Xbox 360 - pitanja i odgovori

poruka: 7.690
|
čitano: 2.579.779
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Xbox 360 - pitanja i odgovori

mozes ukopcat bilo kakav usb ili prijenosni hard al kuzit ce ti samo 16 gb

a originalni hdd od xboxa mozes stavit bez problema

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
16 godina
neaktivan
disibio kaže...

znaci ja uzme taj od 4gb xbox koji sve ima isto ko i slim od 250gb (jel tako??) i posle mu stavim hdd od 250 gb i imam 250 gb ak sam razumio?

16 godina
neaktivan

Jel mogu ja ovaj kontroler koji imam za pc (x360 kontroler za windows) ustekat u x360 i igrat?

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...
disibio kaže...

znaci ja uzme taj od 4gb xbox koji sve ima isto ko i slim od 250gb (jel tako??) i posle mu stavim hdd od 250 gb i imam 250 gb ak sam razumio?

točno tako

ak nisi bio tu, nisi ni tam...
16 godina
protjeran
Luxy2501 kaže...

Jel mogu ja ovaj kontroler koji imam za pc (x360 kontroler za windows) ustekat u x360 i igrat?

naravno da mozes

lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
16 godina
neaktivan

ima jedno pitanje evo u svijetmedija sam vidil xbox i to jos sa igrom za 1700kn a u sophoslabu je bez igre 1750 pa u cemu je razlika to je stariji model ili?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
made kaže...

ima jedno pitanje evo u svijetmedija sam vidil xbox i to jos sa igrom za 1700kn a u sophoslabu je bez igre 1750 pa u cemu je razlika to je stariji model ili?

To je novi model valjda si ti vidio u sophoslab-u modificiran

16 godina
neaktivan
Tinča14 kaže...
made kaže...

To je novi model valjda si ti vidio u sophoslab-u modificiran

nije evo pa se uvjeri nekuzim zasto je tolko jeftiniji i jos dobis igru :S

16 godina
neaktivan

dragi xbox korisnici...imam i ja jedno pitanje...

jeste li primijetili da kad se logirate na live da imate ponudu jos jedno mjeseca dana ( 30 dana ) beplatnog golda i to na njihov racun....

tako pise na oglasu i kad udem u njega isto sve tako lijepo pise....

sad moje pitanje je jel neko kliknuo na to i jer mu se stvarno produzio gold....

hvala

-=Every moment is another Chance=-

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozz, dali je točno da se XBOX 360 slim još uvijek nemože modificirati odnosno može ali je modifikacija još u razvoju i nije puštena u "prodaju"?

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Danas sam procito neobicnu stvar pa me zanima jel to istina?

Pisalo je da se u xbox slim 4gb verziju ne isplati metat hdd(kupljen posebno) jer automatski poberes BAN ???
Pa sta onda ima utor za hdd ak nemres?

E da dajte mi sam recite jel mogu ustekat bilo koji usb prenosni hard da dobim dodatnih 16gb?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
made kaže...

Pisalo je da se u xbox slim 4gb verziju ne isplati metat hdd(kupljen posebno) jer automatski poberes BAN ???

E da dajte mi sam recite jel mogu ustekat bilo koji usb prenosni hard da dobim dodatnih 16gb?

naravno da mozes ustekat hdd.aj baci link ko ti je to reka

16 godina
neaktivan
Toni93 kaže...
made kaže...

naravno da mozes ustekat hdd.aj baci link ko ti je to reka

to sam danas na informatici vidil na nekoj stranici mislim da je neki lik to napisal ispod filmica na youtube bum probal nac

16 godina
neaktivan

ekipa znate li mozda di se u zg moze odnest xbox (treba ugradit laser),koja trgovina???? hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ovako, ruter je tp link td-w8901g, Xbox 360 spajam na njega lan kablom, ofkors ne želi se spojit, pokušat ću izbjeć otvaranje portova tako da enableam upnp (universal plug and play), našao sam postavku no ispod nje još stoji postavka Auto-configured UPnP: Activated/Deactivated (by UPnP-enabled Application), dal da i to aktiviram ili ne? oO

UPDATE: Upali se lampica na lan port-u sad, ali xbox i dalje ne očitava ruter:/, bez obzira enableao auto-configured ili ne...

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 13:40 (FFdreamer).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
FFdreamer kaže...

Ovako, ruter je tp link td-w8901g, Xbox 360 spajam na njega lan kablom, ofkors ne želi se spojit, pokušat ću izbjeć otvaranje portova tako da enableam upnp (universal plug and play), našao sam postavku no ispod nje još stoji postavka Auto-configured UPnP: Activated/Deactivated (by UPnP-enabled Application), dal da i to aktiviram ili ne? oO

UPDATE: Upali se lampica na lan port-u sad, ali xbox i dalje ne očitava ruter:/, bez obzira enableao auto-configured ili ne...

vidim da si na gameplay forumu i ode

probaj restartat router.meni je to pomoglo.

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 20:38 (Toni93).
16 godina
neaktivan

meni se ipak cini da cu uzet 4gb slim verziju htio sam 250 gb al sam skurio novce na glupost(krepala grafa u kompu) pa sad imam 1800 kn !!

Treba mi sam odgovor gdje ima za kupit 250 gb hdd za xbox slim al da nije skup!u sophoslabu 900 kn a na ebayu po 450 kn al ja nemam karticu!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
made kaže...

meni se ipak cini da cu uzet 4gb slim verziju htio sam 250 gb al sam skurio novce na glupost(krepala grafa u kompu) pa sad imam 1800 kn !!

Treba mi sam odgovor gdje ima za kupit 250 gb hdd za xbox slim al da nije skup!u sophoslabu 900 kn a na ebayu po 450 kn al ja nemam karticu!!

Na ebay preko enabave .

18 godina
made kaže...

Pa odi izvadi karticu jel to tak tesko?

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
16 godina
neaktivan
AFK kaže...
made kaže...

Na ebay preko enabave .

sta je to prvi put cujem za to nadam se da ima dostavu i placanje pouzecem?

nemrem imam 17 godina!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 14:32 (made).
16 godina
neaktivan
made kaže...
AFK kaže...
made kaže...

Na ebay preko enabave .

nemrem imam 17 godina!!

To moraš viditi na ebay-u ako prodavač dostavlja u HRV.

15 godina
neaktivan
made kaže...

Bok,

pa kad uzmeš Slim 4GB i nadodaš za HDD to te ispadne isto ili malo više od modela 250GB.

Zamoli starce da ti kupe na rate pa ćeš skupiti ostatak...

16 godina
neaktivan
Torlakidis kaže...
made kaže...

Bok,

pa kad uzmeš Slim 4GB i nadodaš za HDD to te ispadne isto ili malo više od modela 250GB.

Zamoli starce da ti kupe na rate pa ćeš skupiti ostatak...

vidis toga se nisam ni setil hvala

18 godina
made kaže...
AFK kaže...
made kaže...

Na ebay preko enabave .

nemrem imam 17 godina!!

Moze samo neko stariji ode s tobom....(jedan od roditelja dosta)

But I'm not a slave to a God / That doesn't exist / And I'm not a slave to a world / That doesn't give a shit /
16 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...
made kaže...
AFK kaže...
made kaže...

Na ebay preko enabave .

nemrem imam 17 godina!!

Moze samo neko stariji ode s tobom....(jedan od roditelja dosta)

{#}{#}ma zanam za to al rekli su mi ak ocu visa electron da moram imat stalna primanja?

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.1.2011 17:35 (made).
16 godina
neaktivan

Infmark.hr će za tjedan dana imati hard disk od 250Gb za starije modele i hard disk od 250 Gb za nove Slim modele Xboxa 360 po cijeni od 695 kuna, za razliku od sophosa koji to naplaćuje 900 kuna!

pročitao sam to na njihovoj facebook stranici www.facebook.com/infomark (skrolajte malo dolje stranicu pa ćete vidjeti, vijest su objavili prije 10-tak dana).

16 godina
protjeran

kako da spojim logitech x-530 na xbox 360 s.

zelim da mi slika idem kroz HDMI a zvuk na te zvucnike.

u pocetku je bila ideja da spojim HDMI  za sliku a scart za zvuk,al sa slimom sam dobio scart koji ima izbocinu pa je to neizvedivo.

ima tko kakvu ideju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Imam Xbox Arcade i zanimaju me 2 stvari vezane uz HDD:

1. Da li mogu uzeti bilo koji HDD za Xbox 360 ili moram paziti da je npr. za Elite, a ne za Slim?
  2. Ako spojim USB/USB disk ograničen sam na 16 GB. Kako odredim što da se instalira na disk/kasnie promijenim u nešto drugo?
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ljudi može li mi tko odgovoriti na moja pitanja jer planiram uzeti xbox.

1.Koji je model najbolji?

2. Ne razumijem taj xbox gold tu pretplatu kako se ona kupuje jer je ima u gameshopovima u zg, cujem da kosta 379 kuna{#}, i bez toga nemre ici online??

3.Nemam wirrles internet i ako bih isao sa boxom online jel se moze ukopcat s kablom u modem, modem je udaljen od telke 3-4 metra.

4. Znate li koliko xbox trosi prometa dok je online i u igri online, trosi kao pc ili???

Mozete odg.??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Bera kaže...

Ljudi može li mi tko odgovoriti na moja pitanja jer planiram uzeti xbox.

1.Koji je model najbolji?

2. Ne razumijem taj xbox gold tu pretplatu kako se ona kupuje jer je ima u gameshopovima u zg, cujem da kosta 379 kuna{#}, i bez toga nemre ici online??

3.Nemam wirrles internet i ako bih isao sa boxom online jel se moze ukopcat s kablom u modem, modem je udaljen od telke 3-4 metra.

4. Znate li koliko xbox trosi prometa dok je online i u igri online, trosi kao pc ili???

Mozete odg.??

1) najbolji ti je slim

2)sta tu ne razumis u gold preplati?kupis gold i mozes igrati online a ako ga ne kupis nema igranja ali i dalje mozes na net

3)naravno da mozes

4)trosi sitno kao i komp

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice