- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

alim mi je malo skup ali nest sam cuo da kao da bi na arcadu igro bolje igre da ga moram nest nadogradit ?
e da dali se ttreba ugradit neki chip da se igraju pireatske igre ??
nema ti cip za njega on se moda softverski
alim mi je malo skup ali nest sam cuo da kao da bi na arcadu igro bolje igre da ga moram nest nadogradit ?
e da dali se ttreba ugradit neki chip da se igraju pireatske igre ??
1. Nemam pojma što si pitao, tj. ti nemaš pojma što pitaš, ali svi modeli xboxa 360 (nebitno Slim ili obični) su jednaki hardwareski, razlika je samo u opremljenosti i ploči (chipu), što znači da su svi jednaki za sve igre.
2. Xbox se mora moddati, to je softwareski, možeš to napraviti za 5kn (sophoslab), ali garancija za modifikaciju ti je 600 kn.
koliko uopce kosta slim
koliko uopce kosta slim
http://sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-4gb-konzola/1402
http://sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-slim-250gb-konzola/1391
e a kod kojeg je najmanja vjerojatnost da ce se dogodit rrod kod arcadea slima ili elita?
JAOOOO.....kod novih modela (jasper) je jako malo sansa za RROD.....nebitno jel je slim, elite, ascade....
bitno je da li je slim jer je kod njega nemoguce dobit rrod
Novi modeli su VALHALLA ne Jasper.
Onda sori, moja greska.

sta je to?
Jailbreak ....Mozda..?
da opet sta je to jailbrekan xbox360?
Može ako je JTAG-an
evo mene bi zanimala jedna sitnica ak mi može ko odgovoriti.Ja bi htio kupiti novi xbox Slim i zanimame me kad će doći modifikacija Xbox slima.
Jer nemam namjeru kupovati orginale,niti igrati online.
evo mene bi zanimala jedna sitnica ak mi može ko odgovoriti.Ja bi htio kupiti novi xbox Slim i zanimame me kad će doći modifikacija Xbox slima.
Jer nemam namjeru kupovati orginale,niti igrati online.
Več je izašla.
kad pa govorili su da ce mo se morat jos strpit
Imaš na youtube dosta videa ali mislim da u hrv još niko ne ugrađuje.
dobro,sve je to ok,ali mene zanima da li će do kraja 12 mjeseca doći u sophoslab xbox slim modifikacija,odnosno onaj tjedan kad je božić?
dobro,sve je to ok,ali mene zanima da li će do kraja 12 mjeseca doći u sophoslab xbox slim modifikacija,odnosno onaj tjedan kad je božić?
To znaju samo oni u sophosu i
ahahahaahahahah, kako me ovdje ekipa zna nasmijati, ovo je bolesno dobro!!! bolje nego u kinu!!!!
kakva modifikacija na slimu?? Slim se može modificirati jedino ako iz njega izvadiš njegov originalni drive i staviš u njega prijašnje Benq, Lite-on ili Samsung drive-ove, s time da ih moraš malo "preuredit" kako bi stali unutar Slim-a! to je kao prvo, znači dodatan trošak ukoliko želiš modificirat slima (zasad), dodatni drive dođe koštati nov oko 300-400 kuna, pa tko voli nek izvoli.......drugo, nije moguće modificirati sve slimove, jer novije verzije (datumi proizvodnje nakon 7. mjeseca ove godine) imaju jedan drive koji je nemoguće modificirati na bilokoj način....Dakle, to nema nikakve veze sa onim "nema nitko tko u hrvatskoj to radi", nego je problem ovaj gore šta sam napisao....
do kraja godine će izać modifikacija za sve vrste Slimova i ta će se modifikacija moći stavit i na drive-ove koji se nalaze unutar Slimova, dakle moći će se modificirati sve "originalne" drive-ove Slim-a...
Molim bagru koja ne kuži o čemu priča da ne širi gluposti u narod koji nešto pokušava saznati.....stvarno za se izbljuvati....
i malo poučavanja ljudi, odite na ovaj link gdje vam pišu sve razlike između Slim - Arcade - Elite konzola, i sve što morate znati o tim konzolama: http://www.infomark.hr/news.php?news=17
Na tom linku vam sve točno piše i osoba koja je to radila zna šta radi (što nije ni čudo jer mu je to i posao)...čitajte i naučite!!
ahahahaahahahah, kako me ovdje ekipa zna nasmijati, ovo je bolesno dobro!!! bolje nego u kinu!!!!
A molim te "ekipa" ovdje nisi ni 1 dan neg 0 pa molim te suti !!!
A molim te "ekipa" ovdje nisi ni 1 dan neg 0 pa molim te suti !!!
e moj prijatelju...neovisno o tome dali sam 1 dan ili 100 dana...znam više nego 99% ljudi ovdje....
"šuti" si govori svojim prijateljima.
kakva modifikacija na slimu?? Slim se može modificirati jedino ako iz njega izvadiš njegov originalni drive i staviš u njega prijašnje Benq, Lite-on ili Samsung drive-ove, s time da ih moraš malo "preuredit" kako bi stali unutar Slim-a! to je kao prvo, znači dodatan trošak ukoliko želiš modificirat slima (zasad), dodatni drive dođe koštati nov oko 300-400 kuna, pa tko voli nek izvoli.......drugo, nije moguće modificirati sve slimove, jer novije verzije (datumi proizvodnje nakon 7. mjeseca ove godine) imaju jedan drive koji je nemoguće modificirati na bilokoj način....Dakle, to nema nikakve veze sa onim "nema nitko tko u hrvatskoj to radi", nego je problem ovaj gore šta sam napisao....
do kraja godine će izać modifikacija za sve vrste Slimova i ta će se modifikacija moći stavit i na drive-ove koji se nalaze unutar Slimova, dakle moći će se modificirati sve "originalne" drive-ove Slim-a...
Molim bagru koja ne kuži o čemu priča da ne širi gluposti u narod koji nešto pokušava saznati.....stvarno za se izbljuvati....
i malo poučavanja ljudi, odite na ovaj link gdje vam pišu sve razlike između Slim - Arcade - Elite konzola, i sve što morate znati o tim konzolama: http://www.infomark.hr/news.php?news=17
Na tom linku vam sve točno piše i osoba koja je to radila zna šta radi (što nije ni čudo jer mu je to i posao)...čitajte i naučite!!
totalno se slazem s tobom...
Ima li kakav konektor da xbox360 prikljucim na lcd monitor? Znam da to moze ps3 :/
Ima li kakav konektor da xbox360 prikljucim na lcd monitor? Znam da to moze ps3 :/
ako ti monitor ima dvi
dovljno je kupit hdmi-dvi converter
ovakav
http://www.protis.hr/products/details/dvi-cable-dvim--hdmim-30-m/21569
Imaš Xbox 360 Vga kabel a ovaj hdmi to dvi ti nebi preporučio jer nema zvuka.