Sony PlayStation 5 izdvojena tema

poruka: 29.969
|
čitano: 9.042.961
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
Sony PlayStation 5

Još kad bi nam ovakva vijest i za GTA 6 došla, ajme miline 

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Sony PlayStation 5

Ako nekom treba još razloga za bojkot... PSN vs. Steam

Ima još, ali mi se nije dalo cijelu večer provesti za tim :-P

Poruka je uređivana zadnji put uto 25.8.2026 21:25 (Bitanga).
Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Sony PlayStation 5

Bojkot je najgluplja stvar i potpuno beskorisna, ko kad se mala djeca dure, ne služi ničemu.

Jedina stvar koje može djelovati je dugoročno ne kupovanje igara je prelazak na PC platformu.
Kad broj korisnika i prodaja krenu dolje , tek onda kompanije reagiraju, dok su brojke dobre rade sto zele. 

3 0 hvala 1
18 godina
Re: Sony PlayStation 5

Kod mene neplanirani bojkot bude barem jednom mjesečno po 15 dana, tako da tjedan dana bez PS-a mi niti nije neki izazov. 

Po meni bi urodilo plodom samo da ljudi prestanu kupovati na PS store igre, kupiš fizički što se može, što ne, zaobiđeš i to bi možda kroz nekih par mjeseci urodilo plodom, ali takav scenarij teško da ćemo vidjeti. 

Ja optrije imam već averziju prema kupnji putem PS storea i vrlo malo imam digitalnih igara na PS-u, zapravo mi je i glavni adut konzole jer mogu prodavati i mijenjati igre.

Digitalno se kupuje na steamu i to mi je neko nepisano pravilo već duže vrijeme, samo mi zdrava logika govori zašto bi na PSN-u kupovao igre po većoj cijeni, a da ne govorim još o saleovima kakve Steam periodično zna imati.

Najžalosnije od svega što se ništa neće promjeniti, jer ove nove "online" generacije ne kuže ništa, nego samo kupuju manično, njima ništa nema vrijednost u pravom smislu te riječi, bitno da imaju sve sad i odma, po mogućnosti sa što manje truda i fizičkog napora. 

18 godina
Sony PlayStation 5

Ovo gore je išlo i Antimadridisti koji mi je još nedavno tvrdio:

Kad pričamo o cijeni, nadam se ne uspoređujemo kruške i jabuke nego direktna usporedba. Koliko vidim nove AAA igre na Steamu izlaze po cijeni 70€ dakle isto kao na PSN-u. GTA je iznimka a ne pravilo i vjerojatno će i na PC-u koštati 10€ više nego druge igre.

Ima coming soon / preorder igara sa istom cijenom na obje platforme, ali našao sam isto toliko takvih koje su po 10€ jeftinije na Steamu.

Pusa prasencu 

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.8.2026 8:57 (Bitanga).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Pixel kaže...

Bojkot je najgluplja stvar i potpuno beskorisna, ko kad se mala djeca dure, ne služi ničemu.

Jedina stvar koje može djelovati je dugoročno ne kupovanje igara je prelazak na PC platformu.
Kad broj korisnika i prodaja krenu dolje , tek onda kompanije reagiraju, dok su brojke dobre rade sto zele. 

Naravno da je beskoristan kad imas Extra pretplatu sa kojom dobijes brdo igara. Neke AAA igre su dosle na extra nakon 1-2g nakon izlaska.

GTA VI bude valjda prva igra koja cu kupit direktno na izlasku nakon ArcRiders i GT7

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.8.2026 11:37 (SimeKZ).
15 godina
Bitanga kaže...

Ako nekom treba još razloga za bojkot... PSN vs. Steam

Ima još, ali mi se nije dalo cijelu večer provesti za tim :-P

Amateri, bez obrzira na platofrmu. Trebali su staviti dodatnu periku il neki drugi kozmetički item kao preorder bonus i cepati 100 eura za preorder. Treba budalama izbiti novac.

8 godina
Sony PlayStation 5

ma kakav bojkot pih ....

Eat....

sleep...

Raid...

repeat...

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.8.2026 21:10 (CROatVU).

0 0 hvala 0
15 godina
Sony PlayStation 5

ekipa, di ima za kupit PS5 Pro sa svim "dodatcima" ali da je u jednoj trgovini..... 

0 0 hvala 0
9 godina
Gale92 kaže...

ekipa, di ima za kupit PS5 Pro sa svim "dodatcima" ali da je u jednoj trgovini..... 

A što su do "dodatci"? Dodatni kontroler? DualSense Edge? PS VR2?

Pevex ima PS5 Pro na akciji 20% ovaj vikend, izađe oko 848€što je najniža cijena koju sam vidio u posljednje vrijeme. 

15 godina
robogo kaže...
Gale92 kaže...

A što su do "dodatci"? Dodatni kontroler? DualSense Edge? PS VR2?

Pevex ima PS5 Pro na akciji 20% ovaj vikend, izađe oko 848€što je najniža cijena koju sam vidio u posljednje vrijeme. 

ne ne , mislim na joystik dodatni, disk čitač i ono postolje 

15 godina
Sony PlayStation 5

Može link PS 5 Disk Drive za Pro , jer mi daje samo za SLIM moidele... 

0 0 hvala 0
4 godine
Gale92 kaže...

Može link PS 5 Disk Drive za Pro , jer mi daje samo za SLIM moidele... 

Taj drive moze na oba, kompatibilan je i sa Pro i sa Slim

9 godina
Sony PlayStation 5

Dok ne izađe novi Control odlučio sam igrati Kingdom Come: Deliverence 2 iako nisam baš ljubitelj igara iz prvog lica na konzolama. Za sada zanimljiva igra, navodno kasnije postane baš dobra.

Što se tiče kupovine igara, ja isto koristim indijski store, prije toga sam 10 godina koristio USA store. Ako bi ukinu takvu mogućnost kupovat ću igre isključivo na popustima. Ako mi popusti ne budu dovoljni, pozdravit ću se s gamingom na konzolama i to je to. Ako smatram da nešto nije vrijednog mog novca nemam problema pozdraviti se s time. Recimo ove godine nisam otišao na Jadran jer smatram da novac koji traže ne odgovara kvaliteti usluge koje nude. Jednostavno. Nema potrebe ići glavom kroz zid.  

0 0 hvala 0
18 godina
Vandit kaže...

Dok ne izađe novi Control odlučio sam igrati Kingdom Come: Deliverence 2 iako nisam baš ljubitelj igara iz prvog lica na konzolama. Za sada zanimljiva igra, navodno kasnije postane baš dobra.

Što se tiče kupovine igara, ja isto koristim indijski store, prije toga sam 10 godina koristio USA store. Ako bi ukinu takvu mogućnost kupovat ću igre isključivo na popustima. Ako mi popusti ne budu dovoljni, pozdravit ću se s gamingom na konzolama i to je to. Ako smatram da nešto nije vrijednog mog novca nemam problema pozdraviti se s time. Recimo ove godine nisam otišao na Jadran jer smatram da novac koji traže ne odgovara kvaliteti usluge koje nude. Jednostavno. Nema potrebe ići glavom kroz zid.  

Ja se divim ko može to igrati... prvo sam jedva prošao tutorial kak je borba glupa, a onda sam tražio kobasicu cucku i kartao se za nju.

Ono... ne mogu to :-)

9 godina
Sony PlayStation 5

Meni je borba isto malo nezgrapna. Trenutno nemam ništa drugog pametnijeg za igrati pa ću nastaviti. Fora su likovi i cijeli taj svijet. 

1 0 hvala 0
18 godina
Vandit kaže...

Meni je borba isto malo nezgrapna. Trenutno nemam ništa drugog pametnijeg za igrati pa ću nastaviti. Fora su likovi i cijeli taj svijet. 

Čestitam, otvorio si 1000. stranicu :-)

Mogao je netko od ovih što su mi dijelili TD, imali su šansu, ali eto, propustili su priliku :-P

15 godina
Vandit kaže...

Ma pusti staro čangrizavo gunđalo Bitangu. Ako ti je writing i world building bitna stavka kod gaminga, onda je KCD serijal bezrezervna preporuka. Ima nekih iritacija (koje se na PC-u srećom riješe modovima), ali sveukupno je jako dobro iskustvo. A i treba podržati takve "AA skoro AAA" studije. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
9 godina
Bitanga kaže...

Čestitam, otvorio si 1000. stranicu :-)

Mogao je netko od ovih što su mi dijelili TD, imali su šansu, ali eto, propustili su priliku :-P

Hvala. I onda mi imaju obraza reći da nisam ništa postigao u životu. :)

Hexfire kaže...

Ma pusti staro čangrizavo gunđalo Bitangu. Ako ti je writing i world building bitna stavka kod gaminga, onda je KCD serijal bezrezervna preporuka. Ima nekih iritacija (koje se na PC-u srećom riješe modovima), ali sveukupno je jako dobro iskustvo. A i treba podržati takve "AA skoro AAA" studije. 

Ma igra je fora. Likovi su stvarno super napravljeni i baš mi igra ima feel good osjećaj. Igram ju lagano, taman dok mi ne izađe Control 2. 

18 godina
Vandit kaže... 

Ma igra je fora. Likovi su stvarno super napravljeni i baš mi igra ima feel good osjećaj. Igram ju lagano, taman dok mi ne izađe Control 2. 

A tak sam isto pisao i za Elden Ring, pa sam na kraju imao 160h u njemu.

Dalo bi me se nagovoriti, valjda zato me zato i odbija :-D Nakon desetljeća u WoWu teško mi se commitati takvim velikim igrama.

18 godina
Sony PlayStation 5

Hmmm, nestala nam je tisućita stranica, game is still on.

Vanditu je nasilno oduzeta slava.

Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
Helldivers 2 je čist solidna zabava, kompleksnija igra nego što se na prvu čini, pogotovo na višim težinama.
Moj PC  
4 0 hvala 0
18 godina
The Blood of Dawnwalker ima full interesantnu uvodnu animaciju.

2 0 hvala 0
11 godina
Gajotres kaže...

Također ima i krasan prolog

15 godina
Bitanga kaže...

Mi kao zajednica smo očito dobili još jednu šansu i ovaj put je treba bolje iskoristiti. Velik je to trenutak i za Sony kao firmu i za nas kao vjernike. Trebali bi se dogovoriti što točno ćemo objaviti da ne ispadne opet neka glupost. 

Gajotres kaže...

Kak radi igra na PS5 socijal? Planirao sam na PC-u odigrati, ali možda mi je ovo bolja opcija. Samo ne znam kad točno. Hrpetina toga sad izlazi, a čak i neke igre koje mi uopće nisu bile na radaru kao Onimusha izgledaju kao fun time.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
11 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Mi kao zajednica smo očito dobili još jednu šansu i ovaj put je treba bolje iskoristiti. Velik je to trenutak i za Sony kao firmu i za nas kao vjernike. Trebali bi se dogovoriti što točno ćemo objaviti da ne ispadne opet neka glupost. 

Gajotres kaže...

Kak radi igra na PS5 socijal? Planirao sam na PC-u odigrati, ali možda mi je ovo bolja opcija. Samo ne znam kad točno. Hrpetina toga sad izlazi, a čak i neke igre koje mi uopće nisu bile na radaru kao Onimusha izgledaju kao fun time.

znam da to nisi pitao, ali meni na PC-u radi ko urica. Glatko ko maslac. I to piratska verzija  Ma htio sam malo isprobati, a nisam htio pare trošiti dok ne vidim kakva je situacija

Uglavnom, dosta dobra igra, mislim da su napravili odličan posao sa ograničenjem vremena, iako se perfekcionisti žale na aksioznost  Mislim da ću kupiti igru da igram kako spada

18 godina
Hexfire kaže...
Bitanga kaže...

Gajotres kaže...

Nisam si još dao truda probati ali odabrao sam perfomrance mode za 60 FPS. 

15 godina
Cansee kaže...

znam da to nisi pitao, ali meni na PC-u radi ko urica. Glatko ko maslac. I to piratska verzija  Ma htio sam malo isprobati, a nisam htio pare trošiti dok ne vidim kakva je situacija

Uglavnom, dosta dobra igra, mislim da su napravili odličan posao sa ograničenjem vremena, iako se perfekcionisti žale na aksioznost  Mislim da ću kupiti igru da igram kako spada

U međuvremenu sam saznao da na PC-u postoji mod za "popravljanje" tog ograničenja vremena pa je no brainer gdje ću igrati. Jasno mi je sve zašto je to tu, ali replejanje velikih RPG-eva u kratkom roku jednostavno nije moj štih. Igru ću odigrati sad i tko zna kad opet pa hoću vidjeti što više u jednom prolazu.

11 godina
Hexfire kaže...
Cansee kaže...

U međuvremenu sam saznao da na PC-u postoji mod za "popravljanje" tog ograničenja vremena pa je no brainer gdje ću igrati. Jasno mi je sve zašto je to tu, ali replejanje velikih RPG-eva u kratkom roku jednostavno nije moj štih. Igru ću odigrati sad i tko zna kad opet pa hoću vidjeti što više u jednom prolazu.

ali onda nećeš doživjeti igru kako spada. To je namjeran dizajn igre, vrijeme je resurs. Ovo nije veliki rpg, nije ni blizu Witchera 3, može se dosta brzo završiti i koliko sam vidio ljudi znaju biti jako kreativni po pitanju završavanja. Odigraj barem prvi put bez tih modova, pa vidi

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice