Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.401.687
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Xbox 360 - pitanja i odgovori

cek ak osam dobro shavatio ako hocu igrati pirate online onda moram patchati igru i imati moddan box.sto ako ne budem htio igrati pirate online jel onda isto tako trebam patchati igru ili odmah mogu na dvd???

a jos mi nije nitko odgovorio za te update-e . nakon moddanja kako taj update ide ??? ( mislim na sistem update od boxa)

imam laptop koji ima przilicu samo nisam siguran mogu li prziti dual layere- ako narucim igru(kopiju) preko oglasa za 10-20 kn jeli oni isto tako patchaju igru ili je samo donesu na dvd-u sprzenu bez patcha?

iskreno prije ovoga nisam ni znao da se pirati na boxu mogu igrati online :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 10:27 (neutron0707).
16 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

cek ak osam dobro shavatio ako hocu igrati pirate online onda moram patchati igru i imati moddan box.sto ako ne budem htio igrati pirate online jel onda isto tako trebam patchati igru ili odmah mogu na dvd???

a jos mi nije nitko odgovorio za te update-e . nakon moddanja kako taj update ide ??? ( mislim na sistem update od boxa)

imam laptop koji ima przilicu samo nisam siguran mogu li prziti dual layere- ako narucim igru(kopiju) preko oglasa za 10-20 kn jeli oni isto tako patchaju igru ili je samo donesu na dvd-u sprzenu bez patcha?

pa kontaktiraj lika koji prži igre i prodaje ih preko oglasa... netko da netko ne...

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
15 godina
neaktivan

sto sa updateom?

a ove stealth patchane igre igram online ko originale??-spojim se na live i igram ili???

16 godina
protjeran
neutron0707 kaže...

sto sa updateom?

a ove stealth patchane igre igram online ko originale??-spojim se na live i igram ili???

Mislim da ti ništa nije 100% sigurno..

Mene zanima dali abgx360 s defaultnim postavkama sam patcha?

Btw. da trebao bi se samo spojit i igrat-ako imas gold račun..(kad se 1. put registriraš dobiješ gold na mjesec dana)

WP
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 10:51 (netko,netkovic).
17 godina
neaktivan

nije 100% sigurno daneces dobiti ali ja tako igram i pazim vec godinu dana i sve je uredu, nista ne garantiram ali trebalo bi biti ok. System updateove samo updateas bez problema. Samo bi bilo dobro da prije updatea provjeris malo na internetu i provjeris da slucajno nije u tom updateu nije bilo banova .za određene naslove ( bilo se dogodilo nedavno da su svi koji su igrali BO i MW2). Postavke ABGX360 treba namjestiti, to je pol minute posla, dok ces postavljati mi posalji PM da ti objasnim.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

a koliko su negdje otprilike cesti updatei??

jel te update-e skidas s neta ili oni dolaze sa igrama (piratima i origigi) ??

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 11:20 (neutron0707).
17 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

Ja skidam s neta dirketno s xboxa, druga variata je da ih skines na kompu sprzis i na xboxu pokrenes. Updateovi su jako rijetki, par puta godisnje.

[url=http://profile.mygamercard.net/IgorFastGun][img]http://card.mygamercard.net/gelsig/IgorFastGun.png[/img][/url]
15 godina
neaktivan
LordShgi kaže...
neutron0707 kaže...

Ja skidam s neta dirketno s xboxa, druga variata je da ih skines na kompu sprzis i na xboxu pokrenes. Updateovi su jako rijetki, par puta godisnje.

a sto kad me i ako me banaju jeli onda poslije toga mogu igrati pirate offline???

15 godina
neaktivan

možeš samo SP

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
neutron0707 kaže...

ja bi ti preporucio da to sam radis...ako oces igrat online koristi agbx360 program prije nego sprzis provuces je kroz to,a ako ti xbox uopce nece bit spojen na net onda nemoras ali za svaki slucaj daj jer ti taj program jos fixa greskice koje nade na igrici i to je to...i da ovi sto prodaju po netu i burzi naravno 90 posto njih to ne rade...o da pirati se mogu igrat onlajn samo moras jako velike srece imat i to je sve i kao sta je kolega reko nikad ne igraj onlajn igrice koje nisu jos izasle...ako nesto te bude zanimalo samo me PMaj....

Robi
15 godina
neaktivan
atiHD kaže...
neutron0707 kaže...

ja bi ti preporucio da to sam radis...ako oces igrat online koristi agbx360 program prije nego sprzis provuces je kroz to,a ako ti xbox uopce nece bit spojen na net onda nemoras ali za svaki slucaj daj jer ti taj program jos fixa greskice koje nade na igrici i to je to...i da ovi sto prodaju po netu i burzi naravno 90 posto njih to ne rade...o da pirati se mogu igrat onlajn samo moras jako velike srece imat i to je sve i kao sta je kolega reko nikad ne igraj onlajn igrice koje nisu jos izasle...ako nesto te bude zanimalo samo me PMaj....

kako mislis da moram "imati srece" za onlajn, pa zar nije taj stealth patch siguran ??? zato kj ne bi htio prvi tjedan nakon kupnje konzole dobiti vec ban...

kako mogu pokusati smanjiti mogucnost dobivanja bana sa stealth patchom?

p.s. hvala svima na odgovorima :P

16 godina
protjeran

microsoft moze za tjedan dana izdati novi update i da vecinu ekipe s piraticama bana na liveu.

nitko neznam sto oni spremaju i kada.najsigurnije je kupoj/mijenjaj originale i uzivaj.pirati su komplicirani,nesigurni a i konstantno krades nekoga

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

microsoft moze za tjedan dana izdati novi update i da vecinu ekipe s piraticama bana na liveu.

nitko neznam sto oni spremaju i kada.najsigurnije je kupoj/mijenjaj originale i uzivaj.pirati su komplicirani,nesigurni a i konstantno krades nekoga

ma ok i ovako i onako sam mislio 6 mjeseci- 1god. uzivati u origigi a onda ici na pirate i testiranja :D

17 godina
neaktivan
Toni93 kaže...

Tim više što igre stvarno nisu skupe. Na njuškalu se prodaju relativno novije igre po 150 kn, na Zavvi- u je većina igara (osim ovih najnovijih) maksimalno 15 funti i shipping je 0.

A i marketplace ima tonu igara po 400 i 800 pointa, a i često su sniženja.

16 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...
Toni93 kaže...

Tim više što igre stvarno nisu skupe. Na njuškalu se prodaju relativno novije igre po 150 kn, na Zavvi- u je većina igara (osim ovih najnovijih) maksimalno 15 funti i shipping je 0.

A i marketplace ima tonu igara po 400 i 800 pointa, a i često su sniženja.

slažem se. sada više nema smisla ona isprika da su igre po 400kn pa "moraš" igrati pirate. baš me to najviše privlači na xbox

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Pa nije meni cijena tolki problem, da se to zamjenom srediti, meni je glupo sto trebam cekati 2tjedna da igra dode do nas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LordShgi kaže...

Pa nije meni cijena tolki problem, da se to zamjenom srediti, meni je glupo sto trebam cekati 2tjedna da igra dode do nas.

uf, pokraj par tisuća igri ti čekaš baš onu jednu i nemožeš se strpiti 2 tijedna! pa jel ti važnija konzola ili dan izlaska igre?

ovo nije sarkazam. u stvari s jedne strane imaš pirate, a s druge čekanje 2 tjedna na igru.

ja znam što bi odabrao                                                                        oriđiđi, dijelom zbog samog piratstva, a dijelom što ne riskiram multiplayer u igrama

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.4.2011 23:07 (max1919).
18 godina

Ajmo sad završit s tim. Piratske teme nisu dozvoljene, no budući da je modanje konzola siva zona dopustili smo raspravu o tome. No, otišli ste predaleko s uputama za piratiziranje i tome je sada kraj.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

5 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Update modificiranog xbox 360 - da li je sigurno?

Imam modificirani xbox 360 star oko 2 godine. Nikad nije spajan na net i htio bih napraviti update firmware-a i dashboarda. U sophoslab-u kažu da nemaju update za moj samsung drive pa me zanima da li bih jednostavno mogao spojiti konzolu online i napraviti update samostalno? Znači, da se spojim, updateam i dalje koristim normalno? Jedino me zanima da li će me tada pri updateu mogu skužiti i banati i da li je netko ovo već pokušao?

EDIT: Ne mislim igrati online. Samo bih ga spojio zbog updatea.

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.4.2011 22:50 (tvzovac).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Update tvog DVD drivea i dashboarda nije ista stvar. Prvo reci koji firmware imas trenutno na DVD driveu pa cu ti ja reci dal je sigurno updateati dashboard online.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Drive samsung. Mislim da je ixtreme 1.6 verzija. Inače, kako to provjeriti točno?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ja ga updateao vec nekoliko puta i stalno radi :/

WP

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

firmware? i backup igre i dalje rade?

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
tvzovac kaže...

firmware? i backup igre i dalje rade?

Da...i to sam ga updejtao preko neta...znao sam nekad i na facebook otic prek xboxa, al sad nemam vise gold acc...

WP
15 godina
neaktivan

Evo posto vidim da nitko nije ja ću prvi....znam da je naveliko off topic ali da sretan vam i blagoslovljen Uskrs...svima vama koji ga slavite... :) {#}

Robi
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
atiHD kaže...

Evo posto vidim da nitko nije ja ću prvi....znam da je naveliko off topic ali da sretan vam i blagoslovljen Uskrs...svima vama koji ga slavite... :) {#}

imaju teme za to.

(Hvala također, sretan Uskrs svima {#})

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina
neaktivan

Ako znas sam onda si updateaj DVD drive na LT+ i onda mozes updateati sigurno i igrati nove AP2.5 igre i to online. Ja na LT+ igram online vec 6mjeseci i nisam ni flagan jos (da pokucam).

14 godina
neaktivan

kako da napravim taj update? ili to moraju ovi u sophoslabu?

17 godina
neaktivan

Pa mozes i ti otvoriti konzolu i napraviti modifikaciju, ali ako neznas rađe ti daj to ovima u sophosu ili posalji konzolu u infomark.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

hmmm.. nisam znao da se može i u infomarku. thx

edit: sad vidim, infomark je u puli. ne vidim ikakvu lokaciju u zg?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 13:24 (tvzovac).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice