Kontroler je orginalno bežični za xbox. Ja pitam mogu li njega spojit žično na komp usb kablom iz play and charge kita?
Dakle da funkcionira ko žični
tak se moze za ps3 controller slozit
sam treba skinut driver
pa googlaj mozda nađes nesto
Kontroler je orginalno bežični za xbox. Ja pitam mogu li njega spojit žično na komp usb kablom iz play and charge kita?
Dakle da funkcionira ko žični
tak se moze za ps3 controller slozit
sam treba skinut driver
pa googlaj mozda nađes nesto
ps3 contoller radi i bez zice ako imate bluetooth na pcu
Play n charge kit koliko znam je samo za punjenje, nije to data kabel. I kada ti je kontroler spojen na to, on je i dalje bežičnim putem spojen sa tvojim xboxom tako da ne, ne možeš to koliko ja znam.
Ali ništa te ne košta probati ako već imaš sve to. Možda što novo naučimo.
Mislim da sam na youtubu negdje vidi da se može ima neki driver
jel neko igro UFC 2010 kakav je i jel se moze preko neta igrat ?
Meni danas stigao Xbox 360 i idem da ga uključim i neče se upaliti.
Kada ono pogledam na netu napajanje je od opus/falcon a matična od jaspera.
Dali se on neče paliti zbog toga što je napajanje iz različite revizije ili je nešto drugo.
EDIT: nemam gamepad ni kabel za spojiit na TV.
Ej ekipa! Jel imao danas tko problema s Xbox Live-om? Ja sam danas malo igrao Halo Reach i u jednom trenutku me samo diskonektiralo s Live-a i nije htjelo konektirati. Nakon nekih cca 20min je proradilo i radilo jedno 10ak min nakon ćega me opet diskonektiralo. Nakon što sam se opet spojio javlja mi error 80072ee2 (unavaiable content ili tak nekšto) te imam samo My Xbox i Friends kanal...
Dali se on neče paliti zbog toga što je napajanje iz različite revizije ili je nešto drugo.
sta se bas upoce nece upalit ili se upali pa se pojavi onako 3 crvena svjetla ako su ta 3 crvena svjetla to ti nije rrod nego zbog kablova a ako nikako se ne pali onda je to zato sto svaka maticna ima svoj power brick ili ti ga napajanje
Ej ekipa! Jel imao danas tko problema s Xbox Live-om? Ja sam danas malo igrao Halo Reach i u jednom trenutku me samo diskonektiralo s Live-a i nije htjelo konektirati. Nakon nekih cca 20min je proradilo i radilo jedno 10ak min nakon ćega me opet diskonektiralo. Nakon što sam se opet spojio javlja mi error 80072ee2 (unavaiable content ili tak nekšto) te imam samo My Xbox i Friends kanal...
Kolko ti jos traje pretplata na Live jer ti je mozda istekla,ja sam dns igro i nista me nije izbacivalo i da btw kako se zoves na Live da malo zaigramo Halo :D
moralo bi moci ako je sve ispravo jel kolko znam jasper radi sa starijim napajanjima bez problema
sta se bas upoce nece upalit ili se upali pa se pojavi onako 3 crvena svjetla ako su ta 3 crvena svjetla to ti nije rrod nego zbog kablova a ako nikako se ne pali onda je to zato sto svaka maticna ima svoj power brick ili ti ga napajanje
Nema RROD, bar se nadam
moralo bi moci ako je sve ispravo jel kolko znam jasper radi sa starijim napajanjima bez problema
Na napajanju svijetli ona naranđasta točka(led), ali konzola neda nikakvog života, tj nema ni 3 ni 1 crvenu točku ništa, ni ne cvrči(struja da prolazi konzolom) mislim kada je sve spojeno
ako ti svjetli narancasto kada upalis konzolu znaci da ti power brick nevalja
Kako se mogu gledat filmovi na xbox-u. STavim dvd sa filmovima ( avi format) i samo pise mixed media disc i nema drugih opcija. El se filmovi mogu gledat samo preko media centra
-----NIŠTA, ignorirajte ovo NAŠAO SAM---
ako ti svjetli narancasto kada upalis konzolu znaci da ti power brick nevalja
Kada stisnem da se konzola upali ne mijenja se boja na napajanju ni u zečenu a ni u crnu, kao da nisam ni dirnuo
onda ti nevlja power brick trebas mjenjat
Kaje to power brick ?
napajanje....
Kaje to power brick ?
napajanje
Evo sta izbaci 3 sec googlanja
eh prestigo me
Moj izgleda kao ovaj od elitea, ma ko je potrgan onda mi ga se nevrijedi popravljat(kupiti), vratit ču ga vlasniku(dobio samo napajanje i konzolu), a nek on meni psp
Moj izgleda kao ovaj od elitea, ma ko je potrgan onda mi ga se nevrijedi popravljat(kupiti), vratit ču ga vlasniku(dobio samo napajanje i konzolu), a nek on meni psp
http://www.amazon.com/Adapter-Power-Supply-Brick-Microsoft-Pc/dp/B001QWVW2G
Jesi li siguran?
Nisu velike pare.
EDIT:Ovo sam stavio samo kako bi okvirno vidio cjenu.
Kako gledat divx-e na xbox-u. Kad upalim film piše da moram skinit media update ali ne mogu se spojit na xbox live. Ima li negdje link od tog media updatea da ga skinem. Gledao sam po netu ali nisam našao.
nema mozes jedino preko liva
Da
isplati li se s ebaya uzet (naravno neorginal) play and charge kabel (2 komada) za 40kn ?
i cuo sam da se live updejtovima rjesili te crne crte (da ih vise nema)
'' To je rjeseno sa update-om preko Live-a.
Tako da sad vise nema nikakvih ''rezanja'' slike i uvijek je slika puna.''
isplati li se s ebaya uzet (naravno neorginal) play and charge kabel (2 komada) za 40kn ?
i cuo sam da se live updejtovima rjesili te crne crte (da ih vise nema)
'' To je rjeseno sa update-om preko Live-a.
Tako da sad vise nema nikakvih ''rezanja'' slike i uvijek je slika puna.''
Kod mene nema nikakvih crta crnih po ekranu najnormalnije igram
pozz svima jedno pitanje me zanima dali na xboxlive kad imas original igru jos moras platit da igras sa drugima ili protiv njih????????