Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.399.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
LordShgi kaže...

Sta ovo? Dao si mi link na infomarkovu stranicu...

Da.Modchip za xbox 360 slim.Jel tko to ima?

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

Mogu ti se chipirati samo oni do 7. mj 2010

Sve o iphone jailbreaku na http://iphone-jailbrek.webs.com/
16 godina
protjeran
AFK kaže...
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

Mogu ti se chipirati samo oni do 7. mj 2010

Znam.Moram sacekati da mi konzola dodje!

17 godina
neaktivan

NE POSTOJI MODCHIP ZA X360! Postoji samo modofikacija.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Daj mi napisi MFR date i idi u System preferences i tamo mi iscitaj verziju kernela (brojke poslje K)

Xbox 360 Elite 120GB, Jasper

MFR date: 2009-08-02

System prefences:

Dashboard 2.0.12625.0

BK: 2.0.1888.0

Znaci li ovo da mogu s usb-a samo instalirati igre na HDD?

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 21:39 (Skidy).
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

NE POSTOJI MODCHIP ZA X360! Postoji samo modofikacija.

Ima a to je Jtag.

17 godina
neaktivan

Odkad je JTAG modchip?

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Odkad je JTAG modchip?

Oduvjek.

15 godina
neaktivan

U vezi te modifikacije, neki kazu da se lakse dobije RROD, zanima jel se moze modificirati ta konzola xbox 360 4 gb slim, jel ima tog u infomarku???

U vezi przenja igara, posto 4gb model nea hardisk znaci moram igru przit na jednom DVD-u, sta ak ne stane???

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 16:09 (Bera).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jel ima netko tko prodaje xbox360 polovan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Bera kaže...

U vezi tog cipiranja, neki kazu da se lakse dobije RROD, zanima jel se moze modificirati ta konzola xbox 360 4 gb slim, jel ima tog u infomarku???

U vezi przenja igara, posto 4gb model nea hardisk znaci moram igru przit na jednom DVD-u, sta ak ne stane???

Ajde prvo prestanite govorit čipiranje - nisu to PS2 stari 10god... Sad na ono bitno; ako igra dolazi na 2 DVDa ti ces skinut oba i svaki posebno przit. Samo sto ces u jednom trenutku u konzolu morat ubacit onaj drugi DVD. Recimo LA Noire dolazi na 3 DVDa - sretno s tim... {#}

15 godina
neaktivan
Dwyane Wade kaže...
Bera kaže...

U vezi tog cipiranja, neki kazu da se lakse dobije RROD, zanima jel se moze modificirati ta konzola xbox 360 4 gb slim, jel ima tog u infomarku???

Ajde prvo prestanite govorit čipiranje - nisu to PS2 stari 10god... Sad na ono bitno; ako igra dolazi na 2 DVDa ti ces skinut oba i svaki posebno przit. Samo sto ces u jednom trenutku u konzolu morat ubacit onaj drugi DVD. Recimo LA Noire dolazi na 3 DVDa - sretno s tim... {#}

A prilikom zaustavljanja nece se nista kvarit i sl, npr htio bih igru nba 2k11 kak onda? sta ubacim dvd igram prvo poluvrijeme i drugo poluvrijeme tream ubacivat, ne razumijem

18 godina

Daj prestanite pričati nebuloze i suzdržite se od piratstva više. Zbilja ste prešli sve granice.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Bera kaže...
Dwyane Wade kaže...
Bera kaže...

A prilikom zaustavljanja nece se nista kvarit i sl, npr htio bih igru nba 2k11 kak onda? sta ubacim dvd igram prvo poluvrijeme i drugo poluvrijeme tream ubacivat, ne razumijem

Hahaha koji car,  sta ubacim dvd igram prvo poluvrijeme i drugo poluvrijeme tream ubacivat, ne razumijem, hahahahahahah

15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Daj prestanite pričati nebuloze i suzdržite se od piratstva više. Zbilja ste prešli sve granice.

Zar je o modifikaciji zabranjeno pricati?

18 godina

O samoj modifikaciji generalno ne, ali tražiti pomoć za modifikaciju, pitanja o piratskim igrama i slično je zabranjeno.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.5.2011 16:13 (Danny_HR).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne samo me zanima u vezi modifikacije i igara.

http://www.infomark.hr/Konzole/332/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20Besplatna%20modifikacija#naslov

Uzeo bi takav model s modifikacijom a posto ona nije moguca u Infomarku jel itko zna gdje drugdje se moze modificirati???????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Slimovi se nemogu ove nove posiljke, mislim da bi najlakse mogao naci stari slim negdje u Emmezeti ili slično gdje nisu specijalizirani za njih pa nejdu brzo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zašto je to zabranjeno? nekužim {#}
i da, sorry na offtopicu.

Live in and let die!
18 godina
buvamozilla kaže...

zašto je to zabranjeno? nekužim {#}
i da, sorry na offtopicu.

Zakonom zaštićeni materijal - Stavljanje zakonom zaštićenog (copyrighted) materijala na ovaj forum nije dozvoljeno, kao ni linkova s kojih je moguće skinuti takav materijal. Traženje pomoći za piratiziranje softvera, kao i pomaganje u tome, također nisu dozvoljeni. Prekršitelji ovog pravila bit će opomenuti ili će im biti trajno zabranjeno korištenje ovog foruma.   

http://www.bug.hr/forum/topic/sluzbene-obavijesti-pravila/pravila-ponasanja-forumu/96209.aspx

15 godina
neaktivan
Kada se spojim na lan kabel od modema, da li će me banat ako nestisnem ono join to xbox live nego samo budem spojen sa pc-om na Windows media centru ?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Da bi se spojio s pc-em moras biti spojen na live.
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Imam u setings posebno za live i posebno za pc
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Gledajte ljudi moji vi koji konstantno postavljate glupa pitanja,koja su ujedno i ista...evo vam svi zivi odgovori sad jer je ovo vise strasno citat...xbox vam se nece pokvarit ako se igra 2 sata pa ni ako se igra 5 sati,oce ako ga pustis 5 dana u sutu da radi jer to nece samo onaj stari nego bi svi crkli...nove konzole ne mogu dobit rrod to vise ne postoji taj problem je davno rijesen...rrod je bio jos 2008 kad je xbox tek izaso ili ranije nisam vise siguran...ako vas zanimaju modifikacije idite na forume bas za to...ima ih puno...nece vas banat ako ste spojeni na live, ne igrate online ili bilo kako drugo..banat ce vas kao i sve ostale kada dodje ban wave,a zato se treba informirat...to jest kada dodje novi dashboard update...tada dolazi i ban wave...xbox se nece pokvarit ako stoi vertikalno samo ti se moze dvd izgrebat ako ga malo jace pogurnes...savjet držte ga vodoravno...instalcija igara na HDD znaci da ces svejedno morat koristit dvd od igrice ali ce xbox manje koristit laser i energiju i bit ce tisi...to ne znaci da ces moc igrat be dvda ko na kompu..ne mozes igru stavit na usb pa na xbox i igrat bez dvda jer da je to moguce ne bi postojali dvdi...eto vam sad sve,a uostalom mozete bbacit par starna iza pa vidit sta vas zanima jer sve pise...tako sam i ja i svi drugi koje uistinu zanima...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Netreba se ljutit ili dizat tenzije.. ima ljudi koji su tek kupili xbox (ukljucujuci i mene) i koje zanimaju neke stvari, za razliku od ovih iskusnijih koji vec imaju neko vrijeme xbox i koji znaju neke najobicnije fore i kojima je to uopce glupo i spominjat jer se to "zna", nama novima je to sve nepoznato i to sve moramo pitati.. Naravno ima nekih koji postavljaju stalno ista pitanja umjesto da malo poguglaju al eto.. al zato bi po meni trebalo malo "refreshat" prvu stranicu i stavit neka od najucestalijih fora ili pitanja sve u jedan post.. zato i je ovo tema "xbox 360 pitanja i odgovori".. jer na kraju krajeva tko je od vas vrtio stranicu po stranicu i procitao svih 57-58 stranica postova tj. komentara.. sumljam da je itko.. ja naprimjer jesam prvih 10-ak stranica cisto da se upoznam s osnovama xbox-a, al opet ima miljon drugih stvari kojih naprimjer nema objasnjenih.. ali zato i sluzi ova tema.. jos jednom ponavljam, po meni bi trebalo dodat sve fore i odgovore na najucestalija pitanja sve u  prvi post ove tema tako da netko tko tek  dode ovdje moze vidjet vecinom onog sto ga zanima odmah na prvoj stranici, a tek onda eventualno ako ima kakvih dodatnih pitanja moze dodatno i pitati.. eto toliko od mene..

MetalHead
15 godina
neaktivan

Ne ljutim se ja, dapace rado cu pomoc...npr takvima kao tebi koji su voljni sami sebi pomoc na prvom mjestu...ne kazem ja da treba citat svih 60 stranica,ali zelim rec jednu drugu stvar...npr ako jedan pita dal xbox treba stajat vodoravno i netko odg na to i onda dodje netko drugi i postavi isto pitanje u malo drukcijem obliku ili tako neke stvari koje su banalne...evo pitajne koje je banalno..dal ce se konzola pokvarit nakon 2 sata igranja? pa ti reci dal je to neko full ozbiljno pitanje...ako se zove igraca konzola napravljena je za igranje i naravno da nece...na takva pitanja jednostavno je glupo odovarat..dok naprimjer na pitanje kakva je mogucnos modanja novih konzola i npr sta sta se moze desit i tako cu rado odgovorit jer je to drugi par rukava...gledam malo u zadnjih par dana ljudi su postavili isto jos jedno jako zanimljivo pitanje...dal mogu igrat igre ako ju stavim na usb dal mi treba dvd onda...sta rec na to ako je taj odgovor dan 2 posta prije..i onda opet za par dana isto...ljudi su jednostavno ljeni za pogledat malo sta se pise...

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are clean!" — Bob Marley
15 godina
neaktivan

Nisam ni mislio izravno na tebe ;) , govorio sam opcenito.. al u potpunosti se slazem s tobom da ima stvarno banalnih pitanja.. vecinom su odgovori na google-u samo treba malo bolje trazit al eto neke sitnice kako ih ja volim zvat fore ilitiga cake u vezi xbox-a ce se prije naci ovdje nego na google-u ;) na kraju krajeva i zato imamo ovu temu :)

Trebalo bi stavit malo vise na prvu stranicu i mislim da onda nebi bilo ni ovih banalnih pitanja iako od toga se nikad nemoze pobjec ^_^ uvijek ima bisera, al zato se to samo zanemari i objasni nekom tko stvarno zeli saznat nesto korisno.. :)

Eto ga, nhf nikom.. ja sam popio isto zbog nepaznje zuti karton zbog govora o piratstvu al eto.. zato to upozorenje i sluzi.. drugi put cu drzat jezik za zubima i nece mi past napamet javno govorit o tome.. iako ima dosta stvari koje me zanimaju bas u vezi toga..al zato sluze PP ^_^

MetalHead
16 godina
protjeran

Sad narucio Mortal Kombat.Jedva cekam da dodje.Sad moram nku fucu i jos jedan gamepad naruciti!

Evo ovaj mi je dobar.Ima poboljsani dpad.Jel ga tko ima?

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...

Sad narucio Mortal Kombat.Jedva cekam da dodje.Sad moram nku fucu i jos jedan gamepad naruciti!

Ja ga imam

Maky
16 godina
protjeran
CroMaky96 kaže...
Perkan777 kaže...

Ja ga imam

I jel dobar!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice