Mislim da je to najbolje rijesenje
Neznam. Znam da se uz ps3 nedobije pa ono...
dobijes normalno
onaj obican AV kabel sa 3 chinca
valjda na to mislite
padobranac sam sad pa pogađam
dobijes normalno
valjda na to mislite
E da, ima pravo HFS (neda mi se pisati hrvatskafarkasevec :D).
Dobija se:
http://www.joystiq.com/2010/06/14/new-xbox-360-hardware-details/
"component cables come with the system "
dobijes normalno
valjda na to mislite
ne. To je kompozitni i on mu daje SD sliku tako da neka bježi od toga.
Komponentni ima 5 činča, tri za tri glavne boje (plava, žuta i crvena) i dva zvučna za stereo zvuk (ljevi i desni :D)
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
isti k. ti je
audio spoijs preko toga kabla koji dobijes makar se zvao hidrogenski,a sliku preko hdmi
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
naravno ja tak imam wdtv,a i prije ps3
S obzirom da se konzola ne prodaje sluzbeno u Hrvatskoj , pretpostavljam da nema ovlastenog servisa u Hrvatskoj.
Nakon isteka garancije kako to ide, mozda od ovih sto ih prodaju Sophos ili Links da u svojim servisima popravljaju ??? . Ili moras slat konzolu
van u neki ovlasteni servis.
Evo jedno laicko pitanje.Da li je moguce na xbox-u gledat filmove,slusat muziku, ili samo igranje igri?
Evo jedno laicko pitanje.Da li je moguce na xbox-u gledat filmove,slusat muziku, ili samo igranje igri?
moguce je sve to sta si naveo,cak i odlazak na facebook
btw.jel zna netko ono sta mene muce?
Da li jos neko moze potvrdit odgovor na moje pitanje?Da li je moguce gledati filmove i slusati muziku na x 360?
Reci koje formate!
Bilo koje avi,mp3,mp4 i tako to
mp3 kolko znam radi avi ce radit jedino ako se spojis na live i napravis update za to s time da subtitlove mozes zaboravit
OK,a mogu li ja jednu igru igrati preko live-a originalnu,a ostale piratske samo singleplayer.A da ne dobijem ban?
OK,a mogu li ja jednu igru igrati preko live-a originalnu,a ostale piratske samo singleplayer.A da ne dobijem ban?
ne.
probao sam jedno i drugo i ista stvar.inace zelim zicno povezivanje
t-com
EDIT:problem rjesen.restartanje routera je pomoglo
Postoji li način da skinem demo igru na PC i onda je preko USB-a prebacim na ne modificirani Xbox 360?
jel mozemo mi hrvato koristit zune i slicne aplikacije na live-u?
oce bit sta slimu ako je dugo upaljen?
Postoji li način da skinem demo igru na PC i onda je preko USB-a prebacim na ne modificirani Xbox 360?
Da.
Da.
Odakle da skidam igre,kako ću ih prebaciti na Xbox 360?
bump
bump
Iz mog iskustva - ne. Xbox mi je regan na UK, nemogu koristiti ni SKY player, ni Zune, ni LAst.fm.
Kuzi mi po IPju da nisam iz UK.
Isto tako nemozes ni ukucat podatke svoje kreditne da bi mogao bilo sto kupiti preko xboxa
dobija sam i ja svoj xbox 360 slim.konzola se dosta grije al mslim da je to normalno.napravio sam offline profil jer se nemogu spojiti na live.nekakva greska.izbacuje mi dolje navedene slike.kako da to rjesim?
Meni se to pojavi kad upisem one ppoe postavke od davatelja interent usluge ( korisničko ime i lozinka) . Kad to izbrišem i samo postavim testiranje veze bez ikakvih postavki ( sve na auto) onda prođe taj network ali tu stane. Vjeroatno treba foward portove?