Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.994
|
čitano: 9.116.416
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sony PlayStation 5

Stranica broj 1000. 

Predlažem da u čast tome bojkotiramo ovu temu na 24h. To je sad popularno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
12 0 hvala 6
5 dana
Sony PlayStation 5

Nestašica ps5 pro, doslovce nigdje nisam pronašao dostupnu konzolu

Strašno koliko se koristi situacija radi GTA VI

0 0 hvala 0
8 godina
Re: Sony PlayStation 5
Al Plenky kaže...

strašno ma daaa... omg, amazing. Baš si si sada mislio kupiti ps5 pro ili ?

....jebiga....... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.9.2026 23:12 (CROatVU).
5 dana
Sony PlayStation 5

Spdaš me, blago tebi

Kupio nedavno, no tražio sad za rođendanski poklon prijatelju

Na kraju uzeli preko njuškala

1 0 hvala 1
15 godina
Sony PlayStation 5

Zahvaljujem svima na uspješno odrađenoj akciji.

Jedino Plenky nije sudjelovao u prosvjedu, ali na to smo već naučeni.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
5 0 hvala 0
11 mjeseci
Al Plenky kaže...

Koristi ili se ekipa lažno nada čudu izvođenja na PS5 Pro ? Po onome kaj sam vidio pro mi ne vrijedi razlike od 400+€. Al kako kažu dok je ovaca....

5 dana
Sony PlayStation 5

Ovisno o tome što igraš

Volim odigrati BTF6 tako da razliku vidim

Nisam sudjelovao na raspravi jer sam friško na forumu

Da razlika vrijedi toliko novca više, pa baš i ne

No što je tu je

0 0 hvala 0
4 godine
Hrža kaže...
Al Plenky kaže...

Koristi ili se ekipa lažno nada čudu izvođenja na PS5 Pro ? Po onome kaj sam vidio pro mi ne vrijedi razlike od 400+€. Al kako kažu dok je ovaca....

Svatko pametan ako kupuje samo za GTA VI kupit ce obican Slim za 500tinjak umjesto Pro za 1000 eura... Ali jbg vjerojatno ih buni ovo 'Pro' u imenu. Zove se Pro - mora bit čudo! Mene su dva poznanika kontaktirala da im pomognem naci, ni manje ni vise, nego PS5 Pro. Pitao sam zasto ne obicni, 'ma za svaki slucaj da sam miran' itd... 

13 godina
Al Plenky kaže...

Imas ih koliko hoces. Bas gledam po ducanima na nabavi.

5 dana
Sony PlayStation 5

Možda sam ja slijep no nisam vidio prešao 20 online trgovina i apsolutno nigdje

Tipa kad ukucam u google piše dostupan u Ronisu, otvoriš link a ono slim modeli

Ispravi me ako griješim

0 0 hvala 0
15 godina
Al Plenky kaže...

Možda sam ja slijep no nisam vidio prešao 20 online trgovina i apsolutno nigdje

Tipa kad ukucam u google piše dostupan u Ronisu, otvoriš link a ono slim modeli

Ispravi me ako griješim

Evo ovdje, 2 dućana ali ne gledaj cijene na nabavi, tek kad klikneš na dućan ćeš nabasati na horor, najjeftinija 1400€, bolesno.

https://www.nabava.net/konzole/sony-playstation-5-pro-cijena-620737631

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2026 19:44 (vrinho).
9 godina
Sony PlayStation 5

Znači kako mi je netko mučki oduzeo lifetime achievement sa tisućitom stranicom ovdje. Strašno. Odmah je Svemir došao u disbalans pa Kojima prelazi u Microsoft tabor, a Wolverine na kraju ispada okej-iš igra. 

2 0 hvala 0
15 godina
Vandit kaže...

Wolverine na kraju ispada okej-iš igra. 

Pogledao sam 2 reviewa i čini mi se da preskačem. Nije me zainteresiralo ni ranije, no sad kad vidim, definitivno nije za mene za te pare...Možda kasnije kad bude đabe.

15 godina
Promster kaže...
Vandit kaže...

Wolverine na kraju ispada okej-iš igra. 

Pogledao sam 2 reviewa i čini mi se da preskačem. Nije me zainteresiralo ni ranije, no sad kad vidim, definitivno nije za mene za te pare...Možda kasnije kad bude đabe.

Pročitao sam zasad samo HCL recenziju i autor je igru nazvao nasljednikom Wolverine Originsa od prije 15 godina. Pa pošto mi je ta igra baš ostala u dobrom sjećanju, probati ću i ovu. Naravno, rabljenu disk verziju. 80€ how yes no.

14 godina
njuskac kaže...

Imas ih koliko hoces. Bas gledam po ducanima na nabavi.

Pa nije baš da ih ima koliko hoćeš. Na Nabava.net imaš u dvije trgovine: Masquerade je u zadnjih tjedan dana dva puta dizao cijene pa je konzola s 850 došla na 1200 i imaš ovaj GamerShop, ne znam ništa o trgovini, al 1475 eura nije uobičajna cijena.

Tako da je definitivno neka vrsta nestašice u pitanju, nije uobičajno da nemaš na zalihama ni BigBang, ni eKupi, ni Mall.hr, ni Pevex, ni Zelda... uglavnom nemas ga kupiti u niti jednoj od trgovina koje preporuča službena PS stranica.

Koliko vidim ni na Amazonu nije baš bajna situacija.

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.9.2026 23:56 (Majesty).
15 godina
Hexfire kaže...

Pročitao sam zasad samo HCL recenziju i autor je igru nazvao nasljednikom Wolverine Originsa od prije 15 godina. Pa pošto mi je ta igra baš ostala u dobrom sjećanju, probati ću i ovu. Naravno, rabljenu disk verziju. 80€ how yes no.

Vidim da je neki 'konsenzus' da je igra kratka (nije nužno minus za mene), borba repetitvna, priča mlaka i igra 'drži za ruku' čitavo vrijeme. Ovo zadnje je neko baš dao par primjera, cijelo vrijeme je neka linija koja ti pokazuje put, a igra je full linearna, kao da to nije dosta još su stavili neki waypoint...Za collectables, navodno ih je nemogće fulat, jer imaju brutalno al baš brutalno jake audio i vizalne 'hintove'. Ako se ogromni plavi flash može nazvat hintom. Ne znam zakaj to rade, pa najbolje da jos odigraju igru umjesto tebe.

S druge strane veselio sam se novom Trine-u, a sad vidim da je odgođen za 2027.

15 godina
Promster kaže...
Hexfire kaže...

Vidim da je neki 'konsenzus' da je igra kratka (nije nužno minus za mene), borba repetitvna, priča mlaka i igra 'drži za ruku' čitavo vrijeme. Ovo zadnje je neko baš dao par primjera, cijelo vrijeme je neka linija koja ti pokazuje put, a igra je full linearna, kao da to nije dosta još su stavili neki waypoint...Za collectables, navodno ih je nemogće fulat, jer imaju brutalno al baš brutalno jake audio i vizalne 'hintove'. Ako se ogromni plavi flash može nazvat hintom. Ne znam zakaj to rade, pa najbolje da jos odigraju igru umjesto tebe.

S druge strane veselio sam se novom Trine-u, a sad vidim da je odgođen za 2027.

Da, pogleda sam jučer Skillup review. Malo je previše svega toga. Ali možda dodaju neku opciju da se isključi do onda kad ću ja igrati. Ali sviđa mi se brutalnost borbe i priča je navodno ok. To je baš tip igre za koju i dalje želim da postoji second hand tržište. Kupiš, odigraš, prodaš za 10 EUR manje i zaboraviš na nju. 

14 godina
Majesty kaže...

Pa nije baš da ih ima koliko hoćeš. Na Nabava.net imaš u dvije trgovine: Masquerade je u zadnjih tjedan dana dva puta dizao cijene pa je konzola s 850 došla na 1200 i imaš ovaj GamerShop, ne znam ništa o trgovini, al 1475 eura nije uobičajna cijena.

Tako da je definitivno neka vrsta nestašice u pitanju, nije uobičajno da nemaš na zalihama ni BigBang, ni eKupi, ni Mall.hr, ni Pevex, ni Zelda... uglavnom nemas ga kupiti u niti jednoj od trgovina koje preporuča službena PS stranica.

Koliko vidim ni na Amazonu nije baš bajna situacija.

UPDATE: Masqerade par sati od mog zadnjeg posta podiže cijenu s 1200 na 1400.

Trgovine po Europi najavljuju da će nove isporuke stići tek sredinom listopada, tako da ocekujte jos vise cijene svih PS-ova.

Jedan od razloga je GTA6 Extended look koji je podigao potražnju za konzolama.

Da neka nestasica stize indirektno je najavio i Sony jer su prošli tjedan objavili da imaju novu strategiju te da se neće fokusirati na prodaju konzola nego na iskoristavanje postojece baze igrača. 

11 mjeseci
Sony PlayStation 5

Plaćali su ljudi po izlasku i običan fat za vrijeme korone 1k+, sad je problem za 3% bolji pro isprsiti 1400 eura.. ehh i to su neki fanovi GTA serijala. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sony PlayStation 5

Debilizam na kvadrat doslovno, znači da mi je u interesu ja bi sad mogao na svojoj konzoli zaradit i to nakon skoro dvije godine korištenja 

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Hrža kaže...

Plaćali su ljudi po izlasku i običan fat za vrijeme korone 1k+, sad je problem za 3% bolji pro isprsiti 1400 eura.. ehh i to su neki fanovi GTA serijala. :)

zapravo mi je čudno što ljudi ne uče na prethodnim iskustvima. 2020. smo imali manjak grafičkih kartica. hrpa ljudi je htjela novu konzolu na kojoj nema novih igara umjesto da su pratili stanje i uzeli dobar pc 6 mjeseci ranije za iste novce.. da, znam da ima ljudi koji igraju samo na PS, ali u tom slučaju bolja je opcija bila čekati da cijene padnu i do tad igrati na PS4 sve one igre koje su do tad izašle.

fast forward, što se tiče gta vi - uzeo sam si rabljeni slim čim su najavili datum izlaska. pokazala se mnogo bolja odluka nego da sam čekao extended look koji opet nije potvrda kako će se igra vrtiti u svim situacijama. i eto sad se svi sjetili da žele pro iako se zna da neće biti benefita u izvođenju igre osim kod upscalinga i možda poneke postavke na grafici. e sad ako nemate 4K tv ili monitor onda ni taj upscaling nećete osjetiti.

onaj kome pro nešto znači uzeo ga je zbog drugih igara, vjerojatno prije godinu-dvije..

18 godina
spoonman039 kaže...
Hrža kaže...

zapravo mi je čudno što ljudi ne uče na prethodnim iskustvima. 2020. smo imali manjak grafičkih kartica. hrpa ljudi je htjela novu konzolu na kojoj nema novih igara umjesto da su pratili stanje i uzeli dobar pc 6 mjeseci ranije za iste novce.. da, znam da ima ljudi koji igraju samo na PS, ali u tom slučaju bolja je opcija bila čekati da cijene padnu i do tad igrati na PS4 sve one igre koje su do tad izašle.

fast forward, što se tiče gta vi - uzeo sam si rabljeni slim čim su najavili datum izlaska. pokazala se mnogo bolja odluka nego da sam čekao extended look koji opet nije potvrda kako će se igra vrtiti u svim situacijama. i eto sad se svi sjetili da žele pro iako se zna da neće biti benefita u izvođenju igre osim kod upscalinga i možda poneke postavke na grafici. e sad ako nemate 4K tv ili monitor onda ni taj upscaling nećete osjetiti.

onaj kome pro nešto znači uzeo ga je zbog drugih igara, vjerojatno prije godinu-dvije..

Ljeto šabanovo  2020 = HP Omen 16k kn, RTX 3070 500$,  a PS5 3200 kn. Znači nemoguće dobra kupovina je bio PS5 day one. 

Ne znam za PS5 ali HP Omen ne mogu ni za 500€ prodat. 

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 16:16 (Gajotres).
16 godina
Sony PlayStation 5

Uzeta pleyka day one u sancta domenici cim su se preoderi otvorili.

3099kn i radi jos dan danas kao urica.

Moj PC  
3 0 hvala 0
7 godina
Sony PlayStation 5

prije cca 6mj znalo se naci po oglasima pro verziju za 550-600eur.

Ja sam svoju obicnu fat prije 2god platio 370eur...

Danas da kupujem cekao bi ispred zalagaonice da neki narkic dodje prodati :D jer su cijene nenormalne.

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice