ne vjerujem to ce sve sporije i sporije napredovat.....meni starcrat 1 jos uvjek ne izgleda primitvno ,a 12 godina stara igra
tak da sigurno nece ni ovo
ne vjerujem to ce sve sporije i sporije napredovat.....meni starcrat 1 jos uvjek ne izgleda primitvno ,a 12 godina stara igra
tak da sigurno nece ni ovo
moze pomoc naime brat mi studira i misli uzet ps3 40 gb e sad procito je na stranicama pod opis da on ima drugaciji procesor od 250 gb jeli to isitina i ako je dal utjecew na grafiku???
moze pomoc naime brat mi studira i misli uzet ps3 40 gb e sad procito je na stranicama pod opis da on ima drugaciji procesor od 250 gb jeli to isitina i ako je dal utjecew na grafiku???
nije istina! isti je procesor na svim verzijama ps3-a
jedino novije verzije su rađene u manje nm nista drugo
znaci nema razlike u grafici samo memorija??
znaci nema razlike u grafici samo memorija??
da
Pa da mjenjaju procesor, morali bi mjenjat i naziv, jer kako bi igra koja je rađena za brži proc radila na sporijem.
Zanima me zna li neko gdje ima najeftinije za kupit ps3 120 gb u ZG ali bez IGRE napominjem bez jel igra digne cijenu a ko fol free????
ne postoji bez igre sve se isporucuju sa igrom i svejedno ti je
ne postoji bez igre sve se isporucuju sa igrom i svejedno ti je
kako ne ja sam vidio u sophoslabu bez igre ali koliko sam cuo vise niti nemaju niti ce imati !
ja znam da se svi slimovi isporucuju s igrom u kutiju orginal sad nzn koga vraga ovi rade jel vade igre il sta nzn ako nades kutiju bez igre(orginal zapakiranu)poslikaj mi
evo naso jeftinije ps3 za kupit u INGAMES to je negde u rijeci pa me zanima dali neko moze rec dal se to isplati uzet od njih inace ps3 120 b kosta 2310kn?????????
ja znam da se svi slimovi isporucuju s igrom u kutiju orginal sad nzn koga vraga ovi rade jel vade igre il sta nzn ako nades kutiju bez igre(orginal zapakiranu)poslikaj mi
krivo...
nisu svi sa igrom
da, ima firmu ...
a i da oce nemoze me zajebat jer placam prilikom preuzimanja ....
Da ali nabija cijene. Ja ću si nabavit PS3 40gb sa PES 2010 za 1700 kn, a on tu nabije kolik 2000kn.
Preskupo.
Aj mi objasni kako je preskupo?
Sophoslab - Jasper Arcade modificiran, 12 mj. garancije - 2400kn
kod njih - Jasper Arcade modificiran, 12 mj. garancije - 2000kn
... ja cu uzeti ovaj s 6mjeseci garancije jer mislim da je nepotrebna ... dobijem novu konzolu za 1800kn .... 
sto se tice ovih cijena za ps3 ... mislim da su one krivo napisane zato sto im je web jos u izradi .. a prije su prodavali samo xbox360 konzole a sad su se malo prosirili ... cijene ps3 ce sigurno biti jeftinije nego u sophoslab
kod njih Jasper Arcade, modificiran sa 12 mjeseci dođe 1890 kuna, ovdje ...što je ohoho jeftinije od lopova iz sophosa...
frend kupio konzolu od njih, stiglo za jedan dan....nova, jasper, račun, jamstveni list, rade sve kopije igara....iako tip se ne skida sa batmana, to mu je fetish igra :-D
oni su uvoznici za xbox 360!
vidim u priručniku je dokument gdje to i piše....tek od nedavno su to postali, ima nekih mjesec dana....neka agencija HAKOM to odobrava koliko sam skužio....nemam pojma...radi i to je najbitnije
da, ima firmu ...
a i da oce nemoze me zajebat jer placam prilikom preuzimanja ....
Da ali nabija cijene. Ja ću si nabavit PS3 40gb sa PES 2010 za 1700 kn, a on tu nabije kolik 2000kn.
Preskupo.
Aj mi objasni kako je preskupo?
Sophoslab - Jasper Arcade modificiran, 12 mj. garancije - 2400kn
kod njih - Jasper Arcade modificiran, 12 mj. garancije - 2000kn
... ja cu uzeti ovaj s 6mjeseci garancije jer mislim da je nepotrebna ... dobijem novu konzolu za 1800kn .... 
sto se tice ovih cijena za ps3 ... mislim da su one krivo napisane zato sto im je web jos u izradi .. a prije su prodavali samo xbox360 konzole a sad su se malo prosirili ... cijene ps3 ce sigurno biti jeftinije nego u sophoslab
kod njih Jasper Arcade, modificiran sa 12 mjeseci dođe 1890 kuna, ovdje ...što je ohoho jeftinije od lopova iz sophosa...
frend kupio konzolu od njih, stiglo za jedan dan....nova, jasper, račun, jamstveni list, rade sve kopije igara....iako tip se ne skida sa batmana, to mu je fetish igra :-D
oni su uvoznici za xbox 360!
vidim u priručniku je dokument gdje to i piše....tek od nedavno su to postali, ima nekih mjesec dana....neka agencija HAKOM to odobrava koliko sam skužio....nemam pojma...radi i to je najbitnije
Ja sam isto nedavno uzeo od njih. Sve ok.
Za Xbox je sve ured, al za PS3 su cijene prevelike.
Uglavnom preporučit ću frendu da uzme kod njih X360S, pošto želi Xbox.
sutra je taj dan ... xbox360 dolazi :)
rdr me ceka ..
kako dan sporo prolazi :(
sutra je taj dan ... xbox360 dolazi :)
rdr me ceka ..
kako dan sporo prolazi :(
tablete za spavanje ?
mora se i ucit :D
ja bi radije uzeo playstation 3
ja bi radije uzeo playstation 3
ajde navedi razloge svoje.
Zašto?
I nije baš. Mislim da je u tom području jači xbox.
zato što nemoraš plaćat online igranje
Psn i Xlive su sada tu negdje vise nije tolka razlika kak je prije bila
za igre kao call of duty je bolje igrat na xboxu jer se to tamo masovno igra i ima vise igraca
dok opet neke druge mp igre je bolje igrat na Ps3
WHAZAAAAAAAAAAAP!!!!!!!
kakve igre mislis igrat ?
cije ekskluzive vise volis?