- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sto se tice slusanja glazbe i gledanja divx filmova mislim da moze
divix mozes gledat tj avi samo ako updetas stalno konzolu,a srt o ostale stvari zaboravi na tome
eh jos nesto!! jel se isplati dat 1800 kn za njega? da ili ne. sta mislite?
eh jos nesto!! jel se isplati dat 1800 kn za njega? da ili ne. sta mislite?
da svakako ako je novi
za nesto vise od tjedan dana uzimam koznolu ...
na kraju sam se odlucio uzeti kod jednog lika sto mi da 13mj. usmene garancije na konzolu (on si zapise sve brojeve i ako se nesto strga ima servis kod kuce) ... konzola je nova, najnovija modifikacija, sva oprema, org igra, 2backup igre po izboru za 1800kn...vec sam cuo dosta pohvala za njega i njegovu prodaju, servis ... :)
za nesto vise od tjedan dana uzimam koznolu ...
na kraju sam se odlucio uzeti kod jednog lika sto mi da 13mj. usmene garancije na konzolu (on si zapise sve brojeve i ako se nesto strga ima servis kod kuce) ... konzola je nova, najnovija modifikacija, sva oprema, org igra, 2backup igre po izboru za 1800kn...vec sam cuo dosta pohvala za njega i njegovu prodaju, servis ... :)
ako ti budu trebali jos koi savjeti samo reci :)
ne kupuje mi se za arcade disk od 20gb za 180kn ili od 60gb za 280kn kada ga za nista drugo ne mogu iskoristiti ...
znaci mogu slobodno uzeti neki externi hard ili USB od 16GB? jel moze obicni neki hard npr. seagate barracuda?
ima li kakvih opasnosti od RRODA?
ne kupuje mi se za arcade disk od 20gb za 180kn ili od 60gb za 280kn kada ga za nista drugo ne mogu iskoristiti ...
znaci mogu slobodno uzeti neki externi hard ili USB od 16GB? jel moze obicni neki hard npr. seagate barracuda?
Ja sam uzeo vanjski disk napravio particiju od 16 gb za xbox i ostalo ide na komp kad radim na kompu disk je u njemu kad igram na x360 onda u njemu
ovo i mene zanima
nesto sam citao o tome na xbox croatia forumu.
EDIT: nasao sam nesto korisno
Ljudi dajte mi samo ukratko objasnite razlike izmedu ovih novih xBox-eva 360. Zelim naruciti jedan preko njuskala jer mi je najjeftinije tako ali neznam osim u cijeni koja je razlika. znaci izmedu Elite,Arcade,Pro i isto tako zelim da mogu igrat kopi igrice znaci da je cipiran,modificiran,dali je to onaj iXtreme softwer?
Hvala svima na odg!
sad ocekujemo protupitanje... '' a sto ce mi hard disk ? ''
hard disk ti sluzi za snimanje igara na njega ... '' sto se s time postize? '' ... postize se to da konzola brze ucitava igru i da nije toliko glasna posto ne mora vrtiti DVD nego ocitava sa harda ....
;)
Da li bi se sa modificiranog xboxa 360 mogla maknuti modifikacija i onda bez straha online igralo?
Svakako da mozes ja koristim externi HDD od 250 gb od verbatina i sve radi savrseno
Da li bi se sa modificiranog xboxa 360 mogla maknuti modifikacija i onda bez straha online igralo?
to definitivno ne..,onda bolje kupit novi xbox
Svakako da mozes ja koristim externi HDD od 250 gb od verbatina i sve radi savrseno
kako si to uradio.opisi malo ili daj link
da samo sto je zaboravio spomenuti da od toga koristi samo 32gb
Mne zanima kak su ljudi rijesili pitanje spajanaja xboxa na monitor tj pc..
ja ga mogu bez frke dobit na monitor tj sliku al zvuka nema....
kabel ...
meni narucio danny s ebaya za 50kn (neorginal) ali on isti takav koristi vec pola godine i nema nikakvih problema ... orginal mozes naci za 80-100kn na ebayu a kod nas je 195kn....
kabel ...
meni narucio danny s ebaya za 50kn (neorginal) ali on isti takav koristi vec pola godine i nema nikakvih problema ... orginal mozes naci za 80-100kn na ebayu a kod nas je 195kn....
cek... kuzim sve al kud sa ovim audio kabelom? u komp? ja mislim da nemam na integrusu ulaz...
Na monitoru bogami nemam zvucnike intergrirane, hm.. pojacalo mi nije blizu uopce neznam nemam ideju uopce kaj bi sa tim kabelom..
znam ja da postoji kabel al neznam di sa njime
u neku liniju? radio?
Valjda u zvucnike nekekako?
neznam igram ps3 na lcd tvu tako da imam i zvuk na njemu odma.
u neku liniju? radio?
ma ja imam svaku sobu za svoje,, imam jedino blizu z - cinema zvucnike al stari moj oni su usb i tak dalje..
Valjda u zvucnike nekekako?
neznam igram ps3 na lcd tvu tako da imam i zvuk na njemu odma.
Igram i ja trenutno na LCD tvu ali jbga imam zarucnicu koja gleda tv a ja bi se nekad igro pa moram cekat da zaspi da ja mogu....
Sve je ova šeherzada kriva ili kak ti vec se zove..
edit : morat cu kupit jos jedan LCD TV
cek kad spojis na usb neki stick ili nesto drugo, xbox ti moze procitati 16 gb ili 32 gb?
koliko brzo se igre instaliraju na hdd, tj. koliko se brzo izbrisu?
jel bi meni ovo moglo pomoc??
http://www.netpcdirect.co.uk/xbox-360-console/vga_swich.html
vidim da mozes i slusalice na preko ovoga ustekat...
odlicno brijem da cu si to nabavit
znaci to + kabel
ili jos bolje i jeftinije
kabel + ovaj kabel
http://media.photobucket.com/image/cinch%20to%203.5mm%20female/eeemolly/35mm2rca.jpg
pa direknto iz xboxa dobije zvuk na slusalice naravno stereo
cek kad spojis na usb neki stick ili nesto drugo, xbox ti moze procitati 16 gb ili 32 gb?
koliko brzo se igre instaliraju na hdd, tj. koliko se brzo izbrisu?
moze procitat 16gb po usb ulazu znaci spojis nekako taj disk s dva usb kabla i dobis 2x16
a kaj se ovog tice to fakat zavisi o svemu zivome od hdd-a do diska igre
ak uzmem konzolu bez harda ...uzet cu usb od 16gb za 200kn ...