Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 914.851
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?
virtuozo kaže...

Vlasnici ps3 bi pak trebali uvažavat izbor vlasnika xbox-a koji nežele davat četvrtinu plaće za jednu igru u dućanu ili se zezat sa raznim oglasnicima ili internetom i tako nabavljat jeftinije igre (1.)

Šta se tehničke strane tiče obe su konzole odprilike podjednake snage i ako postoje neke razlike one su apsolutno nebitne (2.)

(1.) Znači trebali bi uvažavati one ljude koji piratiziraju (dakle kradu) i one koji se ne žele malo potruditi da bi dobili jeftinije neki proizvod - LOL    (za pirateriju neću prigovarati jer i ja imam nešto piratskih igri, ali za ljenčuge koji se neće potruditi napraviti dva klika s mišem po oglasniku da bi prošli jeftinije - budale)

(2.) PS3 je puno jači. A razlike su nebitne? Ja ću gledat blu-ray filmove a ti ga apsloutno nebitno možeš gledati gdje?  I da sada ne nabrajam dalje

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 23:23 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?

nisam fino informiran, no zanima me, zar nije PS3 bolji od Xbox 360 po tome što xbox dobije lako svoj crveni prsten smrti, a ps3 to nema, a uz to ima i better quality graphics igre,a i može se mijenjati HDD

Ako ocima gledamo, a mozgom vidimo, onda slijepi ljudi nemaju mozga
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
BannedOnThisForum kaže...

nisam fino informiran, no zanima me, zar nije PS3 bolji od Xbox 360 po tome što xbox dobije lako svoj crveni prsten smrti, a ps3 to nema, a uz to ima i better quality graphics igre,a i može se mijenjati HDD

pa je bolji je al je xbox popularniji zbog pirataViče

:D be happy i da treba delat
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

da, ali veća glupost, ima jedan klip na youtube u kojem lik posjeduje i xbox 360 i nov novcat PS3, i stalno PS3-ci pokazuje thumbs up, a xbox 360 finger, i to sve u ritmu muzike xP

17 godina
neaktivan

da, ali veća glupost, ima jedan klip na youtube u kojem lik posjeduje i xbox 360 i nov novcat PS3, i stalno PS3-ci pokazuje thumbs up, a xbox 360 finger, i to sve u ritmu muzike xP

Vani to nije toliko važno jer su igre povoljne prema njihovim standardima, a kod nas je pila naopako.

16 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...

Vani to nije toliko važno jer su igre povoljne prema njihovim standardima, a kod nas je pila naopako.

da, u bosni je najjeftinija igra za PS3 a da je nova - 83 KM

17 godina

(2.) PS3 je puno jači. A razlike su nebitne? Ja ću gledat blu-ray dvd-e a ti ga apsloutno nebitno možeš gledati gdje?  I da sada ne nabrajam dalje

Ti ćeš gledati blue-ray dvd-e? To ne postoji. Blue-ray nije dvd.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
Igor kaže...

(2.) PS3 je puno jači. A razlike su nebitne? Ja ću gledat blu-ray dvd-e a ti ga apsloutno nebitno možeš gledati gdje?  I da sada ne nabrajam dalje

Ti ćeš gledati blue-ray dvd-e? To ne postoji. Blue-ray nije dvd.

Zabuna - mislio sam blu-ray diskove.

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 23:24 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan

moras stealthat igru neznan mene nije uvatilo igram bez problema

17 godina
neaktivan

dzaba, ja idiot pokusao raspravu navest u pravom smjeru ali fanboysi su me potukli opet :)

i ne GTA IV ne radi kao na x360, ima padove u framerateu ponekad da je to premucno za gledati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Upravo kupio PS3, s MGS4 u paketu i mogu reći da sam apsolutno oduševljen,od HD grafike,lakoće spajanja na net,mogućnost konzole da bez ikakvih problema radi više stvari odjednom...pravi multimedijski car.

Sad samo treba pričekati GT5,pravi razlog kupnje,a i PES 10,FF13..ne mislim puno igara uzimati,kvaliteta prije kvantitete,tako da mi ne pada teško cijena igara a mislim i game-uk naručivati u slučaju da se navučem na konzolu opet.

Konzolu sam platio 3000kn,s obzirom da je slim najavljen po cijeni od 2700kn u hr i da mi osobno slim verzija izgleda iznimno krhko i jeftino - sa zadovoljstvom sam dao 300 kn više.

Moj PC  
3 1 hvala 0
16 godina
protjeran
gi4ouR kaže...

dzaba, ja idiot pokusao raspravu navest u pravom smjeru ali fanboysi su me potukli opet :)

i ne GTA IV ne radi kao na x360, ima padove u framerateu ponekad da je to premucno za gledati...

veli frend da je to uz par patcheva sve rjeseno ja sam igro kod njega dosta dugo(bio ocaran igrom pa se nisam dao sterat doma)i nije mi bio nikakav framedrop

:D be happy i da treba delat
17 godina
QFlash kaže...

Upravo kupio PS3, s MGS4 u paketu i mogu reći da sam apsolutno oduševljen,od HD grafike,lakoće spajanja na net,mogućnost konzole da bez ikakvih problema radi više stvari odjednom...pravi multimedijski car.

Sad samo treba pričekati GT5,pravi razlog kupnje,a i PES 10,FF13..ne mislim puno igara uzimati,kvaliteta prije kvantitete,tako da mi ne pada teško cijena igara a mislim i game-uk naručivati u slučaju da se navučem na konzolu opet.

Konzolu sam platio 3000kn,s obzirom da je slim najavljen po cijeni od 2700kn u hr i da mi osobno slim verzija izgleda iznimno krhko i jeftino - sa zadovoljstvom sam dao 300 kn više.

To si kupio u Protisu? Imaš već slim u Svijet Media i hard disk od 120 GB.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan

Velika je vjerovatnost.

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ja sam imao ps3 (dobio na bugovoj nagradnoj igri ak je se ko sjeca) i super sve samo pohvale makar nikad nisam se spajao na internet s njim tak da nemam sto rec  za multiplayer

Istok , zapad , sjever i jug Zovu putevi cujem im glas Biti putnik je zacaran krug Svaka cesta mi donosi spas

0 0 hvala 0
17 godina
Alex55 kaže...

Hoće li izlaskom PS3 Slim-a pasti cijena debelog? Jer se meni više sviđa debeli!

U Svijet Media je došao slim, ali cijena debelog nije pala, barem za sada. To je malo čudno jer debeli ima 80 GB HDD, a slim 120 GB, a debeli je skuplji.Izlanuo se

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 16:26 (Igor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Igor kaže...
Alex55 kaže...

Hoće li izlaskom PS3 Slim-a pasti cijena debelog? Jer se meni više sviđa debeli!

U Svijet Media je došao slim, ali cijena debelog nije pala, barem za sada. To je malo čudno jer debeli ima 80 GB HDD, a slim 120 GB, a debeli je skuplji.Izlanuo se

.. ali debeli ima WLAN, backward compactibility (ako se tako zove) i još neke stvarčice.

Zato je skuplji

Moji ID-ovi u igrama su: alien2710, A.I.Alien
17 godina
Hex kaže...
Igor kaže...
Alex55 kaže...

.. ali debeli ima WLAN, backward compactibility (ako se tako zove) i još neke stvarčice.

Zato je skuplji

Onda povlačim što sam rekao. Nisam znao da slim nema sve mogućnosti kao debeli. Jel slim uopće čita blue-ray?

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 19:46 (Igor).
16 godina
neaktivan
Igor kaže...

Onda povlačim što sam rekao. Nisam znao da slim nema sve mogućnosti kao debeli. Jel slim uopće čita blue-ray?

Moj prijatelju da ps3 ne cita blu ray mogao bi ga slobodno bacit korz prozor, jer sve igre za ps3 su na BRCool

Zašto sarma ne leti??
17 godina
neaktivan
btw., bolje kupit xbox360 jer je punooo jeftiniji :-) a nije toliko losiji... dapace!
BUG 200/201, najsss!
16 godina
neaktivan
Vicko kaže...
btw., bolje kupit xbox360 jer je punooo jeftiniji :-) a nije toliko losiji... dapace!

NOT! Prijatelj (susjed) mi ima xbox360 i ps3, 360 ima RRoD (red ring of death--crka je) a ps3 mu radi dobro vec 2 godine, od tada mrzi xbox.... xbox je ruzniji, ima glomazni adapter i manje kvalitetnih ekskluziva.

Zašto sarma ne leti??
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 19:58 (Fowix).
16 godina
protjeran

Reklamacija na PS3 je oko 10%,na Wii oko 7%,a na XBOX 360 - 52% !! Dakle svaka druga konzola završi na reklamaciji ! Sramotno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hex kaže...
Igor kaže...
Alex55 kaže...

Zato je skuplji

80 Gb nema backward za ps2 igre,slim ima WLAN i još veći hard,dakle sve je isto osim većeg harda

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.9.2009 12:57 (AjgorR).
17 godina
AjgorR kaže...
Hex kaže...
Igor kaže...
Alex55 kaže...

Zato je skuplji

80 Gb nema backward za ps2 igre,ima WLAN i još veći hard,dakle sve je isto osim većeg harda

Sad si me malo zbunio kažeš da 80 Gb nema backward za ps2 igre, koji onda ima? Kažeš da ima još veći hard, kako ako slim ima 120 Gb?

16 godina
neaktivan

Kupi PS3 jer je hardverski jači, ima bolju podršku u Hrvatskoj, više značajnih ekskluziva i besplatan Playstation Network

16 godina
neaktivan
Igor kaže...
AjgorR kaže...
Hex kaže...
Igor kaže...
Alex55 kaže...

Zato je skuplji

80 Gb nema backward za ps2 igre,ima WLAN i još veći hard,dakle sve je isto osim većeg harda

Sad si me malo zbunio kažeš da 80 Gb nema backward za ps2 igre, koji onda ima? Kažeš da ima još veći hard, kako ako slim ima 120 Gb?

Samo su prve verzije ps3 konzole,one od 60Gb imale backward za ps2 igre,ni jedna verzija od one sa 40 Gb pa nadalje nema tu mogućnost a Sony je niti ne namjerava više vraćati na Ps3 po logici da ako hoćeš igrati ps2 igre kupi si ps2 a na ps3 igraj SAMO ps3 igre,i ne kazem da stari nego novi ima veći hard a sve drugo je isto osim manje veličine konzole i manje potrošnje energije.

16 godina
neaktivan
AjgorR kaže...
Igor kaže...
AjgorR kaže...
Hex kaže...
Igor kaže...
Alex55 kaže...

Zato je skuplji

Samo su prve verzije ps3 konzole,one od 60Gb imale backward za ps2 igre,ni jedna verzija od one sa 40 Gb pa nadalje nema tu mogućnost a Sony je niti ne namjerava više vraćati na Ps3 po logici da ako hoćeš igrati ps2 igre kupi si ps2 a na ps3 igraj SAMO ps3 igre,i ne kazem da stari nego novi ima veći hard a sve drugo je isto osim manje veličine konzole i manje potrošnje energije.Ps2 naslovi će se jedino nuditi na Ps Storeu u obliku downloada pojedinih naslova što znači da ako imaš original igru za ps2 a zeliš ju igrati na ps3 konzoli moraćeš ju ponovo platiti i downloadati sa Storea.

16 godina
QFlash kaže...

Reklamacija na PS3 je oko 10%,na Wii oko 7%,a na XBOX 360 - 52% !! Dakle svaka druga konzola završi na reklamaciji ! Sramotno.

Daj mi link di si izvadio te postotke.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...
QFlash kaže...

Daj mi link di si izvadio te postotke.

http://www.bug.hr/vijesti/koliko-se-xbox-360-kvari/98294.aspx

17 godina

Znam da je offtopic pa vas molim da mi oprostite. Jel se može i kako PS3 spojiti na monitor? Inače monitor je s vga priključkom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice