Sto kupiti?

poruka: 8
|
čitano: 1.762
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Sto kupiti?

e pitam vas za savjet moj komp mi sluzi za doma itd....a ja bih zelio kad nisam doma kad idem negdi na par dana htio bi povesti neku konzolu svejdno koju ipak bi najvise zelio psp a mene brine ako sad kupim psp da li ce ubrzo izaci novi psp ako da pricekat cu novi jer bi mi bilo glupo kupit staro i da izađe novo za misec dana pa jel imate saznanja o novom psp-u?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sto kupiti?

PSP ti je odlicna konzola za igranje i jos mnogo toga...

I sam sam vlasnik jedne i imam samo rijeci pohvale (mozda samo jednu primjedbu, nedostatak R2 i L2 gumba).

Kod mene je redizajnirani model kojeg sam kupio u SAD-u (cca. 200$) prije koji mjesec i bez problema radi.

Neznam kakva je situacija kod konkurencije ali igre su skupe ko sam vrag, 300 kuna najjeftinija pa razmisli malo o tom prije kupnje.

Sretno...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sto kupiti?

da ne otvaram novu temu, kolko košta sam psp, za igre ste već napisali, a kolko ds i igre za njega

DONT HIT KIDS ! No, seriously . They have guns now.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sto kupiti?
Horagio kaže...

da ne otvaram novu temu, kolko košta sam psp, za igre ste već napisali, a kolko ds i igre za njega

PSP je oko 1500 kn.

Uostalom, pogledaj na nabava.net
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
Sto kupiti?

imaš polovne psp na njuskalo.hr i do samo 800 kn stvarno povoljno a oce li izaci novi psp ubrzo?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Sto kupiti?
ivan-zd kaže...

[cut] oce li izaci novi psp ubrzo?

ja mislim da je to najbolje provjerit na sonyjevim stranicama ili nekim službenim stranicama za psp (ako postoje) ili malo proguglat...
17 godina
neaktivan
Sto kupiti?

limited kolekcija novog pspa je tu e sad mene zanjima nije mi vazna tehnicka razlika između limiteda i obicnog pspa nego mene zanjima da lice igrice za psp izlaziti posebno za limited i obican psp el znate?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sto kupiti?

i ima li ko kakvih informacija

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice