Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.397.368
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
LordShgi kaže...

Moze biti isplativo ako ces to raditi dulje vremena i doma imati 20ak konzola iy kojih mozes cupati djelove i usput popravljati i modificirati konzole. Ako mislis samo tu i tam koji RROD popravit, nece ici.

Na to sam i mislio znaci kao popravljat konzole, eto mozda i modificirati ih i tako jer mislim i kad bi npr. za popravak uzeo 40km(oko 160kn)

meni bi bilo dobro zar ne :D a ipak dosta raje kod nas ima neispravnih konzola 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.5.2011 18:41 (Archy).
15 godina
neaktivan

bas sada gledam na zavvi.com da si kupim red dead redemption...i sad sam vidio da ima ista ta igrica na istoj stranici samo u kutiji na kojoj pise classics jeftinija 3 funte...pa me zanima dali je to isto kao i na ps3 plantium igrice, samo da su malo slike na kutiji manje da je zato jeftinije??

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Ista je igra.
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
neaktivan
Archy kaže...

Pozdrav ovako zanima me ako netko ima iskusto sa tim pa da mi kaze da li se isplati uzimat xbox sa rrod-om pa da ga popravljam,znaci ja sam frendu popravio tako sto sam gledao preko youtube neki tutorial pa me zanima da li da uzmem xbox sa rrod-om, napravim ga pa prodajem?

Mislim da ćeš zaradit ali ne previše i da ce tii dopi.....t

moje misljenje :))

15 godina
neaktivan

idem ja danas uplaiti svoj xbox 360 i sve normalno radi...kad sam htio skinuti neku demo igricu na game marketplaceu javlja mi neki xbox live error...pise status code: 8C020008...jel se to nekom prije javljalo i jel netko zna zbog cega je to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
strbi kaže...

idem ja danas uplaiti svoj xbox 360 i sve normalno radi...kad sam htio skinuti neku demo igricu na game marketplaceu javlja mi neki xbox live error...pise status code: 8C020008...jel se to nekom prije javljalo i jel netko zna zbog cega je to?

Znaš postoji jedan genijalan izum zvan google...

http://www.google.com/search?q=status%20code:%208C020008

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan. Ako se netko potrudi da ti da odgovor na pitanje, pa bar mu možeš stisnuti HVALA.
15 godina
neaktivan

gledo sam ali nisam nista naso...jel ima tko da zna o cemu je rijec?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Apdejtaju marketplace, bit će ok nešto kasnije. Probaj opet za koji sat.
17 godina
neaktivan
Ako imate modificiranu konzolu NIKAKO nemojte updateati na novi dashboard.
[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 11:57 (LordShgi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

e hvala danny probati cu onda kanije...nemam modificiranu konzolu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Ako imate modificiranu konzolu NIKAKO nemojte updateati na novi dashboard.

Zašto ?
14 godina
neaktivan

Zato što može skužiti da je konzola modana, a ovaj najnoviji dashboard čak vraća originalni firlmware na dvd pogone.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
protjeran

Ja i frend smo updejtali na novi dashboard i hvala Bogu, sve još radi..

WP

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

moze li mi se netko ko ima modificiranu konzolu javiti u pm..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jel su konzole modificirane?
[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
17 godina
neaktivan

Vi nerazumijete meni se čini jednu stvar...modifikacija i sve može savršeno raditi..možete piratske igre igrati online ALI(da famozni ali) riskirate ban.KADA riskirate ban? Xbox ima sofisticiran sustav pračenja i microsoft vam zabilježi konzolu(sve je i dalje isto) i zatim dolazi famozni ban val(val bananja xbox live računa)

Vi do vala bananja bez problema možete igrati online ali kad dođe val sigurno ćete pokleknuti(ne kažem svi ali velika večina) Pa neće oni banati jednu po jednu konzolu...Kad ih se skupe onda banaju od jednom...

Ovo je bilo namjenjeno ovim neiskusnijima koji nisu sigurni što i kako žele !!

ako sam ti pomogao slobodno stisni HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 1
18 godina
Hrvojestr kaže...

Vi nerazumijete meni se čini jednu stvar...modifikacija i sve može savršeno raditi..možete piratske igre igrati online ALI(da famozni ali) riskirate ban.KADA riskirate ban? Xbox ima sofisticiran sustav pračenja i microsoft vam zabilježi konzolu(sve je i dalje isto) i zatim dolazi famozni ban val(val bananja xbox live računa)

Vi do vala bananja bez problema možete igrati online ali kad dođe val sigurno ćete pokleknuti(ne kažem svi ali velika večina) Pa neće oni banati jednu po jednu konzolu...Kad ih se skupe onda banaju od jednom...

Ovo je bilo namjenjeno ovim neiskusnijima koji nisu sigurni što i kako žele !!

Sve je to receno vec barem 50ak puta al eto nikom se neda citat, i ovo ce ti zaboravit sa sljedecom stranicom... {#}

Inace čovjek vam dobro kaze, ako se igrate na liveu a prođete ovaj ban wave očekujte sljedeći tamo oko 11mj... {#}

He who is brave is free.
17 godina
neaktivan

Da....zasigurno će vas kad tad(bar večinu 70%) stići microsoft i banati xbox live...Ako ne sada...onda sljedeći put..Rijetki su oni koji ne naprave neku grešku ;)

Pozor!! Ovo sljedeće je samo moje osobno mišljenje!!

Student sam ali opet imam za igre...Pa nisu više toliko skupe.Naravno ako znate di kupovati..Izbacim neke gluposti kao što su 5 kava dnevno,10 cuga dnevno i gle čuda skupi se jako jako brzo ;)

Nadalje skužio sam da mi je veća satisfakcija igrati originale nego kopije..neznam zašto..jednostano taj neki osječaj...nemrem ga opisati(i da nisam lud)...želim igru s toliko željom cijelu preći da je to strašno...

Moj PC  
3 0 hvala 0
18 godina
Zato što platiš igru pa ti je glupo samo ju odbaciti nakon par sati i želiš ju iskoristiti maksimalno. Samim time više uživaš.
15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Da....zasigurno će vas kad tad(bar večinu 70%) stići microsoft i banati xbox live...Ako ne sada...onda sljedeći put..Rijetki su oni koji ne naprave neku grešku ;)

Pozor!! Ovo sljedeće je samo moje osobno mišljenje!!

Student sam ali opet imam za igre...Pa nisu više toliko skupe.Naravno ako znate di kupovati..Izbacim neke gluposti kao što su 5 kava dnevno,10 cuga dnevno i gle čuda skupi se jako jako brzo ;)

Nadalje skužio sam da mi je veća satisfakcija igrati originale nego kopije..neznam zašto..jednostano taj neki osječaj...nemrem ga opisati(i da nisam lud)...želim igru s toliko željom cijelu preći da je to strašno...

Ista stvar i kod mene, dok je igra orginal ono prelaziš ju odmah, zaljepljen si za igru dok je ne pređeš.

Dok kod kopija ti imaš 20 igrica, neznaš koju bi igrao, malo probaš , igraš, dođeš do djela di zapneš, pređeš na drugu igricu.... idt.

Concordia parve res crescunt , discordia maximae dilabunter.
17 godina
neaktivan

Evo još nešto da kažem piratima(mislim na osobe i odnosi se ovim putem na xbox360)

Igre na web shopovima u engleskoj su i više nego prihvatljive..Kada vidite kakve sve nove naslove možete dobiti za pare od 100-200kn i više je nego solidno.Carinicima igre nisu ni zanimljive za cariniti te je to još jedan plus.Postoji stranica na kojoj možete naći sniženja,cijene i cijene između određenih dučana.Uvijek je koristim i znam da sam prošao najjeftinije u toj situaciji.

LINK

Ako sam barem jednom piratu na njih deset skrenuo pažnju i potako ih da kupe barem jedan original i istinski uživaju ja zadovoljan :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LordShgi kaže...
Jel su konzole modificirane?

Da...

Btw. evo, meni žao što sam modao konzolu, malo kalkulirajući shvatio sam da bi mi bilo bolje da nisam, pa mirno igrat online...Al sad ga hebaj...mislim da kad tad vlasnici xboxa to shvate...

WP
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.5.2011 22:48 (netko,netkovic).
17 godina
neaktivan

Pa onda ti konzola vise nije modificirana, ne vidim problem.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LordShgi kaže...

Pa onda ti konzola vise nije modificirana, ne vidim problem.

Je mi, igrao sam pirate na njoj i kasnije- rade...

WP
15 godina
neaktivan

Dali ce  xboxu ista dogodit ako ga igram  godinu ili pola bez hard-diska, znaci sa diska, jer cu uzeti xbox 360 slim 4gb a tek kasnije hard, tako da me zanima dali mogu dobiti rrod ako ne instaliram i KOLIKo se dnevno mogu igrati igre koje nisu na HDD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ako ne instaliras odmah, laser ce ti otic u roku 2 tjedna,ali samo ako igras vise od 2h dnevno. ako budes igrao duze, doci ce do spontanog samozapaljenja konzole.
vec je sve receno x puta, ne znam zasto konstantno ista pitanja. igraj i uzivaj.
15 godina
neaktivan
danijel0000 kaže...
ako ne instaliras odmah, laser ce ti otic u roku 2 tjedna,ali samo ako igras vise od 2h dnevno. ako budes igrao duze, doci ce do spontanog samozapaljenja konzole.
vec je sve receno x puta, ne znam zasto konstantno ista pitanja. igraj i uzivaj.

Onda se 4gb ne isplati uzimat onda cu valjda 250 gb.

15 godina
neaktivan
Hrvojestr kaže...

Slažem se ...

želja za igranjem kad kupiš igru i puno više mogućnosti..

15 godina
neaktivan

ja sad tu ništa ne razumijem.  Ovaj mi kaze da ce mi konzola otici k vragu nakon 2 tjedna a po netu citam da ljudi s istom konzolom ( slim 4gb) igraju  mjesecima tonu igara i nista a ovaj kaze da ce mi crknut vec iduci tjedan. Zar je toliko štetno ne instalirati na hard igru, pa pobogu  onda bi masama ljudi pocrkavale konzole u roku mjesec dana, izgleda da je ovaj Bug nije od pomoci.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bera kaže...

ja sad tu ništa ne razumijem.  Ovaj mi kaze da ce mi konzola otici k vragu nakon 2 tjedna a po netu citam da ljudi s istom konzolom ( slim 4gb) igraju  mjesecima tonu igara i nista a ovaj kaze da ce mi crknut vec iduci tjedan. Zar je toliko štetno ne instalirati na hard igru, pa pobogu  onda bi masama ljudi pocrkavale konzole u roku mjesec dana, izgleda da je ovaj Bug nije od pomoci.

Listaj stranice malo unazad.....barem 2-3

I shvatit ćeš to ti je rečeno !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice