Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 963.475
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?
made kaže...
Tvrdy kaže...
Ne, preko tog kabela dolazi samo slika.

cek malo znaci da i za zvucnike u ekranu moram imat ovaj cabel??

Ista stvar ti je s kompom, dvi i vga ne donose zvuk, samo hdmi nosi zvuk sa sobom, dakle ili spajaj hdmijem ili ti treba još jedan kabl

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...
Pa kak ti dolazi zvuk na taj monitor iz PC-a? Valjda iz zvučne vučeš audio kabel u taj audio in na monitoru, pretpostavljam da je to 3,5 M-M kabel. DVI prenosi samo sliku. Moguće je da iz HDMI-a iz PS3 ide i zvuk ali onda bi monitor morao imati HDMI ulaz koji zvuk odvaja i šalje na zvučnike.

evo ovako ja nemam prikaceno na zvucnike na monitoru nego na obicne iz kompa znaci idu u zvucnike !!!!!(da 3,5mm je) AL NEMA nigde za kupit hebeni kabel tj cinc kabel za zvuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
Imaš na ebayu za par dolara s dostavom, iz Kine naravno. Provjerio, ima svih komponenti koje trebaju za onaj pravi setup s PC-em i PS3 na iste zvučnike. Kod nas se jedino može nabaviti 3,5 M-M produžni a ostalo tamo.
17 godina
protjeran
Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?

jeste ga zakomplicirali 

on nema zvucnike na monitoru 

on hoce preko hdmi-a sliku,a preko av-a zvuk 

ali on ima pc zvucnike pa mu treba taj adapter mali 

i da hdmi moze furat zvuk i sliku u isto vrijeme 

Oh, I know that look. That’s the look that shrivels me testes. /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

jeste ga zakomplicirali 

tocno to ali kolko ja znam ako ides hdmi to dvi onda samo fura sliku ne i zvuk.Zvuk mora dobit preko zvucnika nekih.

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

jeste ga zakomplicirali 

tocno to ali kolko ja znam ako ides hdmi to dvi onda samo fura sliku ne i zvuk.Zvuk mora dobit preko zvucnika nekih.

da

ja nisam ni kupovao onaj adapter neg sam porezao zice i spojio i to je to

zaprav sad imam 2 prikljucka 

jedan od 3.5mm i drugi av tak da moze i na komp i na ps3 bez ikakvih adaptera 

Oh, I know that look. That’s the look that shrivels me testes. /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
15 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

jeste ga zakomplicirali 

da

ja nisam ni kupovao onaj adapter neg sam porezao zice i spojio i to je to

zaprav sad imam 2 prikljucka 

jedan od 3.5mm i drugi av tak da moze i na komp i na ps3 bez ikakvih adaptera 

kako si spojio tj od kojeg kabla si uzo ne kuzim ovo sad imam dva prikljucka???jedan ide u zvuk a drugi???

17 godina
protjeran

kako si spojio tj od kojeg kabla si uzo ne kuzim ovo sad imam dva prikljucka???jedan ide u zvuk a drugi???

evo ti slika 

(sry lose je kvalitete al nadam se da ce posluzit)

ovo sljepljeno sa izolirkom kod ps3 kabla je napravljeno od ovog

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.8.2010 19:25 (hrvatskafarkasevec).
15 godina
neaktivan

evo ti slika 

(sry lose je kvalitete al nadam se da ce posluzit)

e hvala smiksal bum ja nes ak nebu delalo bacil bum sve u smece :))) joj da bar imam paypal a ne kaj se ovak mucim

16 godina
neaktivan
zgodna zenska kaže...

Kao i Igeu, tvoj

Veći je, ljepše sjedi u ruci i paše mi pozicija lijeve gljive.

kontroler je kao igračka, imam dojam kao da je full krhak kad ga držim.

malo editiranja Smijeh

konkuriram borgu sa avatarom :-D
16 godina
neaktivan

Dali su stigli u hrvatsku PS3 CECH-2101A  40nm ?

Zna li neko di ih ima za kupit?

Dali se mogu prepoznat 40nm slim po veličini HDD u Gb?

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 16:20 (amano).

0 0 hvala 0
17 godina

mislim da ti to cak pise na kutiji

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan

e ljudi mozete li meni sada pomoc imam 5500kn i neznam jeli da kupim Xbox 360 250Gb http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-elite-slim-250gb-konzola/1391

ili PS3 250Gb http://www.sophoslab.hr/?konzole/89/ps3-sony-playstation-3-slim-250gb-igraca-konzola/4322

meni je osobno bolji xbox ali me zeza to sto se mora placat da bi se igralo mp odnosno Xbox Live Gold kosta 595kn godisnje a na sluzbenoj stranici od xbox-a kosta 40 FUNTI Oodnosno 350kn recimo ali neznam kako to funkcionira dok bi to kupio odande

ja samo vas trazim da mi date savjet dali da uzmem xbox ili ps3 bilo koju konzolu da kupim na njoj cu igrat Black Ops kad izadje :P

hvala unaprijed

dodajte me na skype: tony_4life

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
acey kaže...

e ljudi mozete li meni sada pomoc imam 5500kn i neznam jeli da kupim Xbox 360 250Gb http://www.sophoslab.hr/?konzole/31/x360-microsoft-xbox360-elite-slim-250gb-konzola/1391

ili PS3 250Gb http://www.sophoslab.hr/?konzole/89/ps3-sony-playstation-3-slim-250gb-igraca-konzola/4322

meni je osobno bolji xbox ali me zeza to sto se mora placat da bi se igralo mp odnosno Xbox Live Gold kosta 595kn godisnje a na sluzbenoj stranici od xbox-a kosta 40 FUNTI Oodnosno 350kn recimo ali neznam kako to funkcionira dok bi to kupio odande

ja samo vas trazim da mi date savjet dali da uzmem xbox ili ps3 bilo koju konzolu da kupim na njoj cu igrat Black Ops kad izadje :P

hvala unaprijed

Dodaj još malo pa kupi obje pa budi pravi gamer entuzijast ;-)

Šalu na stranu, kao što će ti reći iskusni kolege konzolaši, ovisi o afinitetima, obje su dobre konzole, imaju hrpu dobrih naslova, generalno gledano multiplatform naslovi su malčice bolje izvedeni na Xbox-u, PS3 ima sjajne ekskluzive, Xbox live se plaća ali je bolji experience, zatim nekom se sviđa više XBox kontroler, nekome onaj od PS3 itd.itd. Najbolje je pogledati onaj video od TechnoBuffala gdje je uspoređivao konzole i gdje je za dlaku pobijedio PS3.

Ja ću uskoro kupiti PS3 najviše zbog toga što će to ubosti i frend pa ćemo razmjenjivati igre, malo je tu faktor BluRay-a (neke igre na XBox-u na DVD-ima već dolaze na više diskova npr.), malo faktor ekskluziva jer puno više igara za PS3 nema na PC-u nego što je slučaj kod XBox-a tako da mi se kombinacija PC-PS3 čini zasad najbolja. Ovo je samo moje mišljenje, nemam ništa protiv XBox-a, da imam para i da na XBoxu izbace naslove kojih nema na PC i PS3 a valjalo bi ih imati, vjerojatno bih ubo i njega.

15 godina
neaktivan
Tvrdy kaže...
acey kaže...

hvala unaprijed

Dodaj još malo pa kupi obje pa budi pravi gamer entuzijast ;-)

Šalu na stranu, kao što će ti reći iskusni kolege konzolaši, ovisi o afinitetima, obje su dobre konzole, imaju hrpu dobrih naslova, generalno gledano multiplatform naslovi su malčice bolje izvedeni na Xbox-u, PS3 ima sjajne ekskluzive, Xbox live se plaća ali je bolji experience, zatim nekom se sviđa više XBox kontroler, nekome onaj od PS3 itd.itd. Najbolje je pogledati onaj video od TechnoBuffala gdje je uspoređivao konzole i gdje je za dlaku pobijedio PS3.

Ja ću uskoro kupiti PS3 najviše zbog toga što će to ubosti i frend pa ćemo razmjenjivati igre, malo je tu faktor BluRay-a (neke igre na XBox-u na DVD-ima već dolaze na više diskova npr.), malo faktor ekskluziva jer puno više igara za PS3 nema na PC-u nego što je slučaj kod XBox-a tako da mi se kombinacija PC-PS3 čini zasad najbolja. Ovo je samo moje mišljenje, nemam ništa protiv XBox-a, da imam para i da na XBoxu izbace naslove kojih nema na PC i PS3 a valjalo bi ih imati, vjerojatno bih ubo i njega.

hehe ajd hvala a mos mi poslat link da vidim to di taj tip usporedjuje ps3 i xbox?

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.8.2010 14:54 (acey).
15 godina
neaktivan

evo ovako imam problem naime kao sto sam i prije naveo imam ACER V246HL monitor te ps 3 250 gb slim i sve je radilo do dns igro sam mw2 nekih 4-5 h i najedanput se ugasio monitor reko ja mozda da nije monitor usteak mop radi monitor ustekam ps3 na televiziju radi i ps3 pa sta je sad ?????

sve je ispravno ustekano provjerio 269 puta!!!!!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

znaci na telki radi a na monitoru ne? ako je tak moguce je da nest nevalja s monitorom

15 godina
neaktivan
acey kaže...

znaci na telki radi a na monitoru ne? ako je tak moguce je da nest nevalja s monitorom

pa kak onda komp dela na monitoru sam stisnem gumb i prebaci na desktop ne kuzim pa da ne valja nebi ni komp delo???

15 godina
neaktivan

fakat neznam. sorry nemrem ti pomoc

15 godina
neaktivan
acey kaže...

fakat neznam. sorry nemrem ti pomoc

nema frke !!!Zna neko =????

ak nezna bum igral na obicnu tv

16 godina
protjeran

Nisam ni znao da postoje "modani" Xboxovi dok nisam pročitao danas kupivši Bug časopis.

Dakle, meni bi se isplatilo prodat moju Radeon HD 5850 koja je stara 8 mjeseci za jedno 2t kn i kupit taj modani Xbox za koji postoji crackirani firmware ?

Kad pogledam koliko svake godine izdvojim za računalo "oko 2 tisoć kn" baš sam blesav što si i prije nisam kupio Xbox koji je crackiran.

Ako je pretpostavka kao što kažu iz microsofta da je ova verzija Xboxa na "pola radnog vijeka" znači da bi s igrama i trošenjem novaca na PC hardver bio miran barem 4 godine.

Momci, isplati li mi se taj pothvat ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Okolosam kaže...

Nisam ni znao da postoje "modani" Xboxovi dok nisam pročitao danas kupivši Bug časopis.

Dakle, meni bi se isplatilo prodat moju Radeon HD 5850 koja je stara 8 mjeseci za jedno 2t kn i kupit taj modani Xbox za koji postoji crackirani firmware ?

Kad pogledam koliko svake godine izdvojim za računalo "oko 2 tisoć kn" baš sam blesav što si i prije nisam kupio Xbox koji je crackiran.

Ako je pretpostavka kao što kažu iz microsofta da je ova verzija Xboxa na "pola radnog vijeka" znači da bi s igrama i trošenjem novaca na PC hardver bio miran barem 4 godine.

Momci, isplati li mi se taj pothvat ?

Ako nećeš Multi-Player onda da, inače ne.

http://www.speedtest.net/result/917164172.png
17 godina
neaktivan
acey kaže...

hehe ajd hvala a mos mi poslat link da vidim to di taj tip usporedjuje ps3 i xbox?

16 godina
protjeran
EVO kaže...

Daj razjasni ?

Nisam baš na TI s Xboxom !!??

15 godina
neaktivan

e sada sam gledao okolo stvari o ps3-u i ne kuzim koja je RAZLIKA u controllerima za ps3 SIXAXIS i DUALSHOCK 3

ako neko zna razliku izmedju ta dva kontrolera za ps3 zamolio bi ga neka mi kaze

0 0 hvala 0
16 godina
Okolosam kaže...
EVO kaže...

Daj razjasni ?

Nisam baš na TI s Xboxom !!??

ako ćeš moddat konzolu s firmmware-om, onda čim odeš na live ćeš bi bannan u rok od max 1 dan-a.

Tako da ništa od on-line-a.

17 godina

ajd ne pretjeruj nije jedan dan al ban se sigurno dobit

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
16 godina
R4zOR229 kaže...

ajd ne pretjeruj nije jedan dan al ban se sigurno dobit

dobro, ali mog frenda su za jedan dan, pa ga prodo i kupio PS3

15 godina
neaktivan

hoce li meni neko reci razliku izmedju ova dva PS3 controllera SIXAXIS i DUALSHOCK 3 ja ne kuzim razliku pa bi zamolio nekoga da mi kaze...

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
EVO kaže...
EVO kaže...

ako ćeš moddat konzolu s firmmware-om, onda čim odeš na live ćeš bi bannan u rok od max 1 dan-a.

Tako da ništa od on-line-a.

A na taj multy si mislio ? Baš sam stupida.

Ne ne mislim igrati on line. Čitao sam u ovom zadnjem Bug-u o bananju modanih boxova sa servera.

Fala !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice