Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.400.569
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori
maherDP kaže...
nailer kaže...

Koja tvrtka iz UK?
Većinom nešalju stvari teže od 1 kg izvan države.

http://www.game.co.uk

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
15 godina
neaktivan

jeli moguce u xboxa sa 4gb memorije ugradit onaj hard disk od 250gb

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 14:59 (hitmanr).
16 godina
protjeran
hitmanr kaže...

moguce je

15 godina
neaktivan
RE: X360 par pitanja :)
hrvatskafarkasevec kaže...
Toni93 kaže...
A ako dobijem ban nemogu igrat online i originale a pirate mogu?

nemozes nista mozes jedino hard prodat ostalo je za bacit

jel moguce onda iskljucit internet da mi nebi neko slucajno usao pa se banala konzola

15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
hitmanr kaže...

moguce je

a dali se moze na xbox arcade igrat elitne igre kao sto je npr gta 4, jeli taj arcade samo sa manjon opremon i jeli i kod slima ima elite i arcade jer slim i namjeravam uzimat

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 15:39 (hitmanr).
16 godina
protjeran
hitmanr kaže...
Toni93 kaže...

jel moguce onda iskljucit internet da mi nebi neko slucajno usao pa se banala konzola

ti se spajas s xboxom kad ti zelis.ne kad on zeli :)

WP
15 godina
neaktivan
netko,netkovic kaže...
hitmanr kaže...
Toni93 kaže...

ti se spajas s xboxom kad ti zelis.ne kad on zeli :)

aha onda je to vrlo jednostavno, nespojim ga priko wlan-a ili kabla i nemam uopce dostupnost interneta i mogu bit miran?

16 godina
protjeran

jednostavno nemoj spajati konzolu na net.bezicni iskljucis,a kabel ne spajas u konzolu

najbolji ti je slim od 250gb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
hitmanr kaže...

a dali se moze na xbox arcade igrat elitne igre kao sto je npr gta 4, jeli taj arcade samo sa manjon opremon i jeli i kod slima ima elite i arcade jer slim i namjeravam uzimat

sve je to jedna konzola.ista grafika,samo su izgled i dodatci drugaciji(naravno i maticna)

15 godina
neaktivan

znaci samo u ducanu zatrazim xbox 360 slim 250gb (modificiran ili ga sam modam) i mogu pez problema igrat "single" piratskih igara kao sto su pes ili cod...?

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Toni93 kaže...
hitmanr kaže...

sve je to jedna konzola.ista grafika,samo su izgled i dodatci drugaciji(naravno i maticna)

Kolko znam na starim konzolama su sve matične iste (one 3 verzije), dok je na slimu valhala...

WP
16 godina
protjeran
Pogledaj prvu stranicu ove teme.sve ce ti biti jasno
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Možda budem uzimao xbox 360 pa da pitam nešto(ćitao sam malo stranica ispoćetka ali malo je starija tema pa se vjerovatno nešto izmjenjalo)

1. Ako budem uzimao xbox 360 koju verziju i čip da uzmem a da mogu igrati piratske igrice ?

2. Kako mogu igrati piratske igrice je li potrebno još šta osim čipa ?

3. Dešavaju li se kvarovi ili valjda RROD-ovi na sada novijim konzolama ?

4. Šta znaći flashovana konzola ?

5. Je li potreban(bolji) HDD i snimati na njega igrice nego svaki put očitavati igru sa CD-a ?

6. Je li posebno kupuje HDD ili dolazi uz xbox ?

P.S. potpuni početnik u vezi konzola imajte obzira ako je koje pitanje glupo

Da te volim dusa zna,draga moja BiH

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
stone kaže...

Možda budem uzimao xbox 360 pa da pitam nešto(ćitao sam malo stranica ispoćetka ali malo je starija tema pa se vjerovatno nešto izmjenjalo)

1. Ako budem uzimao xbox 360 koju verziju i čip da uzmem a da mogu igrati piratske igrice ?

2. Kako mogu igrati piratske igrice je li potrebno još šta osim čipa ?

3. Dešavaju li se kvarovi ili valjda RROD-ovi na sada novijim konzolama ?

4. Šta znaći flashovana konzola ?

5. Je li potreban(bolji) HDD i snimati na njega igrice nego svaki put očitavati igru sa CD-a ?

6. Je li posebno kupuje HDD ili dolazi uz xbox ?

P.S. potpuni početnik u vezi konzola imajte obzira ako je koje pitanje glupo

1. Ovisno o tvojim financijskim mogućnostima, al rađe uzmi Slim verziju koja se da modati.

2.Nema nikakvog čipa,nego se sve radi softverski.

3. Vele da ne,meni se još ništa nije desilo (xbox 360 arcade (normalna verzija) - 2009. godina proizvodnje , Jasper ploča)

4.Modana :/.

5.Bolje ti je na HDD snimati igre, jer ti brže učitava i tiše ti je.

6.Ovisi o verziji.

Uglavnom, sve to ti piše na prvoj strani..I dalje vrijedi..

WP
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 21:17 (netko,netkovic).
14 godina
neaktivan

hvala,jel ja mogu ja modati konzolu ili da nekom odnesem ?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
stone kaže...

Pogledaj po njuskalu , ima dosta ljudi koji to rade.

Nemoj se zezat stim.

Razbit cu gitaru, crn je mrak ispunjava...
16 godina
protjeran
stone kaže...

infomark.hr

inace postoji tipka hvala

14 godina
neaktivan

eto pritisnuo sam mu :)

ja sam iz bosne pa će biti malo teže pošto u nas toga ima slabo,jedino da uzmem negdje pa da mi pošalju...

16 godina
neaktivan

Sutra vjerovatno idem kupiti Xbox 360 slim 250gb u Sophoslab pa me zanima di si mogu kupiti Gold membership najpovoljnije?  Jer sa Silver membershipom koliko znam da se nemoze igrat na multiplayeru...

Maky
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

tu ti je mislim najpovoljnije i ja osobno kupej s ove stranice i kodovi dodu brzo.
http://www.xboxliveuk76.com/index.php

A ak nemozes kupovat ti prek neta nabolje bi ti bilo da nades frenda koj ce umjesto tebe.
A imas na njuskalu ekipu koja ti kupje te kodeve al su malo skuplji al su opet jeftiniji nego da kupis kod nas u ducanu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije problem za mene, imam paypal i visa electron...

Maky
17 godina
neaktivan

onda nemas nikakvih problema ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
CroMaky96 kaže...

Sutra vjerovatno idem kupiti Xbox 360 slim 250gb u Sophoslab pa me zanima di si mogu kupiti Gold membership najpovoljnije?  Jer sa Silver membershipom koliko znam da se nemoze igrat na multiplayeru...

Samo da te prvo preispitam, jesi li siguran da u sophosu zelis kupiti jer u infomarku mozes dobiti jeftinije, cak dobijes i besplatnu modifikaciju ako zelis. Ako ti je problem lokacija šalju besplatno i dođe ti sljedeči dan poštom.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
16 godina
neaktivan

Kupit cu xbox na rate, znam da je nesto skuplje ali sophoslab mi je pod nosom

Maky
17 godina
neaktivan

@LordShgi

pa ak je napiso da misli kupit xbox live bon onda postoji mogucnost da ne misli modificirat.
i jos jedno pitanje dal ti radis za taj infomark?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
1_six kaže...

vjerovatno neradi,ali infomark je najispaltiviji.zasto da se forumas za*ebe ako moze proc jeftinije

17 godina
neaktivan
1_six kaže...

@LordShgi

pa ak je napiso da misli kupit xbox live bon onda postoji mogucnost da ne misli modificirat.

Zašto ne, ja igram online s backupima mojih igara.

Ja ne radim za njih ali znam osjecaj dok se zeznes i neko te odere pa zasto to nebi sprijecio pisanjem 2 recenice na ovaj forum. Ako se nekome ne svida sto pokusavam pomoci kolegi forumasu nek stisne thumbs down i ako ih skupim 5 komada prestajem pomagati ljudima oko ustede, uopce nema problema.

Hvala. :)

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 20:45 (LordShgi).
17 godina
neaktivan
stone kaže...

eto pritisnuo sam mu :)

ja sam iz bosne pa će biti malo teže pošto u nas toga ima slabo,jedino da uzmem negdje pa da mi pošalju...

Probaj se s infomarkom dogovoriti ako nemožeš naci kod sebe nikoga da im pošalješ drive poštom pa ti ga oni modificiraju i vrate.

15 godina
neaktivan

Pozdrav, zainteresiran sam za kupovinu xbox-a al posto sam totalni noob u xbox svijetu, zanima me koja verzija je najbolja za igranje piratskih igara? koja je to frka izmedu tih cipova? vidim da puno vas govori da je jasper cip najbolji i da se najmanje kvari, a opet vidim ima jos noviji cip od jaspera, valhalla, pa mi nije jasno nista.. sta se ovaj noviji kvari kao i ostali stariji i jedino je jasper siguran ili? koji je bolji, xbox 360 elite(jasper) ili xbox 360 elite slim(valhalla) opcenito?

molio bih nekog znalca da mi pojasni malo i da mi dade savjet sto je najbolje kupiti do 2000Kn, dal je bolje da kupim za te pare novi ili polovni ili nesto trece mozda!?

svaki odgovor bi mi pomogao jer ponavljam, novi sam u tome, a trebalo bi mi za igranje piratskih igara, znaci da skinem s interneta igru s pc-a i da mogu onda to prinit na xbox i igrat.. isto tako zanima me sta je taj xbox live? to je kao na PC-u multiplayer ili? jel mi stvarno treba taj xbox live?

eto to su mi neke najbitnije nejasnoce pa bih molio da mi netko objasni..

HVALA!

MetalHead
16 godina
neaktivan
Skidy kaže...

Pozdrav, zainteresiran sam za kupovinu xbox-a al posto sam totalni noob u xbox svijetu, zanima me koja verzija je najbolja za igranje piratskih igara? koja je to frka izmedu tih cipova? vidim da puno vas govori da je jasper cip najbolji i da se najmanje kvari, a opet vidim ima jos noviji cip od jaspera, valhalla, pa mi nije jasno nista.. sta se ovaj noviji kvari kao i ostali stariji i jedino je jasper siguran ili? koji je bolji, xbox 360 elite(jasper) ili xbox 360 elite slim(valhalla) opcenito?

molio bih nekog znalca da mi pojasni malo i da mi dade savjet sto je najbolje kupiti do 2000Kn, dal je bolje da kupim za te pare novi ili polovni ili nesto trece mozda!?

svaki odgovor bi mi pomogao jer ponavljam, novi sam u tome, a trebalo bi mi za igranje piratskih igara, znaci da skinem s interneta igru s pc-a i da mogu onda to prinit na xbox i igrat.. isto tako zanima me sta je taj xbox live? to je kao na PC-u multiplayer ili? jel mi stvarno treba taj xbox live?

eto to su mi neke najbitnije nejasnoce pa bih molio da mi netko objasni..

HVALA!

Preporučujem ti ovo:  http://www.infomark.hr/Konzole/332/Microsoft%20Xbox%20360%20Slim%204Gb,%20Besplatna%20modifikacija#naslov

To ti je najnoviji model s valhalla pločom, do sada nema niti jedan zaobilježen trag kvara...  Ja isto kupujem xbox ali samo s 250 gb bez modifikacije..

Znači s tom IExtreme modifikacijom igras piratske igre bez problema, skineš s neta, spržiš i dereš po single playeru.

Xbox Live ti omogučuje igrati igre preko interneta, ali to moraš platiti, oko 260 kn na godinu. No tebi taj xbox live netreba zato jer ti treba za piratsku verziju. 

Ako odeš s piratskom verzijom igrat na internet dobit češ ban hard diska. 

Znači tebi treba samo konzola s tom modifikacijom i to je to...  Nadam se da sam pomogao

Maky
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice