Što kupiti - Xbox 360 ili PlayStation 3?

poruka: 3.099
|
čitano: 1.003.797
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
neaktivan
RE: Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?
Danny_HR kaže...

Pod A - prestanite pričati o moddiranju konzola jer je to ilegalna radnja i ravno je piratstvu.

Nije. Da jest, ne bi trgovine imale tu uslugu navedenu u javnom cjeniku, već bi zajedno sa lokalnim piratima bila negdje u tamnim zapećcima Plavog oglasnika.

18 godina
neaktivan
Što kupiti - Xbox ili PlayStation 3?

The only legal mod for the Xbox 360 is one which can be applied to the outside of the case, without tampering with the case structure or contents. While you may not be prosecuted for doing your own case mods, paying someone to do it for you is illegal, as is tampering or changing the hardware and its specifications. It is illegal to take part in a business or to profit from infringing on trademarks and copyrights.

Sa http://www.wikixbox360.com/page/Xbox+360+|+Modding+FAQ

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
dali postoji razlika u igrama kao GTA IV, FIFA 10, između ovih konzola, dali je razlicita grafika, animacije...
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
18 godina
neaktivan
Elk Cloner kaže...
Danny_HR kaže...

Pod A - prestanite pričati o moddiranju konzola jer je to ilegalna radnja i ravno je piratstvu.

Nije. Da jest, ne bi trgovine imale tu uslugu navedenu u javnom cjeniku, već bi zajedno sa lokalnim piratima bila negdje u tamnim zapećcima Plavog oglasnika.

Nemaš pojma prijatelju.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
18 godina
1337Code_breaker kaže...
dali postoji razlika u igrama kao GTA IV, FIFA 10, između ovih konzola, dali je razlicita grafika, animacije...

Grafika ti je, ako nemaš oštro oko, praktički ista. Xbox ima prednost boljeg antialiasinga i boljeg, tamnijeg kontrasta u igrama.

PS3 je pak u prednosti sa boljim izvođenjem čestica i sličnih efekata, zbog nešto jačeg CPU-a, no ako gledaš grafiku u igrama, uzmi PC Smijeh

We are nothing but the stones to pave the way...
18 godina
neaktivan

Da i mene zanima.Za što neke trgovine prodaju PS2+CHIP , nije li to ilegalno ?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

Da i mene zanima.Za što neke trgovine prodaju PS2+CHIP , nije li to ilegalno ?

je,al u nasoj drzavi nikog to nije briga pa su si trgovine uzele slobodu takve stvari radit 

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
16 godina
neaktivan

Pa pogledaj gdje zivimo Smijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

mene ste totalno zbunili sa onim modingom, dali se piratske igre mogu igrati samo sa softwerskom promijenom???

Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ja razumijem izdavače igara da su oni u ogromnom minusu ako se pojave piratije.Ali isto tako razumijem i nas , žrtve sistema , koji u ovo doba nemaju odakle iskeširati 500 kn , za fifu 10 ....Cijene u Engleskoj su OK , dok s druge strane raste funta , pa i to ide kvragu.DA...Jeste li vidjeli cijene na crovortexu ? NPR. 

Onda se zapitajte zasto smo gladni tih softverskih "update-ova" ," patch-eva" ,"chipova" i kako god to nazivali.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Može jedno glupo pitanje.Mogu li hardver s ps3 prebacit na komp , jer sam previse jadan vise. :D Znaci njegov procesor i to.Bilo bi cool.

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ne

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ivan-zd kaže...

Može jedno glupo pitanje.Mogu li hardver s ps3 prebacit na komp , jer sam previse jadan vise. :D Znaci njegov procesor i to.Bilo bi cool.

mislim da se moze blueray player al moras imat neke adaptere 

mozes i hdd 

ostalo nemozes

ありがとうございます /// http://asukaanime.weebly.com/uploads/4/1/1/8/4118513/downloads.txt
18 godina
ivan-zd kaže...

zasto od njega onda ne napravis komp?zgazis taj ps3 os i stavis samo linux moralo bi radit,a ako ima zastitu onda probaj formatirat taj hard na kompu prije sve izbrisi s s dbanom nece ama bas nista ostat od ps3 osa i stavi gore linux prek pc i poslje tu ubaci u ps3

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
17 godina
protjeran
R4zOR229 kaže...
ivan-zd kaže...

zasto od njega onda ne napravis komp?zgazis taj ps3 os i stavis samo linux moralo bi radit,a ako ima zastitu onda probaj formatirat taj hard na kompu prije sve izbrisi s s dbanom nece ama bas nista ostat od ps3 osa i stavi gore linux prek pc i poslje tu ubaci u ps3

nejde to bas tak 

ps3 os nije sav na hdd dio se nemoze obrisat 

kad ces ti na taj hdd stavit linux ps3 ce ti rec da ne prepoznaje taj format i ponudit ce ti

samo opciju da formatiras hdd na njegov filesystem

da je to tak kak ti velis nitko se nebi bunio sto je linux izbacen kao opcija 

na ps3-u

18 godina
neaktivan
Ovo su očajnička pitanja , jer sam u potrazi za igricama izludio.Kupio sam GTA4 za 525 kn kod nas ( NIKAD VIŠE ) ,a onda sam tek poslije shvatio da sam za te novce mogao kupiti 3 vrhunske igrice , negdje drugdje.I onda sam se bacio u ponor.Sada sam prešao GTA koji volim , s guštom sam ga odigrao , i sada nemam što igrati.Plače mi se kad vidim PS3 kako skuplja prašinu.Tražim igrice po oglasima , svugdje , a svi imaju neku fix ideju i zahtjev.Pa ako neko trguje s igricama neka mi se javi ;).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
ivan-zd kaže...
Ovo su očajnička pitanja , jer sam u potrazi za igricama izludio.Kupio sam GTA4 za 525 kn kod nas ( NIKAD VIŠE ) ,a onda sam tek poslije shvatio da sam za te novce mogao kupiti 3 vrhunske igrice , negdje drugdje.I onda sam se bacio u ponor.Sada sam prešao GTA koji volim , s guštom sam ga odigrao , i sada nemam što igrati.Plače mi se kad vidim PS3 kako skuplja prašinu.Tražim igrice po oglasima , svugdje , a svi imaju neku fix ideju i zahtjev.Pa ako neko trguje s igricama neka mi se javi ;).

ako nisi bio odi na gameplay forum 

tamo uvjek ima jeftinih igara

http://forum.gameplay.hr/forumdisplay.php?s=bcaa48efa5b4ce9202006b0f136ef3a6&f=90

i gta 4 si mogo nabavit za 160kn

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 15:49 (hrvatskafarkasevec).
18 godina
ivan-zd kaže...

Ne kužim zašto bi to radio kad za cca 2500-3000 kn kupiš komp koji će ti sve igre vrtjeti na istim postavkama kao i PS3 ( 1280x720, medium, 2xAA ).

We are nothing but the stones to pave the way...
17 godina
neaktivan

Sljedeće godine mi je krizma pa sam razmišljao da si uzmem PS3 ili Xbox 360.

Pogledao sam PS3 i Xbox 360 ekskluzive i PS3 su mi bolje.

Ali nekako mi je previše tražiti igre preko oglasa i gameplay foruma pa bih si radije uzeo Xbox 360, ali se bojim da će mi brzo dosaditi.

Jer stvarno bih želio igrati GT5, Uncharted, InFamous, LBP, Killzone i ostale divne ekskluzive.

A na Xbox-u me malo ekskluziva privlači.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Definitivno ti je XBOX 360 blje riješenje od PS3. Govorim ti to iz razloga što je XBOX kada se "čipira" zakon stvar. Naime.. igre si skidaš s neta i pržiš na dual layer. možeš pogledati na stranici www.sophoslab.hr... imaš cijene uređaja. Inače s garancijom od godine dana ugradnja čipa ti je 600 kn.... dok je bez garancije ugradnja čipa 5 kn... dakle na onom linku se raspitaj..

PS3: najveći problem su nedostupne igrica svakome... cijene od 500 - 700 kn su pretjerane... da si u nekoj od zapadnoeuropskih država... on je zakon i igre isto... igrao sam i na njemu... ali brate... za naše prilike... XBOX je zakon.... ni mrvicu losiji od PS-a 3..

Pozdrav

17 godina
protjeran
Marko2409 kaže...

Definitivno ti je XBOX 360 blje riješenje od PS3. Govorim ti to iz razloga što je XBOX kada se "čipira" zakon stvar. Naime.. igre si skidaš s neta i pržiš na dual layer. možeš pogledati na stranici www.sophoslab.hr... imaš cijene uređaja. Inače s garancijom od godine dana ugradnja čipa ti je 600 kn.... dok je bez garancije ugradnja čipa 5 kn... dakle na onom linku se raspitaj..

PS3: najveći problem su nedostupne igrica svakome... cijene od 500 - 700 kn su pretjerane... da si u nekoj od zapadnoeuropskih država... on je zakon i igre isto... igrao sam i na njemu... ali brate... za naše prilike... XBOX je zakon.... ni mrvicu losiji od PS-a 3..

Pozdrav

lol wtf omg (i slicne)

igre nedostupne? 500-700kn ? 

igre imas od 60 kn na gameplay forumu i po oglasnicima,a najnovije za 350kn 

neces valjda u algoritmu kupovat (iako i tam igre nisu 700kn neznam uopce od kuda ti ta brojka)

isto mozes kupovat na game.co.uk koji ima odlicne cijene....

jbt pirat kad nemozes online,a to je i sama bit xbox-a 

18 godina
neaktivan
Najveća cijena KOD NAS koju sam vidio je 550 kn u Algoritma i kod sličnih , 700 kn da košta i jedna bi bilo o moj bože.Tko bi onda igrao išta ?!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Samo kažem što je meni prihvatljivije...

usporedi cijene igara.. orginalnih za xbox i ps3....

i tu ti je razlika velika

18 godina
neaktivan
Pa hardverski gledano onda PS3 ne vrijedi 3 000 kn nego mnogo više ;)

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok ne vjerujem da vrijedi više od toga što je ... možda samo manje...

online igranje je svakako prednost orginala... al naravno to je neka druga rasprava koju nitko nije spominjao...

ja samo kažem kada bi kupovao u ovom trenutku neki od ta dva uređaja odlučio bih se za xbox... iz razloga koje sam naveo....

naravno da netko misli drugačije... slažem se da je vrijeme offline igrica prošlo... ali netko ih igra još uvijek ...

pozz

17 godina
ivan-zd kaže...
Pa hardverski gledano onda PS3 ne vrijedi 3 000 kn nego mnogo više ;)

Kako mrzim neke postove.

Svi napominju taj Cell cpu u PS3-u, a nitk se nije sjetio ATI-jevog GPU-a koji se muči u X-Boxu 360.

Taj Cpu uopće nije ništa posebno, jest da ima sedam jezgri(zapravo jednu glavnu koja upravlja a sporednima, ali ok), a xbox koristi sličan procesor, samo što je taj Xenon bliži PC-u, jer ima 3 fizičke, tj. šest logičkih jezgri. A što se tiče GPU-a, svi znaju da PS3 može čitati HD texture s bd medija, jer mu prostor od 25/50 gb to omogućava, dok X-Box ne može jer koristi DVD-DL koji ima 8.5 gb, te kompresionirane texture, koje netko mora dekompresionirat, a taj posao spada na gpu koji je dosta moćniji od onoga u PS3.

Jest da je PS3 nešto moćniji, te robusniji, od X-boxa 360, ali ne vidim razlog zašto bi nešto vrijedilo više nego stvarne cijene, a stvarnost je da se sve to može proizvest za duplo manju cifru, pa se sada nabiju cijene.

I da X-Box 360 mi je draža konzola, ali uzet ću ps3 samo da bih mogo igrat GT5.

Izzy
18 godina
neaktivan
U samom BUGU samo pročitao da je Sony na gubitku zbog prodaje PS3, te da ih spašavaju profiti od igara.Čak su naveli ovaj post koji sam ja napisao.U istom članku.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

možebiti da je na gubitku zbog prodaje xboxa... a ne zbog prodaje ps3 po niskoj cijeni...

18 godina
neaktivan
Ha , možemo se mi prepucavati i dok to radimo Nitendo WII pere PS I XBOX ;) .A ps3 je trenutno ipak ispred xboxa.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

je slažem se... ispred je... ali xbox360 je itekako konkuretan...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice