Gdje kupiti xbox gold ili kaj vec jer neam kreditnu niti paypal
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam Xbox Arcade i zanimaju me 2 stvari vezane uz HDD:
- Da li mogu uzeti bilo koji HDD za Xbox 360 ili moram paziti da je npr. za Elite, a ne za Slim?
- Ako spojim USB/USB disk ograničen sam na 16 GB. Kako odredim što da se instalira na disk/kasnie promijenim u nešto drugo?
Itko? :)
Prvo nauci postavit pitanje...
Prvo nauci postavit pitanje...
Moram priznati da ne shvaćam. Imam 2 dosta jasna pitanja, koji je dio problematičan?
- Da li mogu uzeti bilo koji HDD za Xbox 360 ili moram paziti da je npr. za Elite, a ne za Slim?
- Ako spojim USB/USB disk ograničen sam na 16 GB. Kako odredim što da se instalira na disk/kasnie promijenim u nešto drugo?
1.Prvo kolko ja znam slim ima drugacije hdd kuciste znaci imas za slim i za ostale normalne(nzn jel sam dobro odgovorio jel ti je pitanje malo glupo za elite ili za slim,pa nisu to dvije vrste xboxa ako tako gledas imas novi slim i stariji ajmo rec "fat")
2.opet ne razumijem pitanje kad ubacis igru biras di oces instlirati kaj bi ti mjenjo?
1.Prvo kolko ja znam slim ima drugacije hdd kuciste znaci imas za slim i za ostale normalne(nzn jel sam dobro odgovorio jel ti je pitanje malo glupo za elite ili za slim,pa nisu to dvije vrste xboxa ako tako gledas imas novi slim i stariji ajmo rec "fat")
2.opet ne razumijem pitanje kad ubacis igru biras di oces instlirati kaj bi ti mjenjo?
1. E to te ja pitam :) Dakle samo mi je bitno da nije HDD za Slim.
2. Ajmo detaljnije :) Imam extarni obični (dakle ne Xbox HDD) sa dvije prazne particije od po 50 GB. Spojim to na XBOX, ubacim igru. Da li on onda meni ponudi da li želim instalirati igru ili pokretati s DVDa? Što XBOX vidi, jednu particiju od 16 GB, dvije od 16 GB ili nešto treće? Kada se predomislim i želim neku igru uninstalirati i od sada ju pokretati s DVD-a, kako to radim? Pogledao bi ja to i testirao uživo pa vidio kako se ponaša, ali nije moj Xbox i nije fizički kod mene, a moram to sve objasniti dalje.
Ovako imam ponudu na bugu xbox 360 elite :
-hdd 120gb
-2 yoisticka
-svi kabeli
-10 ak igrica
-jasper matična
-najnovija iXtreme LT+ v1.1 modifikacija
i sad xbox je star 1 godinu i nes malo.. do kakvih bi moglo doc problema(kvarova) ubuduce i dal bi to kostalo malo za popravit?Odgovor trebam HITNO jer kupujem xbox u 2 dana!!
Evo ovako. Przim igrice za xbox i sad sam vidio da neke imaju vise od 8.5 GB, što bi značilo da mi trebaju 2 DVD R+DL-a (Dead Space 2, Forza Motorsport 3...). Skinuo sam DS2 i vidio mapu DVD 1 i DVD 2. Sprzio ja to i sad imam 2 dvd-a i bilo koji da ubacim igrica mi radi. Može li mi neko objasniti zasto onda 2 dvd-a? Hvala!
htio bi pitati jel se može na xbox 360 spojiti gamepad koji je za pc
moze se spoit ali ce ga xbox pripoznat kao strani objekt pa je neupotrebljiv.rade jedino oni koji imaju certifikat od microsofta
nebude radilo probo sam ih vec par
Yo-ekipa,imam problem.Na xbox-u sam instalirao COD:World At War samo zbog zombie-a i nikako nebrem nači zombie mape.Može Pomoč ?
jel sve legalno i nepiratsko...
ako je onda moras prvo prec campanju kao na PC.u i kad predes igricu onda mozes igrat zombies....
A ako nije legalno ?
Kad pređem kampanju dobijem sve 4 mape ?
ne...sam pitam...ak imas orginal igru i nemodificiran xbox mozda moze preko live.a skinut mape il ih nekak kupit....neznam kojim to putem ide...al kad predes campanju trebo bi moc to igrat....no na black opsu su isto izasle prije neki tjedan nove mape i trebo si ih kupit preko live.a tak da...
šta vi mislite o ovome
jel ovo šta valja
šta vi mislite o ovome
jel ovo šta valja
http://www.amazon.com/Catz-Control-Xbox-360-Colors-Vary/dp/B000BQUV4S/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1297936047&sr=1-1
Amazon salje samo knjige i cd-ove u hrvatsku.
Pozz ljudi, moze li mi tko reci koji da model uzmem slim ali kako jel ima tih gb jel isto kao kod plejke ili nije?
I jos dali x360 ima utor za net kabel jer wirrles mi ne radi, zato htio bih kablom iz modeda u box, jel moguce??
Pozz ljudi, moze li mi tko reci koji da model uzmem slim ali kako jel ima tih gb jel isto kao kod plejke ili nije?
I jos dali x360 ima utor za net kabel jer wirrles mi ne radi, zato htio bih kablom iz modeda u box, jel moguce??
Uzmi slim 250gb ili jasper 120/250gb.
Moguče je.
Ljudi sorry sto tek tako upadam u temu. Ali imam par pitanja :D
Oduvijek sam igrao pes i sve ostale igre na playstationu bilo na ps2 ili ps3. Nikada nista na xbox-u ...
E sad posto me od svega najvise zanimaju pes,fifa11 i sl.
Mozete mi reci kakvo je iskustvo igranja ovih igara? Isto kao na ps3 ili?
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Ljudi sorry sto tek tako upadam u temu. Ali imam par pitanja :D
Oduvijek sam igrao pes i sve ostale igre na playstationu bilo na ps2 ili ps3. Nikada nista na xbox-u ...
E sad posto me od svega najvise zanimaju pes,fifa11 i sl.
Mozete mi reci kakvo je iskustvo igranja ovih igara? Isto kao na ps3 ili?
meni je daleko bolje to igrat na ps3 na xboxu mi jednostavno ne pase
Dobio sam na poklon polovni xbox360. posto sam laik u igracim konzolama, zanima me kako mogu znat koju ima plocu?
pise da je napravljen 12mjesec 2006? i nemoze igrat piratske igrice.
koje je vasa preporuka da napravim?
Evo ljudi na zavvi.com sam naso hdmi kabel za xbox 360. Sad me zanima hoću li preko tog kabela moći imati 1080p sliku, i hoću li imati zvuk.
Radi se o ovom kabelu: http://www.zavvi.com/electronics/cables/high-quality-braided-hdmi-2m-gold-a-male-to-a-male/10226421.html
Hvala!
Ne pitam bezveze za zvuk jer sam ovdje pitao za ovaj neki kabel i napisali su da necu imat zvuk.
Evo tu sam pitao: http://www.infomark.hr/Kablovi/180/Roline%20Value%20HDMI%20kabel%202m#comhead