Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.399.807
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
Skidy kaže...

Imam malo cudan problem.. naime.. igram  brutal legend igru.. i sad u igri kad vozim auto, pise mi press L for nitro.. ili u igri press R to fly.. e sad, stiskao sam sve gumbice na controleru ali nigdje R i L.. WTF? sve ima al toga nema.. !?

hvala unaprijed na odgovoru..

L i R su ti gljive. Kad ti piše da pritisneš samo ih stisni prema dolje.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
16 godina
neaktivan

Imam pitanje o vezi MS pointova, kupio sam ih preko http://www.xboxliveuk76.com/index.php i kada odem redeem pise da je kod neispravan, nevjerujem da je stranica scam jer mnogi kupuju od njih i sve valja, a jos su mi i tu preporucili na bug forumu

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

To su ti onu gumbi gore kod kaziprsta, ona 2. Tamo imas LT,RT, LB i RB

Probao sam sve, a ti gumbi koje ti navodis su za neke druge opcije.. trazi mi L i R a toga nema.. neman pojma kako cu dalje u igri.. tribam poletit s jack black-om da bi nastavio igru a neznam kako..

MetalHead
15 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Skidy kaže...

Imam malo cudan problem.. naime.. igram  brutal legend igru.. i sad u igri kad vozim auto, pise mi press L for nitro.. ili u igri press R to fly.. e sad, stiskao sam sve gumbice na controleru ali nigdje R i L.. WTF? sve ima al toga nema.. !?

hvala unaprijed na odgovoru..

L i R su ti gljive. Kad ti piše da pritisneš samo ih stisni prema dolje.

Nije ni to.. Lijeva gljiva je za hodanje a druga za kameru..

EDIT: imas pravo, trebaju se gljiva pritisnut.. ja stalno povlacim prema dolje ali nije islo pa sam slucajno pritisao i jack black skocio u zrak LOL

Hvala!!

MetalHead
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.5.2011 20:46 (Skidy).
18 godina
CroMaky96 kaže...

Imam pitanje o vezi MS pointova, kupio sam ih preko http://www.xboxliveuk76.com/index.php i kada odem redeem pise da je kod neispravan, nevjerujem da je stranica scam jer mnogi kupuju od njih i sve valja, a jos su mi i tu preporucili na bug forumu

Jako su zeznuti znakovi na tim karticama, negdje si sigurno upisao O umjesto 0 (nula) ili 8 umjesto B.

Ja tamo kupujem i kodovi su im korektni.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
17 godina
neaktivan
Skidy kaže...
LordShgi kaže...

To su ti onu gumbi gore kod kaziprsta, ona 2. Tamo imas LT,RT, LB i RB

Probao sam sve, a ti gumbi koje ti navodis su za neke druge opcije.. trazi mi L i R a toga nema.. neman pojma kako cu dalje u igri.. tribam poletit s jack black-om da bi nastavio igru a neznam kako..

Joj, sori uopce nisam razmišljao, bojamo kucu pa sam malo u žurbi s nogu napisao. Sory na dezinformaciji. :)

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Gledao sam ali neznam dal sam se ja igrao ćorave koke ili šta, nikako da uspije, sada će mi vjerovatno zamijeniti kod... Btw šta moram staviti u konzoli pod Locale i Language?

Maky
16 godina
protjeran

Ja imam, vjerojatno malo glupo pitanje.

Kako provjerit dal je konzola PAL ili NTSC?

WP

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Evo krajem mjeseca dolazi konzola i nisam siguran da li da ju mjenjam za ps3 :/

Mozete li preporuciti neke igrice koje su must have!BTW trebao bi mi jos barem jedan joystick da mogu s frendovima nabaciti koju partiju nogometa.

BTW jel novi mortal kombat dobar?

Prodajem lockerz botove i minecraft gift kodove JEFTINO!!!Kontakt na PM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

gta 4 je must have,to kupi u complete edition pakiranju.call of duty black ops ti je odlican na multiplayeru i halo reach isto

16 godina
protjeran
skatercro kaže...

gta 4 je must have,to kupi u complete edition pakiranju.call of duty black ops ti je odlican na multiplayeru i halo reach isto

Jos dva pitanja:

1.Da li modirati konzolu ili ne?Frend je rekao da je mogu modirati bez bojazni od bana sa xbox livea!

2.Gdje mogu nabaviti eu power brick?Trazio sam po ebayu ali neuspjesno!

16 godina
Eh ljudi... Mogu birat za kraj sk. Godine nova mbo+kuciste+rami+proc (2050-700 od prodaje) 1350kn ili xBox 4GB 1800kn... Sta da si uzmem :S
2.671 Posts! And counting...
15 godina
neaktivan

Ne mozemo ti sad tu puno pomoc, ja bi uzeo xbox. Al kao sto sam rekao odluka je na tebi. 

Razbit cu gitaru, crn je mrak ispunjava...
14 godina
protjeran

ja sam kupio novi slim ovaj tjedan i pito sam za modicifiranje al za novu maticnu plocu se jos nemoze,ali niti je necu jer te bannaju s xbox livea.Za power brick zbilja neznam

16 godina
protjeran

Otkud da kupim ntsc igre?! Koje tabacine preporucate?! Gledam novi mortal kombat ili ufc ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pa to bas i nisu igre u istom zanru pa se moras sam odluciti sto ti se vise sviđa.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LordShgi kaže...

Pa to bas i nisu igre u istom zanru pa se moras sam odluciti sto ti se vise sviđa.

Pa u obe se tuces :)

15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

U obe se tuces, to je jedina slicnost.... Ja bi rađe uzeo UFC jer općenito ne volim Tekken, Mortal Combat, i to... Pogledaj si i novi Fight Night Championship , cuo sam da je jako dobar!

16 godina
protjeran
branezg kaže...
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

U obe se tuces, to je jedina slicnost.... Ja bi rađe uzeo UFC jer općenito ne volim Tekken, Mortal Combat, i to... Pogledaj si i novi Fight Night Championship , cuo sam da je jako dobar!

Upravo zbog toga bih htio modati konzolu.Tolko puno igrica a tolko malo novca :(

BTW nasao sam kako ali dosta je zeznuto.

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 13:03 (Perkan777).
17 godina
neaktivan

Pa modaj, zasto ne?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LordShgi kaže...

Pa modaj, zasto ne?

Onda ce me banati sa livea!

15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
Nemogu, samo jasperi i to stariji.

ako ja sada kupim slim i modificiram ga kako cu moc ubacit piratske igre na hdd, i oce li moc pokretat sa hdd bez cd ili usb

Poruka je uređivana zadnji put sub 14.5.2011 13:06 (hitmanr).
15 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

Pa modaj, zasto ne?

Vjerojatno oce ako se budeš spajao na live.

hitmanr kaže...
LordShgi kaže...

ako ja sada kupim slim i modificiram ga kako cu moc ubacit piratske igre na hdd, i oce li moc pokretat sa hdd bez cd ili usb

Ne. Samo DVD.

16 godina
protjeran
branezg kaže...
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

Pa modaj, zasto ne?

hitmanr kaže...
LordShgi kaže...

Ne. Samo DVD.

Prijatelj mi je rekao da se mogu skidati stethane igrice pa da se onda nece nista dogoditi!

15 godina
neaktivan

znaci potrazim na internetu pirat stavim ga na dvd i instaliram na hdd, a dali ce se morat ponovo stavljat dvd kad zelim zapocet igru ili se ucitava samo sa hdd (naravno ako je instalirana na hdd)

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

znaci potrazim na internetu pirat stavim ga na dvd i instaliram na hdd, a dali ce se morat ponovo stavljat dvd kad zelim zapocet igru ili se ucitava samo sa hdd (naravno ako je instalirana na hdd)

Naci skines igru stavis ju na DVD. ( puno je to kompliciranije , moras kupovat posebne DVD-e , koji kostaju oko 10 kn... To proguglaj) ... Da xbox  ucitava igru sa HDD (kad instaliras igru) ali DVD mora biti u konzoli.

15 godina
neaktivan

ej ljudi ovako planiram si kupit iz zapadne afrike xbox 360 stariju(običnu) konzolu ali novu

e sad me zanima dali je to europska konzola

ako jel postoji kakav strujni adapter za američku konzolu da radi u europi

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Perkan777 kaže...
branezg kaže...
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

Pa modaj, zasto ne?

hitmanr kaže...
LordShgi kaže...

Ne. Samo DVD.

Prijatelj mi je rekao da se mogu skidati stethane igrice pa da se onda nece nista dogoditi!

Ako samo malo paziš i ne pouzdaš se u nikoga osim u sebe, nece ti biti nista. Naravno, moras i ciati vijesti o xboxu da bi znao dok izađe dashboard novi dal je sigurno updateati.

16 godina
protjeran
LordShgi kaže...
Perkan777 kaže...
branezg kaže...
Perkan777 kaže...
LordShgi kaže...

Pa modaj, zasto ne?

hitmanr kaže...
LordShgi kaže...

Ne. Samo DVD.

Ako samo malo paziš i ne pouzdaš se u nikoga osim u sebe, nece ti biti nista. Naravno, moras i ciati vijesti o xboxu da bi znao dok izađe dashboard novi dal je sigurno updateati.

Sta kazete na ovo?!

Jel ima to negdje u Rijeci?

17 godina
neaktivan

Sta ovo? Dao si mi link na infomarkovu stranicu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice