Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 963.362
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?
eburon kaže...

PlayStation 3

aj navedi razloge zasto bas PS3 a ne Xbox360 kad si dosao samo tako i rekao PS3(fanboy?)

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
eburon kaže...

PlayStation 3

aj navedi razloge zasto bas PS3 a ne Xbox360 kad si dosao samo tako i rekao PS3(fanboy?)

to si napisao samo da dobiješ što više PALČEVA GORE.Forumaši ne vole novake

16 godina
eburon kaže...
rocker55555 kaže...
eburon kaže...

PlayStation 3

ajde ti samo navedi neke razloge,i samo da znas meni palcevi gore nista ne znace,niti imam nesto protiv novih forumasa,nego si ti dosao ovdje i samo napisao PS3....

I don't ask why people lie, I just assume they all do.
15 godina
neaktivan
rocker55555 kaže...
eburon kaže...
rocker55555 kaže...
eburon kaže...

PlayStation 3

ajde ti samo navedi neke razloge,i samo da znas meni palcevi gore nista ne znace,niti imam nesto protiv novih forumasa,nego si ti dosao ovdje i samo napisao PS3....

bez svade molim da bas sad gledam save od mw2postoji al  j.ebi ga sad jesam ja corav ili koji kk pise LVL1 10000posto!!

17 godina

dam se kladit da ima veze s 3.42 firmewireom

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
neaktivan
playstation 3 crackan...
ps3 upravo dobio veeeliki argument
(zapravo mu je oduzet veliki minus)
koliko kosta blueray medij???
50Niggas
17 godina

odi gledaj(tak tesko upisat "nabava" u google i vidjet) i molim te ne pisi mi nista sta ima veze s ps3 i igranjem backupova s neta(o homebrewu i ostalom slobodno)al od ovog mi je vise zlo i lagano *izdim,pogotvo kad ljudi koje o tome nemaju pojma pocnu

16 godina
R4zOR229 kaže...

odi gledaj(tak tesko upisat "nabava" u google i vidjet) i molim te ne pisi mi nista sta ima veze s ps3 i igranjem backupova s neta(o homebrewu i ostalom slobodno)al od ovog mi je vise zlo i lagano *izdim,pogotvo kad ljudi koje o tome nemaju pojma pocnu

WOWIznenađen

Koje homebrew aplikacije postoje za PS3?

Uglavnom rađe dat 250 kn za on-line nego dat 1300 kn za blu-ray.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
17 godina

nije stvar u tome moze se igrat i preko hdd-a i nemora kupovati blu ray al me jako zivciraju takva pitanja,prvo zato sta je ilegalno,drugo moze nac za 5sec koristenja googla

18 godina
R4zOR229 kaže...

nije stvar u tome moze se igrat i preko hdd-a i nemora kupovati blu ray al me jako zivciraju takva pitanja,prvo zato sta je ilegalno,drugo moze nac za 5sec koristenja googla

Ne samo da se može igrat preko hdd-a nego se i mora igrat preko hdd-a ( ili usb sticka). Na hackiranom ps3 ne možeš igrati igre s presnimljenog blue raya. Barem za sada.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina

prilicno sam siguran da se moze jel si u debug modu i isto tako nitko to nije probao zato sto bi bezveze moro kupovat blu ray

18 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

prilicno sam siguran da se moze jel si u debug modu i isto tako nitko to nije probao zato sto bi bezveze moro kupovat blu ray

a-a, treba ti biti original disk u konzoli vjerojatno kako bi ju na neki način mogao prevariti.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
17 godina

nebi se bas slozio zato jer je to debug mode koji koriste develpori,a cisto sumnjam da oni koriste orginal diskove stalno to bi im bio po meni prevelik gubitak vremena radit

17 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...

nebi se bas slozio zato jer je to debug mode koji koriste develpori,a cisto sumnjam da oni koriste orginal diskove stalno to bi im bio po meni prevelik gubitak vremena radit

koriste hdd bolje od przenja

http://asukaanime.weebly.com
17 godina

pa al to ne znaci da je ne radi s diskovima

17 godina
neaktivan
made kaže...

evo ovako imam problem naime kao sto sam i prije naveo imam ACER V246HL monitor te ps 3 250 gb slim i sve je radilo do dns igro sam mw2 nekih 4-5 h i najedanput se ugasio monitor reko ja mozda da nije monitor usteak mop radi monitor ustekam ps3 na televiziju radi i ps3 pa sta je sad ?????

sve je ispravno ustekano provjerio 269 puta!!!!!

cak si i brojao Cool

OT: Ja bih uzeo PlayStation 3. Belji se

Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
neaktivan
pitanje za one koji su oba isprobali
forza motosport vs Gran Turismo
(ne prvi nastavci nego noviji)
50Niggas
17 godina

a ko je to uspio isprobat GT5?

16 godina
neaktivan
mislim prologue
50Niggas
15 godina
neaktivan
Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?

Uh kad je Prolouge izasao, valjda je igra dosta unaprijedena od tada? Neodlučan

The ONE and ONLY!
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Xbox definitivno Cool

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
codec kaže...

Xbox definitivno Cool

Zbog???

17 godina

a vidis da ima bisera koji napisu il xbox360 il ps3 bez ikakvog obrazlozenja

18 godina
neaktivan

Aj kad već ima puno specijalaca, idem ja napisat za i protiv za obje konzole.

Grafika: u multiplatformerskim igrama je "ista" (mozda neprimjetna razlika), a u ekskluzivama ps3 ima mrvicu bolju grafiku. I tako grafika nije niti važna pravim gamerima.

Zvuk: isti

Ekskluzive: Sve ovisi koje ekskluzive se vama više sviđaju pa ću ja nabrojati neke;

PS3 ekskluzive: Ratchet and Clank Future trilogija, Gran Turismo 5, Unchartedi, InFamous, Little Big Planeti, Heavy Rain, MAG, God of War 3, Metal Gear Solid 4, Killzonei, Motorstormi, Yakuze, ModNation Racers, Resistenci, Playstation Home,...

Xbox 360 ekskluzive: Gears of War 1, 2 i 3, Haloi, Forza Motorsport, Crackdown, Viva Pinata, Banjo Kazooie: Nuts and Bolts, Alan Wake,..

(ispričavam se, al neposjedujem Xbox 360 pa niti neznam baš njegove ekskluzive ovako iz glave)

PSN i XBL: PSN se ne plaća, XBL se plaća, al zbog toga (kolko sam ga koristio) mi se čini da XBL ima više sadržaja.

PSN i XBL igre: Većina takvih igara se nalazi na oboje al zato ću reči najzanimljivije XBL i najzanimljivije PSN ekskluzive;

PSN ekskluizve: Flower (Odlična igra koja se igra uz pomoć sixaxis funkcije kontrolera, jedna od najdražih igara koje sam ikad prešao), Pain (čini se kao odlična kratkotrajna zabava),...

XBL ekskluzive: Limbo (jedna od igara koje bi, osobno, volio odigrati.Jako je atmosferična i drukčija je od drugih (takav tip je moj najdraži :)), čitavo krdo indie igara,...

Kontroler: sve ovisi od osobe do osobe pa ću reči moje osobno mišljenje: xboxov kontroler mi bolje leži u ruci, ali mi smeta iza onaj dio za baterije. PS3 kontroler je punjiv (bez kupovanja ikakvih dodataka) i osjetljiv na pokrete, ali (osobno) xboxov kotroler bolje leži u ruci.

Multimedia: PS3 je malo bolji što se tiče multimedije

Dodatci za konzole (Kinect i PS Move): Iako su oba puno obećavala, PS Move je više obećanja ispunio nego Kinect. Nemože ih se direktno usporedit jer su različiti (imaju različite funkcije), sve ovisi o tome kako vi želite igrat nešto.

Trajnost: Sigruno će potrajat obje konzole još godinama, ali imam osjećaj da će Microsoft prije od Sonya izdat novu konzolu zbog ograničenosti DVD medijom. (u pitanju je vjerojatno razlika od niti godinu dana o tome ko će prije izdat novu konzolu).

Cijena: Xbox 360 je jeftiniji od PS3 (razlika nije velika)

Uf, al sam se napisao, slobodno me ispravite u nečemu :))

EDIT: ako se moderatori slože, mogli bi ovaj post još malo uredit, dodat neke stvari i staviti ga u prvi post od teme. Što mislite o tome?

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 16:51 (nailer).
Moj PC  
12 0 hvala 6
16 godina

Ima malo previse postova i stranica u ovom topicu za procitat, pa da necitam nego se samo nadovežem....Gdje je najislpativije nabavit X360..da nije modan....slim ili premium za cjenu do 2000 kn?

Philip-stp
16 godina

Evo frend kupuje Xbox 360, nakon detaljne analize, zaključili smo da je bolje uzet Xbox 360 nego PC i PS3.

Naravno analiza je temeljena na potrebama frenda i evo ukratko:

Vrste igara: FPS, TPS, Sportske igre, Simulacije, i tako, no većinom FPS je zadnji. X360 - 1, PS3 - 1, PC - 0

On-Line: Na PC mu se xfire ne sviđa, PSN mu djeluje prazno a XBL se plaća, ali novci nisu problem. X360 - 2, PS3 -1

Igre: Multi-platformske bolje izgledaju na Xboxu, pa Xbox uzima bod. X360 - 3, PS3 - 1

Ekskluzive: Na PS2 nije baš igro ekslkluzive jer ga nisu privlačile, a ove na X360 mu se sviđaju, naravno ni ove na ps3 mu nisu nešto.

X360 - 4, PS3 1

Kontorler: Ovak od PS3 mu lošije leži u ruci, ali ovaj od Xbox-a, je teži, i ima onu bateriju straga, alli ipak xbox tijesno pobjeđuje. X360 - 5, PS3 - 1.

Multimedija: To mu baš nije bitno jer mu je za to namjenjen PC, ali ipak tu pobjedu odnosi PS3. X360 - 5, PS3 - 2.

Dodatna oprema: Kinect i Move ga ne zanimaju, više mu je bitan headset, i tome slično, ali pošto je većina dodatne opreme bežična samo za PS3, onda Xbox gubi. X360 - 5, PS3 - 3

Ostalo: Kod Xbox-a mu se sviđa instaliranje igre na hard, emulacija starih igara, modificiranje, Dashboard, te izgled slim modela. Kod PS3 mu se sviđa XMB, PS3 media centar, te mogućnost zamjene HDD-a, ali ipak nekako mu se više sviđa Xbox, te će uzet slim model jer ga neće moddat. X360 - 6, PS3 - 3

Ovime nisam htio pokazat da je PS3 smeće. Nego sam htio pokazat što se najviše gleda kod konzola. PS3 ima prehebene mutimedijske mogućnosti, ali Xbox se  pokazo nešto bolji u gaming dijelu, pa ga je zato i odabro. PC je otpo odmah na početku, jer je htio konzolu, a Xfire mu se ne sviđa, isto tako ne voli kupovat preko steam-a.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png

3 0 hvala 0
18 godina

Nije losa analiza, iako mi nije jasno na temelju cega je zakljucio da ekskluzive za plejku ne valjaju? Probao ih je sve?

16 godina
neaktivan
na kraju dolazimo do zakljucka da sve ovisi o zahtijevima korisnika, meni se vise sviđaju neke ekskluzive za PS, no xbox ima Halo...
sto se multimedije tice, ko je stvarno k0oristio ps2 kao dvd player...
a i blueray diskovi su skupi...
na ps donedavno nije bilo moguce igrati piratske igre, a i sad kad se moze blueray kosta oko 100 kn...
kontroler isto ovisi do zahtijeva, cure imaju manje ruke, pa ce im vjerojatno bolje lezati PS kontrolet, dok je imam prilicno veliku ruku i imam osijecaj da cu ka razbiti, dako da mi je bolji xbox kontroler...
isgled ps3 slima mi se nesviđa, meni se glossy na fatu sviđala. zato mi je novi xbox najbolji...
ako imate nesto vise novca i stvarno planirate koristiti blueray, uzmite playstation, ako vam je vaznije igranje, a blueray vam netreba, uzmite xbox...
50Niggas
17 godina
protjeran

ja isto imam velike ruke pa mi DS3 pase savrseno

nemam zamjerki na njega 

dok na xbox kontroleru bi mi smeto d-pad i to sto nema integriranu bateriju.

E sad daj ti meni objasni za sta bi ti kupovo prazni Blue-ray medij

I ne,ne dođe 100kn

http://asukaanime.weebly.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam ga koristio :P, koristim i PS3 za DVD/BR i imam za to onaj daljinski Belji se

The ONE and ONLY!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice