Igre moraš pržit na dvd, i dvd mora bit unutra kad se igra igra. Onda tu igru možeš instalirat na hard , ali svejedno ti treba disk unutra bit kad igraš
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam jedno noobovsko pitanje, koje nisam nigdje našao!
Dali je moguće skidati igre na exsterni Hard Disk i onda te igre emulirati (ili šta ja znam već), prikopčati na Xbox i igrati?
da ali samo ako imas JTAGED konzolu u sto sam 99.99% siguran da nemas
Oni su lopovi jer traže 600kn za godinu dana garancije, a konzolu platiš 1900 kn.
To je možda prije zbog RRODa imalo smisla, ali bome sa jasperom je to previše.
Ne bih im ništa rekao da traže 250kn za godinu dana ili 600kn za 2 godine, ali ovo nema veze s vezom.
zasto je netko lopovako za svoj rad i garanciju tog rada uzme 600 kn?nitko te ne prisiljava na to
veci si ti lopov, ako imas modanu konzolu i igras pirate na xbox 360,ako nemas zanemari
Jedno pitanje za tebe tak mudrog.
Kako mozes biti lopov ako ti se nesto nudi besplatno da uzmes?? objasni mi to..
Kako mozes biti lopov ako je nesto javno ponudeno da se uzme??
Lopov po definiciji i praksi je nesto sasvim drugo, a ti pametni covjece koji nikad nisu igro nii probo piratski sadrzaj takve izjave zadrzi sa sebe jer mene niti nekog trece ne zanimaju glupe mudrosti..
odakle si ti skuzio da ja nikad nisam probao neki pirat sadrzaj,pa i sam sam mislim uzeti modanu xbox 360 konzolu
ali kad vec oces razglabat o tome
mnogo je toga ponudeno javno sto nije ispravno,to sto je javno ne znaci da je i ispravno.
da ti drogu ponude besplatno bili je uzeo?
Pa ilegalno je ali nisi lopov jel tako?
Ti bi nazvo te ljude lopovima ali to nije lopovlug kuzis to ti hocu reci
Piratstvo je ilegalno i to stoji, glavni krivac je onaj sta je to prosirio a tebi kao krajnom korisniku nebi trebalo uopce biti bitno odakle je i sta je jer nije tvoj problem sta do neceg (fala bogu jos uvjek) mozes doci besplatno...
I ti zato ako skines ilegalni software nisi lopov jer nisi nikome nista ukro da se razumijemo - a to da koristis ilegalnu stvar je jasna stvar.. I to su apsolutno 2 razlicite stvari..
Posto evo radim u osiguranju - znam da ljudi vole kupit svojih 50% bonusa jer ih ovako nemaju (fala bogu moja kuca to ne radi) naravno uspiju doci do tog bonusa ilegalno je ali nisu nis ukrali i na kraju nisu oni krivi sta se znaju snaci fala bogu na ljudskoj inteligenciji..
Ako zelim neku igru isprobat - po tvome bi je trebo odmah kupit jer sam lopovo ako skinem sa neta ilegalnu stvar.. Pa fala bogu tolko glup nisam da to radim..
JEL TI SEBE CUJES
da nismo mi krivi sto skidamo s neta ilegalne stvari?
jesi ti pri sebi
ti krades neciji rad,to sto je on tebi pruzen besplato ne znaci da ga nisi ukrao
JEL TI SEBE CUJES
da nismo mi krivi sto skidamo s neta ilegalne stvari?
jesi ti pri sebi
ti krades neciji rad,to sto je on tebi pruzen besplato ne znaci da ga nisi ukrao
Ma nemoj mi reci.
Procitaj nekoliko puta sta sam reko, da kriv si sta skidas ilegalnu stvar ali je nisi ukro i nisi lopov..
Cisto logicki zakljuci, ukro ju je netko drugi i taj drugi je to proslijedio tebi. i ti je nikako nisi ukro jer nisi na silu otudio nista a da skidas ilegalnu stvar je sasvim drugi slucaj..
Kao sta znamo piratstvo je zabranjeno a i svako posjedovanje piratskih sadrzaja i za to ces biti kazneno gonjen ali kao sta rekoh nisi nista ukro...
EDIT: Da pojasnim na ovakav nacin..
Ja sam ukro 20 cokoladica i sad stavim na stol i ko hoce nek uzme i to besplatno (cokoladice dajem besplatno) i ti uzmes jednu od mene da li ti lopov ili samo vrsis ilegalnu radnju?
nisi lopov al mu drzis skale
Da, bas to ali nisi lopov samo ga podrzavas o tome cjelo vrijeme ja pricam, nisi ukro i nisi lopovo ali podrzavas ga svojim radnjama...
Evo ti pa pogledaj razliku, ja zasad imam samo obični scart, ali planiram uzet hdmi obavezno.
http://www.xboxhdmicable.co.uk/img/xbox-hdmi-vs-component.jpg
ovo tu je component vs hdmi :D
Da, bas to ali nisi lopov samo ga podrzavas o tome cjelo vrijeme ja pricam, nisi ukro i nisi lopovo ali podrzavas ga svojim radnjama...
smatram da si u krivu,jedanko si kriv kao i onaj koji je to stavio na net
nisi tolko sigurno ali si kriv da, i razlika je u tome sta ti nisi optuzen za kradu, nego onaj prvi. a to da ces odgovarat oces i to masno..
upravo tako ti ga sa svojim postupkom podrzavas
nisi tolko sigurno ali si kriv da, i razlika je u tome sta ti nisi optuzen za kradu, nego onaj prvi. a to da ces odgovarat oces i to masno..
znaci ti nisi lopov vec si napravija istu vrstu zlocina kao i onaj ko je to stavija na net
kolike rasprave da li je krađa ili ne...da li je ilegalno ili ne...da lije modifikacija preskupa ili ne...
nek svatko radi kak misli da mu je najbolje...
svoga xbox-a gospodar
kada kreiram xbox live acc i kada zavrsim pise mi error 80150027
Sta je to :S
nes ti nevalja s vezom na net
moze li nesto detaljnije koristim wireless router i na compu i na laptopu mi je sve normala
moze li nesto detaljnije koristim wireless router i na compu i na laptopu mi je sve normala
kako on može znat?? :DDD
ako nemas sta za pametno rec bolje suti... jer hitno mi je ovo
znam da ti je hitno, ali on nije vidoviti Milan da zna zašto na tvojem xboxu neradi tebi internet.
Kužiš?
A baš je teško koristit Google,evo ti link imaš dolje answer.
Prije 2 godine sam u sophosu kupio modani xbox 360 arcade (Falcon chip), nakon godinu dana sam bannan s xbox livea i nakon još pola godine sam kupio hdd od 20 gb preko njuškala. No kada sam htio instalirat igru na hdd pa je bio zaključan nisam mogao vjerojatno zbog bannane konzole, pošto sam prije 3 mjeseca dobio 3 RROD, odlučio sam na kupnju novi modani xbox 360 arcade (jasper chip) također iz sophosa pa me zanima: Dali ću moći na novoj konzoli kad stavim hard sa stare bannane konzole gore istalirat igru ???
Prije 2 godine sam u sophosu kupio modani xbox 360 arcade (Falcon chip), nakon godinu dana sam bannan s xbox livea i nakon još pola godine sam kupio hdd od 20 gb preko njuškala. No kada sam htio instalirat igru na hdd pa je bio zaključan nisam mogao vjerojatno zbog bannane konzole, pošto sam prije 3 mjeseca dobio 3 RROD, odlučio sam na kupnju novi modani xbox 360 arcade (jasper chip) također iz sophosa pa me zanima: Dali ću moći na novoj konzoli kad stavim hard sa stare bannane konzole gore istalirat igru ???
Nisam siguran, ali nemoj bezveze riskirat
dali ti je onaj disk bio u konzoli kada je banana ?ako je odgovor da onda ces moci bez problema koristit na ovom a ubuduce kupuj igre a ne seruckat s modanom konzolom
Ili jednostavno igraj pirate offline ;)
nisam ciljao na to ali nvm
Ne! Konzola je bila bannana prije nego sam kupio hdd.
onsa tebi nesto nije u redu s diskom jel znam da se moglo kad si dobio ban zamjenit s nekim ko je isto dobil i onda bi ti opet radilo samo nebi radilo na konzoli na kojoj si dobio ban
Na hard mogu radit save game i mogao sam instalirat svih 5 expanzija od fallout 3 isto kao i dodatne staze i aute za forzu 3, no recimo gta iv nisam mogao gore instalirat kao niti npr. cod mw 2.
zanima me koje se igre na x360 bas moraju odigrati ?
meni je u prvom planu bio rdr :D
zanima me koje se igre na x360 moraju odigrati ?
meni je u prvom planu bio rdr :D
alan wake,forza i jos limbo (al to je samo moje misljenje)