stvar, sve ce biti u redu.
BTW: Na LA noiru sam dosao do nekih 60%.