ako nisi skuzio pitanje mislio sam koji je xbox najbolji po kvaliteti i tome svemu ja sam mislio kupit slim sad neznam jel taj dobraj
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pa slim je najbolji za kupit ali RROD se ne događa baš tak puno put na ELITE,tak da ti ja preporučam elite da kupiš jer s njim dobiš headset a s arcade ne dobivaš
Postoji Slim Arcade (4GB) i Slim Elite (250GB).
Postoji Slim Arcade (4GB) i Slim Elite (250GB).
Ali ja sm mislio na obični arcade i elite a ne na slim
Pa slim je najbolji za kupit ali RROD se ne događa baš tak puno put na ELITE,tak da ti ja preporučam elite da kupiš jer s njim dobiš headset a s arcade ne dobivaš
jos jedan biser
jos jedan biser
Ja ga imam 2 mjeseca i nije još bio HVALA BOGU
jos jedan biser
pa nemozes nesto takvo zakljucit samo na svome iskustvu,a pogotovo ne nakon 2mjeseca koristenja
btw nema veze jel elite ili arcade
ovisi koja je ploca
jos jedan biser
pa nemozes nesto takvo zakljucit samo na svome iskustvu,a pogotovo ne nakon 2mjeseca koristenja
ovisi koja je ploca
ja imam jasper-pa svi novi imaju jasper
zasto se onda bojis rrod-a
zasto se onda bojis rrod-a
Ja? ja se ne bojim rroda niti malo
e a ako se dogodi RROD sta onda bude sa xbox-om i dali to mogu popravit i kako bi mogao sprijecit da se to dogodi
jos jedan biser
ovisi koja je ploca
a jel ti shavacas da svi elite nemaju jasper plocu a ti si napiso kao da imaju
jos jedan biser
ovisi koja je ploca
a jel ti shavacas ti svi elite nemaju jasper plocu a ti si napiso kao da imaju
Pa imaju to kaj se ti nerazmeš u xbox-ove to ti nisam ja kriv
ok koji onda da kupim elite ili slim ???
molim te ne pricaj gluposti elite je bio cak i sa zypher plocama,i onda jos cijela serija s falconom(najvise ih i ima kolko mi se cini)i za zypher mogu garantirati jer sam jedan ja imo
ocete pls meni odgovoriti ??
ok koji onda da kupim elite ili slim ???
ELITE
e a ako se dogodi RROD sta onda bude sa xbox-om i dali to mogu popravit i kako bi mogao sprijecit da se to dogodi
moze neko odg na to pitanje pls
moze neko odg na to pitanje pls
moguce je,ali ne potpuno
produzit ces mu vijek trajanja popravkom,ali dogodit ce se ponovo(osim ako ga ne odfuras na servis pa ti daju drugi)
e a kad gga odvedem na servis onda mi daju drugi besplatno ??
e a kad gga odvedem na servis onda mi daju drugi besplatno ??
trebali bi,ako je pod garancijom
ili ce ti ga ic popravljat pa ces se morat vracat za 2 mjeseca
Ako mislis kupovat novog nemas se cega bojat
Evo mene bi zanimalo da li je neko naručival xbox 360 preko infomarka(http://www.infomark.hr/).
Djeluju mi jeftinije nego sophoslob.
Moje pitanje je jel neko naručival preko infomarka i da li su sigurni pošiljatelji.
pa to ti je 100kn sim tam tak svejedno
Cuo sam se dobro o njima.ako budes kupovao od njih napisi kako iskustvo(jeli bilo sta negativno,za koliko je doslo...)

jel moguce koristiti natal s modanim xbox-om?
fala,pitat ću...
sta je to
Evo mene bi zanimalo da li je neko naručival xbox 360 preko infomarka(http://www.infomark.hr/).
Djeluju mi jeftinije nego sophoslob.
Moje pitanje je jel neko naručival preko infomarka i da li su sigurni pošiljatelji.
Ja sam naručio preko njih. Sve je ok. Jedino možda što u cijenu nije uključena poštarina već iznosi oko 60tak kuna.
Nije bilo nikakvih problema.
sta je to
ajme koji fail
mislio sam na kinect
EDIT:i jeli moguce?
dobro,fala na savijetu.Ovo za poštarinu sam već pogledaj i sve štima,samo mi je malo čudno kak je to ''jeftino'' u odnosnu npr.Sophoslab.
I da za koliko si dobil konzolu?(isti dan ili drugi)