Imam jedno pitanje,microsoft points jeli se moraju kupovati il se mogu skupiti nekako?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Uglavnom moraš kupovati.
A sta je isplatljivije uzet xbox slim 250gb il elite 120gb.Vise mi se sviđa slim,i jos nesto mislio sam uzet sebi black ops,mw2 il cod4,pes 11,bad company 2, sad sta uzet mw2 il cod4 il negu drugu?
Black Ops ti je trenutno najigraniji na boxu pa ćeš za njega najlakše naći lobby.
Black Ops ti je trenutno najigraniji na boxu pa ćeš za njega najlakše naći lobby.
aha pa mislim sigurno uzimat 5 igara kao sto sam rekao black ops,bc2,pes11 i sad nezz koje bi jos 2 igre,moze preporuka?
Halo Reach i Gears of war 2
Halo Reach i Gears of war 2
Halo mi se nesviđa nikako mozda uzmem gears of war 3 kad izađe...
E sad ako iko igra cod4 online zanima me ima li dosta ljudi da igra?
volio bi jednu preporuku za igru, vako sada za praznike( moze 2 igre :D )
imam fifa 11, rdr, fm3, ufc10, mafia2, cod bo, just cause2, nba 2k11, splinter cell conviction.
Zanima me jedna drama igra za multiplayer i jedna sa drama pricom i gameplayeom ( da nisu stare po mogucnosti) [cuo sam da je mass effect2 dobra]
Ako moze osim ac brotherhood i nfs hp
uzmi modern warfire 2 ili black ops. Imam ja igra se ko ludo :d
Sry na offtopicu,ali ima li ovaj nekih problema u glavi?Bez uvrede
mislim da je odgovaro covjeku iznad svoga post ali ocito nezna za tipku uredu ili citiraj
Zanimljiva situacija xD
Zna za tipku UREDI jer je uredjivao svoj post.
Sry na offtopicu,ali ima li ovaj nekih problema u glavi?Bez uvrede
ahahahahahhahah
dobro si suzio i ja sad gledam doso na temu nakon 3 dana vidim lik pita za preporuku igrica a odma posle sam sebi kaze koje(tak izgleda jos ja gledam WTF!!!!!)!!!
HAHAHAHAHAHA a ovko se vec nisam ugo nasmijao :))
P.S.
ima li ko alan wake za xbox ???
jel dobra igra?
Kupio sam Alan Wakea nedavno, tj. prvi dan kada se pojavio na games on Demand, za neki 2900 Microsoft Pointsa (Regao sam XBOX na UK )
Meni odlican, igram samo vikendom navecer :) i pomalo gustam, posto je igra dosta kratka.
Kupio sam povoljno i ekspanziju The Signal.
Uglavnom atmosfera odlicna, nesto izmedju horora i trilera, grafika, zvuk, sve super.
Preporucam. :)
The Writera nabavljam pod obavezno, cim zavrsim ovo sto sam kupio.
Nadam se da im za drugi dio nece trebati opet puste godine razvoja. :)
ovaj oprostite ja bi si htio kupiti xbox 360 jel mi moze neko preporuciti neki dobar neka mi posalje na adresu mateo76910@gmail.com ili mateohajdukovic123@gmail.com ili mateo_hajduk@hotmail.com ps. i da se mogu igrati dobre pucačine i da je bome dobar barem do max 3000kn
molimvas
ovaj oprostite ja bi si htio kupiti xbox 360 jel mi moze neko preporuciti neki dobar neka mi posalje na adresu mateo76910@gmail.com ili mateohajdukovic123@gmail.com ili mateo_hajduk@hotmail.com ps. i da se mogu igrati dobre pucačine i da je bome dobar barem do max 3000kn
molimvas
dobar xbox 360?
Jel ti kužiš princip konzole?
Cilj je da na svakoj "istoj" konzoli jednako se vrte igre, znači koji god da uzmeš xbox 360 biti će ti ista grafika...
lijepo li je Hrvat biti,majko hvala ti
Odma mi upade u oci,zar arcade verzija moze imati HDD od 250GB?
Microsoft Xbox 360 Arcade, Hard disk 250Gb, Modificiran , pise arcade hard disk 250gb.Znam samo za verziju sa 20GB ova mi je nepoznata
Ma ok je to sa konzolom,mene interesuje kako xbox360 arcade ima HDD od 250gb.Znam da ta verzija ima samo flash memoriju od 256mb.Ovo arcade i HDD250gb je greska 100%
oni download kuponi za Alan Wake jel to radi? xD imam UK account
ovja jel zna neko kolika je postarina ako se narucuje xbox360 bundle od infomarka