lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
e,svidjela mi se jedna tema na youtube-u a zove se Night....zanima me jeli ona besplatna,a ako nije koliko košta?
ok....ajme jedva ga čekam......rekli mi starci da bude možda doš'o čak i ovaj tjedan....jel ti imaš kinect?
šteta....baš me zanima kakav je,pošto dobivam i njega...
Carb0n
Dobije se 1 mjesec besplatnog golda.mozes napravit ako se nevaram 4 profila po xboxu
Dobije se 1 mjesec besplatnog golda.mozes napravit ako se nevaram 4 profila po xboxu
tako je,a ako želiš imati 4 profila i pretplatu na gold onda uzmeš Xbox Live Gold Family pack
Carb0n
ah,ok onda.... :)
sta to nije bilo samo za prvi profil koji se napravi na konzoli?
Carb0n
omg pa koliko smo to puta ponovili......budeš banan s xbox live servisa....
Carb0n
ja ti to nemam pojma....neznam baš puno o tome pošto sam ti ja protiv piratstva.....
sta to nije bilo samo za prvi profil koji se napravi na konzoli?
procitao sam na gameplay forumu da se moze 4 profila i da dobijes gold
ja nisam pokusao pa neznam sta je tocno.vjerovatno samo jednom dobijes jer se i nailer slozio
Posto u Slabu i ostalim dućanima live bonovi skupo kostaju gdje mogu kupit jeftine bonove????????????
( ne bih bas volio tam gdje se trea placat paypalom ili kreditnom, nego naručit i uplatit i stigne)
Posto u Slabu i ostalim dućanima live bonovi skupo kostaju gdje mogu kupit jeftine bonove????????????
( ne bih bas volio tam gdje se trea placat paypalom ili kreditnom, nego naručit i uplatit i stigne)
Jedina opcija u Hrvatskoj ti je njuskalo.
po meni. prilicno povoljno. 1 godina Livea za 318 kn, sto je oko 20ak kn mjesecno
ovo ti je skupo?
http://www.infomark.hr/Xbox%20Live%20bonovi/356/Xbox%20Live%2012%20mjeseci%20Gold%20pretplata%20+%20majica%20CoD%20Black%20Ops#naslov
daleko povoljnije nego u sophosu! 
platiš pouzećem i fešta...ne treba ti nikakva kreditna, niti uplate na račun ako to ne želiš
ovo ti je skupo?
http://www.infomark.hr/Xbox%20Live%20bonovi/356/Xbox%20Live%2012%20mjeseci%20Gold%20pretplata%20+%20majica%20CoD%20Black%20Ops#naslov
daleko povoljnije nego u sophosu! 
platiš pouzećem i fešta...ne treba ti nikakva kreditna, niti uplate na račun ako to ne želiš
po meni je isplativije ovo.
zajebi majicu, to je ko poklon....kupujem xbox live gold od 12 mjeseci....ta ista stvar dođe u sophosu 595 kuna, bez majice...
Pozdrav,
Par pitanja:
Imam modanu konzolu
1)ako igram original igru na netu mogu pokupiti ban?
2)ako koristim xbox live da gledam neki film preko mreze itd,mogu dobit ban?
3)Ako skidam demoe i te stvari sa live-a,mogu dobit ban?
Pozdrav,
Par pitanja:
Imam modanu konzolu
Uvijek možeš dobit ban
Pozdrav,
Par pitanja:
Imam modanu konzolu
imas modanu konzolu...KLONI SE LIVE.A ako ne zelis pobrat ban
Kako dobiti najbolju grafiku mogucu,kad spojim sa defaultnim vga kablom na 42" plazmi to izgleda lose....
Kad spojim sa hdmijem je nesto bolje ali nije bas odlicno,se moze nesto drugo napraviti?